ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نامردها لطفا کمی مرد باشین دختر گناهی نداره شما مرد نیستین

Capitan Totti
1st October 2014, 11:48 PM
نامردها لطفا کمی مرد باشین دختر گناهی نداره شما مرد نیستین

(http://forum.hammihan.com/thread149918.html)

http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_386797401412164694.0132.jpg

چرا همیشه میگن دختر باس حجابش حفظ بشه تا پسرا مزاحمش نشن
کسی به پسرا نمیگه حجابشونو حفظ کنن یا مزاحم نشن اخه چرا همیشه میگن مشکل از دختراست مشکلات روحی روانی پسرا رو میندازن گردن دخترا
کلان آمار نشون داده بیشتر مزاحمت های تلفنی و خیابانی تجاوز جنسی فحاشی جنسی ضرب و شتم خیانت جنسی بیشتر کار اقایون هست
حالا چرا بجای درمان بیمارن باس خانوما سرزنش بشن ؟

مرد کیست؟ مرد چیست؟ تو ویکی‌ پدیا نوشته مرد یک انسان بالغ مذکر هست
ولی مرد معنی دیگه ای هم داره میگن جهان پهلوان تختی خیلی مرد بود و مردانگی داشت
منظور از مرد بودن و مردونگی همون انسانیت هست که دارای خصوصیات خوب انسانی: نجابت سخاوت رشادت غیرت انصاف یاری رسان هست
به یه زن زحمت کش و نجیب هم میگن این خانوم خیلی مرده

حالا با دیدن چند تار موی یه دختر رگ غیرت اقایون میزنه بیرون ولی پسراشون مشغول چشم چرونی هستن
باباهه میگه ماشالا پسرم چشم نخوری ایشالا امروز با چندتا دختر دوس شدی امروز مخ چندتا رو زدی ولی رو دختر خودش غیرت داره و حجاب رو سپری واسه ناموسش میدونه

این بار اگر زن زیبارویی را دیدید ..
هوس را زنده به گور كنید ..
و خدا را شكر كنید برای خلق این زیبایی ..
زیر باران اگر دختری را سوار كردید ..
جای شماره به او امنیت بدهید …
او را به مقصد مورد نظرش برسانید …
نه به مقصد مورد نظرتان ..
هنگام ورود به هر مكانی ..
با لبخند بگویید: اول شما .
در تاكسی خودتان را به در بچسبانید نه به او ..
بگذارید زن ایرانی وقتی مرد ایرانی را در كوچه خلوت می بیند احساس امنیت كند نه ترس ..
بیایید فارغ از جنسیت ، كمی مرد باشید …

zoh_reh
2nd October 2014, 04:24 PM
برای ایجاد امنیت همکاری همه جانبه لازمه ،

در این مورد هم همکاری دخترا و پسرا همزمان لازمه تا مشکلی به اسم منافی عفت پیش نیاد،

از آنجائیکه دختران اثرگزار تر هستند و از قدرت زیادی در این زمینه برخوردارن ، درخواست همکاری از آنان بیشتره.

"مهدی"
2nd October 2014, 05:38 PM
به قول شاعر:
چی انتظار داری از این بشر؟ / خواهر روسری سرت کن تا من تحریک نشم

kamel.gholami
2nd October 2014, 06:24 PM
این کلیپ رو هم نگاه کنید

آقا پسر! لطفا به نامحرم نگاه نکن ، چون .....

لینک دانلود (http://s5.picofile.com/file/8143810042/f63de6d9c984074e0588f4dde7fb63c3364235.mp4.html)

استاد رائفی پور

vaniya604
2nd October 2014, 07:08 PM
خيلي تاثير گذار بود كاري كردين برم فيلماشو دانلود كنم ممنون[tashvigh][golrooz]

1=1+1
2nd October 2014, 08:06 PM
ببین فاطمه جان
ی سری ادما جامعه طرز فکرشون اینه که دنبال دوستی و عشق و هوس باشن . فازشون اینه
خب پسرا برا اینکه فازشونو مشخص کنن . شمازه و نگاهاا و حرفا عشقولانه میگن
دخترام همچین فازی دارن خب بد میپوشن
حالا دختری میخاد بگه فازشاین نیس . خو بد نپوشع
اگرم خوب میپوشه بازم مزاحم میشن . خو محل نذاره .
خیلیم راحت
پسرام میفهمن فازش این نیس . بیخیال میشن
والا

عبدالله91
2nd October 2014, 08:18 PM
به قول شاعر:
چی انتظار داری از این بشر؟ / خواهر روسری سرت کن تا من تحریک نشم
اگه بحث منطقی و بدون حمله باشه بحث خواهیم کرد اگه نباشه که هیچ.
چند تا سوال داشتم
چه نوع پسرهایی تحریک میشن یا به عبارتی به دخترا نگاه میکنن؟ مقیدها یا اونایی که مخالف حجاب هستن؟به تصویر گذاشته شده یه نگاهی بندازین ببینین اینا مقید هستن یا خیر.

به قول خانم 1=1+1 فازشون به همدیگه میاد.

ممنون

Capitan Totti
2nd October 2014, 08:23 PM
چند تا سوال داشتم
چه نوع پسرهایی تحریک میشن یا به عبارتی به دخترا نگاه میکنن؟ مقیدها یا اونایی که مخالف حجاب هستن؟به تصویر گذاشته شده یه نگاهی بندازین ببینین اینا مقید هستن یا خیر.

ممنون

سوال شما از ریشه ایراد دارد

بنده مخالف حجاب اجباری نیستم !!

موافقشم نیستم !!

چون من پسرم =)) و این مساله به من هیچ ربطی ندارد !!

اما

اما

طوری سوال میپرسید کانهو خود "مقید" و غیر از شما ، غیر مقیدند !!

مقید نشونتون میدم، از پشت چادر چنان تحریک میشود که... ( بدلیل همون سیر نشدن چشم !!)

و لیبرال !! (به قول شما) نشون میدم که تا حالا از نزدیک دختر ندیده !!‌و همیشه سمت و سوی چشم اشو منحرف میکند !!

"مهدی"
2nd October 2014, 08:25 PM
چند تا سوال داشتم

ممنون

منظور شاعر در این بیت این نیست که شما برداشت کردین.
شاعر در این بیت داره پدیده حجاب رو زیر سوال میبره و میگه که چرا یک دختر باید کادو پیچ بشه که به فرض از دست من در امون بمونه. و در اصل میخواد بگه که باید شرایط اجتماع درست بشه تا جامعه سالمی داشته باشیم نه اینگونه پیش رویم.

عبدالله91
2nd October 2014, 08:52 PM
منظور شاعر در این بیت این نیست که شما برداشت کردین.
شاعر در این بیت داره پدیده حجاب رو زیر سوال میبره و میگه که چرا یک دختر باید کادو پیچ بشه که به فرض از دست من در امون بمونه. و در اصل میخواد بگه که باید شرایط اجتماع درست بشه تا جامعه سالمی داشته باشیم نه اینگونه پیش رویم.

خب مشخصه حجاب رو زیر سوال میبره.برداشت خاصی از بیت شما نکردم جز تحریک و زیر سوال بردن حجاب.

حالا اگه به قول شما خودشو کادو پیچ میکنه برا چی؟ جوابشو هم دادین که تا از دست مردهای چشم چران در امان باشه. این نفعش به کی میرسه؟ خب به خودش.

آیا میشه تمام این مردهارو حذف کرد؟

یقینن نه.این یه قضیه دو طرفه هست.مردها باید نگاه خودشونو کنترل کنند خانمها هم از دست مردها خودشونو در حد ضرورت بپوشانن.

در تاریخ هم مردهایی که چشم خودشونو حفظ نمی کردند توبیخ شده اند با اینکه خانم حجابشو نداشته. ینی به هر دو دستور داده شده که برای حفظ امنیت روانی خودتونو حفظ بکنین.

میترا پوررحیم
2nd October 2014, 08:52 PM
به قول شاعر:
چی انتظار داری از این بشر؟ / خواهر روسری سرت کن تا من تحریک نشمهمین من امروز ساعت تقریبا طرفای 8 صبح از خونه زدم بیرون چادری هستم حجابم خوبه ولی اول صبح پسری به من تیکه انداختن به من که ساده تر از من کسی بیرون نمیاد مشکل از اقایونه بزارید یه خاطره بگم از دانشکده اومدم بیرون پشته من چند تا پسر بودن داشتن راه میرفتن من جلوشون افتادم من حتی نگاهشون نکردم بلند بلند حرف میزدن میدونید چی گفتن گفتن اینی که اینجا کاری به کسی نداره بیرون خودش یکی رو داره من خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم ولی یه چیزی فهمیدم پسرای ایران خودشون مشکل دارن البته کسانی که مشکل دارن رو میگم

1ALAH
2nd October 2014, 08:55 PM
نمشه دختره حجابشو رعایت میکرد؟؟؟؟؟؟

Capitan Totti
2nd October 2014, 09:01 PM
نمشه دختره حجابشو رعایت میکرد؟؟؟؟؟؟

نه نمیشه !![sootzadan]

اومدیم و یه روز رفتید اروپا !!

دیگه باید خیابون رو به آشوب بکشی ؟!

همینه که مدیر تیم امید، میره و خودشو در برابر یه دختر "کره ای" نمیتونه کنترل کنه !!

"مهدی"
2nd October 2014, 09:47 PM
خب مشخصه حجاب رو زیر سوال میبره.برداشت خاصی از بیت شما نکردم جز تحریک و زیر سوال بردن حجاب.

حالا اگه به قول شما خودشو کادو پیچ میکنه برا چی؟ جوابشو هم دادین که تا از دست مردهای چشم چران در امان باشه. این نفعش به کی میرسه؟ خب به خودش.

آیا میشه تمام این مردهارو حذف کرد؟

یقینن نه.این یه قضیه دو طرفه هست.مردها باید نگاه خودشونو کنترل کنند خانمها هم از دست مردها خودشونو در حد ضرورت بپوشانن.

در تاریخ هم مردهایی که چشم خودشونو حفظ نمی کردند توبیخ شده اند با اینکه خانم حجابشو نداشته. ینی به هر دو دستور داده شده که برای حفظ امنیت روانی خودتونو حفظ بکنین.

در ابتدا لازم به ذکر است که بیت مال من نیست و شاعر دارد. نکته دوم جناب دادبین به نکته خوبی اشاره کردند. اومدیم و شما رفتی اروپا, شما باید کل خیابون رو به آشوب بکشید؟ (چون حجاب ندارن ملت)
هر کسی موظف هست خودش رو کنترل بکنه. من نمیگم بی حجابی خوبه ولی در این حد هم لازم نیست.
توبیخ هم نباید به گونه ای باشد که بدتر اثر سو داشته باشد. در کل در جامعه ما هیچ چیزی اعتدال ندارد.
مثل این است که شما به من بگویید لطفا دیگر مودم خود را روشن نکنید و با من بحث نکنید تا من مجبور نشوم به شما پاسخ دهم.[shaad]

homeyra
2nd October 2014, 09:53 PM
خوبه حجاب مال ما خانوماست ولی آقایون همچین جبهه میگیرن و بحث میکنن که انگار شماها باید روسری و چادر سرتون کنید...تا اینجا نصف بیشتر پست ها از اقایون سایت بوده.

kamel.gholami
2nd October 2014, 09:58 PM
خوبه حجاب مال ما خانوماست ولی آقایون همچین جبهه میگیرن و بحث میکنن که انگار شماها باید روسری و چادر سرتون کنید...تا اینجا نصف بیشتر پست ها از اقایون سایت بوده.

سلام
خوبین ؟

اتفاقا برعکس

موضوع اصلی تاپیک اینه که حجاب خانم ها هیچ ربطی به نگاه کردن آقایون نداره
موضوع اینه که آقایون خودشون باید جلو چشمشون رو بگیرن !
موضوع بیشتر واسه آقایونه

اگه دقت میکردین مشخص بود[golrooz]

homeyra
2nd October 2014, 10:00 PM
سلام
خوبین ؟

اتفاقا برعکس

موضوع اصلی تاپیک اینه که حجاب خانم ها هیچ ربطی به نگاه کردن آقایون نداره
موضوع اینه که آقایون خودشون باید جلو چشمشون رو بگیرن !
موضوع بیشتر واسه آقایونه

اگه دقت میکردین مشخص بود[golrooz]

دقت کردم.....خوب شد گفتی،منو از جهالت خودم درآوردی وگرنه چیکار میخواستم بکنم
حرف من یه چیز دیگه اس.ربطی به دقت کردن نداشت

kamel.gholami
2nd October 2014, 10:02 PM
دقت کردم.....خوب شد گفتی،منو از جهالت خودم درآوردی وگرنه چیکار میخواستم بکنم
حرف من یه چیز دیگه اس.ربطی به دقت کردن نداشت

حرفت اینه که حجاب مال خانوماست و آقایون حق اظهار نظر درباره ی اونو ندارن
درسته ؟

خب این تاپیک اصلا به حجاب خانم ها کاری نداره که !!!

homeyra
2nd October 2014, 10:08 PM
یکی از دلایلی که من نمیام تو این بحثا همینه دیگه...انقد نقل قول الکی میذارن که...
بحث شد که دختر واسه نگاه نامحرم خودشو کادوپیچ میکنه
یکی گفت داری حجابو زیر سوال میبری
یکی گفت برو اروپا ببین چه خبره
اینا همش مضمونشون چیه برادر من؟؟؟ غیر از حجابه؟؟
منظور من این بود

Capitan Totti
2nd October 2014, 10:11 PM
یکی از دلایلی که من نمیام تو این بحثا همینه دیگه...انقد نقل قول الکی میذارن که...
بحث شد که دختر واسه نگاه نامحرم خودشو کادوپیچ میکنه
یکی گفت داری حجابو زیر سوال میبری
یکی گفت برو اروپا ببین چه خبره
اینا همش مضمونشون چیه برادر من؟؟؟ غیر از حجابه؟؟
منظور من این بود

بحث در باب حجاب نیست[sootzadan] :|

بحث تحت عنوان " دید آقایان" از یک زن با حجاب و بی حجاب است !!

[sootzadan][nadanestan][cheshmak][taajob]

homeyra
2nd October 2014, 10:14 PM
....

منم گفتم دید اقایون چی میگه این وسط
دقیقا سه بار پست فرستادم تا منظورو بفهمونم،یکی از مضرات دنیای مجازی

Capitan Totti
2nd October 2014, 10:17 PM
منم گفتم دید اقایون چی میگه این وسط
دقیقا سه بار پست فرستادم تا منظورو بفهمونم،یکی از مضرات دنیای مجازی

مدیونی اگر فکر کنی نفهمیدم منظورتو[nadanestan][nishkhand]

تووت فرنگی
2nd October 2014, 10:21 PM
انقدر که در همه جا از حجاب گفتند از فقر و مسائل وخیم اجتماعی می گفتند مطمئناً حال کودک کار و هزار گرفتاری در وطن نداشتیم !

setayesh shb
2nd October 2014, 10:29 PM
دوستان بحثتون سر چیه؟؟
همه ی اینا بر میگرده به جنبه ی آقایون ایرانی که جنبه ندارن متسفانه[khanderiz](در اکثر مواقع)
حجاب خوبه ولی اجبارش خوب نیست[cheshmak]اجبار که باشه بد حجابی به وجود میاد که این موضوع باعث میشه کلا حجاب زیر سوال بره
یا حجاب باشه یا نباشه بد حجابی رو قبول ندارم هیچ جورشو، منطقی هم نیستش[cheshmak]

Capitan Totti
2nd October 2014, 10:35 PM
دوستان بحثتون سر چیه؟؟
همه ی اینا بر میگرده به جنبه ی آقایون ایرانی که جنبه ندارن متسفانه[khanderiz](در اکثر مواقع)
حجاب خوبه ولی اجبارش خوب نیست[cheshmak]اجبار که باشه بد حجابی به وجود میاد که این موضوع باعث میشه کلا حجاب زیر سوال بره
یا حجاب باشه یا نباشه بد حجابی رو قبول ندارم هیچ جورشو، منطقی هم نیستش[cheshmak]

بحث های گوناگونی داره

بحث مورد بحث !!

اینه که ما میگیم چرا "ما" مردها برای خواهر خود متعصبیم و برای دیگران نه؟!!

که برخی ها که هر جا سخن از تندروی است نام آنها می درخشد !!

ربطش میدن به اینکه شما که موافق حجاب اجباری نیستی !!‌ اگر یک دختر بی حجاب ببینی...

ولی یه فردی که باصطلاح "مقید است!!" اگر بی حجاب ببیند ، پاک و سالم !![nadanestan]

تووت فرنگی
2nd October 2014, 10:37 PM
دوستان بحثتون سر چیه؟؟

بله درست می فرمایید مرد های ایرانی غریب به یقین در همه موارد بی جنبه هستند .. و این از تربیت های ناصحیح منشا می گیرد !!!
و چشم چران بودن نه به دین ربط دارد و نه به غیره .. فقط و فقط اخلاق اخلاق اخلاق ...

حجاب که اجبار باشد ، دین که اجبار باشد باید دید نتیجه اش را ... باید فساد صدبرابر را دید ..

setayesh shb
2nd October 2014, 10:41 PM
بحث های گوناگونی داره

بحث مورد بحث !!

اینه که ما میگیم چرا "ما" مردها برای خواهر خود متعصبیم و برای دیگران نه؟!!

که برخی ها که هر جا سخن از تندروی است نام آنها می درخشد !!

ربطش میدن به اینکه شما که موافق حجاب اجباری نیستی !!‌ اگر یک دختر بی حجاب ببینی...

ولی یه فردی که باصطلاح "مقید است!!" اگر بی حجاب ببیند ، پاک و سالم !![nadanestan]

چون فرهنگشون در همین حده[sootzadan] و نمیتونن دید جامع تری به این قاضایا داشته باشن به همین خاطر تعصب رو رو خانواده ی خودشون فقط میبینن

گفتم که برمیگرده به جنبه و کنترل فردی که ندارن یه عده...

جدا ممنونم که بانی این بحث شدید[golrooz]امیدوارم به نتیجه ی مطلوبی برسه منم به جواب سوالام[sootzadan]

BaAaroOoN
2nd October 2014, 10:52 PM
والا من خیلی از دوستام چادری و مقیدن مقید که میگم ینی خیــــــــــــــلی
شاید باورتون نشه ولی وقتی باهاشون بیرون میرفتم به اونا بیشتر از من متلک مینداختن
حجاب کافی نیست.
روان برخی از مردان خراب است!!!!!
وگرنه چرا همه ساله مردان غیور (!) ایرانی میروند آنتالیا و پاتایا؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه آمار مسافرت های مجردی این آقایون چه بسا متاهل از دستمان رفته است!!!!!!

meaning
3rd October 2014, 12:14 AM
اما خیلی از خانم ها با شال و مانتو هم هستند که مثل همه شهروندان عادی، رفت و شد خود را دارند و کارهای روزمره خود را بدون پرت شدن حواسشان به چنین مسائلی انجام می‌دهند.

meaning
3rd October 2014, 12:34 AM
برای دختر خانم جلویی، کوله با خود حمل کردن با کفش های اسپورت و توقف وسط راه و برگشتن پشت سر خود را نگاه کردن - در این عکس - لزومی دارد؟ من فکر نمی‌کنم. کوله و کفش اسپورت و توقف وسط راه و برگشتن، به خودی خود نه خوب است نه بد؛ اما اینکه چه کسی به چه منظوری و کجا و کی استفاده شوند ماهیت کار را شکل می‌دهند و در جامعه توسط اعضای جامعه باعث واکنش(خوب یا بد) می‌شود.

"VICTOR"
3rd October 2014, 12:54 AM
[khande][nishkhand]
این سبک بحث کردناتون منو متعجب کرده[sootzadan][nishkhand]

متوجه یه چیزی شدم، گاهی از بیخ و بن ریشه ی فکری افراد با هم فرق داره، نمونش یکی هست که مدتی با هم هستیم و خواهیم بود، در این مواقع من ترجیح میدم اگه قراره بحثی بینمون صورت بگیره سطحی باشه، و چه بهتر که به بحث هم کشیده نشه. .. این دید من هست. ..
و پیشنهادم این هست که افرادی که از ریشه طرز فکری و نگرش متفاوتی با هم دارن، عمقی بحث نکنن، اعصاب هر کدوم خط خطی میشه بیهوده...

یا سبک بحث کردن رو تغییر بدید یا الکی بحث نکنین...

"VICTOR"
3rd October 2014, 01:05 AM
اما در مورد موضوع بگم که همونطور که قبلاً در تاپیک خاطرات نوشتم برخی از آقایون فوق العاده چشم پاک هستن (همون جریان مسابقات اسب سواری)

در همین حد، بیشتر دلم نمیخواد بحث کنم،امیدوارم در ارتباط با عقایدم قضاوت بیجا نکنین. ..

اما از واضح صحبت کردن و روشن شدن حقایق شرم ندارم، طبق اون تاپیک دیگه هم که بحث شد و سایر موضوعاتی که تا کنون بحثاش رو خوندم خیلی دوست داشتم و همچنان دارم که یک تاپیک زده بشه تا هر جنسی ویژگی های همون جنس رو از نگرش خودش بیان کنه البته از جنبه های مختلف و در موارد گوناگون...

این به روشن شدن خیلی از مسائل کمک می کنه، البته اگه اشخاص ظرفیتش رو دارا باشن [cheshmak]

پیشنهاد بود، همین [shaad]

M@HSA_kntu
3rd October 2014, 01:07 PM
مردهای واقعی

نه موهای رنگ کرده دارن

نه ابروهای برداشته

نه موهاشونو سیخ میکنن

نه کلمه هایی مثل : عجیجم وعجقم بلدن

نه شلوار لی پاره میپوشن

نه حرفهای رکیک میزنن

نه با دیدن هر دختری دلشون غیژ میره

نه وقتی به یک زن سلم میکنن تو صورتش زل میزنن

نه وقتی سوار تاکسی میشن خودشون رو ول میکنن

مردهای واقعی موهای رنگ خودشون رو دارن

همون سگرمه های توهم که وقتی خانومش رو میبینه از هم باز میشن

هیچ وقت جلو یه خانوم حرف رکیک نمیزنه

هر دختری که از جلوش رد میشه تنها چیزی که میبینه آسفالت روی خیابونه

وقتی سوار تاکسی میشه به تنها چیزی که نگاه میکنه فضای بیرون وبه چیزی که
چسبیده در تاکسی

این جور مردها تنها چیزی که استفاده میکنن حلقه شونه

به اینا میگن : مــــــــــرد

1=1+1
4th October 2014, 03:42 PM
ای جان چ بحثی میکنین خخخ
خو خاهرا و برادرای گل . راحت فازتونو مشخص کنین و به زندگیتون برسین
دیگرانم قضاوت نکنین
بهقول انیشتین نه بخاطر اشیا و افراد زندگی نکنین . صرفا ی هدف داشته باشین و بخاطر اون زندگی کنین .
بجایی برا بقیه لالایی بگین . برا خودتون بگین . بشین اون ادم ایده ال که توقع دارین بقیه باشن
بقیه خودشون فازشونو مشخص میکنن و مراقب زندگی خودشون هستن

مثلا دختری ک فشن میپوشه انصافا خوشگلم میشن فازش دیقا به اون پسری میخوره ک فشن و اندامش پودری پف کرده خخ و تریپ هیچکدومشون به من که ساده میپوشم ربطی نداره
والا

عبدالله91
4th October 2014, 06:41 PM
در ابتدا لازم به ذکر است که بیت مال من نیست و شاعر دارد. نکته دوم جناب دادبین به نکته خوبی اشاره کردند. اومدیم و شما رفتی اروپا, شما باید کل خیابون رو به آشوب بکشید؟ (چون حجاب ندارن ملت)

عزیز من هر کشوری برا خودش مکتبی دارد؛ قانونی دارد عرفی دارد. شما دیگه چرا؟

هر فردی که وارد کشوری می شود باید به قوانین و فرهنگ و آداب و رسوم اون کشور احترام بگذارد.

نیازی نیس جایی به آشوب کشیده بشه.

ماهارو نگاه نکن که به قوانین و مکتب و عرف و فرهنگ احترام نمیذاریم و اگه کسی بخاطر بی احترامی به فرهنگ و عرف و قوانین توبیخ بشه همه دادشون درمیاد که بیایید چنین شد چنان شد. کشورهای غربی اینطور میستن. کسی مگه جرات داره خلاف قانون عمل کنه.

وقتی بی حجابی در دانشگاه های غربی قانون شد هیچ فردی حق نداش حجاب داشته باشد.

انتظار داشتیم شما حداقل یه کم منصفانه به این قضایا نگاه بکنین.

عبدالله91
4th October 2014, 06:53 PM

این پسرها و امثال آنها همشون فرزندان و برادرها و دوستان و... همۀ ماها هستن.دخترها هم همچنین.

از کرۀ دیگه نیامده اند.

کاسۀ داغ تر از آش نشویم

اصلاح فرد اصلاح جامعه هست.

از خودمان شروع کنیم.

عبدالله91
4th October 2014, 06:59 PM
[khande][nishkhand]
این سبک بحث کردناتون منو متعجب کرده[sootzadan][nishkhand]

متوجه یه چیزی شدم، گاهی از بیخ و بن ریشه ی فکری افراد با هم فرق داره، نمونش یکی هست که مدتی با هم هستیم و خواهیم بود، در این مواقع من ترجیح میدم اگه قراره بحثی بینمون صورت بگیره سطحی باشه، و چه بهتر که به بحث هم کشیده نشه. .. این دید من هست. ..
و پیشنهادم این هست که افرادی که از ریشه طرز فکری و نگرش متفاوتی با هم دارن، عمقی بحث نکنن، اعصاب هر کدوم خط خطی میشه بیهوده...

یا سبک بحث کردن رو تغییر بدید یا الکی بحث نکنین...

ارتباطی با عقاید ندارد.

برخی اصول بحث را نمی دانند و بیشتر بخاطر برخی چیزا بجای بحث حمله به فرد را انتخاب می کنند

که این کار دلایل متفاوتی دارد که در اینجا به آنها اشاره نمیکنیم.

برای اهل علم و منطق این کاملا شناخته شده هست و از بحث با جنین افرادی به طور جدی پرهیز میکنند.

برا روشن شدن و تکامل مطلبتون اینو عنوان کردم.

البته همۀ اینا عامل تقویت تحمل و صبر برا پله های بالاتر هست.ما در زندگیمان باید با همه نوع انسان روبرو بشیم.

هر چقد اقشار مختلف بیشتر به پستمان بخورند بیشتر در آینده موفق عمل خواهیم کرد.

موفق باشین.

-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

دیگه بحث کردن به نفع کسی نیس.

عزیزان خدا قوت.

یامولاعلی(ع)

1ALAH
4th October 2014, 07:16 PM
نامردها لطفا کمی مرد باشین دختر گناهی نداره شما مرد نیستین (http://forum.hammihan.com/thread149918.html) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درک کردنش خیلی برام سخته [khande] در ایران دنبال مرد نگرد

"VICTOR"
4th October 2014, 08:37 PM
ارتباطی با عقاید ندارد.

برخی اصول بحث را نمی دانند و بیشتر بخاطر برخی چیزا بجای بحث حمله به فرد را انتخاب می کنند

که این کار دلایل متفاوتی دارد که در اینجا به آنها اشاره نمیکنیم.

برای اهل علم و منطق این کاملا شناخته شده هست و از بحث با جنین افرادی به طور جدی پرهیز میکنند.

برا روشن شدن و تکامل مطلبتون اینو عنوان کردم.

البته همۀ اینا عامل تقویت تحمل و صبر برا پله های بالاتر هست.ما در زندگیمان باید با همه نوع انسان روبرو بشیم.

هر چقد اقشار مختلف بیشتر به پستمان بخورند بیشتر در آینده موفق عمل خواهیم کرد.

سلام

ممنونم[golrooz] ، خب میشه دلایلی که می دونید رو عنوان کنید؟

"مهدی"
4th October 2014, 08:40 PM
عزیز من هر کشوری برا خودش مکتبی دارد؛ قانونی دارد عرفی دارد. شما دیگه چرا؟

هر فردی که وارد کشوری می شود باید به قوانین و فرهنگ و آداب و رسوم اون کشور احترام بگذارد.

نیازی نیس جایی به آشوب کشیده بشه.

ماهارو نگاه نکن که به قوانین و مکتب و عرف و فرهنگ احترام نمیذاریم و اگه کسی بخاطر بی احترامی به فرهنگ و عرف و قوانین توبیخ بشه همه دادشون درمیاد که بیایید چنین شد چنان شد. کشورهای غربی اینطور میستن. کسی مگه جرات داره خلاف قانون عمل کنه.

وقتی بی حجابی در دانشگاه های غربی قانون شد هیچ فردی حق نداش حجاب داشته باشد.

انتظار داشتیم شما حداقل یه کم منصفانه به این قضایا نگاه بکنین.

اگر عرف یک جامعه بگه لخت شو. شما میری لخت میشی؟ انسان عقل داره. شعور داره.
شاید عرف یک جامعه این بود که همه رو دستاشون راه برن. باید شما هم بری این کار رو بکنی.
من بارها گفتم. عرف رو کسی به جز دولت تعیین نمیکنه. شما در کمتر کشور غیرمسلمانی میبینی که به یه نفر گیر بدن که چرا روسری داری؟ یا حتمن باید بی حجاب باشی. ولی در ایران 100% اشخاصی که وارد کشور میشن باید حتما حجاب داشته باشن.

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو = خواهی نشوی رسوا همرنگ حقیقت شو[shaad]

"VICTOR"
4th October 2014, 11:30 PM
شاید عرف یک جامعه این بود که همه رو دستاشون راه برن. باید شما هم بری این کار رو بکنی.
من بارها گفتم. عرف رو کسی به جز دولت تعیین نمیکنه. شما در کمتر کشور غیرمسلمانی میبینی که به یه نفر گیر بدن که چرا روسری داری؟ یا حتمن باید بی حجاب باشی. ولی در ایران 100% اشخاصی که وارد کشور میشن باید حتما حجاب داشته باشن.

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو = خواهی نشوی رسوا همرنگ حقیقت شو[shaad]

سلام
انقده دلم می خواد با شما یه مذاکره داشته باشم...[sootzadan]

مقدوره؟ [tafakor]

___

تیمسار یه تاپیکی بود یه زمانی راه انداختین؟! الآن من میخوام با ایشون یخده حرف بزنم واسم شفاف سازی بشه.. .
شد که شد نشد هم. ... نشد [khanderiz]

Capitan Totti
5th October 2014, 02:03 AM
سلام

مقدوره؟ [tafakor]

___

تیمسار یه تاپیکی بود یه زمانی راه انداختین؟! الآن من میخوام با ایشون یخده حرف بزنم واسم شفاف سازی بشه.. .
مذاکره نه !!

مناظره !![sootzadan]

دارمش !!

عبدالله91
5th October 2014, 02:09 AM
سلام

ممنونم ، خب میشه دلایلی که می دونید رو عنوان کنید؟
علیک السلام

اینجا جاش نیست.ان شاالله همه یاد بگیریم در جوی دوستانه با علم و منطق و مطاله بحث بکنیم.

گاهی میبینی در یه موردی از یه فردی دفاع میشه چون دنباله رو حقیقت در اون مساله هست اما در جای دیگه به عملش ایراد میگیری میشی فرد افراط کار و... اینا همش در بین مردم خواهد بود.

اما اگه همه یه علامت سوال جلوی خودشان بگذارند یا به بحث ها بجای افراد پرداخته بشه برا خودشون بهتر هست.

شاید عرف یک جامعه این بود که همه رو دستاشون راه برن. باید شما هم بری این کار رو بکن

احترام به قوانین و عرف و فرهنگ یک جامعه به معنی همرنگ شدن با آنان نیست. این دو خیلی باهم فرق دارند.

اگه فردی همرنگ یه جامعه ای بشود نشونه بی جنبه بودن؛ خودباختگی و... فرد موردنظر هست. اما احترام گذاشتن به قوانین و عرف یک جامعه نشونه باتدبیر و فرهیخته بودن فرد هست.

عزیز من عرف رو دولت تعیین نمیکنه. عرف رو فرهنگ و آداب و رسوم و... یک منطقه ،شهر،ناحیه،کشور تعیین میکنه.

حجاب عرف نیست(اگر چه در عرف ما ایرانیان از قبل بوده اما ریشۀ اصلیش حکم شرع و مکتب هست).

مذهب ما با بقیه کشورهای مسلمان فرق دارد.اینارو باید جدا بکنین.

"مهدی"
5th October 2014, 12:19 PM
سلام

مقدوره؟ [tafakor]

___

مذاکره؟ مذاکره برای وقتی هست که دو طرف امتیازهایی رو به هم می دهند و بر سر چیزی به توافق می رسند.
مناظره برای وقتی هست که دو طرف راجع به مسائلی صحبت می کنند و بدون دادن امتیاز به توافق می رسند.
در کل باشه

علیک السلام

اینجا جاش نیست.ان شاالله همه یاد بگیریم در جوی دوستانه با علم و منطق و مطاله بحث بکنیم.

گاهی میبینی در یه موردی از یه فردی دفاع میشه چون دنباله رو حقیقت در اون مساله هست اما در جای دیگه به عملش ایراد میگیری میشی فرد افراط کار و... اینا همش در بین مردم خواهد بود.

اما اگه همه یه علامت سوال جلوی خودشان بگذارند یا به بحث ها بجای افراد پرداخته بشه برا خودشون بهتر هست.

احترام به قوانین و عرف و فرهنگ یک جامعه به معنی همرنگ شدن با آنان نیست. این دو خیلی باهم فرق دارند.

اگه فردی همرنگ یه جامعه ای بشود نشونه بی جنبه بودن؛ خودباختگی و... فرد موردنظر هست. اما احترام گذاشتن به قوانین و عرف یک جامعه نشونه باتدبیر و فرهیخته بودن فرد هست.

عزیز من عرف رو دولت تعیین نمیکنه. عرف رو فرهنگ و آداب و رسوم و... یک منطقه ،شهر،ناحیه،کشور تعیین میکنه.

حجاب عرف نیست(اگر چه در عرف ما ایرانیان از قبل بوده اما ریشۀ اصلیش حکم شرع و مکتب هست).

عزیزم برای شما در تاپیک دیگری هم مثال زدم که عرف رو اسما مردم تعیین میکنند ولی رسما فقط دست دولته.....اگه همین امروز حجاب رو آزاد بزارن که مردم خودشون عرف رو تعیین کنند؛ به نظرتون اکثریت با حجاب (که به نظر شما عرف جامعه هست) میان بیرون یا بی حجاب؟

در ضمن شما چجوری می خواین به یک جامعه ای که عرفش بی حجابی هست احترام بزارین؟ برای من توضیح بدین.

عبدالله91
5th October 2014, 12:30 PM
عزیزم برای شما در تاپیک دیگری هم مثال زدم که عرف رو اسما مردم تعیین میکنند ولی رسما فقط دست دولته.....اگه همین امروز حجاب رو آزاد بزارن که مردم خودشون عرف رو تعیین کنند؛ به نظرتون اکثریت با حجاب (که به نظر شما عرف جامعه هست) میان بیرون یا بی حجاب؟

حجاب قبلا هم گفتم در اجتماع شیعیان به عرف ربط داده نمیشه. قانون و حکم مذهب کشور هست.

در ضمن شما چجوری می خواین به یک جامعه ای که عرفش بی حجابی هست احترام بزارین؟ برای من توضیح بدین.

این که سوال نداره.
همین که در جامعه ای بری و قوانین اون جامعه رو رعایت کنی و آشوب نکنی و نظم اون جامعه رو برهم نزنی و... خودش احترام به قوانین و عرف و... اون جامعه محسوب میشه.

"مهدی"
5th October 2014, 12:43 PM
حجاب قبلا هم گفتم در اجتماع شیعیان به عرف ربط داده نمیشه. قانون و حکم مذهب کشور هست.

این که سوال نداره.
همین که در جامعه ای بری و قوانین اون جامعه رو رعایت کنی و آشوب نکنی و نظم اون جامعه رو برهم نزنی و... خودش احترام به قوانین و عرف و... اون جامعه محسوب میشه.

عزیزم خود شما نگفتی حجاب عرف جامعه ماست؟
تا الان که حجاب عرف بود؛ حالا هم که میگین قانون است. اگر قانون است که مردم در تعیین آن نقشی ندارند. پس این حرف خودتون رو که میگفتین مردم حجاب رو انتخاب کرده اند نقض می کند.
در ضمن اگر طبق سخنان شما بی حجابی در جامعه ای حکم باشد (و نه عرف) پس آن کشور هم مانند ایران حق دارد روسری به زور سر زن کند یا بکند!

"VICTOR"
5th October 2014, 12:44 PM
مذاکره یا مناظره....

به هر حال ممنون از توضیح ولی به قول جناب داداشی با اصطلاحات بازی نکنیم.... اما خب لازم بود.، اما به نظرم بازم مذاکره همون معنای مناظره رو میده چون از ذکر و بیان میاد ولی خب در اصطلاح و جامعه متفاوت بلکه...

عبدالله91
5th October 2014, 12:46 PM
عزیزم خود شما نگفتی حجاب عرف جامعه ماست؟

نه عزیز. بالارو ببین.این پست قسمت آخرش

عبدالله91
5th October 2014, 12:50 PM
اگر قانون است که مردم در تعیین آن نقشی ندارند. پس این حرف خودتون رو که میگفتین مردم حجاب رو انتخاب کرده اند نقض می کند.

نه عزیز نقض نمی کند. چون مردم اسلامی بودن قوانین را انتخاب کرده اند و به آن رای داده اند.

در ضمن اگر طبق سخنان شما بی حجابی در جامعه ای حکم باشد (و نه عرف) پس آن کشور هم مانند ایران حق دارد روسری به زور سر زن کند یا بکند!

بنده به هیچ کشوری ایراد نگرفته ام. از خودمان گفته ام که به قوانین و عرف و فرهنگ خودمان به اندازۀ اونا احترام نمیذاریم

"مهدی"
5th October 2014, 12:56 PM
نه عزیز نقض نمی کند. چون مردم اسلامی بودن قوانین را انتخاب کرده اند و به آن رای داده اند.

بنده به هیچ کشوری ایراد نگرفته ام. از خودمان گفته ام که به قوانین و عرف و فرهنگ خودمان به اندازۀ اونا احترام نمیذاریم
کدام مردم؟
مردم 30 سال پیش و جمعیتی 36 میلیونی؟ اگر مردم انتخاب کرده اند پس چرا در جامعه خلاف آن را میبینیم؟

عبدالله91
5th October 2014, 01:04 PM
کدام مردم؟
مردم 30 سال پیش و جمعیتی 36 میلیونی؟ اگر مردم انتخاب کرده اند پس چرا در جامعه خلاف آن را میبینیم؟

این یه بحث دیگه هست که دلایل متفاوتی داره.

از جمله از دست دادن اکثر ارزش ها در بین خانواده ها.

بها دادن به زنان با رنگ و لعابهای گوناگون از طرف مردان که یکی از عواملش استفاده از شبکه های مختلف ماهواره ای و بی وفایی در کانون خونواده هست.

از دست دادن فرهنگ اصیل و کم شدن اعتقادات مردم.

البته حجاب در بین اکثر زنان و خونواده های ایرانیان باارزش تلقی می شود مگر تعداد کمی از آنها که نسبت به بقیه در اقلیت هستند.

تووت فرنگی
5th October 2014, 01:06 PM
جالب است هر تاپیکی که تیمسار ایجاد می کنند کلی بحث صورت می گیرد![bihes][narahatishadid]

elinaaa
5th October 2014, 01:08 PM
نامردها لطفا کمی مرد باشین دختر گناهی نداره شما مرد نیستین (http://forum.hammihan.com/thread149918.html) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درک کردنش خیلی برام سخته [khande] در ایران دنبال مرد نگرد

درسته ک خیلی چیزا فرق کرده و به عبارتی ما هممون عوض شدیم ولی دیگه تا این حد بی انصاف نباشید ی بلانسبتی چیزی!
ی نگاهی ب پدرای این مملکت بندازین اصن ب پدرای خودمون واقعا چیکار باید میکردن ک نکردن هم واسه ما هم واسه خانوادشون...حالا چون ی عده ای راه نادرستو پیش گرفتن دلیل نمیشه بگیم مردونگی نیست یا مردی نیست...انقد نه نسبت ب خانوما بدبین باشیم نه اقایون لطفا فقط به خودمون نگاه کنیم[golrooz]

تووت فرنگی
5th October 2014, 01:12 PM
اوین الله درست گفتند همه بد نیستند...
خوب زیاد یافت می شود..
هم در خانوم ها و هم در آقایان...

"مهدی"
5th October 2014, 01:37 PM
این یه بحث دیگه هست که دلایل متفاوتی داره.

از جمله از دست دادن اکثر ارزش ها در بین خانواده ها.

بها دادن به زنان با رنگ و لعابهای گوناگون از طرف مردان که یکی از عواملش استفاده از شبکه های مختلف ماهواره ای و بی وفایی در کانون خونواده هست.

از دست دادن فرهنگ اصیل و کم شدن اعتقادات مردم.

البته حجاب در بین اکثر زنان و خونواده های ایرانیان باارزش تلقی می شود مگر تعداد کمی از آنها که نسبت به بقیه در اقلیت هستند.

یعنی شما می خواین بیان کنین که هر خانواده ای که به حجاب اعتقادی نداشته باشد؛ کانون خانوادگی ندارد؟
الان غریب به 4-5 میلیارد آدم در جهان اصلا چیزی به نام حجاب (در سطح مسلمانان) ندارند. آنگاه کانون خانواده ندارند؟ آنگاه ارزش های انسانی ندارند؟
آیا فرهنگ اصیل ایرانیان همین نوع حجاب بوده؟ فرهنگ اصیل ایرانیان چادر مشکی بوده؟
حالا من جدا نمیدونم شما در کدوم ناحیه از ایران زندگی میکنین ولی خب در جامعه اینان اکثریت هستند و نه اقلیت!

عبدالله91
5th October 2014, 06:23 PM
یعنی شما می خواین بیان کنین که هر خانواده ای که به حجاب اعتقادی نداشته باشد؛ کانون خانوادگی ندارد؟
الان غریب به 4-5 میلیارد آدم در جهان اصلا چیزی به نام حجاب (در سطح مسلمانان) ندارند. آنگاه کانون خانواده ندارند؟ آنگاه ارزش های انسانی ندارند؟

بنده همچین حرفی(کانون نداشتن) نزده ام.

مکتب و مذهب هر فردی ارزش های اون فرد رو تعیین میکنه. نه اینکه فرد بزرگ بشود بعد مکتب بگوید این درست است و این غلط هست. بلکه فرد از دوران کودکی داخل مکتب مورد نظر بزرگ می شود و همۀ بایدها و نبایدهای او را جواب می دهد.

نمی شود م شیعه بود و هم حجاب رو رد کرد.برخی هم که حجاب درست و حسابی ندارند حجاب رو رد نمی کنند.بنا به خواسته ها و عادات و تمایلات این شکلی میپوشند.

حجاب هم چادر نیست. این شما هستین که به چادر ربط میدین.چادر حجاب برتر هست.حجاب رو به شکل های مختلف میشه رعایت کرد. همش چادر نیست.

آیا فرهنگ اصیل ایرانیان همین نوع حجاب بوده؟ فرهنگ اصیل ایرانیان چادر مشکی بوده؟

نظرات مختلفی وجود دارد اما برخی معتقدند چادر حجاب ایرانیان بوده.شرع و مکتب تعبیر به خمار و... کرده.

حالا من جدا نمیدونم شما در کدوم ناحیه از ایران زندگی میکنین ولی خب در جامعه اینان اکثریت هستند و نه اقلیت!

بنده در شهرهای زیادی زندگی کرده م. شهر خاصی وجود ندارد.تا 8 سالگی در یه محل از 8 به بعد در شهرهای مختلف دیگه و اکنون هم در یکی از شهرهای ایرانم.
اینا هم مهم نیس. اما در غار زندگی نمیکنم و نکرده ام.

هر فردی اونی را می بیند که انتخاب می کند و علاقه دارد. این نظر بنده نیست ایراد نگیرین. نظریات روانشناسی در مدیریت هست.

یکی از دوستان وقتی که داشتم میرفتم دعای عرفه و مرخصی میگرفتم گف برو ببین همه آرایش کرده میان انگار به عروسی می یان. اما بنده جز چادر و دعا و... چیزی ندیدم.

چشمها را باید شست. جور دیگر باید دید.

چشمها دنبال هر چیزی که باشند همان را خواهند یافت. البته منکر نمیشم که برخی حجاب رو رعایت نمیکنن.اما خیلیا مراعات میکنن و خیلیا هم که رعایت نمیکنن حجاب رو رد نمیکنن.

"مهدی"
5th October 2014, 07:41 PM
بنده همچین حرفی(کانون نداشتن) نزده ام.

مکتب و مذهب هر فردی ارزش های اون فرد رو تعیین میکنه. نه اینکه فرد بزرگ بشود بعد مکتب بگوید این درست است و این غلط هست. بلکه فرد از دوران کودکی داخل مکتب مورد نظر بزرگ می شود و همۀ بایدها و نبایدهای او را جواب می دهد.

نمی شود م شیعه بود و هم حجاب رو رد کرد.برخی هم که حجاب درست و حسابی ندارند حجاب رو رد نمی کنند.بنا به خواسته ها و عادات و تمایلات این شکلی میپوشند.

حجاب هم چادر نیست. این شما هستین که به چادر ربط میدین.چادر حجاب برتر هست.حجاب رو به شکل های مختلف میشه رعایت کرد. همش چادر نیست.

نظرات مختلفی وجود دارد اما برخی معتقدند چادر حجاب ایرانیان بوده.شرع و مکتب تعبیر به خمار و... کرده.

بنده در شهرهای زیادی زندگی کرده م. شهر خاصی وجود ندارد.تا 8 سالگی در یه محل از 8 به بعد در شهرهای مختلف دیگه و اکنون هم در یکی از شهرهای ایرانم.
اینا هم مهم نیس. اما در غار زندگی نمیکنم و نکرده ام.

هر فردی اونی را می بیند که انتخاب می کند و علاقه دارد. این نظر بنده نیست ایراد نگیرین. نظریات روانشناسی در مدیریت هست.

یکی از دوستان وقتی که داشتم میرفتم دعای عرفه و مرخصی میگرفتم گف برو ببین همه آرایش کرده میان انگار به عروسی می یان. اما بنده جز چادر و دعا و... چیزی ندیدم.

چشمها را باید شست. جور دیگر باید دید.

چشمها دنبال هر چیزی که باشند همان را خواهند یافت. البته منکر نمیشم که برخی حجاب رو رعایت نمیکنن.اما خیلیا مراعات میکنن و خیلیا هم که رعایت نمیکنن حجاب رو رد نمیکنن.

مشکل جامعه ما نیز همین است. هیچ کسی واقع گرا نیست. تا وقتی که هر چیزی را که دلتان بخواهد ببینید نهایتا می توانید وضعیت کنونی جامعه را حفظ کنید.
در ضمن آدم, آدم است. چه شیعه باشد و در دل ایران و چه بی دین باشد و در دل یک کشور دیگر. حرف شما باید در تمام شرایط صدق کند. شما نمیتونی هیچوقت بگی خانواده ای که حجاب ندارد کانون ندارد (حتی در ایران و حتی در یک خانواده مسلمان)
مگر باید کل اعضای یک خانواده یک دین داشته باشند؟ مگر نه این است که در دین اجباری نیست و هر کسی باید دین و راه و رسمش را انتخاب کند؟
آن بعضی ها هم که می گویند چادر مربوط به ایرانیان است بهتر است مدارک و منابع ارائه دهند.[shaad]

عبدالله91
5th October 2014, 07:52 PM
مشکل جامعه ما نیز همین است. هیچ کسی واقع گرا نیست. تا وقتی که هر چیزی را که دلتان بخواهد ببینید نهایتا می توانید وضعیت کنونی جامعه را حفظ کنید.
در ضمن آدم, آدم است. چه شیعه باشد و در دل ایران و چه بی دین باشد و در دل یک کشور دیگر. حرف شما باید در تمام شرایط صدق کند. شما نمیتونی هیچوقت بگی خانواده ای که حجاب ندارد کانون ندارد (حتی در ایران و حتی در یک خانواده مسلمان)
مگر باید کل اعضای یک خانواده یک دین داشته باشند؟ مگر نه این است که در دین اجباری نیست و هر کسی باید دین و راه و رسمش را انتخاب کند؟
آن بعضی ها هم که می گویند چادر مربوط به ایرانیان است بهتر است مدارک و منابع ارائه دهند.[shaad]

برخی حرفارو شما به بنده نسبت میدین[golrooz]

ممنونم از حضورتون.

برا تمامی عزیزان آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.

ما جامعۀ ایرانی همه اعضای یک بدن هستیم

[golrooz][golrooz][golrooz]

میترا پوررحیم
5th October 2014, 09:40 PM
برخی حرفارو شما به بنده نسبت میدین[golrooz]

ممنونم از حضورتون.

برا تمامی عزیزان آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.

ما جامعۀ ایرانی همه اعضای یک بدن هستیم

[golrooz][golrooz][golrooz] سلام اقای عبدالله لطفا پیام من رو بخونید

کاساندان
5th October 2014, 10:08 PM
این پسرها و امثال آنها همشون فرزندان و برادرها و دوستان و... همۀ ماها هستن.دخترها هم همچنین.

از کرۀ دیگه نیامده اند.

کاسۀ داغ تر از آش نشویم

اصلاح فرد اصلاح جامعه هست.

از خودمان شروع کنیم.

راست میگویید خب!
از خودتان شروع کنید دیگر...[labkhand]

عبدالله91
5th October 2014, 10:13 PM
راست میگویید خب!
از خودتان شروع کنید دیگر...[labkhand]

بله همۀ ما باید از خودمون شروع کنیم.

تمامی دخترها و پسرها باید وفاداری را یاد بگیریم.

به خودمون و آیندمون و زندگیمون اهمیت بدیم.

خود را درگیر خیلی چیزا نکنیم.

به وقتمون اهمیت بدیم.

ممنونم که منو به شروع کردن از خودم دعوت کردین.[golrooz]

mamadshumakher
5th October 2014, 10:16 PM

کسی به پسرا نمیگه حجابشونو حفظ کنن یا مزاحم نشن اخه چرا همیشه میگن مشکل از دختراست مشکلات روحی روانی پسرا رو میندازن گردن دخترا
کلان آمار نشون داده بیشتر مزاحمت های تلفنی و خیابانی تجاوز جنسی فحاشی جنسی ضرب و شتم خیانت جنسی بیشتر کار اقایون هست

منظور از مرد بودن و مردونگی همون انسانیت هست که دارای خصوصیات خوب انسانی: نجابت سخاوت رشادت غیرت انصاف یاری رسان هست

حالا با دیدن چند تار موی یه دختر رگ غیرت اقایون میزنه بیرون ولی پسراشون مشغول چشم چرونی هستن
باباهه میگه ماشالا پسرم چشم نخوری ایشالا امروز با چندتا دختر دوس شدی امروز مخ چندتا رو زدی ولی رو دختر خودش غیرت داره و حجاب رو سپری واسه ناموسش میدونه

بگذارید زن ایرانی وقتی مرد ایرانی را در كوچه خلوت می بیند احساس امنیت كند نه ترس ..

سلام دوستان و همچنین استارتر تاپیک

ممنون از استارتر تاپیک چون واقعا بعضیها نامرد هستن.
فقط انتظار دارن دختر پاک باشه و خودشونو ازاد میدونن.

در اینجا 2تا مسئله با هم غاطی شد.
یکی مزاحمت که در بخش اول توضیح دادید و موضوع بعدی که حجاب ولی من نمیدونم این 2تا چه ارتباطی با هم دارن؟

اگر دوست شدن باشه که پس دیگه مزاحمتی در کار نیست..

اگر مزاحمت باشه که دیگه دوست شدنی در کار نیست.

ولی چون اسم تاپیک درباره نامردی و مزاحمت هست پس بهتره روی همین موضوع بحث کنیم.

واقعا تاسف بار هست که بعضی مرد ها عقلشان به اندازه رشد نکرده که برای تامین نیازهایشان دست به وحشی گری میزنند.

ولی واقعا این نوع تفکر و رفتار از کجا میاد؟ اول از همه باید پدر و مادر و مسئولان فرهنگی رو مقصر بدونیم که این فرد دوره رشدش رو در پهلو و در دوران اونها گذرانده.

ولی خب دیگه اونقدر ها ما اثری از مزاحمت نمیبینیم.چون دیگه همچین کاری در حوزه خلاف و اراذل و اوباشی محسوب میشه .اصولا الان دیگه دوست میشن [tafakor]

کاساندان
5th October 2014, 10:17 PM

چه حرفهای خوبی زدید! به شرطی که گوش کنند و عمل کنند!
.
.
.

اما کجاست گوش شنوا؟!!![tafakor]

کاساندان
5th October 2014, 10:19 PM
بله همۀ ما باید از خودمون شروع کنیم.

تمامی دخترها و پسرها باید وفاداری را یاد بگیریم.

به خودمون و آیندمون و زندگیمون اهمیت بدیم.

خود را درگیر خیلی چیزا نکنیم.

به وقتمون اهمیت بدیم.

ممنونم که منو به شروع کردن از خودم دعوت کردین.[golrooz]

!!!!!!!![taajob2]

کاساندان
5th October 2014, 10:26 PM
ولی واقعا این نوع تفکر و رفتار از کجا میاد؟ اول از همه باید پدر و مادر و مسئولان فرهنگی رو مقصر بدونیم که این فرد دوره رشدش رو در پهلو و در دوران اونها گذرانده.

بله میخواستم این را بگویم!
منظورم این است که به نظر من اگر پدر و مادر ها فرزندانشان را خوب تربیت کنند، دیگر این مشکلات وجود نداشت!
اگر رابطه ی بین خواهر و برادرها خوب و گرم باشد، دیگر خیلی کم پیش می آید که یک پسر به دخترهای دیگر یا یک دختر به پسر های دیگر توجه کند!
درست میگویم؟!
پس مشکل از خانواده ها است! بعضی ها اصلا توجهی به تربیت فرزندشان نمیکنند! من این را به چشم دیده ام! یعنی آن دختر یا پسر معلوم نیست چطور دارد بزرگ میشود ، چطور درس میخواند، چطور دوست میشود ...!

میترا پوررحیم
5th October 2014, 10:32 PM
بله میخواستم این را بگویم!
منظورم این است که به نظر من اگر پدر و مادر ها فرزندانشان را خوب تربیت کنند، دیگر این مشکلات وجود نداشت!
اگر رابطه ی بین خواهر و برادرها خوب و گرم باشد، دیگر خیلی کم پیش می آید که یک پسر به دخترهای دیگر یا یک دختر به پسر های دیگر توجه کند!
درست میگویم؟!
پس مشکل از خانواده ها است! بعضی ها اصلا توجهی به تربیت فرزندشان نمیکنند! من این را به چشم دیده ام! یعنی آن دختر یا پسر معلوم نیست چطور دارد بزرگ میشود ، چطور درس میخواند، چطور دوست میشود ...! سلام کاساندا جون خوبی؟من با حرفت موافقم ولی یه مثال نقض برات میارم که همش به خانواده مربوط نمیشه خواهرهایی که در یک شرایط خانودگی با یک تربیت بزرگ شدن ولی دنیای متفاوتی از هم دارن در تربیت انها فرق نیست حتی تبعیض میدونی این مسایل به خیلی چیزا ربط داره فقط به یه دلیل مربوط نمیشه.البته خانواده مهمترین رکن جامعه است و غیر قابل انکار

Capitan Totti
5th October 2014, 10:39 PM
سلام دوستان و همچنین استارتر تاپیک

ممنون از استارتر تاپیک چون واقعا بعضیها نامرد هستن.
فقط انتظار دارن دختر پاک باشه و خودشونو ازاد میدونن.

در اینجا 2تا مسئله با هم غاطی شد.
یکی مزاحمت که در بخش اول توضیح دادید و موضوع بعدی که حجاب ولی من نمیدونم این 2تا چه ارتباطی با هم دارن؟

اگر دوست شدن باشه که پس دیگه مزاحمتی در کار نیست..

اگر مزاحمت باشه که دیگه دوست شدنی در کار نیست.

ولی چون اسم تاپیک درباره نامردی و مزاحمت هست پس بهتره روی همین موضوع بحث کنیم.

واقعا تاسف بار هست که بعضی مرد ها عقلشان به اندازه رشد نکرده که برای تامین نیازهایشان دست به وحشی گری میزنند.

ولی خب دیگه اونقدر ها ما اثری از مزاحمت نمیبینیم.چون دیگه همچین کاری در حوزه خلاف و اراذل و اوباشی محسوب میشه .اصولا الان دیگه دوست میشن [tafakor]

ایراد ازونجا نشات میگیره که قسمتی رو که میخونین ، با قسمت قبل تطابق نمیدین

یک بار دیگر ، با دقت بخوانید[golrooz]

علي پارسا
5th October 2014, 10:45 PM
مطالب را که مي خواندم همين جور چيزهاي جالبي به ذهنم مي رسيد که نمي دونم از کدام شروع کنم و برايتان بنويسم!
اگر اجازه بدهيد خورده خورده در قالب چند پست آنها را بنويسم که حوصله خواندنش هم باشد!

يکي اينکه اگر به بچه هامون شخصيت بدهيم (هم دختر و هم پسر)، شاهد چنين ناهنجاري هايي در جامعه نخواهيم بود.
بايد زن و شوهر سعي کنند کمال شخصيت انساني را در خانواده خود بارور سازند.
فکر کنيد:
اگر پسر يا دختري احساس کند که فرزند مادر و پدري بسيار قابل احترام و با شخصيت در جامعه است.
و اگر پدر و مادر متقابلا" اين احساس مهم بودن را در بچه ها القا کنند (يعني به فرزندان هم شخصيت بدهند)
آيا فرزند چنين خانواده اي به خودش اجازه مي دهد که رفتاري چنين ناهنجار در جامعه از خود بروز دهد؟
مثال مي زنم: فرض کنيد شما فرزند فلان متخصص برجسته جراح قلب معروف هستيد، بعد به خودتان مي گوييد: من که پدرم (يا مادرم) اين همه زحمت کشيده و چنين آدم قابل احترام و مفيدي است بيايم تو کوچه و مثلا" يک زنجير دور انگشتم بچرخانم و به کسي که رد مي شود متلک بياندازم!
من که عمرا" خودم را تا اين حد پايين آورده و تحقير کنم! به هيچ وجه!
اينجا جايي است که غرور داشتن بسيار مفيد است.
(متخصص را مثال زدم، منظور يک آدم موجه و قابل احترام براي جمع است)
موضوع دختر و پسر هم نيست! خانواده اي که فرزند پسرش چنان بي شخصيت باشد که چنين کارهايي بکند، فکر مي کنيد اگر همين فرزند دختر به دنيا مي آمد چي مي شد؟ فرشته عالم؟
پس مغلطه نکنيم! .... يک جنبه امر همين اهميت محيط خانوداه است. (البته مسائل اجتماعي بسيار جوانب وسيع دارد و اصلاح آنها آسيب شناسي مفصلي هم مي طلبد و نه غرغر هاي مجادله اي)
.....
ادامه دارد (انشا الله)

کاساندان
5th October 2014, 10:49 PM
سلام کاساندا جون خوبی؟من با حرفت موافقم ولی یه مثال نقض برات میارم که همش به خانواده مربوط نمیشه خواهرهایی که در یک شرایط خانودگی با یک تربیت بزرگ شدن ولی دنیای متفاوتی از هم دارن در تربیت انها فرق نیست حتی تبعیض میدونی این مسایل به خیلی چیزا ربط داره فقط به یه دلیل مربوط نمیشه.البته خانواده مهمترین رکن جامعه است و غیر قابل انکار
درود بر شما.
بله اما تربیت پسر خیلی سخت تر است و باید بیشتر دقت شود! باید بدانند که کجا میرود، چه کار میکند، دوستانش چه کسانی هستند و از همه مهم تر اینکه مثلا اگر لپ تاپ میخواهد، پدر و مادرش ابتدا باید طرز درست کار کردن با آن وسایل را یادش دهند!متوجه ی منظورم میشوید؟!
غیر از خانواده ، محل تحصیل یعنی همان مدرسه هم خیلی مهم است!

اما حالا این پسر هایی که فکر میکنند مرد هستند ، مانند همان عکس در اول تاپیک، را چگونه میتوان تربیت کرد!؟!؟
دختر های بیچاره چه گناهی کرده اند؟!؟!

جوان ایرانی
5th October 2014, 10:50 PM
سلام به همگی
ایام عید بر همگی مبارک باشه
دوستان بنده فقط خواستم یه نکته رو متذکر بشم
طوری صحبت نکنید یا به گونه ای دیگران رو خطاب قرار ندین که توهین و باعث تهمت بشه یا بی احترامی به فردی باشه
اگر بحث منطقی و درست هست نیازی به مغلطه کلام نیست و قابل درکه
ولی اگر منطقی نیست با دلیل اثبات کنید صحبت ها منطقی نیست
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا تاپیک اصلی
از این که بعضی از افراد فی قلوبهم مرضا هست شکی نیست
چه بانو بدحجاب باشه چه محجبه درجه یک
ولی اینکه کلا بانوان محترم هر چی دوست دارن بپوشن و بیان بگن دوست داری نبین قضیش کاملا فرق میکنه
علاوه بر اینکه بانوان حق پوشیدن هر گونه لباسی رو ندارن آقایون هم به همین سبک باید مواظب لباس پوشیدن خودشون باشن
پس حجاب فقط امر مختص بر بانوان محترم نیست
ولی بیشترین تاثیر گذاری رو حجاب بانوان داره
این مسئله رو هیچ کسی نمیتونه انکار کنه چه از دید روشن فکری چه از دید مذهبی
پس به جای جو و تشنج الکی باید راه کار های مناسب با وضع حجاب داد
حجاب یک امر فرهنگیه و جوان تا وقتی قانع نشه به هیچ وجه قبول نمیکنه
علاوه بر فرهنگ سازی حجاب باید به مسئله تربیتی خانواده ها هم همونطور که دوستان فرمودن باید بپردازن
تا وقتی خانواده یه سری مسائل رو رعایت نکنن و بچه در دوره ی تربیت خودش زودتر از سنش چشم و گوشش باز بشه
هم خودش سختی میکشه و هم تو جامعه مسئله ساز میشه

میترا پوررحیم
5th October 2014, 10:56 PM
مطالب را که مي خواندم همين جور چيزهاي جالبي به ذهنم مي رسيد که نمي دونم از کدام شروع کنم و برايتان بنويسم!
اگر اجازه بدهيد خورده خورده در قالب چند پست آنها را بنويسم که حوصله خواندنش هم باشد!

يکي اينکه اگر به بچه هامون شخصيت بدهيم (هم دختر و هم پسر)، شاهد چنين ناهنجاري هايي در جامعه نخواهيم بود.
بايد زن و شوهر سعي کنند کمال شخصيت انساني را در خانواده خود بارور سازند.
فکر کنيد:
اگر پسر يا دختري احساس کند که فرزند مادر و پدري بسيار قابل احترام و با شخصيت در جامعه است.
و اگر پدر و مادر متقابلا" اين احساس مهم بودن را در بچه ها القا کنند (يعني به فرزندان هم شخصيت بدهند)
آيا فرزند چنين خانواده اي به خودش اجازه مي دهد که رفتاري چنين ناهنجار در جامعه از خود بروز دهد؟
مثال مي زنم: فرض کنيد شما فرزند فلان متخصص برجسته جراح قلب معروف هستيد، بعد به خودتان مي گوييد: من که پدرم (يا مادرم) اين همه زحمت کشيده و چنين آدم قابل احترام و مفيدي است بيايم تو کوچه و مثلا" يک زنجير دور انگشتم بچرخانم و به کسي که رد مي شود متلک بياندازم!
من که عمرا" خودم را تا اين حد پايين آورده و تحقير کنم! به هيچ وجه!
اينجا جايي است که غرور داشتن بسيار مفيد است.
(متخصص را مثال زدم، منظور يک آدم موجه و قابل احترام براي جمع است)
موضوع دختر و پسر هم نيست! خانواده اي که فرزند پسرش چنان بي شخصيت باشد که چنين کارهايي بکند، فکر مي کنيد اگر همين فرزند دختر به دنيا مي آمد چي مي شد؟ فرشته عالم؟
پس مغلطه نکنيم! .... يک جنبه امر همين اهميت محيط خانوداه است. (البته مسائل اجتماعي بسيار جوانب وسيع دارد و اصلاح آنها آسيب شناسي مفصلي هم مي طلبد و نه غرغر هاي مجادله اي)
.....
ادامه دارد (انشا الله) سلام اقای پارسا من با شما موافقم ولی میدونید همه بچه ها که پدر و مادرشون قابل احترام و دارای مکان علمی بالایی هستند خوب نمیشن در دانشگاه اصفهان دختری رو میشناسم که پدرش و مادر هر دو پزشک و جزء هیات علمی اونجا هستند ولی دختر اصلا به انها نرفته حتی به خاطره این پدر و مادر به دانشگاه اصفهان منتقل شد.ولی با حرفتون که گفتید باید به فرزندان شخصیت داد موافقم ولی باز هم دیدم کسانی که با یه تربیت بزرگ شدن ولی اصلا شبیه هم نیستن دلیل اینا از چیه؟

mamadshumakher
5th October 2014, 11:11 PM
سلام اقای پارسا من با شما موافقم ولی میدونید همه بچه ها که پدر و مادرشون قابل احترام و دارای مکان علمی بالایی هستند خوب نمیشن در دانشگاه اصفهان دختری رو میشناسم که پدرش و مادر هر دو پزشک و جزء هیات علمی اونجا هستند ولی دختر اصلا به انها نرفته حتی به خاطره این پدر و مادر به دانشگاه اصفهان منتقل شد.ولی با حرفتون که گفتید باید به فرزندان شخصیت داد موافقم ولی باز هم دیدم کسانی که با یه تربیت بزرگ شدن ولی اصلا شبیه هم نیستن دلیل اینا از چیه؟

تربیت یک بخشیش فقط تو خونه هست.محیط بیرون از خونه هم نصف تربیت هست.دوستان مدرسه همسایه ها فامیل و...

علي پارسا
5th October 2014, 11:45 PM
يک مطلب ديگر مجادله اي است که اغلب در اينگونه تاپيک ها بين معتقدان به دين و کساني که به دين اعتقاد ندارند اتفاق مي افتد،
به نظر من مسئله بر مي گردد به پيش فرض هايي که طرفين در ذهن خود از طرف مقابل بوجود مي آورند!
مثلا" اگر کسي راجع به موسيقي شاد و بگو و بخند و .... صحبت کند و يکي دو تا انتقاد از دين (دينداران) هم بکند، ديگر طرف مقابل او را مشروب خوار، معتاد، قمارباز، اهل فحشاء و .. مي داند، خلاصه هر پليدي در عالم باشد در ذهن خود براي او قائل مي گردد! (که لزوما" اينطور نيست)
و از اون طرف اگر راجع به الزام حجاب و خوبي هاي دين و ... صحبت کند و يکي دو تا انتقاد از بي ديني (بي دينان) هم بکند، طرف مقابل او را يک خشک مذهب، بي منطق، متعصب، افراطي، داعشي!، مال مردم خور .... مي داند، خلاصه هر پليدي که هر بي شعوري در جامعه به نام دين انجام مي دهد را به وي (و بعضا" به دين) مي چسباند! (که لزوما" اينطور نيست)
البته اين نظر من است! يعني از موضع گيري هاي افراد اين برداشت را دارم!
ولي فکر کنم خيلي مهربانتر هم مي توانيم باشيم
يک داستاني است که چند نفر عرب و فارس و ترک و رومي يک پولي داشتند و همه مي خواستند انگور بخرند، ولي هر کدام اسم انگور را به زبان خود مي گفت! و اون ديگري نمي فهميد! به همين دليل دعوايشان شد! ..... بعد يکي اومد و پولشان را گرفت و انگور خريد و داد دستشان! ... همه راضي شدند!
اينجا هم همين است، من فکر نکنم اينجا کسي دنبال پليدي باشد! همه دنبال يک جامعه زيبا هستيم! چرا به همديگر توهين کنيم؟
خوب بياييم منطقي برويم جلو .... اشکالي ندارد .... اصلا" همه پيش فرض ها را پاک مي کنيم.....
فرض کنيم اصلا" همه چيز آزاد است .... بعد دونه دونه مي رويم جلو و آسيب شناسي مي کنيم!
اگر چيزي درست است دوباره به آن چيز که پاکش کرده ايم مي رسيم (حالا اسمش حجاب است، دين است، بي حجابي است، ... هر چي که هست)
اگر چيزي غلط بوده که از اول پاکش کرده ايم و ذهنمان مشغولش نمي شود (مثل جدول هاي نيمه حل شده که بيشتر مايه درد سر است تا راحتي)
من خودم در اغلب مسائل سعي مي کنم اينطور پيش بروم
........
ادامه دارد

علي پارسا
6th October 2014, 12:40 AM
البته گفتم در معضلات اجتماعي خيلي مسائل دخيل است. مي توان گفت دريايي است!
خوب خيلي از خانواده ها فقر فرهنگي دارند و طبعا" فرزند با تربيت ايده آل نمي توانند تحويل جامعه دهند، اينجا نقش آموزش و پرورش براي اينکه به بچه ها ياد بدهد براي خود شخصيت قايل شوند خيلي بارز مي شود و حتي رسانه ها و صدا و سيما و ....
خيلي خانواده ها به دليل فقر مادي دچار اختلال در تربيت فرزندان مي شوند.
خيلي مواقع برخوردهاي نامناسب دستگاه هاي فرهنگي ذيربط دخيل است.
يک مثال بزنم جالب است:
اگر يک نفر زباله هايش را وسط روز بيايد و وسط ميدان اصلي شهر پخش کند راه برخورد با وي اين است که پليس او را گرفته و تنبيه کند.
ولي اگر نصف مردم شهر اين کار را بکنند ديگر راهش تنبيه نيست! مثلا" راهش اين است که يک عکس از ميدان تميز بگيريم و يک عکس هم بعد از ريختن زباله توسط مردم و هر دو تا عکس را کنار ميدان بزنيم و زيرش هم بنويسيم: خودتان قضاوت کنيد!
منظور اينکه دست اندرکاران امور فرهنگي هم بايد در رابطه با چگونگي کار خود علم و آگاهي کامل پيدا کنند تا نتيجه معکوس ندهد.
يک وجه امر بي مبالاتي و بي خيالي خود مردم متمول است!، استفاده سهل انگارانه از ماهواره ها و اينترنت و عدم مراقبت از فرزندان نهايتا" جواناني تحويل جامعه مي دهد که ...
بدترين نمونه اش حادثه شاهرخ و سميه در سال 75 است که حتي به قتل خواهر و برادر سميه منتج شد (فکر نکنم خيلي هايتان يادتان بيايد).
يا عوامل غير مستقيم و تدريجي است: مثلا" اگر جواني (چه پسر و چه دختر) بداند که تا يک هفته ديگر ... نه، بگو يک سال ديگر ... نه، بگو دو سال ديگر به راحتي با فرد مورد علاقه اش ازدواج مي کند، آيا دست به رفتارهاي ناشايست مي زند؟ (البته موارد استثناء ديگر جزو اختلالات رواني محسوب مي شوند)
البته نه اينکه سختي و مشکلات ازدواج توجيهي براي اين رفتارها باشد. بلکه فرد مقيد صد سال هم امکان ازدواج فراهم نشود چنين کاري نمي کند. ولي ما داريم درباره يک جامعه بزرگ بحث مي کنيم که همه جور آدم با همه جور درجه تحمل در وي هست.
و ........

علي پارسا
6th October 2014, 01:09 AM
شاید عرف یک جامعه این بود که همه رو دستاشون راه برن. باید شما هم بری این کار رو بکنی.[shaad]

صحبتهاي آقا مهدي ياد يک مغلطه رايج انداخت بد نيست اينجا بهش اشاره کنم خالي از لطف نيست:
جديدا" بعضي که مقاصدشان معلوم است مي گويند: قبل از انقلاب يارو ميني ژوپ مي پوشيد کسي نگاه نمي کرد، ولي حالا يک کم مانتو يارو کنار بره همه نگاه مي کنند!
انسان را هر چه محدود کني حريس تر مي شود!
بعد اين حرف را مستمسکي براي کوبيدن حجاب و .... قرار مي دهند.
من هم استدلال آقا مهدي را مقابل ايشان به کار مي برم، مي گويم:
فرضا" يک جايي مردم لخت مادرزاد راه بروند و بعد قانوني بيايد که بايد ميني ژوپ بپوشيد، بعد يک کم که ميني ژوپ کنار برود همه نگاه کنند! اين دليل مي شود که لخت مادر زاد بهتر بود؟
انسان را هر چه محدود کني حريس تر مي شود! پس لخت راه برويم بهتر است؟
انسان عقل داره. شعور داره، بايد ببينيم کرامت انسان را در چه مي بينيم و طبق آن رفتارمان را تنظيم کنيم!
غير از اين است؟ دروغ مي گم بگو دروغ مي گي!

نو آور
6th October 2014, 01:11 AM
به زعم من؛ متلک پرانی و مزاحمتهای خیابانی برای نوامیس مردم، پیش از هر چیز، ناشی از:

_ اختلالات شخصیتی - روانی وابسته به سن
_ضعف تربیتی-کنترلی در خانواده، محیط و نهادهای حاکمیتی
_ و البته بخشی هم مربوط به فرهنگ عمومی حاکم بر جوامع گوناگون در هر مقطع زمانی است

لذا برای درمان این معضل، کار زیاد و درست در هر سه حوزه فوق لازم است.

"مهدی"
7th October 2014, 05:35 PM
صحبتهاي آقا مهدي ياد يک مغلطه رايج انداخت بد نيست اينجا بهش اشاره کنم خالي از لطف نيست:
جديدا" بعضي که مقاصدشان معلوم است مي گويند: قبل از انقلاب يارو ميني ژوپ مي پوشيد کسي نگاه نمي کرد، ولي حالا يک کم مانتو يارو کنار بره همه نگاه مي کنند!
انسان را هر چه محدود کني حريس تر مي شود!
بعد اين حرف را مستمسکي براي کوبيدن حجاب و .... قرار مي دهند.
من هم استدلال آقا مهدي را مقابل ايشان به کار مي برم، مي گويم:
فرضا" يک جايي مردم لخت مادرزاد راه بروند و بعد قانوني بيايد که بايد ميني ژوپ بپوشيد، بعد يک کم که ميني ژوپ کنار برود همه نگاه کنند! اين دليل مي شود که لخت مادر زاد بهتر بود؟
انسان را هر چه محدود کني حريس تر مي شود! پس لخت راه برويم بهتر است؟
انسان عقل داره. شعور داره، بايد ببينيم کرامت انسان را در چه مي بينيم و طبق آن رفتارمان را تنظيم کنيم!
غير از اين است؟ دروغ مي گم بگو دروغ مي گي!

حالا کاری به حرف های دیگر شما ندارم. و فقط در قبال آنان به یک [shaad] بسنده می کنم.
ولی تنها می توان گفت: محدود کردن انسان توهین به شعورش می باشد.[golrooz]

aming
1st November 2014, 06:55 AM
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان ...

وقتی صحبت از حجاب میشود عامه مردم فکر میکنند که منظور فقط خانم ها هستند بلکه خیر ...

در شرع اسلام هم برای خانم ها و هم برای آقایان حجاب تعریف شده است [tafakor]

و حال اینکه چه کسی مزاحم کار دیگریست و باعث فساد میشود برمیگردد به انسانیت و ایمان طرف مقابل......... حال چه مرد باشد و چه زن فرقی

ندارد در هر دو طیف فتنه فراوان داریم ... البته متاسفانه sh_omomi37sh_omomi37sh_omomi37

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد