توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال دارم؟ی لحظه تصورکن بعدجواب بده
سروه74
2nd November 2014, 04:38 PM
سلام تواین تایپیک میخوامیه لحظه تصورکنیدکه اگه دنیا دست شمابود چیکارمیکردید
نگیدهمینکه دستخداباشه بهتره وازاین جواب ها چون همه میدونن دست خدا باشه بهتره
سروه74
2nd November 2014, 04:46 PM
اگه دست من باشه چیزی به اسم تضادطبقاتی رو واسه همیشه ازبین میبردم وهمه مردم میبردم تویه سطح برابر
MANE1371
2nd November 2014, 05:01 PM
اگه دست من باشه چیزی به اسم تضادطبقاتی رو واسه همیشه ازبین میبردم وهمه مردم میبردم تویه سطح برابر
خوب این که عادلانه نیست؟!!
یکی که بیشتر کار میکنه با یکی که بخور و بخوابه مساویند؟
سروه74
2nd November 2014, 05:14 PM
خوب این که عادلانه نیست؟!!
یکی که بیشتر کار میکنه با یکی که بخور و بخوابه مساویند؟
خب وقتی که همه مثل هم باشندکسی مجبورنیس بیشترازدیگری کارکنه هرکی هرچی داره بقیه م داره پس نه حسودن نه طمع دارن
MANE1371
2nd November 2014, 06:18 PM
خب وقتی که همه مثل هم باشندکسی مجبورنیس بیشترازدیگری کارکنه هرکی هرچی داره بقیه م داره پس نه حسودن نه طمع دارن
خوب این که اجبار و زوره،فکر نمیکنی با آزادی و کمال انسانها منافات داشته باشد؟؟؟؟؟؟
یا مثلا یکی بخواهد به بالاترین درجات برسه یا یکی برعکس اون بخواهد دور از جون شما ... باشد؟؟؟؟؟؟خوب یوقت دوس داره به کسی چه مربوطه!!
کاساندان
2nd November 2014, 08:35 PM
هر چیز که باشد، میتوانم بگویم؟!
سروه74
3rd November 2014, 12:48 AM
هر چیز که باشد، میتوانم بگویم؟!
آره هرچی باشه میتونی بگی
سروه74
3rd November 2014, 12:49 AM
خوب این که اجبار و زوره،فکر نمیکنی با آزادی و کمال انسانها منافات داشته باشد؟؟؟؟؟؟
یا مثلا یکی بخواهد به بالاترین درجات برسه یا یکی برعکس اون بخواهد دور از جون شما ... باشد؟؟؟؟؟؟خوب یوقت دوس داره به کسی چه مربوطه!!
ببین ازچه نظرمثلابخوادبالاترباشه
من فقط ازنظرمادی گفتم میخوام تویه سطح باشن
MANE1371
3rd November 2014, 01:53 AM
ببین ازچه نظرمثلابخوادبالاترباشه
من فقط ازنظرمادی گفتم میخوام تویه سطح باشن
از همه نظر،حتی از نظر مادی یکی بیشتر بخواهد یکی هم یه تکه نون بیشتر نخواهد!
سروه74
3rd November 2014, 11:44 AM
از همه نظر،حتی از نظر مادی یکی بیشتر بخواهد یکی هم یه تکه نون بیشتر نخواهد!
اخه من فک میکنم که آدمااگه تویه سطح باشن اصلابه این فکرنمیکنن که یه تیکه نون بیشترداشته باشن ببین آلان مامیدونیم که این زیادکارکردن های بیشترمردم بخاطرشرایط بداقتصادی وگرونی وخیلی چیزاست یا الان بعضی ازمردمم بجای اینکه حواسشون به زندگیه خودشون باشه فقط چشمشون دنبال زندگی مردمه وهمه میخوان عین یکی دیگه زندگی کنن بدون اینکه بدونن اون طرز زندگی درسته یابعضی دیگه به هرقیمتی که باشه میخوان ازبقیه بیشترپول دربیارن وخلاصه خیلی چیزا مثلاتوبعضی ازکشورهای اروپاییه اگه اشتبانکنم چیزی به اسم آدم فقیروجودنداره همه عین آدم زندگیشونو میکنن همه چیزم تویه کشورشون منظورم ازهرنظری واسه همه شون هست تویکی ازکشورهام ازهر۱۰نفریکیشون خودکشی میکنه بخاطراینکه ازبس خوشحالن وزندگیشون خوبه
البته حرف شماروهم قبول دارم ومن بدمنظورم و رسوندم که گفتم میخوام تویه سطح باشن
MANE1371
3rd November 2014, 02:44 PM
اخه من فک میکنم که آدمااگه تویه سطح باشن اصلابه این فکرنمیکنن که یه تیکه نون بیشترداشته باشن ببین آلان مامیدونیم که این زیادکارکردن های بیشترمردم بخاطرشرایط بداقتصادی وگرونی وخیلی چیزاست یا الان بعضی ازمردمم بجای اینکه حواسشون به زندگیه خودشون باشه فقط چشمشون دنبال زندگی مردمه وهمه میخوان عین یکی دیگه زندگی کنن بدون اینکه بدونن اون طرز زندگی درسته یابعضی دیگه به هرقیمتی که باشه میخوان ازبقیه بیشترپول دربیارن وخلاصه خیلی چیزا مثلاتوبعضی ازکشورهای اروپاییه اگه اشتبانکنم چیزی به اسم آدم فقیروجودنداره همه عین آدم زندگیشونو میکنن همه چیزم تویه کشورشون منظورم ازهرنظری واسه همه شون هست تویکی ازکشورهام ازهر۱۰نفریکیشون خودکشی میکنه بخاطراینکه ازبس خوشحالن وزندگیشون خوبه
البته حرف شماروهم قبول دارم ومن بدمنظورم و رسوندم که گفتم میخوام تویه سطح باشن
ببین شما از خودتون شروع کنید ببینید لباس پوشیدنتون بیرون رفتناتون و بقیه کار ها چند درصدش به ایده خودتون بوده و چند درصد از بیرون به شما القا شده؟پس چشم و هم چشمی ها ادامه دارد.
اما اینکه بیایم فقرو ریشه کن کنیم خوبه.
حالا من نمیدونم شما ای حرف هایی که زدید با چشماتون دیده بودید یا از اروپادیده این حرف ها را شنیده بودید یا جایی خوانده بودید.
حالا من که خودم جایی نرفتم ولی اروپا دیده، دیدم حتی عکس هایی که گرفتند را هم دیدم که یه بخشش این بود که مثلا تو ایتالیا فقیر با لباس اشباه ایستاده بقیه هم باهاش عکس می گیرند و یه پولی را به اون پرداخت می کنند. تو بقیه کشورها هم از جمله انگلیس و فرانسه و... فقیرها خودشون را دارند.
آره،صدا دوهل از دور خوشه!
ول کن بذار چرخ روزگار را همون آقا کریم بگردونه.
sevda_sj
3rd November 2014, 03:07 PM
سلام من دوست دارم انسانیت درهمه ی ابعاد در جهان حاکم باشه و اینکه خیلی برای جهان نگرانم کاری کنم که کمتر به ساکنینش اسیب وارد شه به محیط زیست و استفاده نابجایی که ازش میشه
و بعد دوست دارم کسی خودش رو قدرت طلب ندونه و همه به هم احترام بذارند بدور از اینکه ببیننن چه مذهبی دارن یا چه تفکری همونجوری یک انسان رو قبول کنند و در موردش قضاوت نکنند و به خوشون اجازه تعرض به کسی رو ندن جهان رو یکی کنم
و یه کاری که خیلی دوست دارم انجام بدم اینکه تمام سد های تبعیض نژادی رو بشکنم و بتونم بگم که انسانیت به جنسیت نیست و ما باید بتونیم با تمام تفاوت های معنوی و ظاهری که داریم احترام بذاریم کسی خودشو برتر نبینه (البته الان جهان خیلی اگاه تر شده)
شاید خیلی چیزای دیگه و کارهای هیجان انگیز دیگه ایی که یادم بیوفته مینوسم باز[nishkhand][tafakor]
pedram91
4th November 2014, 06:32 PM
اگه یک دست بود، میشدیم حیوان بی تفکر و امید
من شخصا اگه میتونستم خودکشی میکردم
لویی پاستور میگه: تغییر نکنی میمیری...
میترا پوررحیم
4th November 2014, 07:48 PM
من از دیروز تا حالا میخواستم تو این بحث شرکت کنم ولی چیزی به ذهنم نمیومد من قبلا خیلی راحت میگفتم اگه اینطوری میشد به همه یاد میدادم انسان باشن با هم خوب باشن ولی چند وقتیه دیگه نمیتونم اینو بگم.امروز صبح اتفاقی برام افتاد فکر کنم بی ربط نباشه صبح خیلی زود در خانه اقوام دعا بود به من وظیفه این رو دادن که اشهایی که برای صبحانه خریده بودن در کاسه ها بریزم و اماده کنم وقتی داشتم این کار رو میکردم خیلی دقت میکردم برا کسی کم نریزم برای کسی زیاد نریزم دقت کنم برا همه یه اندازه بریزم خیلی سخت بود که بتونی مساوات و رعایت کنی الان میگم خدا جواب سوالم رو داد من نمیتونم جای خدا باشم خیلی سخته جای خدا باشی. البته نظر منه هر کسی از دید خودش به این بحث نگاه میکنه این تجربه من بود من نمیتونم تصور کنم جای خدا باشم از عهده من خارجه[shaad]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.