توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترانه های من
sabrjoo
11th January 2014, 01:15 PM
سلام به همه
میخوام ترانه ها و دست نوشته های خودم رو اینجا بذارم
خوشحال میشم نظرتون رو راجع به ترانه ها و دست نوشته هام بدونم......ممنون
(ترانه ها در سایت "شعر نو" و سایت "آکادمی ترانه" به صورت رسمی ثبت شده اند...
sabrjoo
11th January 2014, 01:16 PM
وقتی که میخندی چه زیبایی/موهاتو میبندی چه زیبایی/دستاتو دستای من جا کن/تو واسه من تموم دنیایی...
sabrjoo
11th January 2014, 01:21 PM
میخوام اینجا تو زندونت بمونم / من هیچ حسی به آزادی ندارم/ میخوام حبس ابد باشم کنارت/ به دنیای کسی کاری ندارم....
sabrjoo
11th January 2014, 01:27 PM
ساعتم آهسته میره استرس تکرار میشه /چاره و درمون دردم پاکت سیگار میشه/ از رو تنهایی دل من با غم تو یار میشه /منتظر موندن تو راهت واسه من اجبار میشه....
sabrjoo
12th January 2014, 08:06 PM
حس غروب جمعه رو دارم
وقتی که چشماتو نمیبینم
دلگیر میشه حال و روزه من
وقتی کنار تو نمیشینم
روزام پر از سوز زمستونه
وقتی که آغوش تو پیشم نیست
دلشوره دارم بعدِ تو اما
تو حال و اوضامو نمیفهمی...
sabrjoo
13th January 2014, 11:46 PM
تو این خونه دیگه جایی واسه موندن نمیمونه/ یه چوری اشک میریزی که بارونم نمیتونه/چقدر روزای خوب ما سریع از پیش ما رفتن/تموم لحظه ها غم شد،دلیلش رو کی میدونه؟؟/چقدر دستای ما سرده،چقدر بی روح و دلگیریم/نه میتونیم که خوش باشیم نه از دلتنگی میمیریم/بهارا رنگ پاییزه ،غروبامون زمستونه،میخوایم بهتر بشیم اما نه میتونم نه میتونه ……..
sabrjoo
16th January 2014, 09:57 PM
از دور میبینم تو رو
تو از همیشه بهتری
محکم گرفتی دستشو
داری دلش رو میبری
از دور میبینم تو رو
آروم گرفتی پیشِ اون
آروم تر میشم بخند
عاشق تری،پیشش بمون
خوشحالی و خوشحالم از
روزای خوبِ پیشِ روت
تو فکر این مرد هم نباش
عاشق میمونه تو سکوت...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.