PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اکبرپور: می خواهیم در لیگ برتر رکورد بزنیم

MR_Jentelman
5th July 2009, 10:54 AM
سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: می خواهیم با قهرمانی در لیگ نهم رکورد شکنی کنیم.وی در خصوص آخرین وضعیت استقلال، عدم صعود تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی و وضعیت مهاجمان استقلال در فصل آینده گفت و گویی داشت که در پی می آید:
• وضعیت استقلال پس از گذشت ۱۲ روز از تمرینات چگونه است؟
-خوشبختانه صبح و بعدازظهر تمرین می کنیم و شادابی و نشاط در تمرینات استقلال حکمفرما است.
• به نظر تو نفراتی که جذب شدند می توانند جای خالی جدا شده ها را پر کنند؟
-باید بگویم نفراتی که از استقلال رفتند بازیکنان خوبی بودند اما مربیان امسال سعی کردند یک مقدار نقاط ضعف را پوشش داده و به همراه تیم اصلی سال گذشته استقلالی آماده را برای لیگ نهم مهیا کنند. تیم ما می تواند برای اولین بار در لیگ برتر ۲ سال پشت سر هم به عنوان قهرمانی برسد و از این حیث رکورد بزند. استقلال یک هدف دیگر دارد و آن جبران ناکامی سال گذشته در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا است.
• این روزها همه از ترافیک در خط حمله صحبت می کنند؟ به نظر تو این مساله استقلال ضربه نمی زند؟
خدا را شکر بازیکنان بزرگی به استقلال اضافه شده اند که هر کدام به نوعی ستاره هستند. فکر می کنم شرایط خط حمله استقلال بسیار خوب است و اگر همگی به صورت حرفه ای فکر کنیم نه تنها مشکلی پیش نمی آید بلکه می تواند به نقطه قوت تیم ما تبدیل شود. امسال هم مثل سال گذشته درگیر ۳ جام هستیم و همگی نفرات می توانند شایستگی های خود را به نمایش بگذارند.
• قضیه ترانسفرت به کجا انجامید؟
-فعلا خبر خاصی نیست. منتظر پیشنهادات اروپایی هستم. البته از چند تیم اماراتی پیشنهاد داشتم که پیشنهاد مالی آنها مناسب نبود و فعلا در استقلال ماندنی هستم. اگر شرایط مالی شان را تغییر دادند می توانیم با آقای آشتیانی صحبت کرده و در مورد ترانسفر من تصمیم گیری شود. در غیر این صورت من بازیکن استقلالی هستم و هیچ وقت حرف از جدایی نمی زنم.
• به تیم ملی برسیم. به نظر تو چه عواملی باعث شد تیم ما به جام جهانی نرود؟
-فکر می کنم دچار بدشانسی شدیم و عوامل دیگری هم بود که صحبت در مورد آن بی فایده است. ما در چند مسابقه خوب بازی نکردیم و در واقع بزرگترین رویداد فوتبالی جهان را تماشاگران زیادی دارند را از دست دادیم این مساله هم برای بازیکنان بد است و هم برای فوتبال ما. اتفاقی که افتاده و کاری نمی توان کرد امیدوارم مسئولان از همین امروز به فکر ۴ سال آینده باشند. همانطور که به برانکو ۴ سال فرصت دادند و تیم به جام جهانی رفت. مسئولان فدراسیون باید شرایطی را مهیا کنند که ما برای جام جهانی آینده که حدود ۵ سال فرصت داریم برنامه ریزی درستی داشته باشیم. می توانیم نسل را عوض و به جوانان اعتماد کنیم، خود آقای دایی و مهدوی کیا و حتی علی کریمی در اوج جوانی به تیم ملی کمک کردند و ما می توانیم با اعتماد به جوانان پاداش خوبی بگیریم.
• سیاوش اکبرپور در این چند ساله که در سطح اول فوتبال ایران بازی کرده، کمتر برای تیم ملی به میدان رفته است، چرا؟
- در تیم ملی به من خیلی کم بازی رسیده و حتی یادم می آید در دیدار ایران و کره جنوبی در مقدمات بازی های آسیایی تنها یک دقیقه بازی کردم. این فرصت نصیب من نشد اما باز هم دست از تلاش برنخواهم داشت.
• به عنوان سوال آخر اگر باز هم به تیم ملی دعوت شدی و بازی نکردی تکلیف چیست؟
-من تلاش خودم را می کنم به هر حال سلیقه هر مربی قابل احترام است و او دوست دارد بازیکنانی که نسبت به آنها نظر دارد را بازی دهد. اگر دعوت شدم که با جان و دل کار می کنم و اگر هم نه برای تیم ملی کشورم دعا می کنم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد