Almas Parsi
27th January 2015, 11:08 AM
عسل طبیعی را چطور بشناسیم؟
دليل كيفيت بالاي عسل طبيعي آن است كه به طور كامل حاصل عصاره شهد گلهاي طبيعي و فرآوري زنبور بوده است.عسل مصنوعي كيفيتي بسيار كمتر دارد، زيرا يا با كمك زنبور ساخته شده، يا كاملا بدون كمك زنبور كه در اين صورت فقط حاصل فعاليت و فرآوري بشر است.
هر دو روش اخير در دسته عسلهاي تقلبي جاميگيرد.
در عسلهاي تقلبي فرآوري شده با كمك زنبور معمولا آب و شكر به تغذيه زنبورها افزوده ميشود و واضح است كه چنين تغذيهاي صددرصد حاصل شهد گلها نيست.
http://www.laplas.ir/magimage/b/6/4667bbe65c116360803e7cff8bba0b/main_1.jpg
عسلهاي تقلبي فرآورده شده بدون دخالت زنبور نيز از مواد گلوكزي مثل شربت قند يا مواد نشاستهاي، يا شيره ميوههايي همچون خرما و توت يا تركيبي بين آنها به دست ميآيد بنابراين، هر چه عصاره شهد گلهاي طبيعي و فعاليت طبيعي زنبور در تهيه عسل كمتر يا هيچ باشد، عسل به دست آمده مصنوعيتر و صنعتيتر بوده، خاصيت عسل طبيعي را نداشته و تقلبي محسوب ميشود.براي عموم مردم، شناخت عسل طبيعي از تقلبي بسيار سخت است اما با عمل به برخي موارد ذکر شده ميتوان به صورتي مطمئنتر اقدام به خريد عسل طبيعي كرد:
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/0_1.jpg
عسل را به طور عمودي درون ليواني از آب بريزيد، در صورتي كه ته آن جمع شد و در آب حل نشد، كيفيت طبيعي عسل در حد مطلوب است.
هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بيشتر باشد، خلوص آن كمتر، و در نتيجه غيرطبيعيتر است.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/1_1.jpg
شيشه عسل را برگردانيد و به سرعت بالا يا پايين رفتن حبابهاي درون عسل دقت كنيد.
هر چه كندتر حركت كند، بهتر است.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/3_1.jpg
مقدار كشآمدن عسل نيز تا حدودي در تشخيص عسل طبيعي از نيمه طبيعي و صنعتي مؤثر است.
عسل طبيعي به دليل داشتن رطوبت كمتر، روانشدگي كمتري دارد.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/4_1.jpg
عسل طبيعي، شيريني، مزه، طعم و بوي مشخصي دارد.
شيريني عسل طبيعي برخلاف نوع مصنوعي هيچ شباهتي به مزه شكر و قند ندارد و به محض برداشتن درپوش آن، بو و رايحه مطبوع آن به مشام ميرسد.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/5_1.jpg
منبع (http://لاپلاس)
و سخن پایانی اینکه :
موارد ذکر شده یقیقا با تجربه کسب شده
در نهایت بهترین کار اینه که توصیه میشه حتما عسل ، از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر و
تحت نظارت خریداری بشه تا با مشکلات تقلبی بودن و بهداشتی بودن و .... کمتر درگیر باشیم [cheshmak]
دليل كيفيت بالاي عسل طبيعي آن است كه به طور كامل حاصل عصاره شهد گلهاي طبيعي و فرآوري زنبور بوده است.عسل مصنوعي كيفيتي بسيار كمتر دارد، زيرا يا با كمك زنبور ساخته شده، يا كاملا بدون كمك زنبور كه در اين صورت فقط حاصل فعاليت و فرآوري بشر است.
هر دو روش اخير در دسته عسلهاي تقلبي جاميگيرد.
در عسلهاي تقلبي فرآوري شده با كمك زنبور معمولا آب و شكر به تغذيه زنبورها افزوده ميشود و واضح است كه چنين تغذيهاي صددرصد حاصل شهد گلها نيست.
http://www.laplas.ir/magimage/b/6/4667bbe65c116360803e7cff8bba0b/main_1.jpg
عسلهاي تقلبي فرآورده شده بدون دخالت زنبور نيز از مواد گلوكزي مثل شربت قند يا مواد نشاستهاي، يا شيره ميوههايي همچون خرما و توت يا تركيبي بين آنها به دست ميآيد بنابراين، هر چه عصاره شهد گلهاي طبيعي و فعاليت طبيعي زنبور در تهيه عسل كمتر يا هيچ باشد، عسل به دست آمده مصنوعيتر و صنعتيتر بوده، خاصيت عسل طبيعي را نداشته و تقلبي محسوب ميشود.براي عموم مردم، شناخت عسل طبيعي از تقلبي بسيار سخت است اما با عمل به برخي موارد ذکر شده ميتوان به صورتي مطمئنتر اقدام به خريد عسل طبيعي كرد:
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/0_1.jpg
عسل را به طور عمودي درون ليواني از آب بريزيد، در صورتي كه ته آن جمع شد و در آب حل نشد، كيفيت طبيعي عسل در حد مطلوب است.
هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بيشتر باشد، خلوص آن كمتر، و در نتيجه غيرطبيعيتر است.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/1_1.jpg
شيشه عسل را برگردانيد و به سرعت بالا يا پايين رفتن حبابهاي درون عسل دقت كنيد.
هر چه كندتر حركت كند، بهتر است.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/3_1.jpg
مقدار كشآمدن عسل نيز تا حدودي در تشخيص عسل طبيعي از نيمه طبيعي و صنعتي مؤثر است.
عسل طبيعي به دليل داشتن رطوبت كمتر، روانشدگي كمتري دارد.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/4_1.jpg
عسل طبيعي، شيريني، مزه، طعم و بوي مشخصي دارد.
شيريني عسل طبيعي برخلاف نوع مصنوعي هيچ شباهتي به مزه شكر و قند ندارد و به محض برداشتن درپوش آن، بو و رايحه مطبوع آن به مشام ميرسد.
http://www.laplas.ir/magimage/3/b/39f2918031bc661d8d2a90488e76af/5_1.jpg
منبع (http://لاپلاس)
و سخن پایانی اینکه :
موارد ذکر شده یقیقا با تجربه کسب شده
در نهایت بهترین کار اینه که توصیه میشه حتما عسل ، از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر و
تحت نظارت خریداری بشه تا با مشکلات تقلبی بودن و بهداشتی بودن و .... کمتر درگیر باشیم [cheshmak]