ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از تفکر معقول جهت غلبه بر استرس

علي پارسا
28th October 2014, 12:36 AM
اصولا" ذات تفکر و تعقل يک مقوله مثبت است، وقتي شما کل مسائل موجود در ذهنتان را دسته بندي و تجزيه تحليل نماييد مي بينيد که بسياري از چيزهايي که باعث ايجاد رويکردهاي منفي، اضطراب و استرس در ذهن مي گردند به اين طريق اصلا" موضوعيت خود را از دست خواهند داد.
يک مثال عرض مي کنم: فرضا" شخصي درگير امتحانات کنکور در زندگي خود است که اين امتحانات نقش اساسي در زندگي آينده او خواهد داشت، اين امر باعث ايجاد اضطراب و استرس و در نتيجه (به نسبت شخصيت وي) ايجاد تفکرات منفي، در ذهن او مي گردد. اگر قبول نشوم چي؟ اگر فلان طور شود چي؟ اگر .... چي؟
ولي با يک سيستم تفکر منطقي و استدلالي به راحتي مي توان اين افکار منفي را از بين برد.
به عنوان مثال مي توان به اين طريق فکر کرد:
در نتيجه امتحان دو چيز دخيل است: الف - تلاش من و کل چيزهايي که در حيطه اراده من است / ب- عوامل محيطي و کليه عواملي که خارج از اراده من است
خوب اگر من تلاش خود را انجام دهم قطعا" جاي نگراني وجود نخواهد داشت، اگر استعداد ياد گيري نداشته باشم که بايد گفت استعداد جزو عوامل خارج از اراده من است.
اگر ديگري استعدادش از من بيشتر باشد و رتبه من کمتر از او شود هم همين طور. اگر محيط زندگي ام نا آرام است و اجازه تمرکز حواس به من نمي دهد، تا آنجا که من مي توانم تغييرش دهم که جزو حيطه اراده من است و اگر اراده من قادر به تغيير بعضي آنها نيست که ....به همين طريق مطالب را مي توان به دو گروه تقسيم بندي کرد.
در نهايت تعجب مي بينيم که ديگر اين افکار منفي با اين شيوه محلي از اعراب ندارند!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد