PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر محسن رضايي از شکايت خود به شوراي نگهبان انصراف داد

AvAstiN
24th June 2009, 07:42 PM
"محسن رضايي" نامزد انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري سه شنبه شب با ارسال نامه اي به شوراي نگهبان ، از شکايت خود منصرف شد.

http://http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Smal_Pic/2009%5C6%5C24%5Cimg633814042254218750.jpg

به گزارش ايرنا ، متن نامه محسن رضايي به دبير شوراي نگهبان به اين شرح است:
حضرت آيت الله جنتي
دبير محترم شوراي نگهبان
سلام عليکم؛
احتراماً به استحضار ميرساند؛ طبق روال قانوني، دغدغه‏ها و شکايات مربوط به انتخابات 22 خرداد را که حماسه‏اي بي نظير و نمود بارز مردمسالاري ديني در نظام مقدس جمهوري اسلامي بود، در روزهاي گذشته به آن نهاد محترم که مرجع رسيدگي قانوني به شکايات است، منعکس نموده و در اين پيگيري نيز جدي بودم. اما با توجه به محدوديت زماني، اکنون که وضعيت سياسي - امنيتي و اجتماعي کشور وارد شرايط حساس و تعيين کننده‏اي شده که از نتايج انتخابات مهم‏تر مي‏باشد، لذا وظيفه مي‏دانم خود و ديگران را به کنترل وضعيت فعلي ترغيب نمايم و از آنجا که عهدي با خداي خود بسته‏ام تا همواره سربازي فداکار براي انقلاب اسلامي، رهبري و مردم باشم، بدينوسيله انصراف خود را از پيگيري شکايت‏هاي مطرح شده اعلام مي‏دارم.

منبع : ایرنا

غریبه
25th June 2009, 04:35 AM
افراد با هم متفاوت هستند
محسن رضایی در مناظره اش هم محافظه کار بود
و بعد از اعلام ارا
اول برای اینکه جناح اصلاح طلب و طرفداران محدودش از او راضی باشند اعتراض کرد
بعد هم یک چراغ سبز به رهبر جمهوری اسلامی ایران نشان داد
و حرفش را پس گرفت
نمردیم مفهوم فئودال اسلامی جناب رضایی را هم فهمیدیم.
و اما مدیر محترم بخش سیاسی
با سلام خدمت شما مدیر گرامی
از انجا اگر قرار باشد در مورد اخبار کاندیدا و صحبت های آنها یک تاپیک
زده شود کل اخبار سیاسی را تاپیک های اینچنین اشغال میکند
بنده پیشنهاد میدهم این اخبار در یک تاپیک جمع شود تا از پراکندگی
آن جلو گیری شود
لطفا به تاپیک ها دقت کنید.
یک مثال پزشکی بزنم فرض در مورد آناتومی کلی بدن میخواهیم یک توضیح
بدهیم
اگر قرار باشد برای هر یک از اجزا بدن یک تاپیک بزنیم فقط در مورد
دست و اجزا ان میتوانیم بالای صد تا تاپیک بزنیم!!!
ممنون

ØÑтRдŁ§
25th June 2009, 09:18 PM
با سلام خدمت شما مدیر گرامی
از انجا اگر قرار باشد در مورد اخبار کاندیدا و صحبت های آنها یک تاپیک
زده شود کل اخبار سیاسی را تاپیک های اینچنین اشغال میکند
بنده پیشنهاد میدهم این اخبار در یک تاپیک جمع شود تا از پراکندگی
آن جلو گیری شود
لطفا به تاپیک ها دقت کنید.

سلام غریبه جان
من مدیر بخش سیاسی نیستم ولی بد ندیدم خدمتت عرض کنم که تا روز انتخابات سایت بخشی داشت مختص همین موضوع که با اتمام انتخابات این بخش قفل شد ..
چون بحثای سیاسی سایت خیلی زیاد شده بود و داشتیم از هدفمون دور میشدیم..
و همچنین دلخوری هایی که پیش اومده بود مدیریت سایت تشخیص دادند که بحثای انتخاباتی سایت رو به حداقل برسونیم..
به همین دلیل هم اون بخشی که عرض کردم قفل شد و هم سعی داریم که بحث انتخاباتی و سیاسی نکنیم
از همکاری شما هم ممنونم دوست عزیز

مهندس طلبه
25th June 2009, 10:00 PM
خوب شد پس گرفتند
چون حسابی ضایع میشدند
شانس اورد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد