ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه لقمه سوخاری



parnian 80
21st July 2013, 04:42 PM
لقمه سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)تخم‌مرغ‌ها را همراه با کمی نمک و فلفل بزنید. نان‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده داخل آنها را طوری خالی کنید که یک طرف بسته بماند...مواد لازم برای لقمه سوخارینان باگت =دو عدد
نخودفرنگی پخته‌شده و ذرت شیرین= از هر کدام 100 گرم
پودر آویشن= یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز= 1/4 عدد
تخم‌مرغ= دو عدد
تن ماهی= دو قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم
نمک و فلفل و آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)= به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را همراه با کمی نمک و فلفل بزنید. نان‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده داخل آنها را طوری خالی کنید که یک طرف بسته بماند.
اطراف نان‌ها را تخم‌مرغ زده سپس در آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) غلتانده و در روغن سرخ کنید. سبزیجات و تن را با پودر آویشن مخلوط کرده و درون نان‌ها را از مواد پر کنید.منبع:آشپز آنلاین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد