ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دم کرده گیاهان



"golbarg"
31st October 2013, 02:43 PM
دم كرده به: به را درشت رنده نموده، خشك كه شد در تابه بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن قهوه‎‎‎اي شود، خنك كه شد در پاكتي بريزيد و مانند چاي دم كنيد.

- بقيه ميوه‎‎‎جات مانند سيب، هلو، آلبالو، گيلاس و ... را هم مي‎‎‎توان به همين روش استفاده نمود.


- دم كرده 2 قاشق چاي كوهي(پشمي) با عسل ، آرام بخش اعصاب است.


- دم كرده پونه كوهي و آويشن شيرازي: يك قاشق غذاخوري پونه كوهي و يك قاشق غذاخوري آويشن شيرازي را به همراه 5/2 ليوان آب جوش در يك قوري

چيني به مدت 30 دقيقه دم كرده(علامت دم شدن، ته نشين شدن برگهاي پونه است)، سپس با عسل شيرين نموده و گرم گرم خورده مي‎‎‎شود.


- دم كرده دارچين و زنجبيل: يك قاشق مرباخوري دارچين و نصف قاشق چايخوري زنجبيل با 2 ليوان آب دم كرده ، گرم گرم با عسل بنوشيد.


- دم كرده دارچين و هل: يك قاشق غذاخوري دارچين چوب خرد شده، 10 عدد هل سبز خرد شده ، نصف قاشق چايخوري كوچك زعفران را با 5 ليوان آب

به مدت نيم ساعت دم كرده، گرم گرم با عسل بنوشيد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد