PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوربین مخفی در اتاق پرو + عکس

a.shina
30th December 2014, 02:30 AM
بدون شرح

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/10/8/2843581_141.jpg

1=1+1
30th December 2014, 05:29 AM
یه موردش تو شهر ما پیش اومد .یه خانومه . یه لباس انتخاب کرده. رفته تو اتاق پرو .هوینجوری نگاش کرده .خوشش نیومده نپوشیده .بعد اومده به فروشنده گفته سایزم نشد نمیخامش . فروشنده گفته خانوم شما ک نپوشیدینش !!!!!
دیه خانومه شک میکنه.میره شکایت میکنه . بعد میان برسی میکنن میبینن دوربین داشته بعد همون لحظه مستقیم تو لب تاپش میدیده
یه مدتم درشو بستن
ولی الن بازه دوباره

Spring_Girl
30th December 2014, 10:47 AM
یه موردش تو شهر ما پیش اومد .یه خانومه . یه لباس انتخاب کرده. رفته تو اتاق پرو .هوینجوری نگاش کرده .خوشش نیومده نپوشیده .بعد اومده به فروشنده گفته سایزم نشد نمیخامش . فروشنده گفته خانوم شما ک نپوشیدینش !!!!!
دیه خانومه شک میکنه.میره شکایت میکنه . بعد میان برسی میکنن میبینن دوربین داشته بعد همون لحظه مستقیم تو لب تاپش میدیده
یه مدتم درشو بستن
ولی الن بازه دوباره

فروشنده عجب اسکلی بوده:))
مردم واقعا کمبود دارن حالا از اینکارا چی گیرش میاد دوربین گذاشتن تو اتاق پرو والله[fardemohem]

1=1+1
30th December 2014, 12:43 PM
فروشنده عجب اسکلی بوده:))
مردم واقعا کمبود دارن حالا از اینکارا چی گیرش میاد دوربین گذاشتن تو اتاق پرو والله[fardemohem]

خخخخ . میگن دوربین گوشی بزنی . بگیری اطرافت اگ نور قرمز دیدی مال دوربینه

Spring_Girl
31st December 2014, 09:43 AM
خخخخ . میگن دوربین گوشی بزنی . بگیری اطرافت اگ نور قرمز دیدی مال دوربینه

اره گوشی نور قرمز داره من یبار داشتم سرکلاس ریاضی مخفیانه از استاد فیلم میگرفتم بچه ها فهمیدن[khande][nishkhand]
استاد میفهمید چیزی نمیگفت ولی دوس نداشتم بفهمه[nishkhand]
البته من چسب زده بودم روی چراغ قرمز دوربین گوشی ولی اخرش لو رفتم صفحه موبایلم تابلو بود منم که همیشه نیمکت جلو کلاس بودم[nishkhand]

1=1+1
31st December 2014, 11:57 AM
اره گوشی نور قرمز داره من یبار داشتم سرکلاس ریاضی مخفیانه از استاد فیلم میگرفتم بچه ها فهمیدن[khande][nishkhand]
استاد میفهمید چیزی نمیگفت ولی دوس نداشتم بفهمه[nishkhand]
البته من چسب زده بودم روی چراغ قرمز دوربین گوشی ولی اخرش لو رفتم صفحه موبایلم تابلو بود منم که همیشه نیمکت جلو کلاس بودم[nishkhand]
خخخخ .نور قرمز گوشی نه . نور قرمز دوربین توی اتاق پرو به وسیله دوربین گوشی دیده میشه

Spring_Girl
31st December 2014, 12:16 PM
خخخخ .نور قرمز گوشی نه . نور قرمز دوربین توی اتاق پرو به وسیله دوربین گوشی دیده میشه
اها[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد