PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه یک سوپ خنک تابستانی



parnian 80
21st July 2013, 07:25 PM
ترکیب این سوپ مثل ترک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/gazaye-torky.html)یب سالاد است، به خاطر همین تعداد و مقدار چیزهای مورد نیاز را نمی‌نویسیم.
مواد لازم:
گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، کرفس، زیتون بدون هسته، پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سفید صبحانه، 2 حبه سیر، چند شاخه ریحان و نعناع. طرز تهیه:
مواد گفته شده را خرد کنید و نمک بزنید و بگذارید بماند.در ظرف دیگر مقداری آب و آب‌لیمو و روغن زیتون را در قدری نان سفید بیات یا نان بربری بریزید. این مخلوط باید در هم ترید شود.سالاد را هم بزنید تا آب بیندازد. آبش را نیز در نان‌ها خالی کنید، وقتی نان‌ها کاملاً نرم شد آن را در ظرف سالاد ریخته هم می‌زنید و ترشی و نمک آن را با سرکه و نمک و فلفل اندازه می‌کنید.بعد از این مرحله همه را در میکسر ریخته کاملاً هم می‌زنید تا به شکل سوپ دربیاید.اگر به اندازه یک سوپ رقیق نبود مقداری آب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه می‌کنید. سپس روی آن کمی روغن زیتون ریخته آن را در یخچال می‌گذارید تا مزه دار شود.بعد از خنک شدن کمی خرده خیار و فلفل ریز و جعفری و ریحان ساطوری شده روی آن می‌ریزید و حالا برای خوردن آماده است.این سوپ حرارت شما را فرو می‌نشاند و خاصیتی شبیه ماست و خیار خودمان دارد. سبزیجات خام به کار رفته در آن تماماً تازه و نپخته است و ترکی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/gazaye-torky.html)بات آن بسته به ذائقه شما می‌تواند کم و زیاد شود. مثلاً ممکن است دوست داشته باشید روی آن ذرات گردوی خیس خورده بریزید یا آن را با کنجد تزیین کنید.
بخش تغذیه و آشپزی تبیانمنبع: جام جم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد