ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ستاره های لیگ برتر علیه گزارشگرها

Victor007
25th October 2009, 12:27 PM
http://i.media.goal.com/g/56880_news.jpg

سایت گل - درگيري‌هاي لفظي بازيكنان ليگ‌برتري با گزارشگران بازي‌ها با گذشت هرهفته از مسابقات ليگ وارد فاز تازه‌تري مي شود. دربازي پرسپوليس مقابل سايپا جواد خياباني، گزارشگر اين ديدار به انتقاد از ابراهيم ميرزاپور و تعريف‌هاي عجيب وغريب از كريم انصاري‌فرد پرداخت. ابراهیم ميرزاپور با انتقاد از شیوه گزارش خیابانی می گوید:"خياباني بارها روي ضربات شروع مجدد ازمن انتقاد كرد و اعتقاد داشت هنوز من مشكل بازي با پا دارم در حاليكه اگر در يك صحنه من مشكل بازي با پا در اين بازي داشتم ديگر فوتبال بازي نمي‌كنم؟ اگر بنا به انتقاد باشد من هم مي‌توانم از گزارش‌هاي خياباني ايراد بگيرم. چند وقت پيش در بازي ميلان – رم درحالي كه ديدا درون دروازه ميلان بود او بيست دقيقه مي‌گفت كه ديدا در تركيب ميلان نيست.»
دراين ميان عادل فردوسي‌پور هم به واسطه متلك‌هاي همیشگی اش مورد در تیررس قرار دارد. او كه گزارشگر بازي استقلال در برابر صباي‌قم بود در طعنه‌اي به فريدون فضلي گفت كه مهاجم صبا از زماني كه با ضيايي درگير شده به بازيكن فيكس اين تيم تبديل شده و با توجه به سن‌وسالش به نظرنمي‌رسد توانايي 90 دقيقه بازي كردن داشته باشد. فضلي درپاسخ مي‌گويد:« فكر مي‌كنم بهتر است آقاي فردوسي‌پور به جاي اينكه به سن من گير بدهد به گزارشش بپردازد. » فردوسي پور جایی ديگر پس از اخراج فرهاد مجيدي گفت او حالا مي‌تواند برود و با خيال راحت كتابش را بخواند اما مجيدي سعی می کند منطفی تر از دیگران برخورد کند:« فردوسي‌پور يكي از باسوادترين گزارشگران ايران است و هيچ وقت او را تخريب نمي‌كنم. فردوسي‌پور هم مطالعه مي‌كند و گفتن اين جمله چيز بدي نيست. شايد اين حرف ديگران را هم به كتابخواني تشويق كند.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد