علي پارسا
7th December 2014, 03:08 PM
سلام،
اغلب در شبکه هاي اجتماعي به موردي برخورد مي کنم که خيلي برايم عجيب و نامفهوم است!
و آن اينکه اغلب مي بينم عکسي که شخصي در آواتارش گذاشته و يا امضائي که به کار برده (يا عکسي که در امضاء قرار داده) خيلي با نوشته هايش منافات و تعارض دارد!
در اکثر موارد هم عکس يا امضاء نامعقول و مطلب نوشته شده متين است!
هرچي فکر مي کنم دليلي براي اين رفتار دوگانه نمي يابم.
تنها چيزي که به فکرم مي رسد سادگي طرف مي تواند باشد!
سوء تفاهم نشود، منظورم از سادگي، حماقت نيست.
منظورم سطحي نگري مطالب از طرف شخص است!
شما جوابي برايش داريد؟
امکان دارد بگوييد من از ديدگاه شخصي خود اين برداشت را دارم در صورتي که در واقع چنين تعارضي وجود ندارد و اين نظر شخصي من است!
خوب ..... شايد در مورارد زيادي حرفتان درست باشد (خودم هم خيلي مواقع سعي مي کنم به خودم بقبولانم که اين صرفا" ديدگاه شخصي من است)
ولي انصافا" خيلي موارد هم هست که هر کاري مي کنم نمي توانم خودم را قانع کنم که ديدگاه شخصي من باشد!
شما هم با گفته هايم موافقيد؟
اگر جوابتان مثبت است فکر مي کنيد دليل اين امر چيست؟
اغلب در شبکه هاي اجتماعي به موردي برخورد مي کنم که خيلي برايم عجيب و نامفهوم است!
و آن اينکه اغلب مي بينم عکسي که شخصي در آواتارش گذاشته و يا امضائي که به کار برده (يا عکسي که در امضاء قرار داده) خيلي با نوشته هايش منافات و تعارض دارد!
در اکثر موارد هم عکس يا امضاء نامعقول و مطلب نوشته شده متين است!
هرچي فکر مي کنم دليلي براي اين رفتار دوگانه نمي يابم.
تنها چيزي که به فکرم مي رسد سادگي طرف مي تواند باشد!
سوء تفاهم نشود، منظورم از سادگي، حماقت نيست.
منظورم سطحي نگري مطالب از طرف شخص است!
شما جوابي برايش داريد؟
امکان دارد بگوييد من از ديدگاه شخصي خود اين برداشت را دارم در صورتي که در واقع چنين تعارضي وجود ندارد و اين نظر شخصي من است!
خوب ..... شايد در مورارد زيادي حرفتان درست باشد (خودم هم خيلي مواقع سعي مي کنم به خودم بقبولانم که اين صرفا" ديدگاه شخصي من است)
ولي انصافا" خيلي موارد هم هست که هر کاري مي کنم نمي توانم خودم را قانع کنم که ديدگاه شخصي من باشد!
شما هم با گفته هايم موافقيد؟
اگر جوابتان مثبت است فکر مي کنيد دليل اين امر چيست؟