توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی کلاس رادیولوژی و فیزیک پزشکی برای همه
امير آشنا
3rd October 2009, 03:52 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
قصد داریم در این تاپیک در صورت استقبال دوستان اصول فیزیک پزشکی و تصویربرداری تشخیصی ( شامل رادیولوژی ، سونوگرافی ، CT Scan ، MRI و PET ) رو از پایه و به نحوی که برای همه علاقمندان قابل استفاده باشه توضیح بدیم ...
البته همون طور که ذکر شد در صورت استقبال دوستان این کلاس در روزهای خاصی از هفته تشکیل میشه و گرنه در همین تاپیک خاتمه پیدا می کنه ! :-??;)
خوش باشید @};-
Mina_Mehr
3rd October 2009, 04:21 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
قصد داریم در این تاپیک در صورت استقبال دوستان اصول فیزیک پزشکی و تصویربرداری تشخیصی ( شامل رادیولوژی ، سونوگرافی ، CT Scan ، MRI و PET ) رو از پایه و به نحوی که برای همه علاقمندان قابل استفاده باشه توضیح بدیم ...
البته همون طور که ذکر شد در صورت استقبال دوستان این کلاس در روزهای خاصی از هفته تشکیل میشه و گرنه در همین تاپیک خاتمه پیدا می کنه ! :-??;)
خوش باشید @};-
اي ول چه خووب، عاليه{happy}{happy} دستتون درد نكنه آقا مدير {applause}{applause}{applause}
من از 5 شنبه تا شنبه هر ساعتي بگين ميتونم;;);;)
ØÑтRдŁ§
3rd October 2009, 04:40 PM
خیلی خوبه..
منم درسته به رشته ام ربطی نداره ولی کلاس رو دنبال میکنم..
شما هر ساعتی بگی ما در خدمتیم
امير آشنا
5th October 2009, 02:29 PM
ممنون از همراهیتون . ببینیم کلاس به حد نصاب می رسه یا نه ;)
moji5
5th October 2009, 03:03 PM
سلام
ببخشید میشه بگید چه کاربردی داره.
و یکم مطلب رو باز کنید
البته با تشکر قبلی
Memar Bashy
7th October 2009, 12:24 PM
سلام استاد ببخشید دیر رسیدم تو ترافیک موندم خوب!!
آقا اجازه من هستم .کی کلاس شروع می شه؟
Only Math
7th October 2009, 02:26 PM
سلام
منم هستم البته اگر تو اون ساعت ها تو سایت باشم .
امير آشنا
7th October 2009, 02:45 PM
سلام
ببخشید میشه بگید چه کاربردی داره.
و یکم مطلب رو باز کنید
البته با تشکر قبلی
سلام دوست من {happy}
این تکنیک ها امروزه به طور بسیار متداول در تشخیص بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرن . به نحوی هر کدوم از ما یا نزدیکانمون تا حالا با موارد مشابهی برخورد کردیم که پزشکی اعلام کرده « باید سونوگرافی انجام بشه » و ... . البته اینجا قصد بر این نیست که بیماری تشخیص بدیم ولی شاید جالب باشه بدونیم اساس این روشها که امروزه جای بسیاری از روش های جراحی اکتشافی ( تشخیصی ) رو گرفتن بر چه اصولی استواره @};-
ستاره ی قطبی
2nd December 2010, 08:33 PM
پس چی شد؟ کلاس تشکیل نشد؟[shaad]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.