parnian 80
21st July 2013, 04:40 PM
آشپزی - انواع اردور - طرز تهیه اردور میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)مواد لازم برای اردور میگومیگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html) 150 گرم
چیپس یک بسته
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)چدار 2/1 پیمانه
زیتون بدون هسته 2/1 پیمانه
خیار شور 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای 2/1 پیمانه
سس مایونز 2/1 پیمانه
خردل 2/1 پیمانه
پودر زیره 4/1 قاشق چایخوری
http://cooking.akairan.com/images/img/h31h14.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/ordoor/11064.html)طرز تهیه :
طبق دستورات گذشته میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها را در آب جوش ریخته تا بوی ضخم آن گرفته شود و با این طریق میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها نیز پخته می شود . سپس میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها را خرد کنید و خیار شور و زیتون و فلفل دلمه ای خرد شده را در ظرف ریخته و بعد سس ها را اضافه کرده و مخلوط کنید . روی چیپس ها را قرار دهید . سپس آنرا در ظرف مناسب بچینید و در فر 180 درجه و طبقه وسط به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. غذا که آماده شد با سس و پودر زیره تزئین می کنیم.
چیپس یک بسته
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)چدار 2/1 پیمانه
زیتون بدون هسته 2/1 پیمانه
خیار شور 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای 2/1 پیمانه
سس مایونز 2/1 پیمانه
خردل 2/1 پیمانه
پودر زیره 4/1 قاشق چایخوری
http://cooking.akairan.com/images/img/h31h14.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/ordoor/11064.html)طرز تهیه :
طبق دستورات گذشته میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها را در آب جوش ریخته تا بوی ضخم آن گرفته شود و با این طریق میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها نیز پخته می شود . سپس میگو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/fish-sea/ghazabameygoo2.html)ها را خرد کنید و خیار شور و زیتون و فلفل دلمه ای خرد شده را در ظرف ریخته و بعد سس ها را اضافه کرده و مخلوط کنید . روی چیپس ها را قرار دهید . سپس آنرا در ظرف مناسب بچینید و در فر 180 درجه و طبقه وسط به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. غذا که آماده شد با سس و پودر زیره تزئین می کنیم.