Mina_Mehr
18th October 2009, 04:55 PM
مصرف گوشت قرمز و شيرغني شده، از كم خوني كودكان جلوگيري ميكند
متخصصان تغذيه تاكيد كردند مصرف گوشت قرمز و شيرغني شده خطر بروز كم خوني را در كودكان كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، به گفته پژوهشگران افزايش مقدار گوشت قرمز و شير غني در رژيم غذايي كودكان خردسال شيوهاي مناسب براي مقابله با كاهش ميزان آهن در خون آنهاست.
بررسيها نشان ميدهد كه اين مشكل به طور معمول از هر 3 كودك يك نفر را درگير ميكند.
به گفته متخصصان تغذيه اطفال، افزايش مقدار آهن در رژيم غذايي نوزادان و كودكان خردسال ضروري است چون بويژه در سن دو سالگي اين كمبود ميتواند سبب بروز كم خوني وفقر آهن شود.
تحقيقات نشان ميدهد كه اگر كم خوني در اين سن به اندازه كافي شديد باشد ميتواند رشد مغز را به تاخير بياندازد و حتي باعث بروز مشكلات رفتاري و نارسايي در عملكردهاي ذهني شود.
گفتني است، تا كنون تحقيقات قابل توجهي در زمينه تغذيه كودكان خردسال و سطح آهن در بدن آنها انجام نشده است اما اين بار «آن - لوئيز هيت» متخصص تغذيه و «اوا سزيم مك گاي» در دانشگاه اوتاگوي نيوزلند بررسي كردند كه چگونه راهكارهايي مثل افزايش گوشت قرمز و شيرغني شده به رژيم غذايي ميتواند براي مقابله با اين مشكل مفيد باشد. آنها دريافتند با اين دو ماده غذايي ميتوان از بروز كم خوني به طور كامل جلوگيري كرد.
شرح اين يافته در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.
متخصصان تغذيه تاكيد كردند مصرف گوشت قرمز و شيرغني شده خطر بروز كم خوني را در كودكان كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، به گفته پژوهشگران افزايش مقدار گوشت قرمز و شير غني در رژيم غذايي كودكان خردسال شيوهاي مناسب براي مقابله با كاهش ميزان آهن در خون آنهاست.
بررسيها نشان ميدهد كه اين مشكل به طور معمول از هر 3 كودك يك نفر را درگير ميكند.
به گفته متخصصان تغذيه اطفال، افزايش مقدار آهن در رژيم غذايي نوزادان و كودكان خردسال ضروري است چون بويژه در سن دو سالگي اين كمبود ميتواند سبب بروز كم خوني وفقر آهن شود.
تحقيقات نشان ميدهد كه اگر كم خوني در اين سن به اندازه كافي شديد باشد ميتواند رشد مغز را به تاخير بياندازد و حتي باعث بروز مشكلات رفتاري و نارسايي در عملكردهاي ذهني شود.
گفتني است، تا كنون تحقيقات قابل توجهي در زمينه تغذيه كودكان خردسال و سطح آهن در بدن آنها انجام نشده است اما اين بار «آن - لوئيز هيت» متخصص تغذيه و «اوا سزيم مك گاي» در دانشگاه اوتاگوي نيوزلند بررسي كردند كه چگونه راهكارهايي مثل افزايش گوشت قرمز و شيرغني شده به رژيم غذايي ميتواند براي مقابله با اين مشكل مفيد باشد. آنها دريافتند با اين دو ماده غذايي ميتوان از بروز كم خوني به طور كامل جلوگيري كرد.
شرح اين يافته در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.