PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکارچی چشم آبی» دختران ورامینی محاکمه شد

سلوى
23rd December 2009, 05:59 PM
شکارچی چشم آبی» زنان و دختران ورامینی که نقشه های شومش را با ربودن آنان اجرا می کرد امروز در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
به گزارش ایسکانیوز تحقیق پلیسی - قضایی درباره این پرونده با ارائه چندین شکایت مشابه مبنی‌ بر ربوده‌شدن دختربچه‌های ورامینی و آزار آنان در باغ ‌های متروکه ، از زمستان 86 به‌صورت ویژه آغاز شد.
بررسی‌ها نشان می‌داد مردی چشم‌ آبی با موهای یخی‌ در کمین دختران و زنان جوان می نشست و آنان را در فرصتی مناسب می‌ربود.تحقیق پلیس به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ورامین ادامه داشت که شمار شاکیان به 10 نفر افزایش یافت.
زهرای 11 ساله نخستین قربانی جنایت سیاه شکارچی مویخی بود.

او وقتی رهسپار خانه مادربزرگش بود طعمه مرد شیطان‌صفت شد.«مژگان» 17 ساله و «هانیه» 14 ساله قربانیان بعدی مرد بی رحم بودند.«مهدیه» 9 ساله که توانسته بود از چنگ مرد هوسران بگریزد به پلیس گفت : ظهر در حال رفتن به مدرسه بودم که مردی با موهای جوگندمی به طرفم حمله کرد و با تهدید چاقو مرا به پشت شمشادها کشاند. وقتی داد و فریاد کردم او ترسید و مرا رها کرد.
«منیره» هشت ساله قربانی بعدی‌ بود که در منطقه «چاله‌شنی» ورامین به دام افتاد.همچنین «مهدیه» 32 ساله که منشی یک مطب بود شکایت مشابهی ارائه داد و گفت گردنبند طلایش از سوی مرد جوان دزدیده شده است.
لیلای 20 ساله نیز به کارآگاهان اظهار داشت : 9 دی 1386 پس از خرید ، به خانه‌ام در حوالی کارخانه قند برگشته بودم که پس از ورود به حیاط ، مردی ناشناس به زور وارد شد و نگذاشت در را ببندم.او
با کارد تهدیدم کرد و زندگی ام سیاه شد.می گفت اگر نقشه شیطانی‌اش را فاش کنم کشته خواهم شد.
در شرایطی که شمار شاکیان به 17 نفر رسیده بود چهره‌نگاری رایانه‌ای نتیجه داد و شکارچی مویخی از سوی ماموران تحت امر سرهنگ قیدی - رئیس پلیس آگاهی ورامین - ردیابی شد.

او برای تغییر چهره به آرایشگاه رفته بود که غافلگیر و دستگیر شد.«امیر» 25 ساله که سیمکش ساختمان بود در رویارویی با قربانیان به تهدید و آزار و اذیت زنان و دختربچه‌ها اعتراف کرد و پرونده‌ با صدور کیفرخواست به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
وی امروز به ریاست قاضی «تردست» و با حضور چهار مستشار به ‌صورت ویژه و خارج از نوبت ، پای محاکمه ‌رفت و در ابتدای این نشست ، نماینده دادستان ، کیفرخواست را خواند.«علی عطار» اعلام کرد : با توجه به مدرک های موجود و اعتراف های «امیر» در دادسرا ، برای وی تقاضای صدور حکم دارم.
سپس مجرم رو به روی پنج قاضی ایستاد و خود را بی گناه خواند : «اعتراف هایم در اداره آگاهی ، تحت فشار بوده است.من آدم متشخصی هستم و پلیس ، مرا اشتباه گرفته است.»
در پایان دفاع این تبهکار ، هیئت قضایی به شور نشست تا رای صادر کند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد