توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث حماسه اين شير زن!
kamanabroo
23rd June 2009, 02:32 AM
سلام دوستان
حتما شما هم در برنامه هاي tv اين شير زن رو ديديد كه چطور از اين سرباز ميهن داره در برابر حمله مدعيان دروغين مردانگي و مردان بي غيرتي كه ادعاي شرافت و بزرگي و ميهن پرستي دارن ، دفاع مي كنه
يه نظر من آبروي غيرت و شرافت رو اين زن خريد
آفرين بر تو اي شير زن
و واي و بد به حال اين مردان بي غيرت دشمن پرست
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0698/A0698767.jpg
نظر شما چيست؟
ashkan
23rd June 2009, 02:59 AM
سلام
بار ها این صحنه رو در تلویزیون نشون داد .
من چون در این درگیریها حضور داشتم ، میتونم به نوعی این مرد هایی که این کارو میکنن درک کنم .
این مردانی که شما نامرد خطاب میکنید ، شاهد کشته و زخمی شدن چندین تن از دوستان خودشون بودن .
اگر این خانم رو شیر زن بنامیم که همین طور هم هست .
من یک مثال از نامردی براتون میزدم . حد فاصل ولی عصر عج تا چهار راه ولی عصر عج ، نیروی های بسیج به سر دختر 19 ساله ای ریختن و ایشون رو با ضربات باتوم به چوب کنار خیابان انداختن و سپس امبولانس به داد ایشون رسید .
بسیار بسیار متاسف هستم برای فرمانده هان و نیروی های فعال بسیج که این سازمان پاک و مردمی رو به یک جنایت خانه ی نا امن مبدل کردن . خیلی شاهد این بودم که افراد نالایق در این پست قرار گرفته اند و جایگاه بسیج را خدشه دار کردند و تن حضرت امام ره را در گور به لرزه دراوردند .
بسیار بسیار شاهد این بودم که نیروهای پلیس با مردم محترامنه برخورد میکردند و نیرو های بسیج به شدت با اکثریت تظاهر کنندگان برخورد داشتند . شما هر قدر هم مردم را جنایت کار و خسو خاشاک خطاب کنید نمیتونید از اقدامات برخی از سود جویان که در لباس بسیج درامده اند را در نظر نگیرید .
امیدوارم رهبر و فرماندهان نظامی کشود قبل از شناسایی عوامل جرم در مردم این عوامل را از سازمان بسیج دور سازند تا این سازمان چشمه ای از پاکی جوانانی همچون ، شهید همت ، باکری،فهمیده ، چمران ، آوینی و .... تربت نماید .
به دلیل موقئیت سیاسی قادر به درج تصاویر و کلیپ در این باره نیستم ، وگرنه چند دختر زخمی رو به شما نشون میدادم تا تمام تظاهر کنندگان رو ناجوتن مرد و نیروی های ضد شورش رو مرد خطاب ننمایید .
kamanabroo
23rd June 2009, 03:23 AM
سلام
بار ها این صحنه رو در تلویزیون نشون داد .
من چون در این درگیریها حضور داشتم ، میتونم به نوعی این مرد هایی که این کارو میکنن درک کنم .
این مردانی که شما نامرد خطاب میکنید ، شاهد کشته و زخمی شدن چندین تن از دوستان خودشون بودن .
اگر این خانم رو شیر زن بنامیم که همین طور هم هست .
من یک مثال از نامردی براتون میزدم . حد فاصل ولی عصر عج تا چهار راه ولی عصر عج ، نیروی های بسیج به سر دختر 19 ساله ای ریختن و ایشون رو با ضربات باتوم به چوب کنار خیابان انداختن و سپس امبولانس به داد ایشون رسید .
بسیار بسیار متاسف هستم برای فرمانده هان و نیروی های فعال بسیج که این سازمان پاک و مردمی رو به یک جنایت خانه ی نا امن مبدل کردن . خیلی شاهد این بودم که افراد نالایق در این پست قرار گرفته اند و جایگاه بسیج را خدشه دار کردند و تن حضرت امام ره را در گور به لرزه دراوردند .
بسیار بسیار شاهد این بودم که نیروهای پلیس با مردم محترامنه برخورد میکردند و نیرو های بسیج به شدت با اکثریت تظاهر کنندگان برخورد داشتند . شما هر قدر هم مردم را جنایت کار و خسو خاشاک خطاب کنید نمیتونید از اقدامات برخی از سود جویان که در لباس بسیج درامده اند را در نظر نگیرید .
امیدوارم رهبر و فرماندهان نظامی کشود قبل از شناسایی عوامل جرم در مردم این عوامل را از سازمان بسیج دور سازند تا این سازمان چشمه ای از پاکی جوانانی همچون ، شهید همت ، باکری،فهمیده ، چمران ، آوینی و .... تربت نماید .
به دلیل موقئیت سیاسی قادر به درج تصاویر و کلیپ در این باره نیستم ، وگرنه چند دختر زخمی رو به شما نشون میدادم تا تمام تظاهر کنندگان رو ناجوتن مرد و نیروی های ضد شورش رو مرد خطاب ننمایید .
سلام اشكان جان
اينكه در هر صنف و گروهي ، هستند كساني كه از موقعيت سوء استفاده مي كنند بر هيچ كس پوشيده نيست.
و اينكه شما مي فرماييد بچه هاي بسيج فلان كردند و .... به نظر من هيچ ربطي به اين تايپيك نداره.
چرا كه شما ديديد همون كساني كه شما از اونها دفاع مي كنيد و مي گيد نگم نامرد
ببينيد يك فرد به زمين افتاده مجروح رو چطور مورد ضرب وشتم قرار مي دن.
مطمئنا اين گروه خارجي نيستند. ايرانياني هستند كه به هر دليلي با همه چيز در افتادند.
اگر شما دقت كنيد مي بينيد كه تمام مردم به اين فرد حمله نمي كنن و من هم به اين نكته التفات دارم.
مطمئنا شما هم با شورش و آشوبگري مخالف هستيد .
اگر اين شورشگر ها و آشوب گرها نامرد نيستند شما بگيد چي هستند؟
اينكه بعضي از بسيج دل خوشي ندارن و .... دليل اين كار ميشه به نظر شما؟
بله بسيج پايگاهي بسيار پاك و ارزشمند هست كه در شانش اين برخورد ها نيست.
ashkan
23rd June 2009, 03:33 AM
نکاتی که عرض کردم دقیقا به همین خاطر بود که این افراد قصد انتقام رو داشتن .
هیچ موجودی بی دلیل کسی رو مورد ضرب و شتم قرار نمیده .
اگر میبینید این فردو دارن کتک میزنن باید این حساب رو هم کنید که ممکنه همین فرد بطور غیر قانونی با مردم مقابله کرده .
وگرنه چرا کسی به اون خانم هیچ گونه دستبردی نمیزنه ؟ اگر فرد هدفش آزار باشه مطمئنا اول اون خانم رو مورد اذیت قرار میدهد .
kamanabroo
23rd June 2009, 04:52 AM
اسمش رو هر چي كه بزاريم
رفتار ، رفتار درستي نيست اين رو همه دارن اذعان مي كنند.
و هيچ دليلي توجيه كننده اين رفتار نيست.
ashkan
23rd June 2009, 06:03 AM
بله درسته ، اصلا پسندیده نیست .
اما بیشتر از مردم از نیوری های بسیج انتظار میره که دخالت بیجا در امور حکومتی نداشته باشن.
نیروی انتظامی موظف هست تا برخورد کنه با مردم خطاکار ، هیچ گونه برخورد از جانب هیچ بسیجی ای توجیه کننده نیست . و اگر نیروی انتظامی با بسیجی ها برخورد نکنه مردم این کار رو همانند عکسی که نشون دادید انجام میدن .
من هم چند سال توی این کشور زندگی کردم و طبیعی دوستان بسیجی داشت هباشم ، اونهایی که فعال بودن ، گفتن به ما دستور دادن هر کی توی خیابون دستمال سبز داشت و شعار میداد به قصد کشت بزنیم و مسئولیتش با فرماندهان بسیج خواهد بود . و اصلا نمیتونید این اقدامات رو رد کنید .
بنا به شرایط ترجیح میدم بیشتر از این بحث موافق و مخالف انجام نشه .
کاوه
23rd June 2009, 08:28 AM
شما هم مثل اینکه گول مالیدنتون داش اشکان ...
خداییش اگه من اون یارویی که رفته مسجد آتیش زده و اونیکه شیشه ی مردم رو میاره پایین یا اونیکه دکونه مردم بدبخت رو آتیش میزنه بگیرم مثل بسیجیا و یا نیروی انتظامی باهاش سرشاخ نمیشم بلکم جونشو میگیرم . حالا میخواد پشت موسوی خودشو قایم کنه .
این موسوی اگه کارش درست بود یه بیانیه میداد که به مردم بدبخت چیکار دارین و با اینکه میدونه بعضی هواداراش کم ظرفیت تشریف دارن نباید هی زرت و زرت بگه بریزین تو خیابون .
داداش جون همین نامردایی که مردشون میدونی به دو تا زن که تو مهد کودک بودن رحم نکردن ...
آمارو برعکس دادن دستت . اگه کشته ای بوده اونوری بوده .
ببین طلا من میدونم که تو پسر خوبی هستی و ربطی به اینا نداری اما عزیز دل طرفداری بدون اطلاعات درست خودش کار خوبی نیستا ...
خدا رو شکر که گند کاراشون داره در میاد و کشته هاشون داره زنده میشه ;)
یارو میاد میگه اسم منم تو کشته های طرفدارای موسویه ، خیلی جالبه .
کرم خدا رو برم . . . خدمونو گول بزنیم اما ملتو عمرا بتونیم ...
بازم اگه تند رفتم شرمنده گل روتون . @};-
یه زخمی .....
ashkan
23rd June 2009, 08:56 AM
داداش جون همین نامردایی که مردشون میدونی به دو تا زن که تو مهد کودک بودن رحم نکردن ...
مردم عادی اسلحه ندارن.
تیر بسیج خورده به اون مادر و دختر
کاوه
23rd June 2009, 09:04 AM
مردم عادی اسلحه ندارن.
تیر بسیج خورده به اون مادر و دختر
داداش جان خوبشم دارن . . . در ضمن مردم عادی که کاری ندارن ...اینا میان تو مردم عادی .
خبر نداری
ashkan
23rd June 2009, 09:10 AM
باشه قبول میکنم .
خدا از گناهشون بگذره ایشالا و ما هم به زندگیمون بطور عادی ادامه میدیم ;)
*مینا*
24th June 2009, 02:36 AM
راستش تعدادی از فامیلای ما هم به موسوی رای دادن، ولی اون مدلیام که فکر می کنین نیستن، یعنی اهل زد و خورد نیستن اهل آتیش زدن و آدم کشتن و ... این جور کارا نیستن.
ولی این روزا خیلی ناراحت هستن، میگن چرا آقای میر حسین موسوی نیومد تلیویزیون ایران تا صف ترفداراشو از صف منافقین غرب زده جدا کنه؟ میگن ما بهش رای دادیم و ازش حمایت کردیم ولی اون داره با ما چی کار می کنه واقعا پشیمون هستیم ؟!!!!
!
!
!
من نمیگماا اونا میگن:-??گفتم شاید بد نباشه نظرشون رو بنویسم
Amir
24th June 2009, 04:08 AM
با سلام دوستان گفتيم هدف اين سايت علمي هستش و ما اهداف سياسي رو صرفا جهت اگاهي سياسي و بحث انتقاد از عملكرد و پيشنهاد براي رشد مديريت خرد و كلان كشور رو دنبال ميكنيم و درگير مسائل حاشيه اي و حزب بازي و شايعات و... نخواهيم شد .. پستهاي كه در جهت اهداف سايت نباشه از هر طرف و جناحي بطور يكسان حذف و پاك خواهد شد .. ممنون و موفق باشيد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.