توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ازدواج من
Mohsensaki
16th October 2009, 01:51 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم ازتون یه راهنمایی بخوام در باره ازدواج
من خانمی رو دوست دارم که 10 سال ازمن بزرگتره ولی عشقم اینقدر بهش قوی هست که تمام عمورم رو واسه [وشبختی اون میزارم خواستم در باره تصمیمم راهنماییم کنید و بگید چه کاری انجام بدم تا زندگی راحتی داشته باشیم و من رو با مشکلاتی که ممکنه واسم پیش بیاد اشنا کنید و تا حد امکان راه حل ها رو نیز واسم بگید.
من یخورده در باره تصمیمم هم توضیح بدم و افکار و اقاید خودم:
1-اولا بزرگی هیچ موقع به سن نیست بلکه به درک و فهم طرف هست
2-من تا الان تصمیمی رو نگرفتم ه تا اخرش نرم و الان این حس رو دارم که نمیتونم بجز این خانم به کس دیگه ای فکر کنم شاید فراموشش هم کنم ولی من تصمیم خودم رو گرفتم که بعد این خانم دیگه اسم هیچ خانمی رو نیارم.
3-من توی این سن با این شرایط اصلا قصد ازدواج ندارم من لا اقل 5 سال دیگه ازدواج میکنم
4-من از شما دوستان عزیز میخوام اگه واقعا کار من صد در صد اشتباه است به من بگید و دلیلتون هم اگه مطمعا هستید حل نشدنی هست بگید و اگه مشکل حل شدنی هست یعنی صد در صد مخالف نیستید و راه حلتون رو واسه من بگید تا من ازالان مشکلات رو بطور کامل شناسایی کنم تا که در اینده با مشکل برخورد نکنم
kamanabroo
16th October 2009, 02:46 AM
سلام دوست من
خوبی
جوری که معلومه شما تصمیمت رو گرفتی
و دنبال این هستی که چطور میشه زندگی خوبی داشته باشی
اما اگه هنوز تصمیمت یک طرفه هست، یعنی فقط خودت تصمیم گرفتی و خودت ،
و اون خانم هنوز تصمیم نگرفته
یا خانواده ها تصمیم نگرفتن
جای بحث و نظر داره
خوب اگه اون خانم راضی هست شما هم راضی هستن و خانواده ها هم مشکلی ندارن، و شما هم تصمیمت رو گرفتی ، خوب این که جای حرف نداره و ما باید بهتون کمک کنیم که در زندگی تون موفق باشین.
خوب حالا موضع خودتون رو در رابطه با این ازدواج روشن کنین؟
امير آشنا
16th October 2009, 03:01 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم ازتون یه راهنمایی بخوام در باره ازدواج
من خانمی رو دوست دارم که 10 سال ازمن بزرگتره ولی عشقم اینقدر بهش قوی هست که تمام عمورم رو واسه [وشبختی اون میزارم خواستم در باره تصمیمم راهنماییم کنید و بگید چه کاری انجام بدم تا زندگی راحتی داشته باشیم و من رو با مشکلاتی که ممکنه واسم پیش بیاد اشنا کنید و تا حد امکان راه حل ها رو نیز واسم بگید
سلام محسن جان
به سایت خودت خوش اومدی @};-
سن و سال شما چقدره ؟ این سوالیه که اگه جواب بدی به عنوان یه برادر شاید بتونیم بیشتر با هم صحبت کنیم و ان شاالله مشکلت حل بشه . صحبت در این خصوص زیاد دارم که اگه اطلاعات بیشتری از خودت و خانواده هاتون و شرایطی که در اون هستی در اختیارم بذاری می تونم به صورت خصوصی ( در صورتی که تمایل به طرح اونها در جمع نداشتی ) باهات مطرح کنم
خوش و خرم باشی ;)
sepideh1
16th October 2009, 03:02 PM
سلام
من فکر می کنم که در یک ازدواج فقط علاقه و دوست داشتن کافی نیست
اگر چه نبودن عشق هم هر زندگی رو میتونه پایان بده .
شما برای یکی از بزرگترین تصمیم های زندگی تان می خواهید اقدام کنید .
پس نباید فقط احساسی به این قضیه نگاه کرد.
باید به خدا توکل کنید و از او بخواهید که شما را در تصمیم درست کمک کند و بعد از آن به راهنمایی ها و توصیه های دوستان که حتما مفید و عاقلانه خواهند بود عمل کنید
و بعد از آن هم باز هم خدا را فراموش نکنید .
به نظر من ده سال تفاوت سنی و ده سال بزرگتر بودن یک خانم چیزی نیست که بتون به راحتی از آن گذشت.
حتی اگر هر دوی شما به این ازدواج رضایت داشته باشید و حتی اگر خانواده ها هم رضایت بدهند باز هم کافی نیست و لازم هست که باز هم در آن تامل کرد .
موفق باشید
Admin
16th October 2009, 07:43 PM
به سوال این دوستمون به صورت آنلاین پاسخ دادم ...
اما اگه سایر دوستان هم چنین مشکلی دارن می تونم همین جا دلیل مخالفتم رو با این نوع ازدواج بیان کنم و ایراداتش رو هم خدمت عزیزان بگم.
موفق باشید
kamanabroo
16th October 2009, 07:51 PM
ه سوال این دوستمون به صورت آنلاین پاسخ دادم ...
اما اگه سایر دوستان هم چنین مشکلی دارن می تونم همین جا دلیل مخالفتم رو با این نوع ازدواج بیان کنم و ایراداتش رو هم خدمت عزیزان بگم.
موفق باشید
ای ولا به مدیر
من هم مخالف هستم ،
Amir
16th October 2009, 09:23 PM
دوست عزيز به دلايل كه كم اهميت هم نيستند اين كار به صلاح شما نيست .. البته چند تا سوال اساسي اينجا مطرحه كه سن شما و اون خانومه ..انسان تو هر سني به واسطه تجربه و علم اطلاعاتش يه سري دريافت هاي ديگه از زندگي داره بنابراين خواسته هاش توقعات و نوع نگرش به شريك زندگي و خود زندگي متفاوته و اين ميتوه يه پايه براي اختلاف و دور شدن از تفاهم دوجانبه باشه ..در ثاني اينكه يك زن تو زندگي به توانايي مرد براي تكيه كردن و اداره زندگيش نگاه ميكنه و اين تفاوت سني زياد وقتي دورران عاشقي و دلبستگي كمي فروكش كرد و بحث زندگي زير سقف دو انسان زير يه سقف شروع شد اين مسئله اهميت زيادي پيدا ميكنه .. اسلام هم اين مسئله رو تذكر داده كه سن مرد بهتره كه بيشتر از زن باشه .. اين مشكل مسائل جانبي و رواني ديگه اي هم داره كه اينجا جاي گفتنش نيست .. البته استثنا هميشه هست و اون تحت شرايط واقعان خاص و ادمهاي واقعان خاص هستش .. خود پيامبر (ص) با خديجه كه از خودشون بزگتر بود ازدواج كردند و كساني هم بودند كه زندگي كم و بيش موفقي هم داشند .. به عنوان يه توصيه اگه سن شما زير 28 هست به طور جدي اين مسئله رو بازبيني كنيد و تمام شرايط رو بسنجيد و حتمان با مشاور خانواده و افرادي كه تجربه بيشتري دارند مشورت كنيد .. موفق باشيد
A.L.I
17th October 2009, 09:30 AM
کاش زودتر میگفتی که سنت کمه . به نظر من اصلا سنی که داری مناسب نیست...چه برسه به اینکه بخواهی با 10 سال بزرگتر از خودت ازدواج کنی...
من هم هم سنت بودم همین حس شدید علاقه رو نسبت به یکی داشتم ولی اصلا شرایطش رو از همه نظر نداشتم نه مالی نه عقلی نه خانوادگی نه تحصیلی...
حالا شاید شما این شرایط رو داشته باشی ولی بحث اختلاف سنی اونم تا این حد زیاد میتونه مساله ساز باشه...
چون همه موقع ازدواج اولش فکر میکنند چون اولش خیلی قشنگه پس تا بعدش هم همینه ! در حالی که این اولشه و بعد از ازدواج تازه مسائل جدید زندگی خودشون رو نشون میدن و اگه چنین ازدواجی معقولانه و منطقی صورت نگرفته باشه و صرفا از روی احساسات باشه دوامی نخواهد داشت...
بازم بیشتر فکراتو بکن با یک مشاور متخصص و استاد دانشگاه هم مشورت داشته باش...
LaDy Ds DeMoNa
17th October 2009, 09:50 AM
سلام
اميدوارم اين بتونه كمكتون كنه :
http://njavan.com/forum/showthread.p...51545post51545 (http://njavan.com/forum/showthread.php?p=51545#post51545post51545)
من خودم با قديمها موافقم كه مي گفتند :
ازدواج مثل يه هندونه سر بسته است واقعا نمي شه گفت كه اگه با فرد مورد علاقه ات ازدواج كني خوشبخت مي شي ؟؟
يا ممكنه با كسي كه برات انتخاب كردند بدون علاقه ازدواج كني و صد در صد خوشبخت بشي !!!!!!
روزگار اينطوريه ديگه . . . .
كلام اخر اينكه به نظر من هنوز خيلي زوده كه ازدواج كني !!
يه كمي بيشتر دقت كن !!!!
هیوا
17th October 2009, 11:29 PM
با سلام به تو دوست خوب.من نمی دونم دقیقا شما چند سالتونه اما این خیلی خوبه که برای ازدواجتون حساسیت به خرج میدید و بی گدار به آب نمی زنید.ببین دوست عزیز تفاوت سن اون هم تا این حد مشکلات خیلی زیادی رو مخصوصا در آینده برای زندگی شما ایجاد خواهد کرد.تفاوت های روانی و احساسی و جسمانی که ناشی از تفاوت شدید سنی است و طبیعی هم هست در آینده زندگی شما رو به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.البته لازم دونستم به یک نکته هم اشاره کنم.اون هم این هست که اگر با وجود تمام این مشکلات احتمالی شما باز هم قصد ازدواج با اون خانوم رو دارید تا از رضایت قطعی خانوادتون و رضایت 100 درصد قلبی و عقلی خودتون مطمئن نشدید از علاقه تون به اون خانوم چیزی نگید و اجازه ندید که روابط عاطفی و احساسی و عاشقانه بین شما برقرار بشه چون من با توجه به شناختی که از احساسات خانوم ها دارم میدونم که اگر اون خانوم به شما دل ببنده و شما رو مرد زندگی خودش ببینه ، اگر به علت مخالفت خانواده ها یا.... این اتفاق به سرانجامی نرسه اون خانوم ضربه روحی روانی شدیدی خواهد خورد.ضربات روحی ای که جبران ناپذیر خواهد بود و حتی ممکنه اون خانوم دیگه احساسی برای ازدواج با هیچ کس رو نداشته باشه و اگر حتی ازدواج هم بکنه ممکنه زندگی سرد و بدون عشقی رو بنا کنه چون اون تمام احساساتش رو برای شما خرج کرده.چون از نظر روانشناسی هم ثابت شده که این احساسات که بین زن و مرد ایجاد میشه کاهش پذیر است .البته این چیزی که توضیح دادم یک چیز کلی بود برای آگاهی شما.به هر حال خواهشا خیلی دقت کنید.
موفق باشید
هیوا
18th October 2009, 11:28 PM
دوست عزیز من قبل از اینکه سوالتون رو در این تاپیک بخونم در تاپیک دیگه ای این سوال شما رو دیده بودم و اونجا نظرم رو گفتم(این هم لینکش هست:http://njavan.com/forum/showthread.php?t=25936) اما دوست عزیز من این تاپیک رو که خوندم فهمیدم هم سن شما خیلی کم هست و هم به این زودی ها قصد ازدواج ندارید پس خواهشا بیشتر فکر کنید و با احساسات صرف جلو نرید و اون خانوم رو هم درگیر احساسات و روابط عاشقانه نکنید چون اگر این ازدواج به سرانجامی نرسه ممکنه شما هم ناراحت بشید اما اون خانوم صدمات روحی جبران ناپذیری خواهد خورد.و اگر کمی حساس هم باشه این صدمات ممکنه تمام زندگی آینده اش رو تحت تاثیر قرار بده و دیگه نتونه از زندگی اش اونطور که باید لذت ببره خواهشا دقت کنید.
موفق باشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.