ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاپیتان توتی خواستار برقراری صلح شد

Capitan Totti
1st November 2014, 12:48 AM
کاپیتان توتی خواستار برقراری صلح شد

http://asroma27.com/wp-content/uploads/2014/10/francesco_totti_curva_roma_ansa-360x330.jpg
فرانچسکو توتی با انتشار بیانیه ای خواستار برقراری صلح میان هواداران رم و ناپلی شده است.
فردا برای اولین بار پس از مرگ چیرو اسپوزیتو دو تیم در سن پائولو به مصاف یکدیگر می روند. چیرو هوادار ناپلی بود که پیش از آغاز فینال کوپا ایتالیای فصل گذشته توسط یکی از هواداران رم مجروح شد و در بیمارستان فوت کرد.
حال کاپیتان رم همچون مربیان دو تیم خواستار برقراری آرامش میان طرفین شده است.
کاپیتان توتی در وب سایت رسمی نوشته:
«همیشه از هر گونه حرکت خشونت آمیزی دوری کردم، و برای فردا هم بر داشتن چنین تفکری تاکید می کنم. امیدوارم که ما جشنی کاملا ورزشی را تجربه کنیم.»
«به عنوان یک پدر و یک انسان، با تمامی خانواده هایی که زندگی شان به خاطر مرگ در فوتبال و ورزش تحت تاثیر قرار گرفته با محبت همدردی می کنم.»
«به خانواده دِ فلاکی، خانواده چیرو اسپوزیتو و استفانو و کریستین فکر می کنم، خانواده ساندری…با تمام خانواده هایی که چنین مصیبت هایی را تجربه کردند همدردی می کنم.»
«فرشتگان زیادی هستند که از آسمان به ما چشم دوختند، و اولین آرزویشان این است که برخی اتفاقات دوباره رخ ندهند.
asroma27.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد