ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پیام تبریک وزیر خارجه چین به ظریف

Capitan Totti
21st August 2013, 06:13 PM
پیام تبریک وزیر خارجه چین به ظریف (http://aftabnews.ir/fa/news/206802/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%81)
وانگ یی، وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین با ارسال پیام کتبی انتصاب دکتر محمد جواد ظریف به سمت وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت.
آفتاب: در پیام وزیر امور خارجه چین خطاب به دکتر ظریف آمده است: مایلم تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت انتصاب جنابعالی به سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ابراز کنم. روابط دوستانه چین و ایران سابقه دیرینه دارد. در سال‌های اخیر، مناسبات چین و ایران از روند روبه رشد مطلوبی برخوردار بوده و همکاری‌های دوستانه دو کشور در زمینه‌های مختلف به‌طور مستمر گسترش یافته است.

وانگ یی در ادامه پیام خود تاکید کرده است: اینجانب اعتماد فراوانی برای چشم‌انداز توسعه روابط دوجانبه قائل هستم و آمادگی دارم با تشریک مساعی جنابعالی، همکاری‌های دوستانه دو کشور در همه زمینه‌ها را بیش از پیش ارتقاء دهیم.

به گزارش ایسنا؛ وزیر امور خارجه چین در پایان به‌روزی، سعادت و سربلندی کشور و ملت بزرگ ایران و سلامتی و موفقیت وزیر امور خارجه کشورمان را آرزو کرده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد