سید لفته فردزاده
5th August 2015, 05:25 PM
ماهی ها با ۲ دسته تقسیم میشوند :
ماهی های بدون آرواره مانند:لامپری و میگزین
ماهی آرواره دار که آن هم به دو بخش تقسیم میشوند:
۱. ماهی غضروفی:کوسه ماهی
۲. ماهی استخوانی:کپور-قزل آلا و ...
تفاوت ماهی استخوانی به غضروفی:
در ماهیان غضروفی :
باله دمی هترو سرکوس(دو باله مشابه نیست)
دهان در سطح شکمی
شکاف آبششی به بیرون
ماهی استخوانی:
باله دمی هموسرکوس(دو باله دمی مشابه هستند)
دهان در سطح جلویی
۴ کمان آبششی که توسط یک اپرکلوم(سرپوش) پوشیده شده اند.
ماهی های بدون آرواره مانند:لامپری و میگزین
ماهی آرواره دار که آن هم به دو بخش تقسیم میشوند:
۱. ماهی غضروفی:کوسه ماهی
۲. ماهی استخوانی:کپور-قزل آلا و ...
تفاوت ماهی استخوانی به غضروفی:
در ماهیان غضروفی :
باله دمی هترو سرکوس(دو باله مشابه نیست)
دهان در سطح شکمی
شکاف آبششی به بیرون
ماهی استخوانی:
باله دمی هموسرکوس(دو باله دمی مشابه هستند)
دهان در سطح جلویی
۴ کمان آبششی که توسط یک اپرکلوم(سرپوش) پوشیده شده اند.