ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهادات ، انتقادات و نظرات مسابقه بهترين عكس سایت نخبگان جوان

Memar Bashy
2nd September 2009, 01:35 PM
سلام به همه نخبه های گل سایت نخبگان ایران...
دوستان خوب توجه کنید که یک سری مسابقه دائمی در تالار عکاسی بر پا خواهد شد که فعلا بنده ی حقیر مسئولی اون را به عهده می گیرم تا وقتی که ......
خب می خوایم یک سری مسابقات عکاسی رو شروع کنیم در سری های مختلف که این سری اولین سری مسابقه هستش مسابقه به این صورت هست که یک موضوع مطرح می شود بعد دوستان باید در مورد اون موضوع عکس تهیه کرده و ارسال کنند .
خب با رخصت ز مصطفی عزیز این سري مسابقات قوانيني در نظر گرفتم كه در زير خدمتشما دوستان عرض ميكنم .
راستي براي رسيدن به اهداف خاصي جهت بهتر و قشنگتر اجراشدن اين مسابقات به همكاري دوست خوبم جنابمصطفیمدير محترم سایت نيازمندم . ايشالا با همكاري ايشون و همچنين دیگر دوستان سری اول مسابقات طوفانی آغاز بشه...

قوانين سري مسابقات انتخاب بهترين عكس از اعضا نخبگان جوان:

1-هر سري مسابقه بهمدت دو هفته ميباشد و يك هفته هم مخصوص برگزاري نظر سنجي

2-تعداد عکس ها ی گذاشته شده توسط هر کس محدود نمی باشد و 10 تا از اثار برگزیده که خودم تعیین می کنم به نظر سنجی گذاشته خواهد شد.

3-موضوع هر سري مسابقه باتوافق اعضا مشخص ميشود .

4-از ارسالعكسهاي زننده و غير اخلاقي جدا خودداري نماييد چون عواقب خطرناك آن ! بعهده خود شخصميباشد

5-عكسهاي منتخب هر سري، در تاپيكي مجزا براي مشاهده بهترين عكس ،به نمايش گذاشته ميشود

6-قوانين جديد بموقع اعلام خواهند شد

***منتظر نظرات و پيشنهادات همه شما هستيم***

Memar Bashy
2nd September 2009, 02:49 PM
خب دوستان موضوع اولین مسابقه بهترین عکس چی باشه؟
:-?:-?:-?

Admin
2nd September 2009, 03:05 PM
خب مطالبی که گفتید خوبه ...

اما جایزه ....

من با کمک یکی از مدیران اگه بشه بن های تخفیف کتاب جور می کنیم که هر دوره در اختیار برنده گان این مسابقه به همراه امکاناتی از امکانات سایت قرار بگیره ...

موضوع مسابقات رو هم فکر می کنم که با تداخل ایام ماه مبارک رمضان و این مسابقه همین موضوع انتخاب کنیم .

رمضان در نگاه نخبگان ...

منتظر نظرات دیگر دوستان هستیم ... {happy}

آبجی
2nd September 2009, 04:50 PM
[QUOTE=مصطفی;43006]
اما جایزه ....

من با کمک یکی از مدیران اگه بشه بن های تخفیف کتاب جور می کنیم که هر دوره در اختیار برنده گان این مسابقه به همراه امکاناتی از امکانات سایت قرار بگیره ...

به به بالاخره ما تو این سایت یه جایزه دیدیم {tongue}{big green}
موضوعشم اگه بشه رمضان انتخاب کنیم خوبه ولی نظرتون چیه که هر فرد فقط یه عکس بذاره اینجوری بهتر نیست؟؟؟:-/خب اینجوری دقیق تر انتخاب میکنه:-/

Memar Bashy
2nd September 2009, 08:35 PM
خب منم اول می خواستم همین رو بگم اما چون تعداد محدودی شرکت می کنند برای سری اول و دوم تا مسابقه بیشتر جا بیافته هر کس می تونه دو سه تا عکس که واقعا نمی تونه بینشون یکی رو انتخاب کنه قرار بده حالا بعدا هم باید یکیش رو انتخاب کنه

Bl@ck*roz
2nd September 2009, 08:56 PM
موضوع : رمضان از نگاه نخبگان

جایزه: بن کتاب

تاریخ شروع:: نامعلوم

هر نفر تنها 1 عکس توانایی گذاشتم دارد

مکان عکس ها ::: بهتر است در 1 تاپیک مجزا باشد

مهلت ارسال::: بهتر است 1 هفته باشد

تاریخ پرداخت هدایا:: بهتر است 1 هفته بعد از تاریخ اتمام باشد

مدیر مسابقه ::: بدلیل سرعت بخشیدن به کار فعلا بهتر اسن مدیر سایت {مصتفی} باشد

نکته بهتر است مسابقه تا 1 هفته اینده برگزار شود

بهتر است در تاپیک مسابقات نظری داده نشود و برای نظر در مورد عکس ها تاپیکی مجزا داشته باشیم

بهتر است فضای سایت هم خوان با مسابقه باشد {تم سایت عوض شود این چه تمیه {i dont want to see}

از انجایی که ممکنه اعضای جدید از اینترنت عکس در بیارند بهتر است ...:-/ در کل نباید بزاری

نکته اخر اینکه فیلم شروع شد باید برم

Memar Bashy
2nd September 2009, 09:38 PM
موضوع : رمضان از نگاه نخبگان

جایزه: بن کتاب

تاریخ شروع:: نامعلوم

هر نفر تنها 1 عکس توانایی گذاشتم دارد

مکان عکس ها ::: بهتر است در 1 تاپیک مجزا باشد

مهلت ارسال::: بهتر است 1 هفته باشد

تاریخ پرداخت هدایا:: بهتر است 1 هفته بعد از تاریخ اتمام باشد

مدیر مسابقه ::: بدلیل سرعت بخشیدن به کار فعلا بهتر اسن مدیر سایت {مصتفی} باشد

نکته بهتر است مسابقه تا 1 هفته اینده برگزار شود

بهتر است در تاپیک مسابقات نظری داده نشود و برای نظر در مورد عکس ها تاپیکی مجزا داشته باشیم

بهتر است فضای سایت هم خوان با مسابقه باشد {تم سایت عوض شود این چه تمیه {i dont want to see}

از انجایی که ممکنه اعضای جدید از اینترنت عکس در بیارند بهتر است ...:-/ در کل نباید بزاری

نکته اخر اینکه فیلم شروع شد باید برم

سلام marty عزیز مرسی نظر دادین
چند نکته که باید عرض کنم اینه که باید بازم بیای و مار و از نظراتت خوبت بهره مند کنی
اینکه هر کس چند تا عکس بزاره رو گفتم با دلیلش تو ارسال قبلی

مکانش هم تو یک تاپیک دیگه هست فقط لنگ موضوعشیم

ما چاکر مصطفی جان هم هستیم داداشی خواستی شما مسابقه رو اداره کن

اصلا همین الان مسابقه رو آغاز میکنیم چرا یک هفته دیگه فقط موضوع okبشه

تاپیک مسابقه رو هم درست کردم و قراره فقط توی این تاپیک نظر دوستان ثبت بشه{big hug}

تم سایت موافقم{i dont want to see}

اگه بتونن عکس های خوبی در بیارن هیچ اشکالی نداره چون هدف این نیست که بچه ها کار های خودشون رو بزارن البته اگه مهارت عکاسی دارند خوشحالم میشیم از کارهاشون استفاده کنیم@};-

فیلمش هم خوب بود

بازم مرسی فقط باید بازم بیای{applause}

Mina_Mehr
2nd September 2009, 09:48 PM
به نظر منم هر نفر چند عكس بفرستن بهتره{happy}

آبجی
2nd September 2009, 10:36 PM
به نظر منم هر نفر چند عكس بفرستن بهتره{happy}
نه مینا جون اگه یه عکس باشه بهتره:-/ دقیق تر انتخاب میکنیم چون فقط یه فرصت داریم.:-/:-?:-/

MR_Jentelman
2nd September 2009, 10:42 PM
سلام منم با پیشنهاد مینا خانم موافقم چند عکس بهتره.3 تا دیگه خوبه نظر شما چیه؟

چون ممکن یک نفر چند تا عکس خوب داشته ونتونه بین اونا یکی رو انتخاب کنه.

*مینا*
3rd September 2009, 02:04 AM
به نظر من تعداد عکس ها چندان هم مهم نیست هر کسی هر چقدر دلش می خواد ، فقط ماکسیمم مقدار باید معلوم باشه که بیشتر از اون کسی نذاره.

...از اثار برگزیده که خودم تعیین می کنم به نظر سنجی گذاشته خواهد شد.
ببخشیدا قصد جسارت ندارم اما یه سوالی برام پیش اومد :-?? شما در این زمینه تجربه ی خاصی دارین؟بالاخره سلیقه ی هر فرد متفاوت هست ، شما بر اساس سلیقه ی خودتون انتخاب می کنید یا این که قوانین و راه کار هایی برا این کار وجود داره :-/

Memar Bashy
3rd September 2009, 02:38 AM
به نظر من تعداد عکس ها چندان هم مهم نیست هر کسی هر چقدر دلش می خواد ، فقط ماکسیمم مقدار باید معلوم باشه که بیشتر از اون کسی نذاره.

ببخشیدا قصد جسارت ندارم اما یه سوالی برام پیش اومد :-?? شما در این زمینه تجربه ی خاصی دارین؟بالاخره سلیقه ی هر فرد متفاوت هست ، شما بر اساس سلیقه ی خودتون انتخاب می کنید یا این که قوانین و راه کار هایی برا این کار وجود داره :-/

ممنونم از توجهی که دادین بله من چند تا پیرن تو عکاسی پاره کردم8->

آبجی
4th September 2009, 12:25 AM
ببخشید اینو میگما :-??ولی اینجوری همه میرن سریع سرچ میکنن و چند تا عکس انتخاب میکنن حالا که بحث جدیه بهتر نیست رو قوانینش تجدید نظر شه؟؟؟:-/

Memar Bashy
4th September 2009, 02:13 AM
ببخشید اینو میگما :-??ولی اینجوری همه میرن سریع سرچ میکنن و چند تا عکس انتخاب میکنن حالا که بحث جدیه بهتر نیست رو قوانینش تجدید نظر شه؟؟؟:-/

لازم به ذکر هست عکسی می خوایم که بهترین عکس تو موضوع ارائه شده باشه. پس هر کس سرچ بزنه نمی تونه اون عکس که ما مد نظرمون هست را ارسال کنه و در اون صورت در مسابقه برنده نخواهد شد.

*مینا*
4th September 2009, 03:18 AM
به نظرم بد نباشه اگه چندتا از معیار های انتخاب عکس رو تو هر تاپیک ذکر کنید :-/

Memar Bashy
4th September 2009, 10:30 AM
به نظرم بد نباشه اگه چندتا از معیار های انتخاب عکس رو تو هر تاپیک ذکر کنید :-/

مرسی بابت مسئله ای که مطرح کردید
به نظرم عکس هایی که گرفته می شن حتما نباید یک دست باشه که رو به سوی آسمون گرفته شده. عکس ها باید هنری تر از این حرف ها باشد موضوع رمضان از دیدگاه نخبگان هست خب شما که نخبه ای رمضان رو چطور می بینی حالا می تونی دامنه ی خودت رو افزایش بدید مثلا رمضان رو با ماه های دیگر مقایسه کنی یا افطار در رمضان - سحری در رمضان - شب قدر در رمضان - قرآن در رمضان همه و همه ی اینها میشه گذاشت.
یادتان باشه ما می خوایم بهترین عکس ارائه شده توی این موضوع رو بگیریم یا پیدا کنیم حالا ببینم که چه کسی میتونه این کار رو به نحو احسنت انجام بده..؟
لازم به ذکر است که عکس باید گویا بشه تا نیازی به توضیح نباشه.
درست فهمیدم؟

AvAstiN
4th September 2009, 10:39 AM
سايزش مهم نيست؟

hossein_music
6th September 2009, 04:34 AM
سلام به همه دوستان

راستش منو دعوت کردن که اینجا شرکت کنم ولی چون در مورد ماه رمضان عکسی نداشتم فقط خواستم یه دعا بکنم

خدایا همه مریضارو شفا بده
خدایا هیچ پدر مادری شرمنده فرزندش نکن

یا علی

ØÑтRдŁ§
6th September 2009, 09:08 PM
سلام..
میبینم که بازار مسابقات سایت داغه داغه..
خسته نباشید میگم به همه کسایی که تو راه اندازی این مسابقات نقش دارند..
به نظرم اگه مسابقه رو یه خورده جدی تر برگذار میکردید بهتر بود..
مثلا می گفتید که حتما طرح های ارسال شده باید از خود طرف باشه و طرح های آماده ای که با سرچ معرفی شده بدون امتیاز هستند
یا محدودیت براش در نظر میگرفتید که نفری یک یا دو طرح بتونند ارسال کنند..
موضوعیت مسابقه رو هم رمضان + Njavan.com انتخاب میکردید و برای استفاده از لوگوی سایت در گوشه تصویر امتیاز قائل می شدید
قبل از اعلام نتایج کسی که تو مسابقه شرکت کرده فایل PSD کارش رو ارسال کنه تا امتیاز دهی به طرح یه خورده منطقی تر باشه و راه تقلب (خدایی نکرده) از شرکت کننده ها گرفته شه

Memar Bashy
7th September 2009, 03:58 AM
سلام..
میبینم که بازار مسابقات سایت داغه داغه..
خسته نباشید میگم به همه کسایی که تو راه اندازی این مسابقات نقش دارند..
به نظرم اگه مسابقه رو یه خورده جدی تر برگذار میکردید بهتر بود..
مثلا می گفتید که حتما طرح های ارسال شده باید از خود طرف باشه و طرح های آماده ای که با سرچ معرفی شده بدون امتیاز هستند
یا محدودیت براش در نظر میگرفتید که نفری یک یا دو طرح بتونند ارسال کنند..
موضوعیت مسابقه رو هم رمضان + Njavan.com انتخاب میکردید و برای استفاده از لوگوی سایت در گوشه تصویر امتیاز قائل می شدید
قبل از اعلام نتایج کسی که تو مسابقه شرکت کرده فایل PSD کارش رو ارسال کنه تا امتیاز دهی به طرح یه خورده منطقی تر باشه و راه تقلب (خدایی نکرده) از شرکت کننده ها گرفته شه
سلام داداش @};-
جدی گرفتیم این طوری شده که همه شرکت می کنندx-(
گفتیم که با سرچ هم شرکت کنن اما هنوز کسی نیامده....
محدودیت هم داره فقط نفری دوتا
مسابقه عکاسی هست نه کارهای گرافیکی.:-??
خیلی ممنون از پیشنهاداتتون.{big hug}

Memar Bashy
7th September 2009, 03:59 AM
سايزش مهم نيست؟

بیشتر از 600*800 نشه تا صفحه زود باز شود .@-)@-){i dont want to see}{big green}

ØÑтRдŁ§
7th September 2009, 04:21 AM
سلام داداش @};-
جدی گرفتیم این طوری شده که همه شرکت می کنندx-(
گفتیم که با سرچ هم شرکت کنن اما هنوز کسی نیامده....
محدودیت هم داره فقط نفری دوتا
مسابقه عکاسی هست نه کارهای گرافیکی.:-??
خیلی ممنون از پیشنهاداتتون.{big hug}

سلام..
ممنون از توجهت و جوابی که دادی..
پس که اینطور؟ ببخشید ..آخه من فکر میکردم باید طرح بدیم..
پس قضیه عکسه فقط؟؟؟؟ اوکی آقا
منم سعی میکنم یه عکس بندازم و یه خورده روش کار کنم تا در حد شرکت به مسابقه برسه..
بازم ممنون از تدارک مسابقه..

Bl@ck*roz
8th September 2009, 07:50 PM
بیشتر از اینکه این مسابقاتتون برام جالب باشن خنده دارن !{rock on}

آبجی
8th September 2009, 10:59 PM
بیشتر از اینکه این مسابقاتتون برام جالب باشن خنده دارن !{rock on}

دوست عزیز میشه بگید چرا اینطوری فکر میکنید ؟؟؟؟
کجای این موضوع خنده داره ؟؟؟
اگه لطف کنید و دلیلتون رو بگید ممنون می شیم .

Memar Bashy
10th September 2009, 03:07 PM
دوستان امروز آخرین فرصت برای مسابقه ی بهترین عکس هست لطفا همراهی کنید

Admin
10th September 2009, 05:17 PM
پیشنهاد می کنم تا آخر ماه رمضان ادامه داشته باشه ...

البته اجازه ی ما دست آقا صادقه ... هر چی ایشون بگن ;)

Memar Bashy
10th September 2009, 08:05 PM
پیشنهاد می کنم تا آخر ماه رمضان ادامه داشته باشه ...

البته اجازه ی ما دست آقا صادقه ... هر چی ایشون بگن ;)

ممنون مصطفی جان لطف دارین
حتما {big hug}
پیشنهاد خوبی است چون مسابقه مربوط به این ماه است پس تا آخر ماه مبارک
البته هفته ی آخر ماه مبارک نظر سنجی برگزار شود و بعد از ان در عید فطر بهترین عکس از دیدگاه نخبگان معرفی شود @};-

Bl@ck*roz
16th September 2009, 11:07 PM
salam dostan

mage nagofty mosabeghe akasie

age ghara bashe har kasi bere internet 1 search kone 1 aks bezare mishe goft mosabeghast?

Admin
16th September 2009, 11:27 PM
دوست من marty (http://njavan.com/forum/member.php?u=5162)

شما تنها می تونید از زبان فارسی و نوشتار فارسی استفاده کنید.

در صورت رعایت نکردن قوانین ارسال های بعدی شما حذف خواهد شد.

موفق باشید

Memar Bashy
17th September 2009, 12:41 AM
ممنون مصطفی عزیز
مارتی دوست من دوستان دیگر هم این سوال رو پرسیدن و جواب دادم خدمتشون ولی برای شما که خاطرت خیلی عزیز هست باز می گم که هدف انتخاب بهترین عکس در این موضوع ارائه شده است ما می خوایم بهترین عکس که در این موضوع گرفته شده بیابیم و در اینجا آرشیو کنیم حال ممکنه این بهترین عکس کار خودتون باشه یا کار یه عکاس حرفه ای
در ضمن تو اینترنت شما سرچ کن همه ی عکس هایی که هستند بهترین نیستند و شاید خوب هم نباشند چه بهترین.....اگه تونستی از اینترنت پیدا کنی خوشحال می شم بزاری....در ضمن همه ی عکس ها انتخاب نمی شن که اگر شما به خودتون زحمت ندید و صفحه ی اول سرچ هر چی اومد رو بزارین مطمئن باشید بهترین عکس گیرتون نیومده و تو مسابقه انتخاب نخواهید شد.
دوست من قرار بود توی تاپیک مسابقه ارسالی نکنید که من به اینجا منتقل کردم

moom
12th October 2009, 01:34 PM
سلام
من تازه عضو این سایت شدم می خوام تو مسابقتون شرکت کنم، گفتید که فقط مهلت ارسال 2 هفته است ولی من نمی دونم از کی این مسابقه برگزار شده .
می تونم تا 2 روز عکسمو ارسال کنم یا نه
چیزی در این مورد نوشته نشده
لطفاٌ بگیذ تا کی می تونم عکسمو ارسال کنم
ممنون;)

hossien
12th October 2009, 03:10 PM
هنوز که بهترین عکسو انتخاب نکردن شما هم ارسال کنید.

Memar Bashy
12th October 2009, 09:52 PM
هنوز که بهترین عکسو انتخاب نکردن شما هم ارسال کنید.

ممنون حسین جان
مسابقه اول تمام شده و مسابقه بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد@};-

Memar Bashy
12th August 2010, 01:53 AM
ممنون از مهسا که گرد و خاک این تالار رو با بر پایی مسایقه بهترین عکس رمضان امسال گرفت امیدوارم دوستان شرکت چشمگیری داشته باشند...[porenerji]

LaDy Ds DeMoNa
14th August 2010, 12:02 AM
ممنون از مهسا که گرد و خاک این تالار رو با بر پایی مسایقه بهترین عکس رمضان امسال گرفت امیدوارم دوستان شرکت چشمگیری داشته باشند...[porenerji]

از حسن نظرتون سپاسگذارم

دود از کنده بلند می شه [golrooz]

Memar Bashy
6th September 2010, 05:27 PM
دوستان شرکت کنید داره وقت مسابقه تموم میشه هااااااااااااااااا
کجان طرفداران هنر عکاسی
بابا موبایلتون رو بردارین یه عکس زیبا برای ما بفرستید جایزه داره هااااااااااااااااااا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد