توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث فیلترینگ...
maryam kia
30th December 2013, 04:55 PM
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...
یه سوال داشتم.دوست دارم همه شرکت کنن.
حتما متوجه شدین ک wechat فیلتر شد /فیس بوک هم ک فیلتره/توییتر هم همین طور/اینستاگرام هم ک انگار فیلتر شده...
شما با فیلتر شدن دنیای مجازی موافقید یا نه؟به نظرتون لازمه ک راه های ارتباطی به روی مردم به این اندازه بسته باشه؟
دوست دارم نظراتتون رو بخونم ...
از اونجایی ک رشته م بی ربط نیست به این مسائل خیلی کنجکاوم ک اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کنم[shaad]
[golrooz][golrooz]ممنون...[golrooz][golrooz]
ab.bb
30th December 2013, 05:16 PM
گرچه بحثش خیلی تکراریه؛ اما ارزش صحبت کردن داره.
من بشدت مخالفم با این نوع فیلترینگ حالا برای هر سایتی یا به هر بهانه ای که انجام شده.اختیار باید دست ملت باشه؛ که میخوان چی بخونن، ببینن یا چه آهنگی گوش بدن.
maryam kia
30th December 2013, 06:16 PM
گرچه بحثش خیلی تکراریه؛ اما ارزش صحبت کردن داره.
من بشدت مخالفم با این نوع فیلترینگ حالا برای هر سایتی یا به هر بهانه ای که انجام شده.اختیار باید دست ملت باشه؛ که میخوان چی بخونن، ببینن یا چه آهنگی گوش بدن.
مرسی ک خوندین و نظر دادین.
درسته تکراریه ولی الان بحث های داغی میشه سره این موضوع!!
در همین چند هفته ی اخیر چندین بار استاد از ما خواست ک بحث و مباحثه بذاریم در مورد این موضوع و از نظرات مطلع بشیم...
حالا لازمه ک من یه چیزیو تاکید کنم.فیلتر شدنه سایت ها نه...
فیلتر شدنه راه های ارتباطی...
m.g.s.t.r
30th December 2013, 07:41 PM
گر چه از اینهایی که فیلتر شده فقط فیسبوک را استفاده میکنم اما باید به مسئولین دلسوز عرض کنم که فیلتر چاره نیست
چون این سایتها و نرام افزارها یکی دوتا نیستند و هی تعدادش بیشتر میشه و از طرفی آنتی شیلتر هم مدام آپدیت میشه چاره کار اینه که از بیخ نیروگاهها را تعطیل کنند و یا فقط افراد خاصی اجازه استفاده از برق را داشته باشن.اینطوری از بخش اعظمی از جنگ نرم و حتی جنگ سخت (بمبهای گرافیتی) جلوگیری میشه
m.g.s.t.r
30th December 2013, 07:45 PM
مرسی ک خوندین و نظر دادین.
درسته تکراریه ولی الان بحث های داغی میشه سره این موضوع!!
در همین چند هفته ی اخیر چندین بار استاد از ما خواست ک بحث و مباحثه بذاریم در مورد این موضوع و از نظرات مطلع بشیم...
مراقب باشین قصد استاد حرف کشیدن از زیرزبونتون نباشه که بعدا علیه خودتون استفاده بشه[nishkhand]
یکی از اساتید ما قبل فتنه88 هی بحث انتخاباتی راه مینداخت و یه نمه طرفدار یکی از فتنه گران بود بعد چند روزیهو همینجور خودجوش نظرش عوض شد وگفت هر 4 تا کاندید منتخب شورای نگهبانند و قابل احترام و اصلح!![nishkhand]
"golbarg"
30th December 2013, 07:48 PM
اره من موافقم چون تا زمانی که یه ایرانی طرز درست استفاده کردن از وسایلو یاد نگیره این محدودیت ها حقشه
مثلا یاهو واقعا حق داره ایرانیا رو ممنوع کنه که ایمیل نسازن یا چت رومشو به روشون ببنده
ویچت باید فیلتر میشد که بعضی مناطق اینجور شده همه اینجور نیست چون واقعا یسریا شورش در اورده بودن واقعا
ناراحت نباش عزیزم الان وای فا هست یه ایرانی اومده اسمشو بلد نیستم چی بود
تازه اینا که فیلتر نمیشن که شبیه سازی ایرانی میشن شما از ایرانیاش استفاده کن[khande]
zoh_reh
30th December 2013, 07:59 PM
من با گلبرگ موافقم بعضیا اصلا نمیخوان طرز استفاده کردن صحیح از تکنولوژی رو داشته باشن،
ولی فیلتر کردن بخاطر این قضیه نیست، اگه بخاطر این قضایا بود که عالی بود...
کلا وقتی فیلتر شکن اینقدر راحت در دسترس هست ، فیلتر کردن واقعا بیخوده.
m.g.s.t.r
30th December 2013, 09:39 PM
اره من موافقم چون تا زمانی که یه ایرانی طرز درست استفاده کردن از وسایلو یاد نگیره این محدودیت ها حقشه
مثلا یاهو واقعا حق داره ایرانیا رو ممنوع کنه که ایمیل نسازن یا چت رومشو به روشون ببنده
ویچت باید فیلتر میشد که بعضی مناطق اینجور شده همه اینجور نیست چون واقعا یسریا شورش در اورده بودن واقعا
ناراحت نباش عزیزم الان وای فا هست یه ایرانی اومده اسمشو بلد نیستم چی بود
تازه اینا که فیلتر نمیشن که شبیه سازی ایرانی میشن شما از ایرانیاش استفاده کن[khande]
همه سایتها را میشه شبیه سازی کرد؟؟
فیسبوک ایرانی توییتر ایرانی یوتیوب ایرانی وی چت ایرانی اینیستاگرام ایرانی و... ایرانی و اصلا کپی از کل اینترنت ایرانی؟
چرا 1 ذره خلاقیت نداریم؟؟1سایت یا نرم افزار بسازیم که جهانی باشه و تعداد کاربرهاش بیشتر از 10 میلیون نفر باشه؟؟
باید یه سری سایت فیلتر بشن بعد یه عده رانت خوار یه نرم افزار بدن و بگن از این استفاده کنید؟؟
حالا اینکه چرا دخترهای ایرانی علاقه دارن خصوصی ترین عکسشون را در فیسبوک آپلود عمومی بکنن را باید جامعه شناسها جواب بدن که متاسفانه الان اغلبشون بیکارن
zoh_reh
30th December 2013, 10:23 PM
همه سایتها را میشه شبیه سازی کرد؟؟
فیسبوک ایرانی توییتر ایرانی یوتیوب ایرانی وی چت ایرانی اینیستاگرام ایرانی و... ایرانی و اصلا کپی از کل اینترنت ایرانی؟
چرا 1 ذره خلاقیت نداریم؟؟1سایت یا نرم افزار بسازیم که جهانی باشه و تعداد کاربرهاش بیشتر از 10 میلیون نفر باشه؟؟
باید یه سری سایت فیلتر بشن بعد یه عده رانت خوار یه نرم افزار بدن و بگن از این استفاده کنید؟؟
حالا اینکه چرا دخترهای ایرانی علاقه دارن خصوصی ترین عکسشون را در فیسبوک آپلود عمومی بکنن را باید جامعه شناسها جواب بدن که متاسفانه الان اغلبشون بیکارن
واقعا عجیبه که طرف همونموقع که داره عکس شخصی میگیره ، مثلا تو جشن عروسی بعنوان مهمان ، بفکر صفحه فیسبوکشه.
حتی عروسا!! من دیدم که میگفت اینو از این زاویه بگیر میذارمش تو فیسبوک ضایع نباشه!!!!
فکر نمی کنین اگه پسرا معترض بشن یا مسخره اشون کنن ، یا تحویلشون نگیرن ، تاثیر داشته باشه؟
m.g.s.t.r
30th December 2013, 10:55 PM
فکر نمی کنین اگه پسرا معترض بشن یا مسخره اشون کنن ، یا تحویلشون نگیرن ، تاثیر داشته باشه؟
زیر عکسها فقط دوستان طرف میتونن کامنت بذارن که خب اونها هم چون دوستشن براش کف میزنن و هورا میکشن
والا1فامیل توusaداریم که پسره همه قسمتهای پروفایلشو برا غریبه ها بسته اونوقت یکی اشنایان که خانم هم هست و از تحصیلات بالایی هم برخورداره عکسهای خصوصیش را عمومی گذاشته اونجا!!!!!
جامعه شناسها و روانشناسها باید جواب این مسایل را بدن و راه حل ارائه کنن
تنهاهم این مورد که نیست .فحاشی به زایتسف و مسی و لیما و اوباما و... + فحاشی در استادیومها وضع رانندگی و...
v.m 2020
30th December 2013, 11:01 PM
حتما متوجه شدین ک wechat فیلتر شد /فیس بوک هم ک فیلتره/توییتر هم همین طور/اینستاگرام هم ک انگار فیلتر شده...
شما با فیلتر شدن دنیای مجازی موافقید یا نه؟به نظرتون لازمه ک راه های ارتباطی به روی مردم به این اندازه بسته باشه؟
از اونجایی ک رشته م بی ربط نیست به این مسائل خیلی کنجکاوم ک اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کنم[shaad]
ی نفر حرف قشنگی زده بود . گفت اونایی ک ویچت رو فیلتر کردن بهتر بود قبلش با یک دانشگاه از ایران قرارداد برنامه نویسی ی برنامه همینطوری رو بنویسن بعد فیلتر کنن . از اون لحاظ ن هیچکس راضی نیست . اگر ی عده کمی هم از ویچت استفاده های نامناسب میکردن بقیه رو نباید به خاطر اونا فدا کرد
حالا برنامه اینطوری زیاده . من دوستام فعلا بعد ویچت همشون ریختن تو واتس اپ . اونم ک فیلتر کنن میریزیم تو تانگو بعدش نیمباز بعدش kik بعدش یاهو مسنجر و.............
v.m 2020
30th December 2013, 11:02 PM
ببخشید اینجا جاش نیست ولی شما ocr انجام میدید ؟ یا اینکه کسی رو میشناسید ک انجام بده ؟
m.g.s.t.r
31st December 2013, 02:10 PM
واتس اپواتس اپ که بعد یه سال پولی میشه!![tafakor]
sr hesabi
31st December 2013, 02:27 PM
مراقب باشین قصد استاد حرف کشیدن از زیرزبونتون نباشه که بعدا علیه خودتون استفاده بشه[nishkhand]
یکی از اساتید ما قبل فتنه88 هی بحث انتخاباتی راه مینداخت و یه نمه طرفدار یکی از فتنه گران بود بعد چند روزیهو همینجور خودجوش نظرش عوض شد وگفت هر 4 تا کاندید منتخب شورای نگهبانند و قابل احترام و اصلح!![nishkhand]
اخ آخ گل گفتی مواظب باشید
مخصوصا تو محیط دانشگاه ،چون انواع و اقسام انتن ها و ریسور ها وجود داره
من خودم میدونم چه دردی داره[nishkhand]
در مورد فیلترینگ
فیاترینگ یه چیز لازم هست ولی باید استفاده درست از فیلترینگ رو دولت یاد بگیره
تو آمریکا هزار نوع فیلتر وجود داره که شاید اصلا کاربر نفهمه ولی فیلتر هست
این نوع فیلتر یعنی سرکوب
ولی شما میتونی از فیلتر های سنی استفاده کنی برای بعضی از سایت ها (البته باید فرهنگشو داشته باشیم)
یا مثلا بگی اسفاده از فلان سایت مجاز هست ولی اسم شما میره تو لیست افراد حساس اطلاعات
یا ...
ولی مهم ترین فیلتر ،فیلتر فرهنگی هست
که متاسفانه هیچ کار مثبتی که براش انجام نمیشه بلکه هی تازه مردم رو به بی فرهنگی در این زمینه سوق میدهند
این فیلتر های الان که بیشتر بازی میمونه
تووت فرنگی
31st December 2013, 02:49 PM
همه دسترسی به فیلتر شکن دارن و این کار (منظور از کار فیلتر کردن بود [nishkhand])بسیار غلطه !!!!!
maryam kia
1st January 2014, 10:10 PM
سلامی دوباره
ببخشید دیر به دیر سر میزنم.فرصت نکردم توی این چند روز بیام.
با نظره همگی موافقم .
اینکه توی دانشگاه نباید نظر واقعیتو بیان کنی اینم موافقم متاسقانه[nishkhand]
ولی حواسم کاملا هست[nishkhand]
حالا گذشته از اینا...
اقا وقتی یه متخصص نباشه ک کاریو به صورته تخصصی انجام بده نتیجه اش میشه چی؟!
بله نتیجه خاصی نداره...[tashvigh]
چند نفر دوره هم جمع میشن و یه جاییو تخریب میکنن اسمشو میذارن فرهنگ سازی!!!
من کاملا قبول دارم ک wechat اعتیاداور بود برای خیلیا.چه جوونا چه بزرگترا.
وقتی استاد ادبیات میاد سر کلاس از ویچت استفاده میکنه و چت میکنه دیگه خودتون حساب کنید چه وضعیته[nishkhand]
اینا همه درست ولی این راهش نیست.
الان فیس بوک فیلتره و خیلیا هستن ک توی ایرانن و ازش استفاده میکنن.حتی مقامات ایرانی!
حالا بحث فیلتر شکن ها...
از یه طرف میان فیلتر میکنن و از طرف دیگه خودشون فیلترشکن عرضه میکنن[nishkhand]
میدونید استفاده از فیلترشکن غیرقانونیه.
پس خودشون باعث شدن ک مردم بیان و قانونو زیرپا بذارن...[nadanestan]
maryam kia
1st January 2014, 10:13 PM
ی نفر حرف قشنگی زده بود . گفت اونایی ک ویچت رو فیلتر کردن بهتر بود قبلش با یک دانشگاه از ایران قرارداد برنامه نویسی ی برنامه همینطوری رو بنویسن بعد فیلتر کنن . از اون لحاظ ن هیچکس راضی نیست . اگر ی عده کمی هم از ویچت استفاده های نامناسب میکردن بقیه رو نباید به خاطر اونا فدا کرد
حالا برنامه اینطوری زیاده . من دوستام فعلا بعد ویچت همشون ریختن تو واتس اپ . اونم ک فیلتر کنن میریزیم تو تانگو بعدش نیمباز بعدش kik بعدش یاهو مسنجر و.............
دقیقا...
coco رو فراموش کردی...
maryam kia
1st January 2014, 10:17 PM
اخ آخ گل گفتی مواظب باشید
مخصوصا تو محیط دانشگاه ،چون انواع و اقسام انتن ها و ریسور ها وجود داره
من خودم میدونم چه دردی داره[nishkhand]
در مورد فیلترینگ
فیاترینگ یه چیز لازم هست ولی باید استفاده درست از فیلترینگ رو دولت یاد بگیره
تو آمریکا هزار نوع فیلتر وجود داره که شاید اصلا کاربر نفهمه ولی فیلتر هست
این نوع فیلتر یعنی سرکوب
ولی شما میتونی از فیلتر های سنی استفاده کنی برای بعضی از سایت ها (البته باید فرهنگشو داشته باشیم)
یا مثلا بگی اسفاده از فلان سایت مجاز هست ولی اسم شما میره تو لیست افراد حساس اطلاعات
یا ...
ولی مهم ترین فیلتر ،فیلتر فرهنگی هست
که متاسفانه هیچ کار مثبتی که براش انجام نمیشه بلکه هی تازه مردم رو به بی فرهنگی در این زمینه سوق میدهند
این فیلتر های الان که بیشتر بازی میمونه
دقیقا همینطوره.حتی ما دیدیم ک بعضی از ویدیو ها توی یوتیوپ برای افراد زیر18سال ممنوعه.و به این میشه گفت فیلتر کردن
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.