ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نظرتون در مورد این عکس چیه؟چند لحظه تفکر......

دبستان
7th December 2013, 08:06 PM
سلام لطفا نظرتون پیرامون عکس با دلیل بیان کنید

http://2daylink.com/wp-content/uploads/2012/12/IMAGE634921436138261953.jpg

MILAD KHAN
7th December 2013, 09:04 PM

سلام خدمت داداش دبستان خودمون.کم پیدایی دادا؟؟ به خدمتت عارضم که عکس سمت چپ که کلا ایراد داره حالا اصلا بحث سرپولش نیست کلن میگم.اما عکس سمت راست همه جا مصداق نداره یعنی من دیدم خانم با مانتوشلوار بوده و حجاب کامل داشته پس اگه نشد با چادر حجاب داشته باشن خانوما(به خاطر گرونی)نباید حتما که بی حجاب باشن خو.[nishkhand]با مانتو و شلوار ارزونترش هم میشه حجاب کامل داشت

ALI GAHAN
7th December 2013, 09:57 PM
همه موافق هستن که چادر خیلی خوبه ولی دخترا اگه آرایش نکنن یا تیپ نزنن که خواستگار ندارن

Ronia
7th December 2013, 10:01 PM
علی آقا حرفت نهایت کوته فکری بود[daava]

kamel.gholami
7th December 2013, 10:06 PM

داره میگه که خانم چادری بگیرین بهتره / خرجش کمتره :)):))

نه آقا اشتباه شد انگار چادریه گرون تره!!!!!!!!! خوب زن غیر چادری بگیرین بهتره:))))

ALI GAHAN
7th December 2013, 10:42 PM
[QUOTE=reyhaneh20;557998]علی آقا حرفت نهایت کوته فکری بود[daava][

خیلی خیلی ببخشید ولی از چندتا دوستات که وضع خوبی ندارن بپرس بزرگترین دلیلشون اینه که دنبال همسر میگردن

- - - به روز رسانی شده - - -

خیلی خیلی ببخشید ولی از چندتا دوستات که وضع خوبی ندارن بپرس بزرگترین دلیلشون اینه که دنبال همسر میگردن

بانوی آب
7th December 2013, 10:49 PM
همه موافق هستن که چادر خیلی خوبه ولی دخترا اگه آرایش نکنن یا تیپ نزنن که خواستگار ندارن

کاملا با نظرتون مخالفم اگه پسری قراره بخاطر آرایش یه دختر یا تیپ زدنش بره خواستگاریش همون بهتر که نره این چیزا که ملاک نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob]

moh1370
8th December 2013, 12:04 AM
یه سوال داشتم از خانوم های محترم
دلیل اینکه الان استفاده از چادر کم شده چیه؟

m.g.s.t.r
8th December 2013, 12:11 AM
زمان ما 1 خانم چادری بود که آرایش و های بیرون مقنعه و کلا تیپش ماشالا از هزاران خانم مانتویی شبیه داخل عکس منکراتی تر بود!!

m.g.s.t.r
8th December 2013, 12:12 AM
کاملا با نظرتون مخالفم اگه پسری قراره بخاطر آرایش یه دختر یا تیپ زدنش بره خواستگاریش همون بهتر که نره این چیزا که ملاک نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob]

ولی هستن خانمهایی که فقط عاشق تیپ داماد میشن!!

maryam kia
8th December 2013, 12:16 AM
اقا تیپت باید راحت باشه.اونجوری ک راحتی باید زندگی کنی!
اقا پسرا بد نیست چشماتونو درویش کنید ها.
کلا من با نظر یه عده مخالفم شدید

maryam kia
8th December 2013, 12:17 AM

اره.یکیش من.
طرف با موهای ژولیده و شلواره گشادو پیراهن چروکو پاره بیاد خواستگاری شما جواب بله میدین؟(فکر کنید دخترید[sootzadan])

moh1370
8th December 2013, 12:23 AM

مریم خانوم راحتی تا جایی خوبه که در مقابل وقار آدمی قرار نگیره
والا ما که هر چقدر چشم مونو درویش کردیم اتفاق هایی برامون پیش اومد که واقعا به شعور بعضی دختر ها شک کردیم

maryam kia
8th December 2013, 12:30 AM
مریم راحتی تا جایی خوبه که در مقابل وقار آدمی قرار نگیره
والا ما که هر چقدر چشم مونو درویش کردیم اتفاق هایی برامون پیش اومد که واقعا به شعور بعضی دختر ها شک کردیم

ببین داداش.هم ادم خوب داریم هم بد!
هم پسره خوب داریم و هم بد/هم دختر خوب داریم وهم بد
به لباس ربطی نداره.باید ببینی تو مغزش چی میگذره!
من همه مدل ادمی تو زندگیم دیدم...
و به این نتیجه رسیدم ک واقعا ربطی به لباس نداره اینا همش بهانه ست.
وقتی ذاته یه نفر خوبو پرفکت باشه هرجا ک باشه هر وضعی هم ک داشته باشه بازم مواظب خوبی هاش هست...
همیشه جنبه ی بد قضیه رو نگیرید...
منفی نگری نکنید...

moh1370
8th December 2013, 12:38 AM
اره.یکیش من.
طرف با موهای ژولیده و شلواره گشادو پیراهن چروکو پاره بیاد خواستگاری شما جواب بله میدین؟(فکر کنید دخترید[sootzadan])

ببین داداش.هم ادم خوب داریم هم بد!
هم پسره خوب داریم و هم بد/هم دختر خوب داریم وهم بد
به لباس ربطی نداره.باید ببینی تو مغزش چی میگذره!
من همه مدل ادمی تو زندگیم دیدم...
و به این نتیجه رسیدم ک واقعا ربطی به لباس نداره اینا همش بهانه ست.
وقتی ذاته یه نفر خوبو پرفکت باشه هرجا ک باشه هر وضعی هم ک داشته باشه بازم مواظب خوبی هاش هست...
همیشه جنبه ی بد قضیه رو نگیرید...
منفی نگری نکنید...

اولا خدمت مریم خانوم عارضم که این دو تا پست شما در تضاد با هم قرار دارند تو یکیش میگید به قیافه خیلی اهمیت میدید و تو یکی دیگش منکر این قضیه میشید
حالا از این بگذریم؛ شما به چه نوع آزادی باور دارید؟

maryam kia
8th December 2013, 12:44 AM
اولا خدمت مریم خانوم عارضم که این دو تا پست شما در تضاد با هم قرار دارند تو یکیش میگید به قیافه خیلی اهمیت میدید و تو یکی دیگش منکر این قضیه میشید
حالا از این بگذریم؛ شما به چه نوع آزادی باور دارید؟

نه ببین اشتباه برداشت کردین!من منظورم تیپ طرف بود.100درصد برای یه پسر هم مهم هستش.اینکه یه نفر بیاد بگه من اصلا اهمیت نمیدم خب قطعا داره دروغ میگه...
منظورتونو متوجه نشدم.مگه ازادی به چند دسته تقسیم میشه؟

moh1370
8th December 2013, 12:53 AM
نه ببین اشتباه برداشت کردین!من منظورم تیپ طرف بود.100درصد برای یه پسر هم مهم هستش.اینکه یه نفر بیاد بگه من اصلا اهمیت نمیدم خب قطعا داره دروغ میگه...
منظورتونو متوجه نشدم.مگه ازادی به چند دسته تقسیم میشه؟
آزادی رو میشه به دو دسته تقسیم کرد:
آزادی مطلق و آزادی متعادل که در تضاد با آزادی فکری و روانی دیگران قرار نمی گیره
شما که می فرمایید دختر های ما می تونن با هر تیپی که دلشون خواست بیان بیرون و در این میان پسر ها مسئول کنترل چشمان خود هستند، به نظرتون این آزادی که شما برای خانوم ها تعریف می کنید شامل کدوم دو دسته از انواع آزادی که ذکر کردم میشه؟
اگر جایی از حرف های من اشتباهه اصلاح بفرمایید

maryam kia
8th December 2013, 01:00 AM
آزادی رو میشه به دو دسته تقسیم کرد:
آزادی مطلق و آزادی متعادل که در تضاد با آزادی فکری و روانی دیگران قرار نمی گیره
شما که می فرمایید دختر های ما می تونن با هر تیپی که دلشون خواست بیان بیرون و در این میان پسر ها مسئول کنترل چشمان خود هستند، به نظرتون این آزادی که شما برای خانوم ها تعریف می کنید شامل کدوم دو دسته از انواع آزادی که ذکر کردم میشه؟
اگر جایی از حرف های من اشتباهه اصلاح بفرمایید

ببینید خانم ها حق دارن ک خودشون انتخاب بکنن.ک دوست دارن به چه شکلی لباس بپوشن یا چطوری زندگی کنن...
مثله بقیه ی کشورها...
من به ازادی بیان فکر میکنم.ازادیی ک هر کسی بتونه حرفش رو بزنه ولی به شکلی ک به عقیده طرف مقابلش حمله نکنه!
الان همه چیز به شکل اجبار درومده!!

moh1370
8th December 2013, 01:12 AM
ببینید خانم ها حق دارن ک خودشون انتخاب بکنن.ک دوست دارن به چه شکلی لباس بپوشن یا چطوری زندگی کنن...
مثله بقیه ی کشورها...
من به ازادی بیان فکر میکنم.ازادیی ک هر کسی بتونه حرفش رو بزنه ولی به شکلی ک به عقیده طرف مقابلش حمله نکنه!
الان همه چیز به شکل اجبار درومده!!
من خودم اصلا به اجبار در هیچ کاری اعتقاد ندارم
اما متاسفانه گاهی اوقات فرق بین برهنگی (منظورم معنای خاص اون نیست) و آزادی رو نمی دونیم و این برگرفته از فرهنگ غلطیه که از کشور های دیگه وارد مملکت ما شده؛ من همیشه این بحث که پیش میاد یاد کتاب فرهنگ برهنگی یا برهنگی فرهنگی میوفتم
ایرانیان به عنوان مردم کشوری با قدمتی دیرینه هیچ گاه آزادی رو به طور مطلق جایز ندونستن ، هیچگاه شده در نقش برجسته های تخت جمشید و یا دیگر بناهای تاریخیمون زنان رو به صورت عریان دیده باشید؟ برخلاف کشور هایی مثل یونان و ایتالیا که حتی در کلیسا هاشونم این تصاویر به کرات دیده میشه

maryam kia
8th December 2013, 01:19 AM
من خودم اصلا به اجبار در هیچ کاری اعتقاد ندارم
اما متاسفانه گاهی اوقات فرق بین برهنگی (منظورم معنای خاص اون نیست) و آزادی رو نمی دونیم و این برگرفته از فرهنگ غلطیه که از کشور های دیگه وارد مملکت ما شده؛ من همیشه این بحث که پیش میاد یاد کتاب فرهنگ برهنگی یا برهنگی فرهنگی میوفتم
ایرانیان به عنوان مردم کشوری با قدمتی دیرینه هیچ گاه آزادی رو به طور مطلق جایز ندونستن ، هیچگاه شده در نقش برجسته های تخت جمشید و یا دیگر بناهای تاریخیمون زنان رو به صورت عریان دیده باشید؟ برخلاف کشور هایی مثل یونان و ایتالیا که حتی در کلیسا هاشونم این تصاویر به کرات دیده میشه
بله قبول دارم.ک فقط چیزای منفی کشورهای دیگه وارد کشورمون شده!
اون نقاشی ها و مجسمه ها ک بحثش جداست
نمیشه گفت چون اون مجسمه ها توی اون کشور ها هستن پس دیگه مسلمون ندارن!!
حالا بحث حجاب:مثلا مثله این میمونه ک یه پسرو به زور بفرستیم حوزه علمیه ک طلبه بشه...
بحث چادر و حجاب هم به همین شکله.
خیلی ها علاقه ای به حجاب ندارن.این دلیل بر بد بودنشون نیست!

moh1370
8th December 2013, 01:28 AM
بله قبول دارم.ک فقط چیزای منفی کشورهای دیگه وارد کشورمون شده!
اون نقاشی ها و مجسمه ها ک بحثش جداست
نمیشه گفت چون اون مجسمه ها توی اون کشور ها هستن پس دیگه مسلمون ندارن!!
حالا بحث حجاب:مثلا مثله این میمونه ک یه پسرو به زور بفرستیم حوزه علمیه ک طلبه بشه...
بحث چادر و حجاب هم به همین شکله.
خیلی ها علاقه ای به حجاب ندارن.این دلیل بر بد بودنشون نیست!

در ابتدای کامنت قبلیم اینو ذکر کردم که اعتقاد به اجبار در هیچ کاری رو ندارم
اولاً میشه علت دلزدگیتون از حجاب رو بفرمایید؟
دوماً نظر شما در رابطه با عفاف (توجه بفرمایید عفاف با حجاب فرق داره) چیه؟
سوماً شما فرهنگ دیرینه خودتون به عنوان یه ایرانی رو بیشتر می پسندید یا فرهنگ القا شده کشورهای غربی رو؟

maryam kia
8th December 2013, 01:51 AM
در ابتدای کامنت قبلیم اینو ذکر کردم که اعتقاد به اجبار در هیچ کاری رو ندارم
اولاً میشه علت دلزدگیتون از حجاب رو بفرمایید؟
دوماً نظر شما در رابطه با عفاف (توجه بفرمایید عفاف با حجاب فرق داره) چیه؟
سوماً شما فرهنگ دیرینه خودتون به عنوان یه ایرانی رو بیشتر می پسندید یا فرهنگ القا شده کشورهای غربی رو؟

[tafakor]شما حسه ششم دارید ک میگید علت دلزدگی من از حجاب چیه!مگه منو میشناسید!
فرهنگ دیرینه ی من اجباری نبوده.30ساله ک به شکل اجبار درومده

moh1370
8th December 2013, 01:58 AM
[tafakor]شما حسه ششم دارید ک میگید علت دلزدگی من از حجاب چیه!مگه منو میشناسید!
فرهنگ دیرینه ی من اجباری نبوده.30ساله ک به شکل اجبار درومده

اوه اوه اعصاب ندارینا
من با توجه به این کامنت شما اینو گفتم

اگه حجاب شما مشکلی نداشته باشه نیازی نیست پسرا چشماشونو درویش کنن
بعدم من کی گفتم فرهنگ دیرینه ما حجاب به شکل امروزی بوده؟! به همین علت ازتون پرسیدم نظرتون در رابطه با عفاف چیه؟

maryam kia
8th December 2013, 02:07 AM
اوه اوه اعصاب ندارینا

بعدم من کی گفتم فرهنگ دیرینه ما حجاب به شکل امروزی بوده؟! به همین علت ازتون پرسیدم نظرتون در رابطه با عفاف چیه؟
[nishkhand]از نظر شما چه حجابی مشکل نداره؟

moh1370
8th December 2013, 02:12 AM
ای خدا منو بکش راحتم کن [narahatishadid]
پس دو ساعت داشتم در رابطه با چی حرف میزدم؟!!
بعد از این همه کامنت یعنی نظر منو نفهمیدین؟!!
من به عفاف اعتقاد دارم

maryam kia
8th December 2013, 02:14 AM
اوه اوه اعصاب ندارینا

درضمن من خیلی خونسرد و ریلکسم...
این بحث هم فکر میکنم خیلی کلیشه ای شده
بارها از اینجور تاپیک ها زده شده و بحث ها به نتیجه ی خاصی نرسیده.
موفق باشید

ای خدا منو بکش راحتم کن [narahatishadid]
پس دو ساعت داشتم در رابطه با چی حرف میزدم؟!!
بعد از این همه کامنت یعنی نظر منو نفهمیدین؟!!
من به عفاف اعتقاد دارم

بابا نکنید تروخدا کچل میشید ها[nishkhand][nadidan]خب پس به لباس اعتقاد ندارید دیگه[nishkhand]

moh1370
8th December 2013, 02:21 AM
خب پس به لباس اعتقاد ندارید دیگه[nishkhand]

به لیاس اعتقاد ندارم ؟!! این دیگه چی بود؟
اصلاً بیخیال من غلط کردم

maryam kia
8th December 2013, 02:25 AM
به لیاس اعتقاد ندارم ؟!! این دیگه چی بود؟
اصلاً بیخیال من غلط کردم

[nadidan]اوه چه عصبانی.بابا داریم مذاکره میکنیم ناسلامتی[nadidan][nadidan]
اوکی من کلا از شما میترسم[nadidan]پیروز باشید[nishkhand][nadidan]

moh1370
8th December 2013, 02:29 AM
[nadidan]اوه چه عصبانی.بابا داریم مذاکره میکنیم ناسلامتی[nadidan][nadidan]
اوکی من کلا از شما میترسم[nadidan]پیروز باشید[nishkhand][nadidan]
من غلط بکنم عصبانی بشم
ترس از من ؟!!! [nishkhand]
بحث خوبی بود ولی حیف نتیجه ای نداشت موفق باشید

Ronia
8th December 2013, 07:20 AM

شما پرسیدید و به این جواب رسیدید؟؟؟؟؟ یا نه از دید خودتون اینا میگینو خیلی هم از قضاوت خودتون مطمئنید؟؟؟؟
شاید درمورد بعضیا این حرف صادق باشه اما یادتون نره یه طرف این مشکل شما پسرها هستید که اکثرا دنبال دختر خوشگل و تیپ زده و....اید،همین باعث میشه یک سری (درصد کمی) از دخترای کوته فکر که دیدشون فقط تا سر دماغشونه به قصد ازدواج این وضعی میگردن.

m.g.s.t.r
8th December 2013, 09:15 AM
اره.یکیش من.

جمله م را کامل نخوندین هاااا[shaad]

اینبار قسمت اصلی جمله م را بولد میکنم

رضا66
8th December 2013, 10:20 AM
سلام داداش دبستان [alaghemand][alaghemand][alaghemand][alaghemand]
فدات داداش این چه بحثی بود گذاشتی و رفتی ؟؟؟؟[tafakor][tafakor][tafakor]

خوب
به نظر من همه نباید به ظاهر نگاه کنیم چرا همه ظاهر عکس دیدن ...[labkhand]
من میگم عکس میگه ای کاش چادر هم قیمتش پایین بود مخصوصا حالا که چادر هم مثل مانتو مدل های مختلفی داره[shaad]
ولی منی که میبینم قیمت یه چادر با کل تیپت وقتی مانتویی هستی بیشتر میشه خب مانتو رو قبول می کنم[khanderiz]البته نه اینقدر تیپ سبک .....[fardemohem]

راستی چرا چادر از چین نمیاد...............؟؟؟؟[soal][soal][soal]

farhad_jomand
8th December 2013, 10:59 AM
باین حرف موافقم اما همه مانتویی ها که بدحجاب نیستد حتی همین مانتویی ها چه بسا اخلاق های بهتر ورابطه اجتمایی بهتر ودر گاهی اوقات بهتر از چادری ها هستند !!خوب وبد تو جامعه زیاده به چادر وریش نمی شه اعتماد کرد!![tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]امااز همه مهم تر باطن وذات انسان خوبه که خوب باشه نه ظاهر سازی های امروز جامعه ما!![khejalat]
خوب
به نظر من همه نباید به ظاهر نگاه کنیم چرا همه ظاهر عکس دیدن ...[labkhand]

ALI GAHAN
8th December 2013, 03:23 PM
من نپرسیدم ولی گفته های دختر ها توی برنامه هایی مثل سمت خدا ایناست
من به عنوان ی پسر این میگم که اکثر پسر ها هم خواهان ازدواج با ی دختر کاملا مقید هستن ولی وقتی که پید نمیکنن <درصد کمی>دنبال زیبا ترین ها میگردن خانوم reyhsne20

من ی سوال دیگه از شما دارم؟؟؟؟؟
چند نفر از خانومای سایت از عکسی که حجااااااااااب اسلامی داشته باشه استفاده کرذن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ <ی کمک نگرد چون آمارشون 0است>
دلیل این انتخواب عکس پسرها نیستن وخود خانوم ها هستن !!!!!زیرا قدرت اختیار دارند و از همه مهمتر پسرها دختر ها رو نمیشناسن

<حالا خود شما دلیل انتخواب کردن عکس غیر اسلامیتون رو بگید[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]

kamel.gholami
8th December 2013, 05:34 PM

شاید درمورد بعضیا این حرف صادق باشه اما یادتون نره یه طرف این مشکل شما پسرها هستید که اکثرا دنبال دختر خوشگل و تیپ زده و....اید،همین باعث میشه یک سری (درصد کمی) از دخترای کوته فکر که دیدشون فقط تا سر دماغشونه به قصد ازدواج این وضعی میگردن.

سلام دوستان عزیز /

چن سالی میشه که تو فضای مجازی سایت ها و وبلاگ ها و پست هایی زده میشه با عنوان های مختلف/ بعد تو اون وبلاگ یا پست ، هر پسری یا دختری میاد چن تا جمله ی تند و تیز از جنس مخالفش میگه و دخترا اینور پسرا اونور بحث های بیخود و بدون نتیجه ای میکنن/

مثلا شما الآن یه جستجو کنین : "ضد پسر" یا "ضد دختر"

بیش از 50 - 60 صفحه باز میشه که توش مطالب خیلی بی مزه و تمسخر آمیزی گذاشته شده "البته میدونم که 90% شون فقط واسه تفریح میان و واسه خنده میخونن ولی دیگه داره باب میشه تو کشور " ==>

*دختره لباسش نامناسبه به جایِ اصلاح و توجیه کار خودش میگه : تو(پسر!) چشاتو درویش کن ، هر کیو تو قبر خودش میخوابونن!/

*پسره ابرو ور میداره و تا دختر میبینه تا سرخیابون نرسیده 60 تا متلک بارش میکنه ، وقتی هم که بهش میگی چرا این کار رو میکنی؟ میگه " اون خودش پا داد / اگه لباس مناسب داشت که من باهاش کار نداشتم!"

معلوم نیست کـــِی میخواد این قضیه تموم شه!

آقا عفاف به جنسیت ربطی نداره / تقوی به جنسیت ربطی نداره / و همچنین است انسانیت....

هنوز نفهمیده ام که چرا آدم ها سوگند بزرگشان را فراموش کرده اند

هنوز هم بهانه می گیریم
هنوز قلب ما با بالا و پایین شدن دلار می زند

هنوز اسیر بازی صندلی بچگی هستیم و اسمش را گذاشته ایم کرسی ، کرسی ریاست.
دنیا را دار القرار فرض کرده ایم و خدا را در گذشته جا گذاشته ایم غافل از اینکه رو بروی ما ایستاده و انتظار ما را می کشد
ان ربک لبالمرصاد

بد نیست پرونده انسانیتمان را بازخوانی کنیم و عهد دیرین خود را به یا آوریم.

برگرفته از وبلاگ گنج حکیم (http://g-hakim.blog.ir/1391/11/09/ahd)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
در ضمن من اصلن نمیگم دوستایی که ازشون نقل قول کردم این خصوصیات رو دارن ها ! نــــه!

موفق باشید[golrooz]

maryam kia
8th December 2013, 09:55 PM
من به عنوان ی پسر این میگم که اکثر پسر ها هم خواهان ازدواج با ی دختر کاملا مقید هستن ولی وقتی که پید نمیکنن <درصد کمی>دنبال زیبا ترین ها میگردن خانوم reyhsne20

چند نفر از خانومای سایت از عکسی که حجااااااااااب اسلامی داشته باشه استفاده کرذن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ <ی کمک نگرد چون آمارشون 0است>
دلیل این انتخواب عکس پسرها نیستن وخود خانوم ها هستن !!!!!زیرا قدرت اختیار دارند و از همه مهمتر پسرها دختر ها رو نمیشناسن

<حالا خود شما دلیل انتخواب کردن عکس غیر اسلامیتون رو بگید[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]

میگم میستر علی مگه حالا عکسی ک من گذاشتم بدونه حجابه؟[khande][nishkhand]

ALI GAHAN
8th December 2013, 10:13 PM
میگم میستر علی مگه حالا عکسی ک من گذاشتم بدونه حجابه؟[khande]

سلام مثل این که شما راجب حجاب اسلامی چیزی نمیدونید[gerye]

moh1370
9th December 2013, 01:23 AM
ای کاش وقتی دوستان از یک پست استفاده می کنند اون رو به طور کامل نقل کنند که سو تفاهمی به وجود نیاد

farhad_jomand
9th December 2013, 10:06 AM

هیچی هونایی که گفتم[khejalat]

maryam kia
9th December 2013, 02:29 PM
میگم میستر علی مگه حالا عکسی ک من گذاشتم بدونه حجابه؟[khande]

سلام مثل این که شما راجب حجاب اسلامی چیزی نمیدونید[gerye]

همین ک شما میدونید برای ما کافیه[tashvigh]

moh1370
9th December 2013, 06:26 PM
اُ اُ بحث داره بالا میگیره
آقا تاپیک رو ببنید [taajob3]

setayesh shb
9th December 2013, 06:43 PM
این حرفتون توهین کامل بود نمیشه به خاطر تعداد اندکی از دختر ها همه رو همین طور دید.واقعا متاسفم

aty.a
9th December 2013, 06:52 PM

خوب همون پسری که دنبال دختر معذرت میخام- هفت قلم ارایشه..خوب لیاقتش درهمین حده
حالا شما نمی خاد نگران دخترها باشید که خاستگارندارند[shaad]

معمار حانیه
9th December 2013, 06:57 PM
یه سوال داشتم از خانوم های محترم
دلیل اینکه الان استفاده از چادر کم شده چیه؟

سلام. از نظر من دلیلش اینه. که الان با وجود ماهواره و... اقایون البته برخی از اقایون دارن دینشون و.. به غربی ها کشیده میشه و اینکه وقتی همسرشون چادری مهمش سرکوفت ... میزنن که تو اینجوری واونجوری... و مسلما زن به خاطر شوهرش مجبوره برش داره..

البته اینجا یک نکته داره من منظورم تو زندگی نه این دوست دختر وپسر و....

ودلیل دومم این میتونه باشه که الان چادر پوشیدن و.. مسخره گرفتن.. یعنی هرکسی که چادری مشخره میکنن.. ببینید بعضی ها میگن مهم نیس. اما چرا هس...
من خودم چادری بودم عاشق چادر بودم... با رضای خودم چند سال سر کردم.. خداشاهده خواهر خودم به زور باهام راه میرفت.. بعضی دوستان مسخره میکردن من تحمل نداشتم بگم بی خیال وچادر در اوردم.... اما دوست دیگه ام. هرکسی هرچی بهش میگفت محل نمیداد. الان چادر داره با اینکه تو کلاس ما تک چادر که خودش میپوشه اون وبس...

ونکه سوم اینکه... از قدیم گفتن همرنگ جماعت باش.. الان معمولا هرکسی که چادر میپوشه بیشتر تو چشم تا یک مانتویی...

البته توهینی نباشه فقط نظر م کفتم... عزیزان[nishkhand]

Ronia
9th December 2013, 07:08 PM

اولا آواتار قبلیم که اصلا بی حجاب وارایش کرده و چه چه نبود،دوما خیلی اتفاقی (تاکید میکنم اتفاقی )عوضش کردم که عکس یه دختر بچس که فکر نکنم تحریک کننده باشه و کسیا جذب کنه.
بعدشم چقدر حق به جانبید!!!حالا مثلا شما پسرا را راحت میشه شناخت؟؟؟؟ علی آقا همونقدر که پیدا شدن دختر خوب سخت شده پسر خوب هم به سختی پیدا میشه، هر دو طرف دارند گند میزنند به هرچی مقدساته نه دیگه عشق مقدسه نه حجاب نه حیا نه ازدواج،ولی هنوز سر حرفم هستم همه به خاطر داشتن خواستگار آرایش نمیکنند حداقل اونایی که من میشناسم از این قاعده مستثناست،و یه چیز دیگه خدا به همه ما قول داده که پاکان برای هم و ناپاکان برای هم،من به شخصه معتقدم اگر هرکس پاک بمونه یک آدم پاک سر راهش قرار میگیره حتی اگه دنیا را از دید بقیه ناپاکان گرفته باشند[fardemohem]

v.m 2020
9th December 2013, 07:17 PM
کسایی که واقعا دنبال معنویات هستن دنبال پول و این چیزا نیست ...

معمار حانیه
9th December 2013, 07:37 PM

ببینید نظر خاصی ندارم.. اما اینا همش مقصر هم پسر هم دختر... واما بیشتر پسر چرا؟؟/

این قانون طبیعت خداوند که هم پسر باید با دختر باشه وهم دختر با پسر (ازدواج)
اگر به قدیم فک کنیم. اقایون مرد بودن (به کسی توهین نشه لطفا) وخانوم هم زن واقعی . چرا؟ چون مرد واقعی بود که زن در کنارش احساس ارامش میکرد و فقط تمام زیبایی برای همسرش بود. چون مرد میگفت تمام عشق من تویی و حرفی از یک خانوم دیگه نمیزد. برای همین خوب وخوشی در کنار هم بودن وزن ها هم بیشترشون چادری بودند ..

اما الان چی؟؟ بیشتر اقایون و خانوم ها فقط و فقط اول از همه به فکر ثروت هستند و بعدش ب دنیال تیپ که من نباید همسرم از همسر دوستم کمتر باشه و این خودش باعث میشه خانوم ها بگن مقابل اون کم نیاریم وبا عث این اتفاقات میشه ..

البته همه اقایون میگن ما دنبال خانوم مقید ودیندار و... میگردیم.. اما خدا وکیلی. اگر بهترین خانوم روی زمین پیدا کردید که دختر بود واصلاح نکرده بود و بهترین خانوم بود اما بیکار سراغش میرید؟؟؟ نمیگید این دختر اهل تیپ نیست اهل چادر اهل ارایش .. نیست؟؟؟

حالا همون خانوم اگر اصلاح کنه وکمی ارایش کنه وچادر در بیاره دست وپا براش میشکنن ..

خب حالا چی باعث شد طرفش برید؟؟؟ وقتی همش به زنی که چند سال به پاتون مونده. میگید اگر تو زیبایی فلات بازیگر غربی داشتی خب اون باعث میشه بره خودشون به اون تبدیل کنه.. پس نگید همش مقصر خانوماس.. شما مرد باشید ببینید چی مییشه

ونکته دوم...؟ کی به اقایون اجازه داده خانومی که با این تریپ تو خیابون میبینن برن طرفش؟؟ که به قول امروز بگن طرف پا داد؟؟

مردی، راست میگی؟؟ مردانگی داری. اصلا نگاهش نکن.. اگر کردی مثل ناموس خودت بهش بگو این کارت اشتباه نه ازش سو استفاه کنی.. اره درسته بعضی از دخترا میگن دنبال شوهریم چرا؟؟

چون طرف دیدی باباش شغلش خوب نیست یا هر دلیلی هیچکی نمیره طرفش برای ازدواج.. مسلما میگه بزار ایجور بشم ...

ومتاسفانه اینجور میشه ومیشه مسخره دهن شما اقایون...

پس یکم بیشتر فکر کنید.. اگر شما همین خانوم مانتو صورتی دیدی به جای فکر سو استفاده و... بهش بگی خواهرمم.. حجابت مناسب نیست... ونصیحت خیر خواهانش کنی ..5 بار بخنده. اما بار ششم.. میفهمه... بخدا میفهمه...

اما متاسفانه الان اینجور نیست... قدیم مرد ها هر دختری میدیدن که حجابش نا مناسب نگاهش نمیکردن واخم میکردن.. وطرفش نمیرفتن تا دختر درست میشد امام الان دقیقا برعکس شده...

شرمنده.. جواب چندین نظر یک جا دادم.. بازم ببخشید ... توهین به کسی نشه...

اما خواستم بگم... اول اقایون باید درست شند.. بعدش خانوم ها خود به خود درست میشند... َ

sr hesabi
9th December 2013, 08:21 PM
ببینید نظر خاصی ندارم.. اما اینا همش مقصر هم پسر هم دختر... واما بیشتر پسر چرا؟؟/

این قانون طبیعت خداوند که هم پسر باید با دختر باشه وهم دختر با پسر (ازدواج)
اگر به قدیم فک کنیم. اقایون مرد بودن (به کسی توهین نشه لطفا) وخانوم هم زن واقعی . چرا؟ چون مرد واقعی بود که زن در کنارش احساس ارامش میکرد و فقط تمام زیبایی برای همسرش بود. چون مرد میگفت تمام عشق من تویی و حرفی از یک خانوم دیگه نمیزد. برای همین خوب وخوشی در کنار هم بودن وزن ها هم بیشترشون چادری بودند ..

اما الان چی؟؟ بیشتر اقایون و خانوم ها فقط و فقط اول از همه به فکر ثروت هستند و بعدش ب دنیال تیپ که من نباید همسرم از همسر دوستم کمتر باشه و این خودش باعث میشه خانوم ها بگن مقابل اون کم نیاریم وبا عث این اتفاقات میشه ..

البته همه اقایون میگن ما دنبال خانوم مقید ودیندار و... میگردیم.. اما خدا وکیلی. اگر بهترین خانوم روی زمین پیدا کردید که دختر بود واصلاح نکرده بود و بهترین خانوم بود اما بیکار سراغش میرید؟؟؟ نمیگید این دختر اهل تیپ نیست اهل چادر اهل ارایش .. نیست؟؟؟

حالا همون خانوم اگر اصلاح کنه وکمی ارایش کنه وچادر در بیاره دست وپا براش میشکنن ..

خب حالا چی باعث شد طرفش برید؟؟؟ وقتی همش به زنی که چند سال به پاتون مونده. میگید اگر تو زیبایی فلات بازیگر غربی داشتی خب اون باعث میشه بره خودشون به اون تبدیل کنه.. پس نگید همش مقصر خانوماس.. شما مرد باشید ببینید چی مییشه

ونکته دوم...؟ کی به اقایون اجازه داده خانومی که با این تریپ تو خیابون میبینن برن طرفش؟؟ که به قول امروز بگن طرف پا داد؟؟

مردی، راست میگی؟؟ مردانگی داری. اصلا نگاهش نکن.. اگر کردی مثل ناموس خودت بهش بگو این کارت اشتباه نه ازش سو استفاه کنی.. اره درسته بعضی از دخترا میگن دنبال شوهریم چرا؟؟

چون طرف دیدی باباش شغلش خوب نیست یا هر دلیلی هیچکی نمیره طرفش برای ازدواج.. مسلما میگه بزار ایجور بشم ...

ومتاسفانه اینجور میشه ومیشه مسخره دهن شما اقایون...

پس یکم بیشتر فکر کنید.. اگر شما همین خانوم مانتو صورتی دیدی به جای فکر سو استفاده و... بهش بگی خواهرمم.. حجابت مناسب نیست... ونصیحت خیر خواهانش کنی ..5 بار بخنده. اما بار ششم.. میفهمه... بخدا میفهمه...

اما متاسفانه الان اینجور نیست... قدیم مرد ها هر دختری میدیدن که حجابش نا مناسب نگاهش نمیکردن واخم میکردن.. وطرفش نمیرفتن تا دختر درست میشد امام الان دقیقا برعکس شده...

شرمنده.. جواب چندین نظر یک جا دادم.. بازم ببخشید ... توهین به کسی نشه...

اما خواستم بگم... اول اقایون باید درست شند.. بعدش خانوم ها خود به خود درست میشند... َ

سلام حانیه خانوم
ببخشید اینجا نظر میدم ،و امیدوارم حذف نشه دوباره[golrooz]

مجنون تعریف لیلی رو پیش یه بنده خدایی کرده بود و یکبار با اون بنده خدا نزد لیلی رفتند
اون بنده خدا گفت که لیلی که تو تعریف کردی خیلی زیبا تر و خوش چهره تر بود
مجنون زمانی که لیلی رو دوست داشت ،حوری بهشتی رو هم که میاوردی براش زمین میگفت لیلی رو میخوام
اگه مبینید مردها کمی هوسشون بر عقلشون غلبه کرده(البته اندک جامعه)
سرچشمه از دوتا چیز داره:
یکی اینکه ملاک ازدواج رو اصلا اشتباه در نظر گرفتند،ملاک ازدواج نه چادر هست نه آرایش(گریزی به گفته خودتون بزنید)
ملاک ازدواج باید دوست داشتن باشه،باید علاقه باشه،نه اینکه چون طرف چادری هست ،فرشته و چون اون یکی آرایش داره هرزه خیابون ها باشه
نه اینها به ذات هست،البته که گفته میشه از کوزه همان برون تراود که در اوست
ولیکن اشتباه ما اینکه زندگی ما پیشرفت کرده ولی معیار هامون نه
هنوز داریم معیار های قبلیمون رو پیاده میکنیم،تو دنیا امروز معیار ها فرق داره
البته که یکی از وظایف مراجع تطابق دین هست با فتوا هایی که می دهند ولی متاسفانه متاسفانه ،سود بیشتر با این هست که ما مردم رو تو دوران قدیم یخ زده نگه داریم
این بود دلیل اول
دلیل دوم
اینکه نه تنها مردها حتی زنها هم به خودشون دارند به عنوان یه وسیله نگاه میکنند
و این برداشت از دوران کودکی شروع میشه از زمانی
به یک بچه جنس مقابل رو یک ممنوعه معرفی میکنند ،
انسان دارای گرایش به آزادی هست
هرچی رو ازش بگیری میره دنبال همون
یکمی باید ما و شما
نسلی که نسل آینده را قرار هست راهنمایی کنیم ،ذهن ها رو از بستگی بیرون بیاریم

ببخشید مزاحم شدم[golrooz]

ALI GAHAN
9th December 2013, 09:07 PM
اولا آواتار قبلیم که اصلا بی حجاب وارایش کرده و چه چه نبود،دوما خیلی اتفاقی (تاکید میکنم اتفاقی )عوضش کردم که عکس یه دختر بچس که فکر نکنم تحریک کننده باشه و کسیا جذب کنه.
بعدشم چقدر حق به جانبید!!!حالا مثلا شما پسرا را راحت میشه شناخت؟؟؟؟ علی آقا همونقدر که پیدا شدن دختر خوب سخت شده پسر خوب هم به سختی پیدا میشه، هر دو طرف دارند گند میزنند به هرچی مقدساته نه دیگه عشق مقدسه نه حجاب نه حیا نه ازدواج،ولی هنوز سر حرفم هستم همه به خاطر داشتن خواستگار آرایش نمیکنند حداقل اونایی که من میشناسم از این قاعده مستثناست،و یه چیز دیگه خدا به همه ما قول داده که پاکان برای هم و ناپاکان برای هم،من به شخصه معتقدم اگر هرکس پاک بمونه یک آدم پاک سر راهش قرار میگیره حتی اگه دنیا را از دید بقیه ناپاکان گرفته باشند[fardemohem]
شما فکر میکنید چند درصد آقایون با خانوم ها حجاب اسلامی رو میشناسا !!!!!!

ALI GAHAN
9th December 2013, 09:13 PM
[QUOTE=setayesh7777;558526]این حرفتون توهین کامل بود نمیشه به خاطر تعداد اندکی از دختر ها همه رو همین طور دید.واقعا متاسفم

[خیلی خیلی ببخشید من ی حقیقت تلخ رو که مخصوص اندک دخترانی بود گفتم وبا اعتراض شدید دخترها روبه رو شدم

Ronia
9th December 2013, 10:25 PM
شما فکر میکنید چند درصد آقایون با خانوم ها حجاب اسلامی رو میشناسا !!!!!!

شما بگو چند درصد!! یا نه اصلا شما یه تعریف از حجاب اسلامی بگو.

معمار حانیه
10th December 2013, 03:18 AM
سلام حانیه خانوم
ببخشید اینجا نظر میدم ،و امیدوارم حذف نشه دوباره[golrooz]

مجنون تعریف لیلی رو پیش یه بنده خدایی کرده بود و یکبار با اون بنده خدا نزد لیلی رفتند
اون بنده خدا گفت که لیلی که تو تعریف کردی خیلی زیبا تر و خوش چهره تر بود
مجنون زمانی که لیلی رو دوست داشت ،حوری بهشتی رو هم که میاوردی براش زمین میگفت لیلی رو میخوام
اگه مبینید مردها کمی هوسشون بر عقلشون غلبه کرده(البته اندک جامعه)
سرچشمه از دوتا چیز داره:
یکی اینکه ملاک ازدواج رو اصلا اشتباه در نظر گرفتند،ملاک ازدواج نه چادر هست نه آرایش(گریزی به گفته خودتون بزنید)
ملاک ازدواج باید دوست داشتن باشه،باید علاقه باشه،نه اینکه چون طرف چادری هست ،فرشته و چون اون یکی آرایش داره هرزه خیابون ها باشه
نه اینها به ذات هست،البته که گفته میشه از کوزه همان برون تراود که در اوست
ولیکن اشتباه ما اینکه زندگی ما پیشرفت کرده ولی معیار هامون نه
هنوز داریم معیار های قبلیمون رو پیاده میکنیم،تو دنیا امروز معیار ها فرق داره
البته که یکی از وظایف مراجع تطابق دین هست با فتوا هایی که می دهند ولی متاسفانه متاسفانه ،سود بیشتر با این هست که ما مردم رو تو دوران قدیم یخ زده نگه داریم
این بود دلیل اول
دلیل دوم
اینکه نه تنها مردها حتی زنها هم به خودشون دارند به عنوان یه وسیله نگاه میکنند
و این برداشت از دوران کودکی شروع میشه از زمانی
به یک بچه جنس مقابل رو یک ممنوعه معرفی میکنند ،
انسان دارای گرایش به آزادی هست
هرچی رو ازش بگیری میره دنبال همون
یکمی باید ما و شما
نسلی که نسل آینده را قرار هست راهنمایی کنیم ،ذهن ها رو از بستگی بیرون بیاریم

ببخشید مزاحم شدم[golrooz]

ممنون از پاسختون.. منم منظورم این نبود که باید در گذشته زندگی کرد.. منظور من مثال بوده..
. ملاک ازدواج باید دوست داشتن باشه،باید علاقه باشه قطعا قبول دارم

دوم اینکه من این حرف نزدم.،نه اینکه چون طرف چادری هست ،فرشته و چون اون یکی آرایش داره هرزه خیابون ها باشه...

منم نگفتم خانوم چادری خوبه وخانوم بی حجاب بده.. اصلا... من میگم. هردو مقصر هستند و موضوع من اصلا به حجاب نیس.. بله

به فکر به ایده جدید اما نه با مقایسه غربی هاا...

هرچی رو ازش بگیری میره دنبال همون.. من نگفتم محدود کرد...گفتم. میشه مراقبش بود...

مثلا من پسرم دوستم یعنی هم دانشجوییم به قول امروزیا اهل کلاسه . اما از نظر من مو انداختن بیرون کلاس نیست.. بلکه شرمندگی داره.. خب.. پس میگم خانوم فلانی عزیزم من میدونم خانوم خوبی و... این مویی که انداختی بیرون به این دلیل مشکل داره.. چند بار میگم گوش نمیده.. اما میگم .. بلاخره یک بار به حرف من میرسه.. ودر نهایت اگر همه اینجور فک کنن . بی حجابی کم میشه...

من نمیگم با حجابم نه اصلا... اما خب وقتی ببینم پسرا میرن طرف این دختر های انچنانی و... مسلما باعث میشه من اینجور شم واونیکی از من تقلید کنه واینجور بشه ودر نهایت جامعه میشه اینی که الان هست..

مثلا / من دوست دارم به قول دوستان ازدواج کنم. حجابم چادر نیست..من مانتویی هستم . اما موهام نمیندازم بیرون.. مانتوم بلنده .ساده میرم ومیام.. یک نفر من نمی بینه.. یک نفر نمیفهمه من دخترم . من الان سنم 30ساله. اما ازدواج نکردم.. اما دوستم بر خلاف من بود یعنی مو مینداخت بیرون مانتو تنگ و... ازدواج کرد... واین وسط من چشمم به اون میفته میگم بزار من اینجور شم.. شوهر میاد ومیرم سر زدندگیم... و در نهایت همه اینجور میشن...

متاسفانه برخی از اقایون براشون مهم نیست که همسرشون که با اونا راه میره وقتی تیپ نامناسب داره وهمه اقایون خیره میشن بهش یک تذکر به خانومش. بده پس خانوم سری دوم تکرار میکنه بلکه بدتر... ایا این ازادی؟؟؟ من نمیگم اقایون حق دارن مثل سلول وزندادن

خانومشون نگه دارن. من میگم. غیرت مردونگی نه مرد سالاری...

اینایی که بالا گفتمم همش وهمش همش دست به دست هم میدن.. واینا من دیدم ومیگم...

من الان 18 سالمه... شاید حرفام به شماهایی که سنتون خیلی بالاتر از من مسخره وخنده دار بیاد..

اما واقعا از نظر شما چرا پسرا به تیپ و پول در درجه اول ارزش میدن؟؟؟ به خدای بزرگ با گوش خودم شنیدم گفتن اگر طرف با کلاس. باباش پولدار .. خودش پولدار . اهل ارایش و... هست اگر زشت باشه ومیخوام... اگر ن نمیخوام...

.. اینکه نه تنها مردها حتی زنها هم به خودشون دارند به عنوان یه وسیله نگاه میکنند. قبول ندارم.. این مرد ها فک میکنن. من یک وسیله نیستم... من یک انسانم... که مرد به من نیاز داره نه من..

نکته: تمامی مطالبی نوشتم. منظور کلی وهمگیم. که خواستم حرفام با مثال بزنم.... امیدوارم متوجه درست بشید ونه اشتباه...

وباز هم میگم... ازادی با بی حجابی متفاوت...

حجاب به داشتن یا نداشتن چادر نیست....

روشن فکری.. به بی بند وباری نیست....

هم اقایون مقصرن وهم خانوم ها واز همه مهم تر دولت وصدا وسیما که بیشتر بی بند وباری همین فیلم ها قرار میدن...

با اجازه.. موفق وموید باشید...

خواهشا کسی از من ناراحت نشه .. این تنها یک بحث

رضا66
10th December 2013, 08:25 PM
تقدیم به دخترم حدیث جون

دختر سرزمین من!احساس مےکنم این روزها معناے زیبایے را گم کرده اےباور کن زیبایے در چشمهاے رنگ روشن و لبهاے برجسته کرده سرخ نیست باور کن هر چه قدر هم دماغت را کوچک و سر بالایش کنے زیبا نخواهے شددختر سرزمین من...معیارهاے زیبایے ات را تغییر بده زیبایے ظاهرے هر فرد،همانیست که خداوند در وجودش قرار داده و این زیبایے ظاهر زمانے به چشم خواهد آمد که تو قلب پاکے داشته باشےآنوقت همه تو را زیبا خواهند دید!!از صمیم قلب برایت آرزو مےکنم زیبایے حقیقے گم شده ات را دوباره پیدا کنے...

"golbarg"
10th December 2013, 08:29 PM
چه ربطی داشت؟؟؟؟؟

چادر گرون تر چون جنسش بهتر در مقابلش مانتو جنس خوبشم گرون

تازه رنگ موهم با لوازم اریشم هست

sr hesabi
14th December 2013, 11:41 PM
ممنون از پاسختون..

منم نگفتم خانوم چادری خوبه وخانوم بی حجاب بده.. اصلا... من میگم. هردو مقصر هستند و موضوع من اصلا به حجاب نیس.. بله

به فکر به ایده جدید اما نه با مقایسه غربی هاا...

هرچی رو ازش بگیری میره دنبال همون.. من نگفتم محدود کرد...گفتم. میشه مراقبش بود...نه من فکر عام رو گفتم و البته در متن شما به صورت کنایه ای حرف زده شده بود
این حرفتو قطعا صحیح هست نباید از غربی ها تقلید کرد ولی زمانی که تعاریف خودمون نیاز جامعه رفع نمیکنه،جامعه روی به تقلید میبره و اتفاقا بدترین های رو انتخاب میکنه
مثلا در مورد آرایش شما تو غرب یک خانوم عادی هیچ وقت با این درصد آرایش نمی بینی و تو ایران حتی به اصطلاح محجبه ها هم آرایش شدیدی دارند
این به تقلید بر نمیگرده به این برمیگرده که حتی اون فرد چادری ،اعتقاد به چادرش نداره
این برمیگرده به اینکه هنوز فرهنگ پوشش جا نیافتاده و مشکلاتی هنوز داریم در نوع دعوت به پوشش خوب که الان جا باز کردنش نیست

مثلا من پسرم دوستم یعنی هم دانشجوییم به قول امروزیا اهل کلاسه . اما از نظر من مو انداختن بیرون کلاس نیست.. بلکه شرمندگی داره.. خب.. پس میگم خانوم فلانی عزیزم من میدونم خانوم خوبی و... این مویی که انداختی بیرون به این دلیل مشکل داره.. چند بار میگم گوش نمیده.. اما میگم .. بلاخره یک بار به حرف من میرسه.. ودر نهایت اگر همه اینجور فک کنن . بی حجابی کم میشه...

خب بازم دارم میگم
تا مشکلی رو من بزرگ نکنم ،بزرگ نیست
من کلا از اصل با این طرز فکر مشکل دارم (البته ببخشیدا)
شاید شما فکر کنید اون کلاس رو تو مو میبینه
شاید اون فکرشم نمیکنه شما اینقدر تو این مسائل باشید
شاید اون فکر اینو میکنه که الان من دانشگاهم نه تو مراسم خواستگاری که بخوام حواسم به این چیزا باشه و صد تا شاید دیگه
چرا من باید اینقدر به مو همکلاسیم توجه کنم!!!!!!!!!1

مثلا / من دوست دارم به قول دوستان ازدواج کنم. حجابم چادر نیست..من مانتویی هستم . اما موهام نمیندازم بیرون.. مانتوم بلنده .ساده میرم ومیام.. یک نفر من نمی بینه.. یک نفر نمیفهمه من دخترم . من الان سنم 30ساله. اما ازدواج نکردم.. اما دوستم بر خلاف من بود یعنی مو مینداخت بیرون مانتو تنگ و... ازدواج کرد... واین وسط من چشمم به اون میفته میگم بزار من اینجور شم.. شوهر میاد ومیرم سر زدندگیم... و در نهایت همه اینجور میشن...

آیا شما تمامی فاکتور های یک زن رو پشت حجاب میدونید
الان در حال حاضر زن ها اینقدر در اجتماع هستند که به راحتی میتونند فاکتور های مثبت خود و طرف مقابل رو ارزیابی کنند
اتفاقا یه چیز جالب براتون بگم ،شما برید تو جامعه ببینید ،دخترانحد واسط (مثل کیس بالا) موقعیت بیشتری برای ازدواج دارند،
چرا؟؟
چون با همه قشری میتونند همراه بشوند
بعدشم جامعه الان رو بیایم موشکافانه بررسی کنیم:
علل رو از ریشه ببینیم آیا الان حجاب این وضع رو ببار اورده؟؟
حجاب شاید عامل سرعت بخش بوده باشه ولی عامل اصلی نیست

غیرت مردونگی نه مرد سالاری...

با این حرف موافقم
ولی یکی از دلایلش هم اینکه ازدواج ها بیشتر یا شده سکوی پرتاب یا برگه آزادی

که مرد به من نیاز داره نه من..

نه این رابطه دو طرفه هست،هم مرد و هم زن به هم احتیاج دارند
همونطور که چرخ دنده های فولادی به روغن احتیاج دارند و اگه هر کدوم نباشند ،اون یکی بدرد نمیخوره

ببخشید دیر جواب دادم
چند روزی مشکل داشتم[golrooz]

masoume.a.92
14th December 2013, 11:58 PM
اگر برهنگی با فرهنگی بود حیوانات متمدن ترین بودند!

http://achomnet.ir/i/attachments/1/1374870884339147_large.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد