ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

optici
23rd August 2014, 08:10 PM
سلام چه جوری میشه یه فایل pdf رو به word تبدیل کرد این نرم افزار ها رو م امتحان کردم جواب نداده( پی دی اف فارسی)
PdfGrabber 7.0
Okdo Pdf to All Converter Professional
PDF to Word Converter

ممنون میشم راهنمایی کنید
راسی روشی رو هم که توی گوگل کروم بازش کنی امتحان کردم جواب نداده

AaZaAdeh
23rd August 2014, 08:32 PM
سلام چه جوری میشه یه فایل pdf رو به word تبدیل کرد این نرم افزار ها رو م امتحان کردم جواب نداده( پی دی اف فارسی)
PdfGrabber 7.0
Okdo Pdf to All Converter Professional
PDF to Word Converter

ممنون میشم راهنمایی کنید
راسی روشی رو هم که توی گوگل کروم بازش کنی امتحان کردم جواب نداده

سلام عزیزم

با نرم افزاره Able2Doc.Professional میتونی اینکارو انجام بدی...
کافیه دانلودش کنی و کار باهاشم خیلی راحته
[golrooz]

الان فارسی بودن pdf رو دیدم تو پرانتز...واسه فارسی تا اونجام که من دیدم نرم افزاری نداره...چون رو کد های فارسی convert اجرا نمیشه....[nadanestan]

ab.bb
23rd August 2014, 09:14 PM
من تا الان ندیدم نرم افزاری pdf فارسی رو به word تبدیل کنه.

optici
23rd August 2014, 09:24 PM
سلام عزیزم

با نرم افزاره Able2Doc.Professional میتونی اینکارو انجام بدی...
کافیه دانلودش کنی و کار باهاشم خیلی راحته
[golrooz]
ممنون [golrooz]از راهنمایت فقط واسه پی دی اف ای فارسی هم کاربرد داره؟؟؟

AaZaAdeh
23rd August 2014, 09:32 PM
ممنون [golrooz]از راهنمایت فقط واسه پی دی اف ای فارسی هم کاربرد داره؟؟؟

نه عزیزم..ببخشید تو پرانتزو دیر خوندم...[negaran] که فارسی هست پی دی افت...

واسه فارسی نمی خونن متاسفانه...البته تا اونجا که من میدونم

elinaaa
23rd August 2014, 09:32 PM
سلام
درواقع برای این کار باید از همین نرم افزارها استفاده بشه ولی در کل این نرم افزارها فرق چندانی باهم ندارن و فکر نمیکنم بقیشون هم بتونن این مشکلو حل کنن ولی بستگی به فایل پی دی اف شما هم داره یعنی اگه متن pdf با فونتهای استاندارد تایپ شده باشه امکان تبدیلش در بعضی موارد هست در غیر این صورت خیر...اون روش هم در گوگل کروم فقط برای pdf هایی که حالت استاندارد دارن کاربرد داره نه هر فایلی...من پیشنهاد میکنم برای اطمینان از نرم افزارهای دیگه هم استفاده کنید ولی امکان تبدیلش خیلی کمه در واقع ممکنه تبدیل کنن به ورد ولی حروف بصورت به هم ریخته هست که خب نهایتا فایده ای هم نداره...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد