ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشگیری از بروز سرطان لوزالمعده در زنان با مصرف آجیل



masoume.a.92
21st November 2013, 02:03 PM
http://media.isna.ir/content/ajeel.bmp/2

محققان دانشگاه هاروارد اعلام کردند: مصرف بادام، بادام هندی و دانه‌های دیگر خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. در این تحقیق ارتباط بین مصرف آجیل و خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در 75 هزار و 680 زن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج پژوهشی نشان داد: احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده در زنانی که حداقل یک اونس (۲۸٫۳۵ گرم) آجیل شامل بادام، آجیل برزیلی، بادام هندی، فندق، گردوی آمریکایی، دانه کاج، پسته و گردو، دوبار در هفته مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که آجیل مصرف نمی‌کردند بسیار کمتر بود. یانگ بائو، سرپرست این تحقیق از بیمارستان زنان بریگهام اظهار کرد: این کاهش مستقل از عوامل خطر مربوط به سرطان لوزالمعده از جمله سن، چاقی، استعمال دخانیات، فعالیت بدنی، دیابت و رژیم غذایی است.

نتایج این تحقیق همچنین نشان داد: زنانی که در رژیم غذایی خود آجیل مصرف می‌کنند و تمایل به کاهش وزن دارند، نسبت به افرادی که از مصرف آجیل اجتناب می‌کنند کاهش وزن بیشتری دارند. در تحقیقات پیشین مشخص شده است که آجیل حاوی مواد مغذی سودمندی از جمله ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات شیمیایی است که به عملکرد بهتر ذهن و کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می‌کند. نتایج این تحقیق در نشریه بریتانیایی سرطان منتشر شده است.
منبع (http://isna.ir/fa/news/92082012622/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B9%D8%AF%D 9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7): ایسنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد