parnian 80
21st July 2013, 07:35 PM
http://shirinipaz.akairan.com/images/a-ar/20135142143740a.jpg.jpg (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/201351421445.html)
مواد لازم برای 4 نفر
سفیده تخممرغ: 4 عدد
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر رژیمی: 6 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب: 300 گرم
میوههای دلخواه:به میزان لازم
روش تهیه
1 - فر را با حرارت 120 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 -سفیدههای تخممرغ را داخل ظرف همزن بزنید تا کمی خودش را بگیرد، سپس شکر را کمکم اضافه کنید تا تمام شکر به همراه کرم تارتار به خورد سفیدهها برود.
3 - شما باید یک ربع هم زدن را ادامه دهید. حالا روی کاغذ روغنی به وسیله یک قاشق بزرگ از مرنگ آماده بریزیدیا به چند قسمت تقسیم کنید و داخل سینی فر به مدت یک ساعت مرنگها را قرار دهید تا پخته شود.
4 - پس از خارج کردن از فر، مرنگ را داخل ظرف سرد قرار دهید، ماست کمچرب را روی مرنگ بریزید و میوههای دلخواه را روی مرنگها قرار دهید
5 - در این دستور از رزبری و پشن فروت که عطر بینظیری به این دسر میدهد استفاده شده است.
6 - حتما این دسر را امتحان کنید، مطمئنا خیلی لذت میبرید.
فوت آشپزی
اگر فر شما فن داشته باشد از حرارت 100 درجه استفاده کنید، در غیر این صورت همان حرارت 120 درجه مناسب است.
نکته
زمان سرو ماست را اضافه کنید، چون اگر از قبل این کار را انجام دهید مرنگ شما به دلیل مایه ماست ذوب میشود.
bartarinha.ir
مواد لازم برای 4 نفر
سفیده تخممرغ: 4 عدد
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر رژیمی: 6 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب: 300 گرم
میوههای دلخواه:به میزان لازم
روش تهیه
1 - فر را با حرارت 120 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 -سفیدههای تخممرغ را داخل ظرف همزن بزنید تا کمی خودش را بگیرد، سپس شکر را کمکم اضافه کنید تا تمام شکر به همراه کرم تارتار به خورد سفیدهها برود.
3 - شما باید یک ربع هم زدن را ادامه دهید. حالا روی کاغذ روغنی به وسیله یک قاشق بزرگ از مرنگ آماده بریزیدیا به چند قسمت تقسیم کنید و داخل سینی فر به مدت یک ساعت مرنگها را قرار دهید تا پخته شود.
4 - پس از خارج کردن از فر، مرنگ را داخل ظرف سرد قرار دهید، ماست کمچرب را روی مرنگ بریزید و میوههای دلخواه را روی مرنگها قرار دهید
5 - در این دستور از رزبری و پشن فروت که عطر بینظیری به این دسر میدهد استفاده شده است.
6 - حتما این دسر را امتحان کنید، مطمئنا خیلی لذت میبرید.
فوت آشپزی
اگر فر شما فن داشته باشد از حرارت 100 درجه استفاده کنید، در غیر این صورت همان حرارت 120 درجه مناسب است.
نکته
زمان سرو ماست را اضافه کنید، چون اگر از قبل این کار را انجام دهید مرنگ شما به دلیل مایه ماست ذوب میشود.
bartarinha.ir