توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نامه پرز به اوباما برای موافقت با حمله به ایران
m.g.s.t.r
9th August 2009, 11:46 AM
نتانیاهو، نامهای به امضای پرز برای اوباما میبرد. در این نامه از اوباما خواسته شده اکنون بهترین زمان برای حمله به ایران در صورت همراهی آمریکاست. علاوه بر تلاش اسرائیل، دولتهای عرب نیز مصرانه از اوباما خواستهاند که دولت جدید احمدینژاد را به رسمیت نشناسد.
سرویس بینالملل «تابناک» ـ پس از مشاجراتی که پس از انتخابات اخیر ریاستجمهوری در ایران پدید آمد، شیمون پرز با فرستادن نامهای توسط بنیامین نتانیاهو به باراک اوباما، خواستار همراهی آمریکا با اسرائیل در حمله به ایران شده بود که مقامات آمریکایی با بیاعتنایی با این نامه برخورد کردند.
به گزارش روزنامه «کویتی الجریده»، دیپلماتهای آمریکایی مستقر در بیتالمقدس، اظهار داشتهاند که پس از شورشهای اخیر در ایران، اسرائیل از اوباما خواسته بود که موافقت خود را با حمله اسرائیل به تأسیسات هستهای و حیاتی ایران اعلام کند، اما واشنگتن درخواست اسرائیل را که در نامهای به امضای پرز و توسط نتانیاهو به اوباما انتقال داده شده بود، رد کرد.
به گفته این دیپلماتها، اسرائیل در قصد خود برای حمله به ایران، بسیار جدی بود که با واکنش سرد ایالات متحده، این مسأله منتفی شد.
در این گزارش، دیپلماتهای آمریکایی همچنین اعلام کردهاند که تصمیم آمریکا برای به رسمیت نشناختن دولت جدید آقای احمدینژاد، رئیسجمهور ایران، بر اثر فشارهای اسرائیل بوده است.
آنها همچنین اعلام کردند: ما تحت فشار بسیاری از سوی اسرائیل و اعراب بودیم تا دولت احمدینژاد را به رسمیت نشناسیم. بسیاری از کشورهای عرب، نیز خواهان این هستند که آمریکا دولت جدید احمدینژاد را به رسمیت نشناسد.
همچنین در تازهترین برآورد نهادهای اطلاعاتی آمریکا، اعلام شده است که ایران تا سال 2013 نخواهد توانست، سلاح هستهای تولید کند، در حالی که ایران، همواره بر ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای خود تأکید میکند.
گفتنی است، همواره از سه لابی قدرتمند که خواهان تداوم دشمنی ایران و آمریکا هستند، یاد میشود؛ این سه لابی قدرتمند عبارتند از لابی اعراب، صهیونیسم و ایرانیان سلطنتطلب.
به نظر میرسد، یک دیپلماسی فعال مبتنی بر تأمین منافع ملی ایرانیان، میتواند تحرکات این سه لابی قدرتمند را خنثی کرده و از واقعیات و فرصتهای موجود در عرصههای دیپلماتیک، به بهترین وجهی در راستای تأمین منافع ملت ایران بهره ببرد.
منبع:تابناک
امید عباسی
9th August 2009, 07:08 PM
جالب بود و طنزآلود ...ولی قصد این خبر انحراف افکار عمومی از مسائل دیگه هست ... لطفا منبع فراموش نشه....
غریبه
13th August 2009, 02:51 AM
جالب بود و طنزآلود ...ولی قصد این خبر انحراف افکار عمومی از مسائل دیگه هست ... لطفا منبع فراموش نشه....
جناب عباسی
فقط اگر مقاله ازموسوی- بهشتی- هاشمی- خوئینی ها - مطهری و...باشه و اخبارشون
منبع میخواد
وگرنه اسراییل تهدید کنه و امریکا تایید کنه و یکنفر خانم مصری مسلمان ترور بشه و ..
منبع نمیخواد تازه تروریسته هم اصلا روسی نبوده احتمالا آمریکایی بوده
البته کشتار مسلمان در چچن و چین و...حتما منبع میخواد وگرنه شایعه است تازه منبعش
باید حتما مورد تایید سردبیر بعضی روزنامه های قدیمی و اصیل قرار بگیره وگرنه دروغه!
و کشتار مسلمانان در غزه خوب نمیخواد هر کی رقم کشته شدهاش بیشتر باشه اون درست
میگه
168 نفر در سانحه هوایی به همراه تیم جوانان جودو کشته بشوند این در کل یک ساعت
هم عزای عمومی ندارد
ولی آشیخ خان.....خدای ناکرده زبانم لال دندانشان درد بگیرد سه روز عزای عمومی است
ریپورتر
13th August 2009, 10:46 AM
سلام
غریبه عزیز بهتر نیست با زبان بهتر سخن بگین واینجور بی احترامی نکنید
به نظرم این پسندیده تر هستش
غریبه
13th August 2009, 12:25 PM
سلام
غریبه عزیز بهتر نیست با زبان بهتر سخن بگین واینجور بی احترامی نکنید
به نظرم این پسندیده تر هستش
سلام
دوست گرامی متاسفانه تا اومدیم اینجا یک چرا بذاریم آقا مصطفی پیغام داد جو متشنج
میشه بنده هم با اینکه حرفهام هیچ کدام تنش زا نبود اما بخاطر احترام فوق العاده ای که برای او قائل هستم سکوت کردم و الان هم و بعد هم سکوت میکنم .
اما بر چسبی که شما روی گفته های من زدید بعنوان بی احترامی واقعا جای تعجب دارد
و از مدیر محترم سایت خواهشمندم به من اجازه دهد در این فروم یک بحث دوستانه با شما
داشته باشیم شما استاد بنده شاگرد
که چطور شما تشخیص دادید حرف من بی احترامی است؟
به کدام شخص بی احترام شده است؟
و معنای احترام چیست؟
هر گونه که خواستید در خدمتتان هستید دقیقا مثل قران و با اشاره دقیق به آیات قران
و انطباق با موضوعات فوق اثبات خواهد شد آنچه که شما از ان به بی احترامی یاد میکنید
مردود است.
چرا؟
آیا ایران در مقابل کشتار مسلمانان در چین سکوت نکرد؟
سکوت کرد تا جایی که دو نفر معترض شدند علنی
آیت الله مکارم شیرازی
آیت الله هاشمی رفسنجانی
چرا مگر مسلمان چینی با مسلمان فلسطینی فرق میکند؟که اگر بگوییم فرق میکند تضاد با
نص صریح قران است.
خوب پس بی احترامی نشده
ده تن از مدال آوران جودو کشورمان در سانحه هوایی و تعداد 152 نفر از سرنشینان ایرانی
در سانحه هوایی کشته میشوند نصف روز حقشان عزای عمومی نبود؟
ارمنستان با کشته شدن سه سرنشین یک روز عزای عمومی اعلام میگوید ما چون به
قبای روس ها بر نخورد یکساعت هم عزای عمومی اعلام نمیکنیم
این توهین و بی ادبی به مردم نیست؟
دوست عزیزم هنوز هم میگویم همین الان رهبر حزب لله در لبنان دندانش درد بگیرد اینجا
عزای عمومی اعلام میشود
کسی با رهبران نهضت حماس و فتح مخالفتی ندارد بلکه از افراد آزادیخواه و محترم هستند
اما چرا؟
مگر ده جودو کار و مدال آور ادم های کمی هستند
قرار بود دهها بار پرچم مقدس ایران را در جهان بالا ببرند و قبلا هم بردند
استفاده از الفاظ کنایه ای هم در آیات قران بسیار دیده میشود
خدای ناکرده ...
پس بهتر ابتدا برای حرف خود چارچوب قرار دهیم احترام را تعریف کنیم و بگوییم
اگر دوست دارید با هم یک مباحثه داشته باشیم در تالار مذهبی بنام:
احترام در آیات قران
منتظر پاسخ شما هستم
منت گذاشتید پست بنده را خواندید و ایراد گرفتید ایراد شما بر اهمیت پست می افزاید.
با تشکر
@};-@};-
Admin
13th August 2009, 12:54 PM
سلام.
می تونم بپرسم در مورد این تاپیک من کی به شما پیام خصوصی دادم ؟
غریبه
14th August 2009, 07:11 PM
با سلام و خسته نباشید
"اینجا" منظور این پست یا تاپیک نیست منظور "بخش سیاسی" یا" تالار سیاسی" است.
که خوب فکر کنم در مورد حذف شدن پست ها و یا تذکر کتبی در اینجا رکور دار هستم.
البته جواب این آقا دیگر شخصی بود که دادم حرف از بی احترامی زد
بنده هم خواستم بدانم از دید این مدیر گرامی "احترام" چیست؟
با تشکر از شما
.رضا
امید عباسی
14th August 2009, 07:58 PM
سلام
میشه بنده هم با اینکه حرفهام هیچ کدام تنش زا نبود اما بخاطر احترام فوق العاده ای که برای او قائل هستم سکوت کردم و الان هم و بعد هم سکوت میکنم .
و از مدیر محترم سایت خواهشمندم به من اجازه دهد در این فروم یک بحث دوستانه با شما
و معنای احترام چیست؟
و انطباق با موضوعات فوق اثبات خواهد شد آنچه که شما از ان به بی احترامی یاد میکنید
مردود است.
چرا؟
آیت الله مکارم شیرازی
آیت الله هاشمی رفسنجانی
نص صریح قران است.
خوب پس بی احترامی نشده
ده تن از مدال آوران جودو کشورمان در سانحه هوایی و تعداد 152 نفر از سرنشینان ایرانی
دوست عزیزم هنوز هم میگویم همین الان رهبر حزب لله در لبنان دندانش درد بگیرد اینجا
عزای عمومی اعلام میشود
کسی با رهبران نهضت حماس و فتح مخالفتی ندارد بلکه از افراد آزادیخواه و محترم هستند
اما چرا؟
خدای ناکرده ...
احترام در آیات قران
منتظر پاسخ شما هستم
منت گذاشتید پست بنده را خواندید و ایراد گرفتید ایراد شما بر اهمیت پست می افزاید.
با تشکر
@};-@};-
سلام .... کاملا موافقم ... بعضی از چیزها واقعا جای تامل داره ....
ریپورتر
15th August 2009, 10:57 AM
و معنای احترام چیست؟
مردود است.
چرا؟
آیت الله مکارم شیرازی
آیت الله هاشمی رفسنجانی
نص صریح قران است.
خوب پس بی احترامی نشده
عزای عمومی اعلام میشود
اما چرا؟
خدای ناکرده ...
احترام در آیات قران
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر
@};-@};-[/quote]
\
سلام
همانطور که گفتید باید در گفتارمان ادب حفظ بشه ولی شما با آوردن نام بزرگی همچون رهبر با لفظ آشیخ که بیشتر مضمون تمسخر داشت و شما چه جوری از قران صحبت میکنید که در همون قران بیشتر به احترام به بزرگتر بسیار تاکید شده پس بهتر قبل از اینکه از کسی عیبی بگیریم اول کمی به طرز گفتار خودمان بیندیشیم که آیا گفتار ما با گفته قران مطابقت داره.
در زمینه اینکه چرا به کشتار مسلمانان چین اعتراضی نشد که باید به شما عرض کنم که شد خیلی هم اعتراض زیاد بود ولی آیا شما مظلومیت فلسطین را کمتر از چین میدانید
تعدا کشته های چین بیشتر بود یا کشته های فلسطین و لبنان پس این منطقی هستش که با بیشتر بودن کشته های فلسطین و لبنان اعتراضات هم باید گستردهتر باشد و دلیل حساسیت خیلی زیاد فلسطین اینه که قبل اول مسلمانان بوده و اکثر پیامبران انجا به بعثت رسیدند و قبله آنها بیت المقدس بوده و پیامبر عزیز ما از همون منطقه به معراج رفته و این حساسیت فلسطین و مردمش رو زیادتر میکنه و در حقیقت قلب ادیان جهان هستش.
kamanabroo
15th August 2009, 12:25 PM
من هم با نظر مهدي جان موافقم
بايد سعي كنيم هر شعاري كه مي ديم در درجه اول خودمون به اون پايبند باشيم.
و اصول اخلاقي رو نبايد زير پا گذاشت.
غریبه
16th August 2009, 01:47 AM
سلام
همانطور که گفتید باید در گفتارمان ادب حفظ بشه ولی شما با آوردن نام بزرگی همچون رهبر با لفظ آشیخ که بیشتر مضمون تمسخر داشت و شما چه جوری از قران صحبت میکنید که در همون قران بیشتر به احترام به بزرگتر بسیار تاکید شده پس بهتر قبل از اینکه از کسی عیبی بگیریم اول کمی به طرز گفتار خودمان بیندیشیم که آیا گفتار ما با گفته قران مطابقت داره.
در زمینه اینکه چرا به کشتار مسلمانان چین اعتراضی نشد که باید به شما عرض کنم که شد خیلی هم اعتراض زیاد بود ولی آیا شما مظلومیت فلسطین را کمتر از چین میدانید
تعدا کشته های چین بیشتر بود یا کشته های فلسطین و لبنان پس این منطقی هستش که با بیشتر بودن کشته های فلسطین و لبنان اعتراضات هم باید گستردهتر باشد و دلیل حساسیت خیلی زیاد فلسطین اینه که قبل اول مسلمانان بوده و اکثر پیامبران انجا به بعثت رسیدند و قبله آنها بیت المقدس بوده و پیامبر عزیز ما از همون منطقه به معراج رفته و این حساسیت فلسطین و مردمش رو زیادتر میکنه و در حقیقت قلب ادیان جهان هستش.
با سلام
واقعا متاسفم که شما به برداشت خود تکیه کردید و برداشت بسیار اشتباهی از موضوع کردید
اینکه شما برداشت خودتان را به رهبر نسبت دادید یک توهین اشکار است و به شما توصیه
میکنم این قسمت را حتما ویرایش کنید.
البته وقتی میگویم اشتباه کردید چون منظورم میتوانست خیلی ها باشد الا این شخص
چرا
بخاطر اینکه رهبر یک مملکت هر شخصیتی که باشد یک لیدر است و احترام به لیدر ها واجب
اگر من در کوبا هم زندگی میکردم حتما به فیدل کاسترو احترام میگذاشتم.
پس برداشت اشتباه خود را به پای مستندات نگذارید .
برداشت شما در اصل خدای ناکرده توهین به رهبریت است و بهتر است انرا ویرایش کنید
امیدوارم این حرکت را منظور دار انجام نداده باشید .
در مورد صحبت های بعدی اصلا با شما موافق نیستم این دقیقا مثل این است که شما ار ابوبکر و عایشه طرفداری کنید چون کنار پیامبر به خاک سپرده شده اند
نه دوست گرامیاین تفکران ناسیونالیستی است نه اسلامی
تودین ما قانون داریم میگه هر کی هر کجا با هر رنگ ونجاتی که باشه اونی که تقوی بیشتر به من نزدیکتره میخوادتو چین باشه میخواد توافریقا و میخواد هر کجائی دیگر...
این اشتباه بسیار بزرگی است که در جهان فکر میکنیم خدا فقط مختص ماست
و خدا فقط با ماست
و خدا فقط حامی حکومت ماست
و خدا فقط عنایتش شامل قشر تافته و جدا با فته است که دیگر لزومی ندارد نامشان را ببرم.
هر کجا هر کسی مدعی است حرفهای من کذب است
دروغ است و یا اشتباه میکنم این گوی و این میدان شما همه اساتید بنده شاگرد بیسواد
جواب میدهم شما اساتید اثبات کنید بنده اشتباه میکنم ممنونتان هم میشوم.
در مورد اینکه میگویید نخیر ایران به چین اعتراض کرد
برادر من مردم ادم های پانصد سال پیش که نیستند که وسیله ارتباطیشان کبوتر بود و برای
یک نامه هزار فرسخ! را با شتر و اسب طی میکردند در دهکده جهانی هستیم هنوز طرف
حرف نزده اخبارش تو کل جهان پخش شده
اگر ایران کوچکترین اعتراضی به کشتار مسلمانان چین کرده بود که دیگر لزومی نداشت
آیت الله مکارم شیرازی معترض شود که روابط ما با بر خی کشورها نباید موجب سکوت کشتار
مسلمانان شود.
بنده هم میگویم اگر سیاست ما عین دیانت ماست خوب پس هر جا ظلمی صورت میگیرد باید
اعتراض کنیم .
شما مسئول بخش نظامی هستید یک سوال دارم در جنگ عراق و ایران ایا ایرانیان سرباز چینی اسیر کردند؟
اما .... سرباز فلسطینی را ایران اسیر کرد که جزو سربازان عراقی بودند
بپرسید ببینید غریبه درست میگوید یا نه
وقتی صدام را اعدام کردم همین در غزه برای او تشییع جنازه نمادین گرفتند
وهابیانشان را سند بیاورم چگونه به شیعیان در حدود دویست سال پیش در کربلا و نجف
حمله کردند و چگونه به تخریب بین الحرمین پرداختند
جناب مدیر عزیز
این پست ما کدامش را میخواهی ثابت کنم
بعد شما میگویی چون آنها نزدیک بیت المقدس هستند باید به کشتارشان حساسیت بیشتری داشته باشیم و لی در چین خیر چون لابد به قبله دور هستند
خوب پس از این به بعد هم لابد به ابوبکر بیشتر احترام بگذاریم تا حضرت علی چون به مزار
پیامبر نزدیکتر هستند و همچنین به مدینه و مکه!!!!!!!!
مولایمتقیان چه زیبا میگوید
هر که حرف حق بزند مرد است نه هر که مرد است حرف حق میزند
هر کی در هر کجا میخواهد باشد کنار کعبه یا فرسخ ها دور از کعبه حرف حق بزند مرد است
بازهم تاکید میکنم در مورد ادب چه شما چه جناب کمان ابرو منت بر سر بنده میگذارید
اگر یک مناظره قرانی پیرامون ادب شرکت کنید.
تا با توجه به سور و ایات مبارکه محدوده ادب برایمان مشخص شود
بقول آقای میر حسین موسوی:
ادب مرد به زدولت اوست
ارادتمند س. رضا
ریپورتر
16th August 2009, 09:24 AM
با سلام
واقعا متاسفم که شما به برداشت خود تکیه کردید و برداشت بسیار اشتباهی از موضوع کردید
اینکه شما برداشت خودتان را به رهبر نسبت دادید یک توهین اشکار است و به شما توصیه
میکنم این قسمت را حتما ویرایش کنید.
البته وقتی میگویم اشتباه کردید چون منظورم میتوانست خیلی ها باشد الا این شخص
چرا
بخاطر اینکه رهبر یک مملکت هر شخصیتی که باشد یک لیدر است و احترام به لیدر ها واجب
اگر من در کوبا هم زندگی میکردم حتما به فیدل کاسترو احترام میگذاشتم.
پس برداشت اشتباه خود را به پای مستندات نگذارید .
برداشت شما در اصل خدای ناکرده توهین به رهبریت است و بهتر است انرا ویرایش کنید
امیدوارم این حرکت را منظور دار انجام نداده باشید .
در مورد صحبت های بعدی اصلا با شما موافق نیستم این دقیقا مثل این است که شما ار ابوبکر و عایشه طرفداری کنید چون کنار پیامبر به خاک سپرده شده اند
نه دوست گرامیاین تفکران ناسیونالیستی است نه اسلامی
تودین ما قانون داریم میگه هر کی هر کجا با هر رنگ ونجاتی که باشه اونی که تقوی بیشتر به من نزدیکتره میخوادتو چین باشه میخواد توافریقا و میخواد هر کجائی دیگر...
این اشتباه بسیار بزرگی است که در جهان فکر میکنیم خدا فقط مختص ماست
و خدا فقط با ماست
و خدا فقط حامی حکومت ماست
و خدا فقط عنایتش شامل قشر تافته و جدا با فته است که دیگر لزومی ندارد نامشان را ببرم.
هر کجا هر کسی مدعی است حرفهای من کذب است
دروغ است و یا اشتباه میکنم این گوی و این میدان شما همه اساتید بنده شاگرد بیسواد
جواب میدهم شما اساتید اثبات کنید بنده اشتباه میکنم ممنونتان هم میشوم.
در مورد اینکه میگویید نخیر ایران به چین اعتراض کرد
برادر من مردم ادم های پانصد سال پیش که نیستند که وسیله ارتباطیشان کبوتر بود و برای
یک نامه هزار فرسخ! را با شتر و اسب طی میکردند در دهکده جهانی هستیم هنوز طرف
حرف نزده اخبارش تو کل جهان پخش شده
اگر ایران کوچکترین اعتراضی به کشتار مسلمانان چین کرده بود که دیگر لزومی نداشت
آیت الله مکارم شیرازی معترض شود که روابط ما با بر خی کشورها نباید موجب سکوت کشتار
مسلمانان شود.
بنده هم میگویم اگر سیاست ما عین دیانت ماست خوب پس هر جا ظلمی صورت میگیرد باید
اعتراض کنیم .
شما مسئول بخش نظامی هستید یک سوال دارم در جنگ عراق و ایران ایا ایرانیان سرباز چینی اسیر کردند؟
اما .... سرباز فلسطینی را ایران اسیر کرد که جزو سربازان عراقی بودند
بپرسید ببینید غریبه درست میگوید یا نه
وقتی صدام را اعدام کردم همین در غزه برای او تشییع جنازه نمادین گرفتند
وهابیانشان را سند بیاورم چگونه به شیعیان در حدود دویست سال پیش در کربلا و نجف
حمله کردند و چگونه به تخریب بین الحرمین پرداختند
جناب مدیر عزیز
این پست ما کدامش را میخواهی ثابت کنم
بعد شما میگویی چون آنها نزدیک بیت المقدس هستند باید به کشتارشان حساسیت بیشتری داشته باشیم و لی در چین خیر چون لابد به قبله دور هستند
خوب پس از این به بعد هم لابد به ابوبکر بیشتر احترام بگذاریم تا حضرت علی چون به مزار
پیامبر نزدیکتر هستند و همچنین به مدینه و مکه!!!!!!!!
مولایمتقیان چه زیبا میگوید
هر که حرف حق بزند مرد است نه هر که مرد است حرف حق میزند
هر کی در هر کجا میخواهد باشد کنار کعبه یا فرسخ ها دور از کعبه حرف حق بزند مرد است
بازهم تاکید میکنم در مورد ادب چه شما چه جناب کمان ابرو منت بر سر بنده میگذارید
اگر یک مناظره قرانی پیرامون ادب شرکت کنید.
تا با توجه به سور و ایات مبارکه محدوده ادب برایمان مشخص شود
بقول آقای میر حسین موسوی:
ادب مرد به زدولت اوست
ارادتمند س. رضا
سلام
باید خدمت دوست عزیزم برسونم ایران اعتراض کرد خیلی هم اعتراض کرد
و یک نکته رو در مورد اینکه باید به مردم فلسطین بیشتر توجه نمود به خاطر اینکه اینها مظلومتر هستند
اگر بدونید پیامبر در جنگهایی که انجام میداد غنایم را به طور مساوی نمیکرد و به مهاجران بیشتر میداد آیا انصار بدتر از مهاجران بودند نه هر دو در یک سطح قرار داشتند و ان چیزی که باعث میشد پیامبر به دسته دیگه بیشتر توجه کنه این بود که این دسته سختی بیشتری کشیده بودند و ظلم بیشتری به این دسته شده بود
و در مورد ایت الله مکارم که شما گفتید اولا آیت الله مکارم روی سر ما جا دارند
و فقط این حرف رو یک آیت الله زده و حرف کل علما نیست و ثانیا بهتر از ایشان رهبر ما میباشند که کاملا اعتراض خود را بیان نمودند ولی همیشه میگفتند فلسطین پاره تن اسلام است و باید به مردم فلسطین بیشتر بها داده شود و به قول امام(ره) راه کربلا از فلسطین است .
و در مورد حرف آقای موسوی که با اعمالشان باعث رنجش خاطر رهبر شدند و این انسان اگر اسلام و قران رو قبول داشت به حرف رهبر گوش میداد نه اینکه به رهبر دهان کجی کنه و شورای نگهبان رو دروغگو خطاب کنه که به گفته امام هر کس شورای نگهبان را دروغگو خطاب کند فاسد است
غریبه
16th August 2009, 01:10 PM
سلام
باید خدمت دوست عزیزم برسونم ایران اعتراض کرد خیلی هم اعتراض کرد
و یک نکته رو در مورد اینکه باید به مردم فلسطین بیشتر توجه نمود به خاطر اینکه اینها مظلومتر هستند
اگر بدونید پیامبر در جنگهایی که انجام میداد غنایم را به طور مساوی نمیکرد و به مهاجران بیشتر میداد آیا انصار بدتر از مهاجران بودند نه هر دو در یک سطح قرار داشتند و ان چیزی که باعث میشد پیامبر به دسته دیگه بیشتر توجه کنه این بود که این دسته سختی بیشتری کشیده بودند و ظلم بیشتری به این دسته شده بود
و در مورد ایت الله مکارم که شما گفتید اولا آیت الله مکارم روی سر ما جا دارند
و فقط این حرف رو یک آیت الله زده و حرف کل علما نیست و ثانیا بهتر از ایشان رهبر ما میباشند که کاملا اعتراض خود را بیان نمودند ولی همیشه میگفتند فلسطین پاره تن اسلام است و باید به مردم فلسطین بیشتر بها داده شود و به قول امام(ره) راه کربلا از فلسطین است .
و در مورد حرف آقای موسوی که با اعمالشان باعث رنجش خاطر رهبر شدند و این انسان اگر اسلام و قران رو قبول داشت به حرف رهبر گوش میداد نه اینکه به رهبر دهان کجی کنه و شورای نگهبان رو دروغگو خطاب کنه که به گفته امام هر کس شورای نگهبان را دروغگو خطاب کند فاسد است
بنام خداوند جان و خرد
با سلام و اینکه بسیار خرسندم مبحث ما در یک سایت متصل به نت جهانی ادامه داره
و حتما عقلا و نحبگان ان را مطالعه میکنند و البته واقعیت را میدانند و باز خدا را شکر
میکنم که زمان را آفرید تا حقایق را روشن کند.
دوست عزیز در مورد آشیخ جواب ندادید
در رابطه با ادب هم جواب ندادید
ودر کل اگر یک نیمه منصف هم نقل قول مرا کنار جوابیه شما بگذارد میبیند که بجز مورد کشتار
مسلمانان در چین به مابقی جواب داده نشده بخصوص مطلب "ادب"
اما بنده عرض کنم ایت الله مکارم شیزازی در قبال سکوت دیگران اعتراض کردند و ایشان بیشتر جنبه مذهبی دارند تا سیاست
مذهب می گوید معترض شوید
سیاست میگوید سکوت کنید
ایت الله هاشمی رفسنجانی هم در خطبه های نماز جمعه قضیه را مطرح کردند که مورد تایید
حضار قرار گرفت.
و میر حسین موسوی نیز به این کشتار اعتراض کردند
اما شما اگر سندی از اعتراض گستره ایرانه به کشتار مسلمانان در چین در حدود دیپلماسی
هم دارید ارائه بدهید ما هم ببینیم خوشحال میشویم.
در مورد میر حسین موسوی هم خدا پدر و مادرش را بیامرزد که اگر او نبود همچنان به طرز
وحشیانه مردم داشتند در بازداشگاه کهریزک شکنجه میشدند.
دیگر واقعه کهریزک را همه تایید کردند ببینید الان فقط دارند تقصیر را به گردن یکدیگر می اندازند.
بنده عرفانی که در ایت الله خامنه ای میدانم شاید کم شخصی بداند
و اینکه روح لطیف میتواند عرفان پذیر و هنر پذیر باشد داستان زندگی او را مطالعه کردم.
اما اینکه او را بخواهم خدای ناکرده در رده معصومین قرار دهم و با تعصب بگویم هر چه بگوید
درست است حاصلی از یک تفکر آفت زده میدانم
شما به موسوی ایراد میگیرد فعلا او یک فرد است و پستی ندارد
ایشون که علاقه ای وافری به جناب احمدی نژاد داشتند چرا دربست نامه رهبر را در عزل مشایی نپذیرفتند؟ یک هفته و انهم عزل به روش طبق قانون فلان و فلان و بلا فاصله دادن
پست مقام در دفتر بعنوان رییس دفتر؟
و من اینجا اصلا کار احمدی نژاد را زیر سوال نمیبرم بهر حال رییس دولت است و اوست که باید
جواب مردم را بدهد اگر مشایی را انتخاب کرده عزلش معنا ندارد.
غریبه
16th August 2009, 07:00 PM
پیامبر اسلام روزی در جمع صحابه فرمایش کردند:
ای سلمان روزی فرا میرسد که مردم مردد حق و باطلند ...
سلمان رحمت الله علیه گفتند:
در آنروز تکلیف چیست
و حضرت فرمودند
اگر مردم دنیا به یکطرف رفتند و علی به جانب دیگر تو همان طرف برو که علی رفت.
این نهج البلاغه و این مرام و رفتار علی
خوب شرایط موجود در سایت و مدیر ارزشمند آن جناب آقا مصطفی که لطفی کرده و اجازه
داده بنده یک وجب هم ازخیلی ها بیشتر حرف بزنم و بر بنده است که از اخلاق او استفاده ای
نابجا نکنم و مهمان نوازی او فضایی برای اذیت کردن میزبان توسط بنده نشود.
جا داره از او تشکر کنم. و در اینجا ادامه بحث پیرامون رهبری- ولایت فقیه را بهیچ عنوان صلاح
نمیدانم.
نخبگان بهر حال نخبه هستند و خیلی بهتر از من شرایط را درک میکنند و مطمئن هستم فهم
سیاسی بالایی دارند .
برای نخبگان عزیزم از شرح اصول کافی از دانشمند عالیقدر ملا صدرا(صدرالمتالهین)
از صفحه 567 کتاب جملاتی نقد میکنم که اگر دقت کنند کل ماجرا برایشان روشن
خواهد بود در ضمن از امام زمان (ع) در مورد کتاب شریف اصول کلفی منقول است که:
اصول کافی برای شیعیان ما کافی است.
این متن برای نخبگان یک حجت است. برای اولین بار در نت جهانی با سندش ذکر میکن
شرح اصول کافی از ملا صدرا صفحه 567:
و اما متن:
در آخرالزمان استعداد های نفوس به حدی ترقی میکند که-چنان که امروز رسم متداول میان مردم است- به معلم بیرونی نیاز ندارند بل باید به الهام غیبی اکتفا کنند و با تادب قرار دادی
نپردازند و با راهنمای درونی و مکمل عقلی از ادب اموز بیرونی و معلم حسی بی نیاز باشند
پس فرشته روحانی که همان دست خداست عقول را از پرکندگی می رهاند و خواسته هایشان را به کمال می رساند.
برداشتتان درست است:)>-;)
ریپورتر
18th August 2009, 09:38 AM
سلام
در مورد ادب که شما یکطرفه به قاضی میروید و همه مخصوصا رئیس جمهور راه مورد هدف قرار میدهید جای تامل دارد
و در مورد اقای موسوی که اگر ایشان اهل حق گفتن بودن چشمانشان را بر روی خلافهای دوستانشان نمی بستند و زن ایشان که به صورت جعلی و غیر قانونی استاد شده اند و ایشان میتوانستند جلوی ایشان را بگیرند و خودشان که با مدرک فوق در دانشگاه کرسی استادی دارند و دختر ایشان که با معدل 13 بدون آزمون در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند. و در مورد رانت خواری ایشان و دوستان خود باید کمی به طرف حق میرفتند.
در مورد اینکه شما گفتید رهبر را در سطح معصومین قرار داده ام که اصلا بنده همچین نظری ندارم که اگر ایشان در ان حد بودند که الان حضرت مهدی رئیس حکومت بودن ولی ایشان در بین کل مراجع بهترین و برجسته ترین شخصیت هستند که وجود دارند و مثل بعضی آقایان که اینجا نمیخواهم نامشان را بگویم لقب آیت الله را یدک نمیکشند.
و کسی که رئیس جمهور آمریکا واسرائیل ازش دفاع میکنند بدانید بدون شک منحرف هستن.
به قول معروف هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
غریبه
18th August 2009, 09:47 PM
امروز شما هر چه بخواهید بگویید ازادید هر تهمتی بخواهید ازدید
به ریس تشخیص مصلحت نظام
عضو مجلس خبرگان رهبری
نخست وزیر موفق پیشین جنگ
هشت سال رییس مجلس
و..
وجالب هیچ گونه مدرکی هم ندارید ارائه دهید
اما امروز اگر بنده بیایم
نامه همشاگردی دختر مقام معظم رهبری خانم بشری خامنه ای را ذکر کنم
نامه هم دانشگاهی جناب محمود احمدی نژاد را
و نامه پسر ایت الله ..... را در روی کار اوردن احمدی نزاد در چهار سال پیش
حتما حذف میشود
و هیچ ایرادی هم به مدیر محترم سایت نمیتوان گرفت که اگر اینکار را نکند
اشتباه بزرگی انجام داده.
بقول او خیلی واقعیت ها را نمیشود گفت باید سکوت کرد تا بدور از حاشیه
به هدفی که این سایت دارد که هماناارتقا علمی سایت است برسید
به خدا تا الان هم جوانمردی کرده گذاشته دو کلام حرف بزنیم.
بنده با سند مدرک میتوانم جواب بدهم اما سکوت میکنم و زمانی خواهد رسید که واقعیت همچون اتشفشان طغیان خواهد کرد و غریبه هم همانند
دوستان نظاره گر ماجرا میشود.
سکوت من فقط یک پیغام دارد اقا مصطفی به احترام شما سکوت میکنم
شما برای ما دوست با ارزشی هستی خدا نگهدارتان@};-
غریبه
19th August 2009, 08:51 PM
در آخرالزمان استعداد های نفوس به حدی ترقی میکند که-چنان که امروز رسم متداول میان مردم است- به معلم بیرونی نیاز ندارند بل باید به الهام غیبی اکتفا کنند و با تادب قرار دادی
نپردازند و با راهنمای درونی و مکمل عقلی از ادب اموز بیرونی و معلم حسی بی نیاز باشند
پس فرشته روحانی که همان دست خداست عقول را از پرکندگی می رهاند و خواسته هایشان را به کمال می رساند
ایا میتوانید زمان را برای ثانیه ای متوقف کنید؟
پس توکل میکنیم به خدایی که زمان را آفرید تا حقایق یکی پس از دیگری بعد از پنهان شدن اشکار شود.
http://www.parssky.com/news/my_documents/pictures6/F5C_2.JPG
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.