ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جالب‌ترین موضع‌گیری کروبی

Victor007
1st December 2009, 07:20 PM
http://www.inn.ir/iran_media/image/2009/08/978890809_orig.jpg

شبکه ایران: مهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتماد ملی در نامه‌ای به مدیر مسئول روزنامه کیهان که گفته بود رضایت خدا بر رضایت مردم ارحج است، اعتراض کرد.
کروبی که در ماه‌های با اتخاذ رویکردی تامل‌برانگیز انتقادات بسیاری را به جان خریده است، مدعی شده که حسین شریعتمداری به فرمایش امام(ره) مبنی بر اینکه «میزان رای ملت است» چوب حراج زده است: "آیا مسوولان امر نباید از امثال این مدعیان نظریه بخواهند که چرا به این سادگی به میراث امام مظلوم که می فرمود «میزان رای ملت است» و مردم ولی نعمت هستند و تصمیم نهایی با آنهاست، چوب حراج می زنند و وکیل خدا روی زمین شده اند؟
اما تاکید کروبی بر بیانات امام خمینی‌(ره) درباره اهمیت "رای مردم" و جمله "میزان رای ملت است"، در حالی صورت گرفته که او در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم موفق نشد، حتی "یک درصد" آرای اخذ شده را کسب کنند.
با این حال، کروبی بی‌توجه به رای اکثریت مردم و بدون آنکه سندی در اختیار داشته باشد، بار طرح "ادعای تقلب" را به دوش کشید و حتی جلوتر از مهندس موسوی شروع به موضع‌گیری‌های تند کرد تا جایی که انتقاد و اعتراض بسیاری از فعالان سیاسی و نمایندگان مجلس را برانگیخت.
در جریان این مواضع، برخی شخصیت‌های سیاسی علت حمایت بیگانگان از رویکرد کروبی و همراهانش را همسویی دبیرکل حزب اعتماد ملی با مواضع دشمنان دانستند و خواستار محاکمه او شدند، اما کروبی در ادامه نامه خودبه شریعتمداری نوشته که با "مارکسیست ها، سلطنت طلبان، صهیونیست‌ها و منافقین جنایتکار" همراهی نکرده است.
او که پیش از انتخابات ریاست جمهوری هم، با روزنامه کیهان وارد یک "درگیری رسانه‌ای" شده بود، حتی مدعی شده که "من به خط امام اعتقاد کامل دارم و پای آرمان‌های امام و منافع ملی ایستاده‌ام."

kamanabroo
1st December 2009, 09:39 PM
نمي دونم چي بگم
از بس
ولش كن
ارزش نداره
بزاريم خوش باشه بهتره{tongue}

ØÑтRдŁ§
7th December 2009, 11:57 AM
نمي دونم چي بگم
از بس
ولش كن
ارزش نداره
بزاريم خوش باشه بهتره{tongue}

{big green}از دست تو..
الان من چیکار کنم این پست تورو;)

kamanabroo
7th December 2009, 02:00 PM
{big green}از دست تو..
الان من چیکار کنم این پست تورو;)

{tongue}:">

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد