PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال *هـــــدف شما*

*Fatemeh98*
6th July 2014, 10:54 PM
اصولا آدما تو زندگی اول هدفای کوچیک انتخاب میکنن تا به هدف اصلی شون برسن.
هدف کوچیک شما چیه؟

شهلا گ
7th July 2014, 02:58 PM
با سلام
البته درستش اینه که اول هدف بزرگ رو انتخاب کنیم بعد اونو به هدفهای کوچیکتر تقسیم کنیم هر بار که به یه هدف کوچیک دست پیدا می کنیم یه قدم به هدف اصلی نزدیک میشیم
هدف کوچیک من واسه امروز چند ساعت مطالعه است برای رسیدن به هدف بزرگم ادامه تحصیل انشا الله

محسن آزماینده
7th July 2014, 04:34 PM
هدف کوچیک من اینه که بورسیه بگیرم برم کانادا

سخته ولی غیر ممکن نیست[cheshmak][khejalat]

v.m 2020
14th July 2014, 10:55 PM
سلام . سوالتون ی جورایی غلطه . ببینید ما اول اهدافمون رو انتخاب میکنیم که اهداف کلیمون میتونه کوچیک یا بزرگ باشه . مثلا به خودم میگم باید استاد دانشگاه بشم . بعد راه رسیدن بهش رو در نظر میگیریم . بنابراین اهداف بزرگ به اهداف کوچک تقسیم نمیشن

*Fatemeh98*
15th July 2014, 01:01 AM
من فکر میکنم ما اول یه هدف بزرگ توی زندگیمون انتخاب میکنیم، بعدش هدف های کوچیک تری تعیین میشه که رسیدن به اونها در نهایت منجر به دستیابی به همون هدف بزرگ میشه!
مثلا من هدف بزرگمو دندون پزشکی انتخاب میکنم بعدش باخودم میگم مثلا من باید تلاش کنم که ترازمو تو آزمون های آزمایشی ببرم بالا.این یه هدف کوچیکه که منجر به رسیدن به دندون پزشکی(هدف بزرگ) میشه![nishkhand]

*Fatemeh98*
15th July 2014, 01:02 AM
سلام . سوالتون ی جورایی غلطه . ببینید ما اول اهدافمون رو انتخاب میکنیم که اهداف کلیمون میتونه کوچیک یا بزرگ باشه . مثلا به خودم میگم باید استاد دانشگاه بشم . بعد راه رسیدن بهش رو در نظر میگیریم . بنابراین اهداف بزرگ به اهداف کوچک تقسیم نمیشن

من فکر میکنم ما اول یه هدف بزرگ توی زندگیمون انتخاب میکنیم، بعدش هدف های کوچیک تری تعیین میشه که رسیدن به اونها در نهایت منجر به دستیابی به همون هدف بزرگ میشه!
مثلا من هدف بزرگمو دندون پزشکی انتخاب میکنم بعدش باخودم میگم مثلا من باید تلاش کنم که ترازمو تو آزمون های آزمایشی ببرم بالا.این یه هدف کوچیکه که منجر به رسیدن به دندون پزشکی(هدف بزرگ) میشه![nishkhand]

v.m 2020
15th July 2014, 11:07 PM

شاید !!!

*Fatemeh98*
15th July 2014, 11:10 PM
شاید !!!

حتما!!

v.m 2020
15th July 2014, 11:11 PM
حتما!!

شاید هم حتما !!!!

v.m 2020
15th July 2014, 11:12 PM
حتما!!

حالا چرا اهداف کوچیک رو میخواید بدونید ؟ این اهداف بزرگ افراد هستن که شخصیت اون رو معلوم میکنن

*Fatemeh98*
15th July 2014, 11:20 PM
حالا چرا اهداف کوچیک رو میخواید بدونید ؟ این اهداف بزرگ افراد هستن که شخصیت اون رو معلوم میکنن

البته که حتما!!
هدف های کوچیک هم به نوبه ی خودشون میتونن تعیین کننده باشند!
ضمنا آدم وقتی اهدافش رو مینویسه یا ثبت میکنه یه کوچولو باعث میشه اون فرد برای رسیدن بهش مصمم تر شه و اونو جدی تر بگیره!

حسین متقی
23rd July 2014, 11:53 AM

ارزوی دور و دراز عمل ادم رو فاسد میکنه
هدف گذاری از اهداف بلند مدت به کوتاه مدت و کوتاه مدت به ماهانه و ماهانه به روزانه
این نوع هدف گذاری و برنامه ریزی رو ادم های موفق خیلی توصیه کردند
حداقل تو 2 تا کتاب از خاطرات کارافرینان برتر این نوع برنامه ریزی رو ازشون دیدم!
به شرطی که نوشته شده باشه
کم رنگ ترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند

*Fatemeh98*
23rd July 2014, 01:20 PM
ارزوی دور و دراز عمل ادم رو فاسد میکنه
هدف گذاری از اهداف بلند مدت به کوتاه مدت و کوتاه مدت به ماهانه و ماهانه به روزانه
این نوع هدف گذاری و برنامه ریزی رو ادم های موفق خیلی توصیه کردند
حداقل تو 2 تا کتاب از خاطرات کارافرینان برتر این نوع برنامه ریزی رو ازشون دیدم!
به شرطی که نوشته شده باشه
کم رنگ ترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند

عرض بنده هم همین بود.
ما اهداف بزرگ زندگیمون رو انتخاب میکنیم(هرکسی توی زندگیش هدف بزرگی داره که برای رسیدن بهش تلاش میکنه)
حالا برای به انجام رسوندنش اون رو به اهداف کوچیک تری تقسیم میکنیم!
(به گفته شما:هدف گذاری از اهداف بلند مدت به کوتاه مدت و کوتاه مدت به ماهانه و ماهانه به روزانه)

oveis1983
6th January 2015, 08:08 AM
دندون پزشكي؟؟!!خيلي جالبه [tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد