ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلگرینی: انتقاد از مربیان رئال طبیعی است

Victor007
25th October 2009, 12:22 PM
او می‌گوید همواره اوضاع به این ترتیب بوده...

http://i.media.goal.com/g/16755_news.jpg

سایت گل – مانوئل پلگرینی مربی رئال می‌گوید انتقاد از مربیان رئال اتفاقی است که همواره روی می‌داده و او انتظار نداشته این روند برای او متفاوت باشد. او پیش از پیوستن به مادرید پنج سال مربی ویارئال بود و گفته همواره می‌دیده که مربیان رئال چطور مورد انتقاد قرار می‌گرفتند: «انتقاد از مربیان رئال طبیعی است. پنج سال در اسپانیا بوده‌ام و همیشه انتقادات از آنها را دیده‌ام. انتظار ندارم رفتار منتقدان با من متفاوت باشد. در هر حال از حضور در رئال بسیار لذت می‌برم. همیشه حمایت بازیکنان را حس کرده‌ام و از این که در بهترین باشگاه دنیا حضور دارم حس خوبی دارم.» پلگرینی همچنین می‌داند که مسئولیت عملکرد تیم به عهده اوست: «هر اتفاقی برای تیم می‌افتد مسئولش من هستم. بازیکنان بخشی از تقصیر را به گردن می‌گیرند اما من مربی تیم هستم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد