ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

صفحه ها : [1] 2

m@some
16th July 2013, 03:35 PM
sh_omomi117
سلام سلام! وقت همگی بخیر امیدواریم که حال دلتون خوب باشه!
sh_dokhtar12عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید
بچه ها تا حالا از کسی انتقاد کردین؟ تا حالا کسی از شما انتقاد کرده؟؟[shaad]
این تاپیک توسط 4 تا نخبه تهیه شده بذارین تا یادمون نرفته این 4 تا نخبه رو بهتون معرفی کنیم:
معصومه sh_dokhtar22
مهدیهhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%287%29.gif
مائدهhttp://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%288%29.gif
قلب یخی(تینا)http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%2810%29.gif
sh_dokhtar22:قراره همه ی بر و بچه های باحال و نخبه و انتقاد پذیر سایت دور هم جمع بشیم و از همدیگه انتقاد کنیم!

http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%287%29.gif: راستی عینک هاتون رو با خودتون اوردید؟!!!
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%288%29.gif:می پرسید چرا؟؟؟؟خوب معلومه دیگه به خاطر اینکه بتونید خوب اخلاق و کارهای طرف مقابلتون رو کند و کاو کنید و ازش انتقاد کنید دیگه!!!
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%2810%29.gif:انتقام!؟دعوا ؟! نه نه!! قرار نیست هیچ کدوم از این اتفاقات بیفته فقط قراره بهم کمک کنیم تا بتونیم خیلی از رفتارها و کارهای نادرستمون رو با کمک دوستان عزیزمون رفعش کنیم.
sh_dokhtar22:و بتونیم هر کدوممون نه تنها توی این سایت بلکه در همه جا بهترین باشیم ناسلامتی نخبه ایم دیگه!!!
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%287%29.gif:خوب از چه موضوعی شروع کنیم؟؟؟؟
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%288%29.gif: من بگم؟؟؟؟؟؟
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%2810%29.gif:اول بیا در گوش من بگو !!![cheshmak] اره خوبه بگو
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%288%29.gif: از آواتارهاشروع می کنیم! انتقاد از آواتارهای بچه ها

ارگان
16th July 2013, 03:49 PM
خوب برای اینکار اول لازمه ویژگی های یه آواتاره خوبو بدونیم
به نظرتون چه ویژگی هایی باید داشته باشن؟
sh_dokhtar8

zoh_reh
16th July 2013, 04:32 PM
با سلام خدمت دوستان فعال سایت [golrooz]
فقط برای یادآوری خواستم عرض کنم:

بسم الله الرحمن الرحيم
عن ابي هريره عن رسول الله ( ص ) قال : المومن مراه المومن
مومن آينه مومن است

با تأمل در اين فرمايش نبي اكرم ( ص ) چند نكته را يادآور مي شويم :

1) آينه تنها عيبها را نشان نمي دهد بلكه خوبيها را نيز نشان مي دهد( اين را از ياد نبريد ).
2) آينه بديها را آنچنان كه هست نشان مي دهد ( عبرت بگير ) .
3) آينه با آرامي و مهرباني عيبها را آشكار مي سازد ( در كارهايت آينه صفت باش ).
4) آينه زماني كه پاكيزه نباشد نمي تواند عيبها را آشكار سازد ( پس تو هم آينه پاكيزه باش ).
5) آينه زمانيكه عيبها را نشان مي دهد به مقام و منزلت و ... نظري ندارد ( در نصيحت و امر ونهيت آن گونه باش ).
6) آينه در آشكار كردن عيب چشمداشتي به ستايش و تمجيد ندارد ( عبرت بگير ٬ و چشم به راه كساني كه نصيحتشان مي كنيد مباش ).
7) آينه شايسته تقدير و احترام است : هرگز كسي آن را نمي شكند مگر نادان و جاهل باشد ( تو نيز احترام برادرت را بگير زيرا تو را پند مي دهد ).
آينه هيچ گاه كار خودش را فراموش نمي كند حتي اگر شكسته شود ( از اين عبرت بگير ) .
9) آينه عيبهاي كساني را كه روبرويش ايستاده باشند در درون خود پنهان نمي كند بلكه بدون كم و كاستي آن را نمايان مي سازد ( تو نيز آنچنان باش ).
10) آينه نشان دهنده عيبهاي ظاهر است و عيبهاي باطن را با او كاري نيست ( در گمان بردن هوشيار باش ).
11) آينه عيبهاي كسي را كه مقابلش ايستاده بطور مستقيم نشان مي دهد نه از پشت سر ( تو هم از غيبت و بد گويي پرهيز كن ).
http://sosan4.blogfa.com/post-111.aspx

نکته دیگه اینکه آینه مارو صدا نمیزنه ما خودمون میریم جلوش ازش میخوایم بگه حالا زشتی یا زیبایی فرقی نمکنه.
پیشنهاد من اینه که از دوستان داوطلب استفاده بشه.[cheshmak]

mamadshumakher
16th July 2013, 04:38 PM
خب رک و پوست کنده بگید اواتار من خوبه؟چون فعلا انرزی ندارم فکر کنم ببینم اواتار خوب چطوریه

http://www.khanoomgol.com/images/smile03/wavesmile.gif

ارگان
16th July 2013, 07:53 PM
sh_dokhtar8: به نظره من استفاده از آواتارایی که عکسه چهره های آرایش شده هست در شانه یک سایته علمی نیست
فک نمیکنن کسی دوست داشته باشه وقتی تو پرفایلش میاد با سالنو آرایشو مد روبرو شه
آواتار تصویریه که نشون دهنده طرفه حتی خیلی آدمو با آواتار یادشونه و یا وقتی به طرف فک میکنن اولین چیز اواتارشون میاد تو ذهن
پس خوبه که تو انتخابش یه الماناییرو در نظر بگیریم
نظره شما چیه دوستان؟؟؟

میلاد صفری
16th July 2013, 07:58 PM
آواتار حکم یه امضا رو داره پس آواتاری ساده و شیک در عین حال با ابهت باشه

ghalbeyakhi
16th July 2013, 07:59 PM
آواتار حکم یه امضا رو داره پس آواتاری ساده و شیک در عین حال با ابهت باشه
مرسی داداش میلاد میشه بیشتر توضیح بدی به نظرت کدوم اواتار بچه ها نیاز به تغییر داره؟؟؟

بانوی خیال
16th July 2013, 08:01 PM
دوستان فراموش نکن هدف تاپیک انتقاده
اواتارهایی که به نظرتون نیاز به اصلاح دارن رو نقد کنید
البته دوستانی که ازشون انتقاد میشه می تونن دلایلشون رو برای انتخاب اواتار بگن تا منتقدین قانع بشن

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:06 PM
بچه ها نظرتون راجع به اواتار پرنیان عزیز چیه به نظرتون احتیاجی به اصلاح داره؟؟؟؟؟

ارگان
16th July 2013, 08:09 PM
بچه ها نظرتون راجع به اواتار پرنیان عزیز چیه به نظرتون احتیاجی به اصلاح داره؟؟؟؟؟

تینا جان اول پرنیانه عزیزو دعوت کنیم بیاد اینجا بعد اگه خودشون خواستن انتقاد کنیم که دوستمون ناراحت نشن

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:11 PM
بهش گفتم بیاد الان هم اسمش رو نوشتم زودتر بیاد پرنیان کجایی پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mamadshumakher
16th July 2013, 08:12 PM
من که اینجا بودم...اول هم نوشتم....کسی چیزی نگفت....

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:13 PM
به نظر من اقا محمد اواتار شما خوبه و مشکلی نداره

عبدالله91
16th July 2013, 08:16 PM
من هم با خانم سیده زهره موافقم، داوطلبانه هم باشه بهتره، اولیش من حاضرم که از بنده نقد کنین. هرچی که میدونین. از هرچی که میخواهین.کیه که گوش کنه و خودشو تغییر بده[nishkhand](این شوخی بود) منتظرما.

منو بشونین رو صندلی نقد. یه صندلی تازه افتتاح کنیم. صندلی که نوبتی بچه ها بیان بشینن.

اگه تایید شد بنده اولین نفرما. گفته باشم.

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:16 PM
شاید اگر عکس خودتون رو میذاشتید بهتر بود عکس یه نخبه در کنار خود نخبه[shaad]

ارگان
16th July 2013, 08:19 PM
خب رک و پوست کنده بگید اواتار من خوبه؟چون فعلا انرزی ندارم فکر کنم ببینم اواتار خوب چطوریه

http://www.khanoomgol.com/images/smile03/wavesmile.gif

sh_dokhtar8: سلام داداش محمد
اینا دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردن بفرستن جلو[nishkhand]
داداش آواتاره شما مگه عکسه یه شخصیته خوشگلو به قوله معروف مدل نیست؟
پس بی شک نشون دهنده خوده شماست
حالا دوست دارین شما صرفا فقط بخاطره یه آواتاره زیبا بعنوانه دوسته کسی قرار بگیرین یا بخاطر عقاید و طرزه فکر؟

sr hesabi
16th July 2013, 08:20 PM

محمد جان آواتار شما منو یاد عکس خودم میندازه[nishkhand]

ولی آواتارت خیلی خوبه

mamadshumakher
16th July 2013, 08:21 PM
من هم با خانم سیده زهره موافقم، داوطلبانه هم باشه بهتره، اولیش من حاضرم که از بنده نقد کنین. هرچی که میدونین. از هرچی که میخواهین.کیه که گوش کنه و خودشو تغییر بده[nishkhand](این شوخی بود) منتظرما.

منو بشونین رو صندلی نقد. یه صندلی تازه افتتاح کنیم. صندلی که نوبتی بچه بیان بشینن.

اگه تایید شد بنده اولین نفرما. گفته باشم.

عبدالله جان وایستا تو نوبت...همینجوری که نمیشه [nishkhand] ما از صبح واستادیم

فعلا بحث اواتار هست..بحثای دیگه هم هر کی زودتر رسید[nishkhand]

تازه اواتار تو مشکل نداره عزیز

من عکس خودمو بزارم؟(دیدن تصویر برای افراد زیر 14 سال توصیه نمیشود ) [nishkhand]

parnian 80
16th July 2013, 08:21 PM
سلااااااااااااااااااااااا م.بچه ها
خوب اومدم انتقاد کنید.

بانوی خیال
16th July 2013, 08:24 PM
سلام پرنیان جون خوش اومدی
میدونی که بحث سر اواتاره
بقول ارگان عزیز اواتار نشونه شخصیته میتونم بپرسم چرا این اواتارو انتخاب کردی؟

parnian 80
16th July 2013, 08:27 PM
خوب!من این بازیگر رو خیلی دوس دارم و به نظرم هم اگر کسی میخواد با عقایدم آشنا شه این اواتار جلوشو نمیگیره چون از پستام کاملا معلومه!

mamadshumakher
16th July 2013, 08:28 PM
http://www.njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%288%29.gif: سلام داداش محمد
اینا دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردن بفرستن جلو[nishkhand]
داداش آواتاره شما مگه عکسه یه شخصیته خوشگلو به قوله معروف مدل نیست؟
پس بی شک نشون دهنده خوده شماست
حالا دوست دارین شما صرفا فقط بخاطره یه آواتاره زیبا بعنوانه دوسته کسی قرار بگیرین یا بخاطر عقاید و طرزه فکر؟

سلام ابجی خانم

من والا نمیدونم کیه....تو تاپیک پسران نخبه دور هم جمع بشید یکی کلی عکس از مدل مو گذاشت منم از مدل موهای این خوشم اومد یهو واسه تنوع عکسشو گذاشتم...

ولی معنی سوالتو نفهمیدم

Outta_Breathe1020
16th July 2013, 08:31 PM
سلام دوستان
آواتار محمد بد نیست.
خوبه.
مشکلی نداره.
یهو خیلی تغییر کرد [nishkhand]
تازه میگه تازگیا خودشم این شکلی شده !
عکس خودتم نذار. بذار بالاخره یکی بفرسته درخواست دوستی [nishkhand][cheshmak]

ولی در کل به نظرم هر آواتاری مناسب محیط سایتمون نیست.
:)

بانوی خیال
16th July 2013, 08:33 PM
بنظرت پرنیان جون ظاهرش مناسب محیط فرهنگی سایت هست؟

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:34 PM
خوب حالا اقا محمد به نظرت اگر عکس خودت رو بذاری بهتر نیست؟

Outta_Breathe1020
در مورد سوال مائده هم...
آواتار در نگاه اول، به نظر من تاثیر داره واقعا...
حتی تو فرستادن درخواست دوستی
حتی در همون دیدهای اولیه، در فکر اینکه طرف چه جور شخصیتی داره هم تاثیر داره تا یه حدی...
البته خصوصا وقتی که صحبتی هم نکردی با طرف. یا پستی ندیدی...

عبدالله91
من عکس خودمو بزارم؟(دیدن تصویر برای افراد زیر 14 سال توصیه نمیشود ) [nishkhand]

خب عزیز عکس خودتو چرا عوض کردی؟من که عکس خودتو بیشتر می پسندم. عکس به روز هم باشه که عالیه.

عکس خودتو بذار. وجدانی عالی میشه. غرب زده نباش.[nishkhand] خخخخخخخ[khande]

parnian 80
16th July 2013, 08:36 PM
والا نمیدونم از یکی از دوستان بسیار خوبم که از این مسائل خیلی خبر دارن(درست نیست بگم)پرسیدم گفتن نه اشکالی نداره!
بعدم اینکه شما که انتظار ندارین چادر سرش کنه؟[taajob]

Outta_Breathe1020
16th July 2013, 08:37 PM
توی سایت ما خیلی عرف نیست آدم عکس خودشو بذاره...!
حالا خانوما که نمیذارن اکثرا، چون فضا مجازی هست و خطرات خودشو داره عکس گذاشتن. زیاد هم پیش اومده...

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:38 PM
والا نمیدونم از یکی از دوستان بسیار خوبم که از این مسائل خیلی خبر دارن(درست نیست بگم)پرسیدم گفتن نه اشکالی نداره!
بعدم اینکه شما که انتظار ندارین چادر سرش کنه؟[taajob]
نه پرنیان عزیز ما میگیم یه عکسی رو انتخاب کن که با وقار یک دختر نخبه تناسب داشته باشه لزوما نباید چادر سرش باشه

parnian 80
16th July 2013, 08:39 PM
نه پرنیان عزیز ما میگیم یه عکسی رو انتخاب کن که با وقار یک دختر نخبه تناسب داشته باشه لزوما نباید چادر سرش باشه
آهان!خوب این کجاش مناسب نیست؟خیلیم با وقار لبخند زده![nishkhand]

بانوی خیال
16th July 2013, 08:40 PM
نه عزیزم منظورم چادر سر کردن نیست
اما یه نگاهی به اواتار دوستان بنداز اکثرا یا عکس بچه هست یا منظره یا ...
ظاهر اواتارت یه جورایی داره شخصیتت رو زیر سوال می بره دوست خوبم

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:40 PM
توی سایت ما خیلی عرف نیست آدم عکس خودشو بذاره...!
حالا خانوما که نمیذارن اکثرا، چون فضا مجازی هست و خطرات خودشو داره عکس گذاشتن. زیاد هم پیش اومده...
نه دوست عزیز خانم ها که عکسشون رو نمیذارن ولی فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه اگر پسر های نخبه به جای اینکه عکس رول مدل ها رو بذارن عکس خودشون رو بذارن مگه از پرستیژ این مدل ها چی کم دارن؟

mamadshumakher
16th July 2013, 08:41 PM
خوب حالا اقا محمد به نظرت اگر عکس خودت رو بذاری بهتر نیست؟

به نظرم عکس اواتار توی انجمن ها روی نوشته ها خیلی تاثیر داره.چه منو بشناسن چه نشناسن...

ولی خودم بهش فکر نکرده بودم که عکس خودمو بزارم...اصلا درسته ادم عکس خودشو بزاره؟

سلام دوستان
آواتار محمد بد نیست.
خوبه.
مشکلی نداره.
یهو خیلی تغییر کرد [nishkhand]
تازه میگه تازگیا خودشم این شکلی شده !
عکس خودتم نذار. بذار بالاخره یکی بفرسته درخواست دوستی [nishkhand][cheshmak]

ولی در کل به نظرم هر آواتاری مناسب محیط سایتمون نیست.
:)

به قول فاطمه صبر کنید 4تا درخواست دوستی واسم بیاد بعد عوض کنم [nishkhand]

عکس خودتو بذار. وجدانی عالی میشه. غرب زده نباش.[nishkhand] خخخخخخخ[khande]

من غرب زده شدم یا غرب منو زده؟[nishkhand] اقا هر چیز غربی که بد نیست.بی ام و هم واسه غربی هاست[nadanestan] مدل موی قشنگ قشنگه دیگه [nishkhand]

ولی اگه میگید این پسره زیادی خوش چهره هست باشه عوض میکنم.عواقب کابوس دیدن بچه ها هم پای خودتون [bamazegi]

parnian 80
16th July 2013, 08:43 PM
مهدیه جون این مگه چشه که شخصیتم رو زیر سوال میبره؟از یه بازیگر خوشم اومده گذاشتم و اینم عقاید منو نشون میده چون من اینو دوست داشتم که گذاشتم!

بانوی خیال
16th July 2013, 08:45 PM
منم همینو میگم دیگه عزیزم داره عقایدتو نشون میده اما با عریانی موها و ارایش چهره و ...
اگه دوستش داری لااقل یه عکس پوشیده تر بذار

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:46 PM
مهدیه جون این مگه چشه که شخصیتم رو زیر سوال میبره؟از یه بازیگر خوشم اومده گذاشتم و اینم عقاید منو نشون میده چون من اینو دوست داشتم که گذاشتم!
پرنیان جون یعنی شما با همه ی عقاید این بازیگر موافقی؟؟؟ یعنی دوست داری همه ی عقایدش رو با عقاید تو تطبیق بدند؟؟؟

ارگان
16th July 2013, 08:47 PM
به نظرم عکس اواتار توی انجمن ها روی نوشته ها خیلی تاثیر داره.چه منو بشناسن چه نشناسن...

ولی خودم بهش فکر نکرده بودم که عکس خودمو بزارم...اصلا درسته ادم عکس خودشو بزاره؟

به قول فاطمه صبر کنید 4تا درخواست دوستی واسم بیاد بعد عوض کنم [nishkhand]

من غرب زده شدم یا غرب منو زده؟[nishkhand] اقا هر چیز غربی که بد نیست.بی ام و هم واسه غربی هاست[nadanestan] مدل موی قشنگ قشنگه دیگه [nishkhand]

ولی اگه میگید این پسره زیادی خوش چهره هست باشه عوض میکنم.عواقب کابوس دیدن بچه ها هم پای خودتون [bamazegi]

صورت زیبای مدل غربی هیچ نیست ای برادر سیرته زیبای خودتو بیار[bamazegi]
منظورم از سوال این بود ینی حاضری فقط برای داشتنه یه آواتاره جذاب مورد دوستی قرار بگیری؟
پس شخصیته خودتتو علایقو سلایقت چی
بهت بر نمیخوره؟

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:49 PM
صورت زیبای مدل غربی هیچ نیست ای برادر سیرته زیبای خودتو بیار[bamazegi]
منظورم از سوال این بود ینی حاضری فقط برای داشتنه یه آواتاره جذاب مورد دوستی قرار بگیری؟
پس شخصیته خودتتو علایقو سلایقت چی
بهت بر نمیخوره؟
نه دیگه مائده جون اقا محمد قبول کردند که اواتارشون رو عوض کنند

parnian 80
16th July 2013, 08:49 PM
بازیگر خارجیه دیگه.در ضمن آرایش صورت در بازیگرا خیلی عادیه!و اینکه آبجی مگه من نگفتم انتظار نداشته باشین چادر سر کنه؟خیلیا ممکنه از یه بازیگر خارجی خوششون بیاد!خارجیه!

ارگان
16th July 2013, 08:50 PM
پرنیان جان شما میتونی عکسه مناسب تره این خانومه بازیگرو بذاری
تو این عکس تا اینجاش که دیده میشه یک خانومه نیمه برهنه با آرایشه تنده
حالا به نظرت با این تفاسیر مناسب شخصیته شما که انقدر خانومی هست؟؟؟

parnian 80
16th July 2013, 08:51 PM
پرنیان جون یعنی شما با همه ی عقاید این بازیگر موافقی؟؟؟ یعنی دوست داری همه ی عقایدش رو با عقاید تو تطبیق بدند؟؟؟
من اصلا اینو نمی گم من میگم از این بازیگر خوشم میاد من هرگز نمی گم از بی حجابیش خوشم میاد!

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:51 PM
بازیگر خارجیه دیگه.در ضمن آرایش صورت در بازیگرا خیلی عادیه!و اینکه آبجی مگه من نگفتم انتظار نداشته باشین چادر سر کنه؟خیلیا ممکنه از یه بازیگر خارجی خوششون بیاد!خارجیه!
درسته عزیزم ولی بازیگرهای دیگه ای هم وجود دارنذ که هم ارایششون خیلی کم رنگ تره و هم اینکه پوشیده تر هستند

ارگان
16th July 2013, 08:53 PM
[bamazegi]

به به از یک فقره داداش رونمایی شد[nishkhand]
مبااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااارکه
شولولو کنم؟[nishkhand]
بفرما داداش خودت به این خوبی چرا دنباله مدل غربی میری

بانوی خیال
16th July 2013, 08:53 PM
منم با ارگان جون موافقم
عکس پوشیده تر بذار درسته خارجیه ولی بین خارجی ها هم داریم افرادی که حجاب براشون هر چند کم مهمه قبول داری؟

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:54 PM
من اصلا اینو نمی گم من میگم از این بازیگر خوشم میاد من هرگز نمی گم از بی حجابیش خوشم میاد!

اخه پرنیان عزیز خودت گفتی مهدیه جون این مگه چشه که شخصیتم رو زیر سوال میبره؟از یه بازیگر خوشم اومده گذاشتم و اینم عقاید منو نشون میده چون من اینو دوست داشتم که گذاشتم!
و این یعنی قبول کردن تمام شخصیت این فرد

parnian 80
16th July 2013, 08:54 PM
من به قلب یخی عزیز هم توضیح دادم من از بی حجابی این خانوم خوشم نمیاد!بازیشو دوست دارم و اینکه این بهترین عکس با سایز مناسب اینیه که من گذاشتم.

ارگان
16th July 2013, 08:55 PM

parnian 80
16th July 2013, 08:55 PM
اخه پرنیان عزیز خودت گفتی مهدیه جون این مگه چشه که شخصیتم رو زیر سوال میبره؟از یه بازیگر خوشم اومده گذاشتم و اینم عقاید منو نشون میده چون من اینو دوست داشتم که گذاشتم!
و این یعنی قبول کردن تمام شخصیت این فرد
نه من اصلا اینو قبول کردن تمام شخصیتش نمی بینم!

ghalbeyakhi
16th July 2013, 08:56 PM
خوب عزیزم تو هم می تونی بگردی و یک عکس مناسب تر رو انتخاب کنی ،مگه نه ؟یک عکس با تمام ویژگی های مناسب! قبوله پرنیان جون؟

mamadshumakher
16th July 2013, 08:57 PM
به به از یک فقره داداش رونمایی شد[nishkhand]
مبااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااارکه
شولولو کنم؟[nishkhand]
بفرما داداش خودت به این خوبی چرا دنباله مدل غربی میری

نخیرم.داداش رخ نمینماید [nishkhand]

این از من

بانوی خیال
16th July 2013, 08:58 PM
خوب شما میتونی این عکسو برای خودت تو فایلهای شخصی نگه داری و تو این محیط یه اواتار دیگه برای خودت انتخاب کنی.
کسی بخاطر علایقت به شما خرده نمیگیره بحث اینه که ظاهرش مناسب این محیط نیست

ghalbeyakhi
16th July 2013, 09:00 PM
وای نه داداش نمیشه اینو نذاری یاد حیات وحش ادم میفته بابا همون عکس خودت رو بذار بهتره یه خرده اعتماد به نفس داشته باش[shaad]

BaAaroOoN
16th July 2013, 09:01 PM
آواتار چیزی هستش نشون دهنده ی حال روحی من در یه زمان خاص!!!!
هر ماهم عوض میشه چون منم انسانم و در حال تغییر روحیه
هرچند خیلیا اومدن تو پروفایلم و نظر دادن راجع به این جدیده و خیلیا هم گفتن بامزه س
ولی اگرم بگن بده نظرشون محترمه ولی من عوضش نمیکنم!!!!![bamazegi][nishkhand]
چون این آواتار رو بخاطر خودم انتخاب کردم نه دیگران!!!!
البته اینم به دلیل اینه که اشکال شرعی ای نداره که بخوام عوضش کنم!!! بقیه ی نظرات هم سلیقه ایه

m@some
سلام من اومدم چقدجلورفتیدکورشدم انقدخوندم.

ارگان

این از من

چرا بابا نمایاندی من خودم دیدم با یه کلاه کنار دیوار بودی
اما افتخار نداشتیم بیشتر استفاده کنیم
نکنه اشتباه دیدم[nishkhand]
جانه من مگه اول عکسه خودت نبود؟

ghalbeyakhi
16th July 2013, 09:04 PM
دوست عزیز این اواتار شما خوبه و به نظر من هیچ مشکلی نداره بهت تبریک میگم[esteghbal]

- - - به روز رسانی شده - - -

آواتار چیزی هستش نشون دهنده ی حال روحی من در یه زمان خاص!!!!
هر ماهم عوض میشه چون منم انسانم و در حال تغییر روحیه
هرچند خیلیا اومدن تو پروفایلم و نظر دادن راجع به این جدیده و خیلیا هم گفتن بامزه س
ولی اگرم بگن بده نظرشون محترمه ولی من عوضش نمیکنم!!!!![bamazegi][nishkhand]
چون این آواتار رو بخاطر خودم انتخاب کردم نه دیگران!!!!
البته اینم به دلیل اینه که اشکال شرعی ای نداره که بخوام عوضش کنم!!! بقیه ی نظرات هم سلیقه ایه

دوست عزیز این اواتار شما خوبه و به نظر من هیچ مشکلی نداره بهت تبریک میگم[esteghbal]

parnian 80
16th July 2013, 09:04 PM
خوب شما میتونی این عکسو برای خودت تو فایلهای شخصی نگه داری و تو این محیط یه اواتار دیگه برای خودت انتخاب کنی.
کسی بخاطر علایقت به شما خرده نمیگیره بحث اینه که ظاهرش مناسب این محیط نیست
دوست بسیار عزیز و محترم اگر این آواتار بد بود مطمئنا مدیران عزیز قبل از شما متذکر میشدن.اینطور نیست؟

ghalbeyakhi
16th July 2013, 09:06 PM
دوست بسیار عزیز و محترم اگر این آواتار بد بود مطمئنا مدیران عزیز قبل از شما متذکر میشدن.اینطور نیست؟

دوست عزیز می خواستن اخطار بدند اما ما گفتیم این چیزها باید با گفتگو حل بشه نه با اخطار ،اخطار در شان یک نخبه ای مثل شما نیست

m@some
خوب حالا آقا محمداینونذاری آدم میترسه ها؟یه چیزی بذارکه به شخصیتی نزدیکترباشه[labkhand]
پرنیان عزیزم درسته دوسش داری ولی آواتار یطوری رونظرافرادتاثیرمیذاره
من باحرف آقاعبدالله موافقم هردفه یکی موردانتقادقراربگیره اولم آقاعبدالله[khanderiz]

ghalbeyakhi

این از من

وای نه داداش نمیشه اینو نذاری یاد حیات وحش ادم میفته بابا همون عکس خودت رو بذار بهتره یه خرده اعتماد به نفس داشته باش[shaad]

ارگان
16th July 2013, 09:07 PM

چرا وقتی خودمون میتونیم خوب باشیم منتظره تذکره دیگران باشیم
الان ما دوستانه داریم نقدو بررسی میکنیم آواتارتو
شمام نظرارو خوندی حالا خودت مختاری میتونی عوض کنی یا منتظره اخطار ازکسی باشی عزیزم

بانوی خیال
16th July 2013, 09:09 PM
پرنیان جون من دوستانه سعی در متقاعد کردنت داشتم اما...
هر طور مایلی عزیزم امیدوارم کار به اخطار مدیران نکشه طبق فرمایش خودت
ممنون که وقت گذاشتی

sr hesabi
16th July 2013, 09:10 PM
اگه قرار بود مدیران برای آواتار تصمیم بگیرند
خب خودشون اواتار تعیین کنند
بعدشم
اینقدر حساسیت برای یه آواتار زیاد نیست
فکر نکنم یه عکس اینقدر که شما میگید تاثیر داشته باشه[golrooz]

sr hesabi
16th July 2013, 09:13 PM
یه لطفیم کنید نظراتتون رو دربارهی آواتارای من هم بگید
خوشحال میشم[golrooz]

parnian 80
16th July 2013, 09:18 PM
چرا وقتی خودمون میتونیم خوب باشیم منتظره تذکره دیگران باشیم
الان ما دوستانه داریم نقدو بررسی میکنیم آواتارتو
شمام نظرارو خوندی حالا خودت مختاری میتونی عوض کنی یا منتظره اخطار ازکسی باشی عزیزم
بهتر شد یابازم عوضش کنم؟

پرنیان جون من دوستانه سعی در متقاعد کردنت داشتم اما...
هر طور مایلی عزیزم امیدوارم کار به اخطار مدیران نکشه طبق فرمایش خودت
ممنون که وقت گذاشتی
بله!حالا این خوبه؟چون تا حدودی حق رو به شما میدم!

Outta_Breathe1020
16th July 2013, 09:19 PM
به نظر من اینکه یه نفر عکس خودشو میذاره یا نمیذاره، نشونه اعتماد به نفس نداشتن نیست!!!
در جواب یکی از دوستان.
[golrooz]
پرنیان عزیز هم به نظر من مختاره.
در حد پیشنهاد هست
اینکه بازیگرو دوست داری درسته. اما خب اینکه آواتار بشه عکس بازیگر...؟!
بالاخره هرکس نظری داره :)

Outta_Breathe1020
16th July 2013, 09:22 PM
یه لطفیم کنید نظراتتون رو دربارهی آواتارای من هم بگید
خوشحال میشم[golrooz]

آواتار شما هم خوبه به نظر من
هم شخصیتش شخصیت خوبیه.
هم لبخندش انرژی خوبی میده و هم اینکه این شخصیت این لبخندو زده [cheshmak]

BaAaHaR
16th July 2013, 09:22 PM
سلام به همه

ببخشید ولی موضوع نقدتون بی معنی نیست؟ چون خب سلیقه یک شخص رو نمیشه گفت بده یا خوب[cheshmak]

رو چیزای عمیق تر انتقاد کنین شاید بهتر باشه. نمیدونم چی ولی اواتار اخه یکمی.....[nadanestan]

parnian 80
16th July 2013, 09:26 PM
دوستااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان.هیشکی نمیخواد نظر بده؟

ساناز فرهیدوش
16th July 2013, 09:27 PM
الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟ [nishkhand]

-----------------------------------
بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی

الان بحث دقیقا چیه ؟ گیر دادن به هم دیگه @! ؟؟؟ اواتار من که عقابه خدا به دادم برسه ! اقا همینه که هست @@ من عینکی ام !! بدبینی و خوش بینیش رو نمیدوونم شما دکترین ؟ [nishkhand]

-----------------------------------
بدبینم به تمام خوش بینی های دنیا بدبینم به تمام چیز های دنیا ! در ها بسته . .......... >>>>>>>>> و من تنها >>>>>> تو این وقتا م ی رسی ته خط ! یه جوری یه جایی خدا یه حالی بهت می ده حالت جا می اد !!!
از اواتار بیاین بیرون بریم تو حس های خوب تو لحظه هایی که خدا همچین جوابتو میده اب میشی تو حس سبک خودت میری با دنیا عوضش نمیکنی

بانوی خیال
16th July 2013, 09:42 PM
ممنون پرنیان جون
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

shiny7
16th July 2013, 09:45 PM
سلام پرنیان جون به نظر من هم این آواتارت خوبه هم فبلی خوب بود!!
حالا اینکه گفتن خوب نیست.......[tafakor]
اگه می خواهید بحث سر آواتار باشه یه تاپیکیبود با این عنوان که چون بی فایده بود حذف شده!!
اگه می خواهید بحث روانشناسیش کنید خب قضیه فرق می کنه!!
حالا مثلا نمی دونم آواتار قبلی من کسی یادشه یا نه؟...بد بود؟؟؟
این الانیه چطوره؟؟

mamadshumakher
16th July 2013, 10:21 PM

خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...

خب یکی میاد میگه:آخییییییییی اون ماهی گوگولی داره میره تو شکم اون پرنده قوبولی

یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....

و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....

چرا بابا نمایاندی من خودم دیدم با یه کلاه کنار دیوار بودی
اما افتخار نداشتیم بیشتر استفاده کنیم
نکنه اشتباه دیدم[nishkhand]
جانه من مگه اول عکسه خودت نبود؟

بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست

و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....

و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...

پس بهتر نیست زودتر از بحث اواتار بریم بیرون به خودمون نزدیک تر شیم؟

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:14 PM
خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...

یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....

و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....

بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست

و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....

و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...

داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم در جواب دوستی که خرده گرفته بودند ،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:16 PM

داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:17 PM
دوستااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان.هیشکی نمیخواد نظر بده؟
پرنیان جان !می بینی چقدر بهتر و زیباتر شد؟! به خاطر انتقاد پذیر بودنت ممنونم .

shiny7
16th July 2013, 11:18 PM
سلام منم با آقا محمد موافقم اگه می شه بحث آواتارو جمع کنیم چون کاملا سلیقه ای و کسی نمی تونه به همین راحتی از روی آواتار یک کاربر درباره شخصیت خودش قضاوت کنه!!!!!!(واقعا کار درستی نیست!!!)
بهتره نقد رو به سمت مطلب دیگه ای ببریم!!!

mamadshumakher
16th July 2013, 11:28 PM
داداش محمد من اگه گفتم اعتماد به نفس نداری شوخی کردم (در جواب دوستی که خرده گرفته بودند )،داداش اگه ناراحت شدی ببخشید قصد جسارت نداشتم.

نه ابجی این چه حرفیه.واسه چی ناراحت شم؟بحث کاملا خوب و منطقی بود....

هیچ دوستی هم خرده نگرفت.اگر کسی نظرشو یکم قاطعانه میگه دلیل بر خرده گرفتنش نیست.به ادامه بحثمون بپردازیم[golrooz][golrooz]

shiny7
16th July 2013, 11:32 PM
.به ادامه بحثمون بپردازیم[golrooz][golrooz]

خب چی بگیم؟؟
چیو یا کیو نقد کنیم؟؟

sr hesabi
16th July 2013, 11:34 PM
خب چی بگیم؟؟
چیو یا کیو نقد کنیم؟؟
منو نقد کنید
از هرچی دوست دارید شروع کنید[golrooz]

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:35 PM
خب چی بگیم؟؟
چیو یا کیو نقد کنیم؟؟
قراره اقا عبدالله (با موافقت خودشون) مورد نقد قراربگیره که فعلا نیومده!!!! شما دوستان عزیز می تونید هرنقدی رو که می خوایید انجام بدید تا خود ایشون بیان و جواب بدند.

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:36 PM
منو نقد کنید
از هرچی دوست دارید شروع کنید[golrooz]
اقا عبدالله زودتر اعلام امادگی کردند دوست عزیز نوبت شما هم میرسه.

shiny7
16th July 2013, 11:40 PM
خب من که ایشونو زیاد نمی شناسم..ولی تا اونجا که نوشته هاشونو دیدم و با عقایدشون تا حدی آشنا شدم نقدی در کارشون نمی بینم!
شایدم الان یادم نیست...دوستان بگن یادم بیاد!!

ghalbeyakhi
16th July 2013, 11:44 PM
تا اونجایی که یادتون میاد نقد کنید وقتی اومدند میگم که یه خلاصه ای از اخلاق و عقایدشون رو بنویسن تا شما راحتر مورد نقد قرارشون بدید

آراگل
17th July 2013, 12:05 AM
سلاااام دوستان
آواتار من قشنگه نه؟[nishkhand]

TERRORIST
17th July 2013, 12:49 AM
سلام

آقا عبدلله هم کاربر خوبی است [khande] پست هاشو که میبینم یاد یکی از دوستام میوفتم که خیلی بچه مثبته صداش میزنیم حاجی بسم الله [khande] این بنده خدا هم هر پستی میذاره اولش یه بسم الله میندازه[nishkhand]

mamadshumakher
17th July 2013, 01:20 AM
بابا بیخیال

شوخی شوخی جدی شد

مگه نمایشگاه هست که یک نفر رو بزاریم وسط دربارش حرف بزنیم.

این که نمیشهانتقاد پذیری دسته جمعی ندیده بودیم تاحالا

دوستان این موضوع کار کارشناسانه میخواد....

منم که کارشناس نیستم.....اما نظر شخصی من حقیر اینه که شما موضوع بدید و درباره ی موضوع صحبت کنید هر کی خواست میاد میپرسه ازتون که ایا در این زمینه من درست عمل کردم؟

مثلا بیاد و دور هم از نحوه درست بحث کردن بگید.اینکه هدف از بحث و تبادل نظر چی هست....اینکه اگر قراره دنیارو فقط از چشم خودمون ببینیم اصلا وارد بحث نشیم....اونوقت اگر کسی خواست میاد میپرسه از نوع بحث کردن من راضی هستید؟از نوع گفتارم راضی هستید؟

ها؟اینجوری بهتر نیست؟[golrooz][golrooz]

بازم ببخشید

حسین متقی
17th July 2013, 01:39 AM
من 2ساله تقریبا شاید هم بیشتر که اواتارم رو عوض نکردم!
شده مثل یه برند!
یه موتور هارلی دیویدسون که رنگش هم بارنگ سایت هماهنگه
ابعادش هم مناسبه و شیک و با شخصیته و کمی جسور (بالاخره موتور جسوانه و ریسک پذیره)
اسمم هم حیف که بد انتخاب کرده بودم وگرنه میزاشتم همون حسین مت بمونه! شده بود برند
ولی نظر شمارو هم میخوام راجع به اواتارم
نظر بدین - شاید هم تغییرش بدم اگه بد باشه از نظر بقیه

k.ahmadi
17th July 2013, 03:57 AM
پست جالبیه ای ول

خوشحال میشم در مورد آواتاره منم نظر بدین[golrooz]

ارگان
17th July 2013, 05:36 AM
سلام به همه

ببخشید ولی موضوع نقدتون بی معنی نیست؟ چون خب سلیقه یک شخص رو نمیشه گفت بده یا خوب[cheshmak]

رو چیزای عمیق تر انتقاد کنین شاید بهتر باشه. نمیدونم چی ولی اواتار اخه یکمی.....[nadanestan]

سلام عزیزم
ببین خانومی بی معنی نیست درسته سلیقه ایی هست اما اینجا یه سایته علمیه و هزاران نفر روزانه میانو میرن پس باید صلاحه سایتم در نظر گرفته شه
اینجا یه سایته علمیه پس باید همه چیزشم درحده یه سایته پرمحتوای علمی باشه
پس ما از اول از آواتارا شروع کردیم تا انشاالله بتونیم بریم جلو و یه انتقاده سازنده برای پیشبرد اهداف سایت داشته باشم...[golrooz]

ارگان
17th July 2013, 05:47 AM
اگه قرار بود مدیران برای آواتار تصمیم بگیرند
خب خودشون اواتار تعیین کنند
بعدشم
اینقدر حساسیت برای یه آواتار زیاد نیست
فکر نکنم یه عکس اینقدر که شما میگید تاثیر داشته باشه[golrooz]

سلام دوسته عزیز
این موضوع در اتاق فکر سایتم مطرح شده و بزودی به صورت همگانی اعلام میشه
نه ما نمیخوایم به کسی آواتاریو تحمیل کنیم اما از همه خواهش داریم یکم شرایطه سایتم در نظر گرفته شه
چرا مهم نیست؟
وقتی ما تو دنیای مجازی هستیمو کسی دیگریرو نمیشناسه و ندیدیه یه آواتار یه پست یه شکل میتونه تاثیر گذار باشه
درست نمیگم؟

ارگان
17th July 2013, 05:54 AM
سلام پرنیان جون به نظر من هم این آواتارت خوبه هم فبلی خوب بود!!
حالا اینکه گفتن خوب نیست.......[tafakor]
اگه می خواهید بحث سر آواتار باشه یه تاپیکیبود با این عنوان که چون بی فایده بود حذف شده!!
اگه می خواهید بحث روانشناسیش کنید خب قضیه فرق می کنه!!
حالا مثلا نمی دونم آواتار قبلی من کسی یادشه یا نه؟...بد بود؟؟؟
این الانیه چطوره؟؟
سلام شاینی جون
خوبی عزیز
ما نگفتیم خوب نیست فقط گفتیم مناسبه یه سایت علمی نیست
نه فقط مربوط به آواتار نمیشه ما میخوایم اینجا بیایم نظراتمونو برای ارتقای سطحه سایت ببریم و اومدیم از کوچیکترین اما تاثیر گذار ینی همین آواتارا شروع کردیم
آره یادمه اتفاقا خودم قرار بود بیام بهت بگم چون وقتی فعالیتای دوستام که ازین مدل آواتارا داشتن زیاد میشد حس میکردم پروفم آرایشگاه شده[nishkhand]
نه این یکی خوبه عزیزم ساده اما زیبا حیف که زبانم خوب نیست وگرنه ترجمشم میکردم[nishkhand]

ارگان
17th July 2013, 06:09 AM
شده مثل یه برند!
ابعادش هم مناسبه و شیک و با شخصیته و کمی جسور (بالاخره موتور جسوانه و ریسک پذیره)
اسمم هم حیف که بد انتخاب کرده بودم وگرنه میزاشتم همون حسین مت بمونه! شده بود برند

سلام ممنون که وقت گذاشتین...[golrooz]
بله انصافا آواتاره جذابی دارین در عینه سادگی و بقوله خودتون شدین یه برند
یه سایتو بود و یه (آقا) حسین مت و حالا حسین متقی
نه به نظره من این باشه بهتره وقتی اسمتون میاد ناخودآگاه ذهن میره به آواتارتون که تک بوده ثبات داشته
البته ببخشید من اظهار نظر کردما[labkhand][labkhand]

عبدالله91
17th July 2013, 06:25 AM
من غرب زده شدم یا غرب منو زده؟ اقا هر چیز غربی که بد نیست.بی ام و هم واسه غربی هاست

نه عزیز غرب زدگیش بخاطر مدل مو یا چیز دیگه ای نبوده فقط چون احتمال دادم پسره غربی است و اینکه همه چیزو میگن غرب زده نباش به شوخی گفتم غرب زده نباش ینی منظورم این بود بجای اینکه یه فرد مثلا غربی رو بذاری عکس خودت عالی تر از این حرفاست. غرب امکانات و علوم زیادی رو برا راحتی انسانها ارائه داده است.اون حرفم فقط جنبۀ شوخی داشت عزیز؛همین . هیچ حرف دیگه ای توش نبود. از قضا خیلی هم زیبا بود اما عکس خودت قشنگتر میشه که البته من بعده یه اتفاقی که طی این 24 ساعت افتاد مخالف گذاشتن عکس شخصی شدم؛مشکل برا آدم پیش میاد. عکس خودتو نذاری بهتره، همون آقا پسره که گذاشته بودی عالی بود،البته این نظر بنده هست شاید عزیزان و شما باهاش مخالف باشین.

عبدالله91
17th July 2013, 06:50 AM
تا اونجایی که یادتون میاد نقد کنید وقتی اومدند میگم که یه خلاصه ای از اخلاق و عقایدشون رو بنویسن تا شما راحتر مورد نقد قرارشون بدید

به نظرم بهترین کار نقد اخلاق و برخورد و رفتار با دیگران است. تو این سایت با اکثر عزیزان تقریبا برخورد داشتم و شیوۀ برخوردم با دیگر عزیزان و اخلاق هام رو اگه نقئ بکنن ممنون میشم. از اخلاق و رفتارهایی که باعث ناراحتی عزیزان میشه بگن تا اون اخلاق و رفتارها اصلاح بشن. مثلا 3 -4 ماه پیش 2 تا عزیز بودن که با پیام خصوصی ازم انتقاد کردند اونم با کلی احتیاط و.. اون موقع بود که فهمیدم لحن بعضی حرفام منظورمو اشتباه میرسونه و باعث ناراحتی در بین عزیزان میشه. با اینکه هیچ منظوری نداشتم 2 تا از کاربران عزیز از دستم ناراحت شده بودند درحالی که خبر نداشتم بعد از انتقاد ازم فهمیدم که لحنم رو باید عوض کنم. مثه اینکه لحن تندی دارم و رو این کار کردم نمی دونم چقد موفق شده ام اما باز دارم تلاش میکنم و بنده در این مورد مدیون 2 نفری هستم که ازم انتقاد کردند بعد یه عزیزی چند وقت پیش بود یه انتقاد دیگه ای ازم کرد دوباره متوجه شدم که زیاد در هر بحثی گیر دادن کار درستی نیست و ازش ممنونم.

اگه عزیزان هر چیزی رو که از بنده دیدن نقد کنن ممنون میشم.کسی که عیب آدمو به خودش میگه بهترین دوستش هست چون به تکامل و زندگی شیرین داشتن و...کمک کرده است و باید دست چنین فردی رو بوسید. فقط کافیه یه عزیزی استارت بزنه که بنده فلان عیبی رو دارم،اونوقت بقیه عزیزان به راحتی حرفاشونو میزنن.و استفاده میکنیم.

عبدالله91
17th July 2013, 06:56 AM
http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar199844_26.gif

لبخند بزن

چرا؟ چون تو میتونی

Outta_Breathe1020
17th July 2013, 09:11 AM
من عذرخواهی میکنم اگه خیلی قاطعانه نظرمو گفتم.
امیدوارم کسی به دل نگرفته باشه [golrooz]
منظور بدی نداشت. فقط نظر بود... یکم شدید بود [nadidan] خرده نگرفتم که!
فقط به صورت کلی منظورم بود که نذاشتن عکس خود آدم، نشونه این نیست :)
چون خیلیا عکس خودشون نیست دیگه بالاخره ... [golrooz]
(تازه گل هم آخر اون حرفم گذاشته بودم که بدونین من لطیفم [nishkhand][cheshmak])

عبدالله91
17th July 2013, 09:42 AM
من عذرخواهی میکنم اگه خیلی قاطعانه نظرمو گفتم.
امیدوارم کسی به دل نگرفته باشه [golrooz]
منظور بدی نداشت. فقط نظر بود... یکم شدید بود [nadidan] خرده نگرفتم که!
فقط به صورت کلی منظورم بود که نذاشتن عکس خود آدم، نشونه این نیست :)
چون خیلیا عکس خودشون نیست دیگه بالاخره ... [golrooz]
(تازه گل هم آخر اون حرفم گذاشته بودم که بدونین من لطیفم [nishkhand][cheshmak])

نکنه فاطمه خانم شما پست بنده رو جور دیگه برداشت کردین؟

منظور بنده تو این سایت نبودا ؛گفتم تا دوستان در جریان باشن چون بنده در این سایت عکسی نذاشتم که شاهد مشکلی باشم.

امیدوارم که پست بنده باعث سوتفاهمات نشده باشه

Outta_Breathe1020
17th July 2013, 09:48 AM
نکنه فاطمه خانم شما پست بنده رو جور دیگه برداشت کردین؟

منظور بنده تو این سایت نبودا ؛گفتم تا دوستان در جریان باشن چون بنده در این سایت عکسی نذاشتم که شاهد مشکلی باشم.

امیدوارم که پست بنده باعث سوتفاهمات نشده باشه

نه آقا عبدالله.
من یه جواب نسبتا قاطعی در جواب یکی از دوستان دادم و احساس کردم باعث ناراحتی شده. یا سوء تفاهم.
اینکه شما تصمیم گرفتید عکستونو نذارید به نظر من که منطقی هست کاملا.
و در نهایت اینکه نظر بنده هم مهم نیست. تصمیم با خود شماست [golrooz]

BaAaHaR
17th July 2013, 10:58 AM
سلام عزیزم
ببین خانومی بی معنی نیست درسته سلیقه ایی هست اما اینجا یه سایته علمیه و هزاران نفر روزانه میانو میرن پس باید صلاحه سایتم در نظر گرفته شه
اینجا یه سایته علمیه پس باید همه چیزشم درحده یه سایته پرمحتوای علمی باشه
پس ما از اول از آواتارا شروع کردیم تا انشاالله بتونیم بریم جلو و یه انتقاده سازنده برای پیشبرد اهداف سایت داشته باشم.. .[golrooz]

سلام گلم[golrooz]

خب شما مصداقی برخورد میکنین که خب هزاران نفر تو سایت اینجوری هست و وقت نیست به همه رسیدگی بشه .به جاش معیار تعین کنین که البته بازم درست نیست.چون میشه دخالت تو سلیقه مردم. [cheshmak]

ریپورتر
17th July 2013, 11:10 AM
بنده عکس همایونی رو گذاشتم در حال رقص بندری[nishkhand] دیگه بروسلی مرحوم گفتم بره کمی لگد بزنه زیادی اینجا بود برای سلامتیش بد هست ورزش رو بزاره کنار[nishkhand]

m@some
17th July 2013, 11:27 AM
سلام گلم[golrooz]

خب شما مصداقی برخورد میکنین که خب هزاران نفر تو سایت اینجوری هست و وقت نیست به همه رسیدگی بشه .به جاش معیار تعین کنین که البته بازم درست نیست.چون میشه دخالت تو سلیقه مردم. [cheshmak]

سلام عزیزم مابه دنبال بهترشدن سایتیم حالا من ازشمایه سوال دارم بهترین آواتارازنظرشماچه ویژگی بایدداشته باشه؟یعنی معیارهای شما درتعیین آواتارتون چی بوده؟

"VICTOR"
17th July 2013, 11:58 AM
شده مثل یه برند!

با این کارتون موافقم ، آواتار باید تبدیل به یک برند بشه ، منم فکر نمی کنم اینو عوض کنم ، آخه آدم دیګران رو از روی آواتارشون راحتتر تشخیص می ده تا از روی اسم . در ضمن آواتارتون خوبه .

"VICTOR"
17th July 2013, 12:12 PM
...

mamadshumakher
17th July 2013, 12:12 PM
نه عزیز غرب زدگیش بخاطر مدل مو یا چیز دیگه ای نبوده فقط چون احتمال دادم پسره غربی است و اینکه همه چیزو میگن غرب زده نباش به شوخی گفتم غرب زده نباش ینی منظورم این بود بجای اینکه یه فرد مثلا غربی رو بذاری عکس خودت عالی تر از این حرفاست. غرب امکانات و علوم زیادی رو برا راحتی انسانها ارائه داده است.اون حرفم فقط جنبۀ شوخی داشت عزیز؛همین . هیچ حرف دیگه ای توش نبود. از قضا خیلی هم زیبا بود اما عکس خودت قشنگتر میشه که البته من بعده یه اتفاقی که طی این 24 ساعت افتاد مخالف گذاشتن عکس شخصی شدم؛مشکل برا آدم پیش میاد. عکس خودتو نذاری بهتره، همون آقا پسره که گذاشته بودی عالی بود،البته این نظر بنده هست شاید عزیزان و شما باهاش مخالف باشین.

میدونم شوخی بود عزیزم [golrooz]...منم قبول دارم حرفتو و چیزی که نوشتم هم شوخی بود....فکر نمیکردم نقل قولش کنی [nishkhand][cheshmak]

سطح سایت رو اگه میخواید ببرید بالا فکر نمیکنم اواتار ها توی این سایت اونقدر مشکل داشته باشه که بخوایم روش 10 صفحه بحث کنیم.اینقدر سطح بچه ها بالا هست که هر کی وارد سایت بشه متوجه بار فرهنگی و عاقلانه سایت میشه....

اما فقط کافیه بعضی از بحث هارو بخونه...میره که میره.....

بحث هایی که مخالفت توش هست اصلا شبیه بحث نیست...

چرا ما نمیتونیم درباره مسائلی که مخالف هستیم خوب بحث کنیم....دوستان جسارت نشه ...خودمو میگم....

چرا روی این مسائل نباید نتیجه گیری کرد؟

چرا توی سایت علمی بحث های غیر علمی فراگیر تر میشه؟

موارد زیادی هست به جهت افزایش سطح عمومی سایت که در ضرورت وجود داره...[golrooz][golrooz] بازم منو ببخشید دخالت کردم...استارتر تاپیک 4تا از عزیزان هستند که خودشون صاحب اختیارن...ما هم اماده به خدمت

"VICTOR"
17th July 2013, 12:14 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، چه قدر در یک روز پیشرفت کردید ، چشمام درد ګرفت این همه رو خوندم .
به نظر من نوشتن بسم الله الرحمن الرحیم در اول پست های آقای عبد الله بسیار عالیه ، این نشان خیلی چیزا از جمله سایت اسلامی ، جامعه اسلامی و ... است و این بازم میګم عالیه . منم از ایشون یاد ګرفتم .البته ایشون اګه ناراحت میشن یه چیز دیګه بنویسم . تازه به نظرم خوبه که همه اول پستامون این جمله رو بنویسیم .

راستی من کاملاً حاضرم که منو مورد نقد قرار بدید ، اخلاقی هم دارم که اصلاً با حرف دیګران ناراحت نمی شم . اصلاً ، کاملاً جدی میګم . هر چی دوست دارید بګید ، همین طور توصیه هاتون رو .[golrooz]

"VICTOR"
17th July 2013, 12:18 PM
راستی راجع به آواتار من هم نظر بدید ممنون میشم . می خوام نظر شما دوستان رو هم بدونم .[golrooz]

BaAaHaR
17th July 2013, 12:57 PM
سلام عزیزم مابه دنبال بهترشدن سایتیم حالا من ازشمایه سوال دارم بهترین آواتارازنظرشماچه ویژگی بایدداشته باشه؟یعنی معیارهای شما درتعیین آواتارتون چی بوده؟

سلام گلم

خب اواتارهای من من معرف علایقمه. زننده نیست. انرژی میده. به عرف انجمن وجامعه میخوره. باب میل خودم هم هست. منحصر به فرد باید باشه. طوری باشه وقتی نظر میدم تاثیری مثبت تو ذهن خواننده داشته باشه.

"golbarg"
17th July 2013, 01:10 PM
اوتار من شبیه خودمه

حسین متقی
17th July 2013, 02:38 PM
سلام ممنون که وقت گذاشتین...[golrooz]
بله انصافا آواتاره جذابی دارین در عینه سادگی و بقوله خودتون شدین یه برند
یه سایتو بود و یه (آقا) حسین مت و حالا حسین متقی
نه به نظره من این باشه بهتره وقتی اسمتون میاد ناخودآگاه ذهن میره به آواتارتون که تک بوده ثبات داشته
البته ببخشید من اظهار نظر کردما[labkhand][labkhand]

ممنون شما دیگه شرمنده میکنید - [khejalat]
اتفاقا نوشتم که بقیه نظر بدن!

اواتارها فقط کافیه مخالف قوانین سایت نباشند
ما تو قوانین سایت اگر بگردید و پیدا کنید یا از ادمین بخواین لینک بده
مواردی در مورد اواتار داریم که باید تو چهارچوب خاصی باشه
و این قانونه - یعنی اگر رعایت نشه میشه اقداماتی کرد
بعد از اون دیگه چی انتخاب کنن بچه ها و چندبار عوض کنند و .... دیگه به خودشون مربوطه و سلیقه ایه

1=1+1
17th July 2013, 03:39 PM
منم اواتارم محیط ازمایشگاه شیمی نشون دادم و اونم مثلا خودمم تو ازمایشگاه

چهره خندونم دارم .

اون موس کنارشم چون از نرم افزارا مربوط به رشتم و ازمایش های مجازی خوشم میاد

کادرشم برجسته کردم و همرنگ سایت که یکم جلوه داشته باشه

الن یکسالم هس عوضش نکردم

nedasoltani
17th July 2013, 03:44 PM
میشه درمورد آواتار منم نظر بدید؟؟ اگه زشته عوضش کنم

1=1+1
17th July 2013, 03:48 PM
اون ارم که زدم روی میز . خودم طراحیش کردم تو پروفایلمم هس

یه ارلن که نماد شیمی با دوتا بال پرنده که نشونه پروازه

بعدم یه خواهش بچها اواتاراتونو عوض نکنید . من بچها از رو اواتار میشناسم . اسم ها یادم میره[nishkhand]

عبدالله91
17th July 2013, 04:11 PM

آواتار شما که خیلی بانمکه. به نظر بنده که خیلی قشنگه

1=1+1
17th July 2013, 04:27 PM

میدونم حساسیت زیادیه .ولی برا یکی مث من که اولش اواتار گذاشتم دیگه عوض نمیکنم . اینچیزا عادیه

چون پرسیدی نظر شما چیه . خب منم نظرمو میگم . ولی زیاد برات مهم نباشه . [nishkhand]

من کلا از حاشیه های تیز که بخاطر تفاوت رنگ قالب سایت و اواتار در اطراف عکسا میافته خوشم نمیاد (رنگا ترکیب نیستن)

بیشتر دلم میخاد رنگ حاشیه اواتار با قالب همرنگ باشن

اینجوری منظورمه

http://uc-njavan.ir/images/kodl1qdr2a55mo025z5i.jpg

اینجوری اواتار و قالب چیزای جدا از هم به نظر نمیان

و اواتار برجسته تر به نظر میاد

و به نظر میاد بندهای کلاه بچه اویزونن

کلا من این مدلی دوس دارم

البته سلیقه خودت واقعا محترمه

mozhgan.s
17th July 2013, 04:42 PM
آواتارای همتون خوشگله خوشگله خوشگله[shademan]

میلاد صفری
17th July 2013, 04:57 PM
بچه ها جمیعا سلام همه میدونن یکی از شخصیت های پر حاشیه سایت منم متاسفانه اگه میشه منو نقد بکنید نسیه ندید برمااااا

nedasoltani
17th July 2013, 05:02 PM
میدونم حساسیت زیادیه .ولی برا یکی مث من که اولش اواتار گذاشتم دیگه عوض نمیکنم . اینچیزا عادیه

چون پرسیدی نظر شما چیه . خب منم نظرمو میگم . ولی زیاد برات مهم نباشه . [nishkhand]

من کلا از حاشیه های تیز که بخاطر تفاوت رنگ قالب سایت و اواتار در اطراف عکسا میافته خوشم نمیاد (رنگا ترکیب نیستن)

بیشتر دلم میخاد رنگ حاشیه اواتار با قالب همرنگ باشن

اینجوری منظورمه

http://uc-njavan.ir/images/kodl1qdr2a55mo025z5i.jpg

اینجوری اواتار و قالب چیزای جدا از هم به نظر نمیان

و اواتار برجسته تر به نظر میاد

و به نظر میاد بندهای کلاه بچه اویزونن

کلا من این مدلی دوس دارم

البته سلیقه خودت واقعا محترمه

ممنونم عزیزم. میشه توضیح بدی که چطوری حاشیه عکسمو بردارم؟؟

fatima2012
17th July 2013, 05:06 PM
میشه اواتار منم نقد کنین؟؟؟؟؟؟؟
خیلی دوست دارم نظرتون رو در مور اواتارم بدونم [nishkhand]

ghalbeyakhi
17th July 2013, 05:33 PM
میشه اواتار منم نقد کنین؟؟؟؟؟؟؟
خیلی دوست دارم نظرتون رو در مور اواتارم بدونم [nishkhand]
اواتار جالبی داری این رنگ و نظم یه جورایی نشون میده ادم منظمی هستی البته این فقط نظر من بود.

ghalbeyakhi
17th July 2013, 05:36 PM
بچه ها جمیعا سلام همه میدونن یکی از شخصیت های پر حاشیه سایت منم متاسفانه اگه میشه منو نقد بکنید نسیه ندید برمااااا
فعلا در خواست ها زیاد بوده داداش میلاد باید وایستی تو صف کاکوsh_dokhtar7sh_dokhtar7
راستی شما که عکس خودتون رو گذاشتید چرا عکستون رو اپدیت نمی کنید عکس الانتون رو بذارید؟؟؟؟؟؟[shaad][tafakor][khanderiz]

fatima2012
17th July 2013, 05:48 PM
[QUOTE=ghalbeyakhi;492644]اواتار جالبی داری این رنگ و نظم یه جورایی نشون میده ادم منظمی هستی البته این فقط نظر من بود.[/QUOT

مرسی گلم [esteghbal]
نفر بعدی بیاد نقد کنه[nishkhand]

میلاد صفری
17th July 2013, 05:51 PM
والا عکس مناسب فعلا ندارم ولی به فکرش هستم

بانوی خیال
17th July 2013, 05:53 PM
[/QUOTE]مرسی گلم [esteghbal]
نفر بعدی بیاد نقد کنه[nishkhand][/QUOTE]
اواتارت خیییییییییییییییییلی خوشگله من خیلی دوستش میدارم[cheshmak]sh_dokhtar7

آراگل
17th July 2013, 06:05 PM
هیچ کس از اواتار من خوشش نمیادhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-30-.gif

ghalbeyakhi
17th July 2013, 06:09 PM
هیچ کس از اواتار من خوشش نمیادhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-30-.gif
اخی گریه نکن عزیزم اواتار تو هم قشنگه[labkhand] اما انگار خیلی تو حال و هوای کودکی و عروسک بازی های کودکی هستی،فقط اگر فکر می کنی اگر یه خرده دیگه بزرگتر بشی اواتارت رو عوض می کنی از همین حالا عوضش کن بذار اواتارت ثبات داشته باشه چون همیشه اواتارها در ذهن ها نقش می بندند.

بانوی خیال
17th July 2013, 06:13 PM
آخی آراگل جونم گریه نکن [esteghbal]اواتار شما هم خیلی بانمکه

آراگل
17th July 2013, 06:15 PM
اخی گریه نکن عزیزم اواتار تو هم قشنگه[labkhand] اما انگار خیلی تو حال و هوای کودکی و عروسک بازی های کودکی هستی،فقط اگر فکر می کنی اگر یه خرده دیگه بزرگتر بشی اواتارت رو عوض می کنی از همین حالا عوضش کن بذار اواتارت ثبات داشته باشه چون همیشه اواتارها در ذهن ها نقش می بندند.
یعنی عوضش کنم ؟من خیلی دوسش دارم

آخی آراگل جونم گریه نکن [esteghbal]اواتار شما هم خیلی بانمکه
مرسییییییی عزیزززم [esteghbal]آواتار شماهم خیلی قشنگه[labkhand]

ghalbeyakhi
17th July 2013, 06:16 PM
یعنی عوضش کنم ؟من خیلی دوسش دارم
عزیزم من منظورم این نبود که حتما عوضش کن گفتم اگر بعدا می خوای عوضش کنی از الان عوضش کن تا یک اواتار برای همیشه در ذهن اطرافیانت بمونه اصولا در دنیای مجازی دیگران با اوتارها بیشتر در ذهن می مونند تا اسم[labkhand]

m@some
17th July 2013, 06:35 PM
قلب یخی جونم اگه داداش میلادعکس الانشوبذاره همه باباصداش میکنن .بذارهمین باشه بهتره[khanderiz]

ghalbeyakhi
17th July 2013, 06:38 PM
قلب یخی جونم اگه داداش میلادعکس الانشوبذاره همه باباصداش میکنن .بذارهمین باشه بهتره[khanderiz]
اقا مصطفی که بچه های خودش رو پیدا کرد بذار این داداش میلاد هم عکسش رو بذاره بلکه ایشون هم بچه هاشو پیدا کنه[khande][cheshmak][labkhand][shaad][khanderiz]

آراگل
17th July 2013, 07:13 PM
این خوبه؟[nishkhand]

"VICTOR"
17th July 2013, 07:23 PM

آره ، عالیه .

"VICTOR"
17th July 2013, 07:27 PM

الآن قشنګتره .

آراگل
17th July 2013, 07:32 PM
الآن قشنګتره .
ممنووووووووووووون دوست عزیزمhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-40-.gif

"VICTOR"
17th July 2013, 07:36 PM
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآی منتقدان کجایید ، مثل اینکه دیګه انتقاد نمی کنید ؟! آره ؟!smilee_new1 (11)
من می خوام مورد نقد قرار بګیرم .sh_omomi62
ماه رمضونی آدمو ناراحت نکنید، اونم یه سید رو ، خوبیت نداره ها .[hoshdar]

"VICTOR"
17th July 2013, 07:39 PM
ممنووووووووووووون دوست عزیزمhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-40-.gif

خواههههش می کنم ، چقدر ګل قشنګی بهم دادی ، الآن میذارم تو ګلدون ، ممممممممممممممممممممممممن ون بابت ګل.:!:

aty.a
17th July 2013, 07:40 PM
سلام دوستان عزیزم[golrooz]
این قدر بحث تون جذابه درباره اواتارها
من هم رفتم دوباره اواتار قبلی ام رو گذاشتم[nishkhand]
ولی فک کنم بازهم تغییر بدم ولی الان نه!؟
حالا نظرتون درباره اواتارم چیه!؟
با ملایمت و عطوفت نظرتان رو بفرمایید[labkhand]

دبستان
17th July 2013, 07:43 PM
سلام برنخبه های عزیز
aty.a (http://www.njavan.com/forum/member.php?312196-aty-a)خیلی خوبه وعالی
ولی قبلی جالب نبود

میشه اواتار منم نظر بدیدخوشحال میشم بشنوم

بانوی خیال
17th July 2013, 07:44 PM
171717 عزیز اواتار شما ویژگی های یک اواتار خوب رو داره
به نظر من خیلی جالبه میشه دلیل انتخابشو بگید؟

ghalbeyakhi
17th July 2013, 07:44 PM
عزیزم الان اواتارت خیلی قشنگتره به شرطی که نخوای عوضش کنی بذار با یاین اواتار در ذهن بچه ها بمونی اینطوری اواتارت ماندگار تره

بانوی خیال
17th July 2013, 07:45 PM
عاطفه جون اواتار شما هم خیلی قشنگه با شخصیتت هم همخوانی داره و علاوه بر این ارامش رو به ادم منتقل میکنه[golrooz]

ghalbeyakhi
17th July 2013, 07:46 PM
این خوبه؟[nishkhand]
آراگل عزیز الان خیلی قشنگ تر شد اواتارت[shaad] امیدوارم اواتار ماندگاری باشه برای خودت و ماندگار تردر ذهن و یاد بقیه[golrooz]

بانوی خیال
17th July 2013, 07:47 PM
اراگل جون اواتار شما هم خیلی نمکیه
با این اواتار یه تصویر بامزه از شما تو ذهن من نقش بسته[cheshmak][golrooz]

بانوی خیال
17th July 2013, 07:48 PM
جناب دبستان اواتار شما هم خیلی جذابه میشه شما هم دلیل انتخاب اواتارتون رو بفرمایید

فایول
17th July 2013, 07:48 PM
سلام اواتارت خیلی جالب نیست شرمنده خودتون گفتید

اگر امکان داره برای منم نظربدید

ghalbeyakhi
17th July 2013, 07:50 PM
سلام برنخبه های عزیز
aty.a (http://www.njavan.com/forum/member.php?312196-aty-a)خیلی خوبه وعالی
ولی قبلی جالب نبود

میشه اواتار منم نظر بدیدخوشحال میشم بشنوم
اقا جواد اگر بخوای اواتارت رو عوض کنی به جاش چی میذاری ؟؟؟ بذار تا ما بگیم اون بهتره یا همینی که الان گذاشتی

بانوی خیال
17th July 2013, 07:51 PM
بچه ها اواتار منم بگید کنجکاو شدم نظرتون رو بدونم[soal]

ارگان
17th July 2013, 07:52 PM

سلام آتی جون عزیز
خیلی آواتارت زیباست
اون دخترکم خیلی ناز بود
کلا کارت درسته عزیزم[golrooz]

aty.a
17th July 2013, 07:52 PM
عزیزم الان اواتارت خیلی قشنگتره به شرطی که نخوای عوضش کنی بذار با یاین اواتار در ذهن بچه ها بمونی اینطوری اواتارت ماندگار تره
مرسی عزیزم
شما لطف داری
بذار یه کم فک کنم[tafakor][nishkhand]
چشم سعی می کنم عوض اش نکنم
تشکر بابت تایپک خوبتون[golrooz]

دبستان
17th July 2013, 07:53 PM
سلام عکس حرم امام حسین
چون من عاشق امام حسینم

دبستان
17th July 2013, 07:54 PM
فایول عزیزخیلی خوبه میشه اسم کاربری برای چیه باتشکر

ghalbeyakhi
17th July 2013, 07:55 PM
اواتار تو رو من اخر گازش می گیرم و می برم خودم بزرگش می کنم از بس خوشگل و خوشمزه است[bamazegi][labkhand][shaad][khanderiz][golrooz][golrooz]

ghalbeyakhi
17th July 2013, 07:56 PM
مرسی عزیزم
شما لطف داری
بذار یه کم فک کنم[tafakor][nishkhand]
چشم سعی می کنم عوض اش نکنم
تشکر بابت تایپک خوبتون[golrooz]
چشمت بی بلا عزیزم
خواهش می کنم[golrooz]

بانوی خیال
17th July 2013, 07:57 PM
قابلتو نداره تینا جون[cheshmak]

فایول
17th July 2013, 08:00 PM
سلام نظر بدید درباره من

ghalbeyakhi
17th July 2013, 08:02 PM
قابلتو نداره تینا جون[cheshmak]
خوب باشه پس وسایلش رو جمع کن الان میام می برمش[cheshmak][golrooz][bamazegi]

aty.a
عاطفه جون اواتار شما هم خیلی قشنگه با شخصیتت هم همخوانی داره و علاوه بر این ارامش رو به ادم منتقل میکنه[golrooz]

مهدیه جونم
مرسی شما هم لطف داری
اواتارت هم خیلی خوشگله[golrooz]
با تینای عزیز هم موافق ام باید این قدر گازش بگیریم تا گریه اش دربیاد[nishkhand]

"VICTOR"

معذرت می خوام آواتار قبلیتون یادم رفت .[khejalat]

فایول
17th July 2013, 08:03 PM
یه نظر بدم بزاریید دیگران درباره اواتار تون نظر بدن
دوستان ازهم دیگه تعریف نکنید

آراگل
17th July 2013, 08:03 PM
سلام نظر بدید درباره من
آواتار شما خیلی نازه [tashvigh]من دوسش دارم[golrooz]

بانوی خیال
17th July 2013, 08:04 PM
اماده است دوستان هرکی میخواد گاز بگیره دستاشو بشوره بیاد باباش حساسهsh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7

ghalbeyakhi
17th July 2013, 08:04 PM
سلام عکس حرم امام حسین
چون من عاشق امام حسینم
خوب اقا جواد ببین به کدومش نزدیکتری اون رو بذار [shaad] ولی به نظر من اگر حرم امام حسین رو بذاری هم به امضات بیشتر شبیه هم به خودت نزدیکتر اما باز هم تصمیم با شماست[labkhand]

فایول
17th July 2013, 08:05 PM
جناب دبستان گفتید اسم کاربری من شخصیت در علوم تربیتی هست فایول

"VICTOR"
17th July 2013, 08:05 PM

خییییلی نازه .

ghalbeyakhi
17th July 2013, 08:08 PM
یه نظر بدم بزاریید دیگران درباره اواتار تون نظر بدن
دوستان ازهم دیگه تعریف نکنید
اواتارت زیباست اما اگر می خواستی عوض کنی به نظرم یه عکسی بذار که با رو حیاتت جورتره وقتی می بینیش یه حس خوبی بهت منتقل بشه[golrooz]

"VICTOR"
17th July 2013, 08:11 PM
171717 عزیز اواتار شما ویژگی های یک اواتار خوب رو داره
به نظر من خیلی جالبه میشه دلیل انتخابشو بگید؟

بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون خانمی . باشه حتماً .یه دلیلش اینه که طرز لباس پوشیدنش شبیه خودمه و دلیل دیګه : مرتبه و وقتی یه پستی می نویسم از نظر خودم انګار در یک جلسه هستم و نظرم رو می ګم و دلیل دیګه اینکه دوسش دارم .بقیشو باید فکر کنم ، الآن نزدیک افطار حضور ذهن ندارم ، مخصوصاً اینکه بدون سحری روزه ګرفتم .

m@some
17th July 2013, 08:12 PM
من اومدم راجب من نظربدید؟

aty.a
17th July 2013, 08:14 PM
سلام آتی جون عزیز
خیلی آواتارت زیباست
اون دخترکم خیلی ناز بود
کلا کارت درسته عزیزم[golrooz]
سلام مائده عزیز
متشکرم.لطف داری
اره .اون دخترکه هم دوست اش داشتم چون سربند یا فاطمه (س) داشت
بازهم مرسی.تایپک اتون عالیه[golrooz]

taranome baraAan
17th July 2013, 08:14 PM
سلام به همه
من در جایگاهی نیسم که بخوام خیلی نظر بدم اما به درخواسته دوسته عزیزم اومدم
به نظره من آواتاره خوب آواتاراییه که بشه تو یه سایته علمی گذاشت و به قول مائده در سطحه انجمن باشه و بتونه محیطه سالمو خوبیرو ایجاد کنه برای تمامی کاربران
یا حتی کساییم که از بیرون میان
من خودم سایتای زیادی رفتم که وقتی میری آدم توش راحت نیستو حس میکنین بیشتر جنبه جلبه توجه داره تا فعالیتهای علمیو فقط میخوان با آواتارای جذابو دلفریب خودنمایی کنن

"VICTOR"
17th July 2013, 08:15 PM
من اومدم راجب من نظربدید؟

خوش اومدی ، به نظر من عکس پروفایلتون قشنګتره .

m@some
17th July 2013, 08:17 PM
مرسی اومدیدیسوال بپرسم ترنم باران وچرابعنوان اسم کاربری انتخاب کردید؟آوتاراتونوچراانتخاب کردیددلیل شما چی بود؟بنظرتون اسم کاربریتون باآواتارتون هماهنگه ؟

m@some
17th July 2013, 08:18 PM
خوش اومدی ، به نظر من عکس پروفایلتون قشنګتره .

مرسی عزیزم باشه رونظرتون فکرمیکنم ببینم دوستان چی میگن یه نتیجه کلی راجبش میگیرم

عبدالله91
17th July 2013, 08:20 PM
آواتار من چی؟

"VICTOR"
17th July 2013, 08:22 PM
مثل اینکه فقط مهدیه خانم راجع به آواتارم نظر دادن ، بقیه نظری ندارن ؟
در ضمن اګه امکانش هست فقط از آواتار صحبت نکنید ، بحث کم نیست .[tafakor]

مرسی عزیزم باشه رونظرتون فکرمیکنم ببینم دوستان چی میگن یه نتیجه کلی راجبش میگیرم

خواهش می کنم خانمی .[esteghbal]

parnian 80
17th July 2013, 08:24 PM
سلام دوستان!بنده آواتار عوض کردم.البته فکر نکنید از اون بازیگر دل کندما...![nishkhand]این همونه ولی بچگیاش!خوب این بهتره یا قبلی؟[soal]

m@some
17th July 2013, 08:24 PM
مثل اینکه فقط مهدیه خانم راجع به آواتارم نظر دادن ، بقیه نظری ندارن ؟
در ضمن اګه امکانش هست فقط از آواتار صحبت نکنید ، بحث کم نیست .[tafakor]

خواهش می کنم خانمی .[esteghbal]

اولین بحث ما آواتاره بعد جمع بندی بحث بقیه بحثارویکی یکی میذاریم عزیزم

"VICTOR"
17th July 2013, 08:25 PM
آواتار من چی؟

شما اسمتون هم شناخته شده هست ، فکر کنم اګه دوست داشته باشید بتونید آواتارتون رو عوضش کنید . در ضمن شما نګفتید ناراحت نمی شید من یا اګه کس دیګه ای دوست داشت اول پستش بسم الله الرحمن الرحیم بنویسه ؟

m@some
17th July 2013, 08:25 PM
سلام دوستان!بنده آواتار عوض کردم.البته فکر نکنید از اون بازیگر دل کندما...![nishkhand]این همونه ولی بچگیاش!خوب این بهتره یا قبلی؟[soal]

این دیگه خیلی عالیه پرنیان جون مرسی

"VICTOR"
17th July 2013, 08:26 PM

این قشنګتره .خیلی خوبه ،اینقدر عوض نکنید دیګه نمی شناسیمتون ها ![nishkhand]

ghalbeyakhi
به نظر من قبلی قشنگتره[golrooz]

parnian 80
این دیگه خیلی عالیه پرنیان جون مرسی
پس دیگه جای اشکال نداره؟بهتر لازم نیست بشه؟

parnian 80
17th July 2013, 08:28 PM
به نظر من قبلی قشنگتره[golrooz]
خیلی ممنون نظر دادین!

این قشنګتره .خیلی خوبه ،اینقدر عوض نکنید دیګه نمی شناسیمتون ها ![nishkhand]
[nishkhand][nishkhand][nishkhand][khande]
خیلی ممنون نظر دادین.

"VICTOR"
17th July 2013, 08:29 PM
پس دیگه جای اشکال نداره؟بهتر لازم نیست بشه؟

نه ، این خوبه .

ghalbeyakhi
خیلی ممنون نظر دادین!

خیلی ممنون نظر دادین.
خواهش می کنم باز هم تصمیم رو به خودت واگذار می کنیم[golrooz]

ارگان
آواتار من چی؟
سلام پدر جان
آواتاره شما که حرف نداره اما اگه بکگراندشو یه رنگه ملایم بذارید به نظرم خیلی عالی شه
راسی عکس پروفایلتونم شبیه چاپ روی زرشکای مشهده[khanderiz] هر وقت میبینم هوسه مشهد میکنم

"VICTOR"
17th July 2013, 08:30 PM
خیلی ممنون نظر دادین!

خیلی ممنون نظر دادین.

خواهههههههش می کنم .

ghalbeyakhi
17th July 2013, 08:30 PM
آواتار من چی؟
از نظر شما اواتار خوب چه ویژگیهایی داره ؟؟؟؟ چرا این اواتار رو گذاشتی ؟ اگر بخوای عوضش کنی به جاش چی میذاری؟؟؟
من چون ادم رکی هستم رک هم نظر میدم من زیاد از اواتارتون خوشم نمیاد خیلی بی رنگ و ماته راستش من یاد مرگ میفتم

mamadshumakher
17th July 2013, 08:37 PM
سلام دوستای گلم.

قرار شد اینجا انتقاد کنیم و از اون مهمتر خوشبین باشیم نسبت به انتقاد پس از حرفم ناراحت نشید....

19 صفحه رفت جلو یکی یکی دوستان اومدند تعریف کردند و تعریف شنیدند....

این یعنی انتخاب موضوع اواتار اونقدرا هم در ضرورت نبود که اولین بحث ما باشه ....یعنی اونقدری اواتارای مشکل دار نداشتیم که حالا نتونیم بحث رو جمع کنیم....[golrooz][golrooz][golrooz]

بانوی خیال
17th July 2013, 08:44 PM
من اواتار اقا عبدالله رو خیلی دوست دارم
کبوتر نماد صلحه نه مرگ

ghalbeyakhi
17th July 2013, 08:49 PM
من اواتار اقا عبدالله رو خیلی دوست دارم
کبوتر نماد صلحه نه مرگ
من منظوری نداشتم مهدیه جان حسم رو گفتم[golrooz]

ارگان
17th July 2013, 08:50 PM
سلام دوستای گلم.

قرار شد اینجا انتقاد کنیم و از اون مهمتر خوشبین باشیم نسبت به انتقاد پس از حرفم ناراحت نشید....

19 صفحه رفت جلو یکی یکی دوستان اومدند تعریف کردند و تعریف شنیدند....

این یعنی انتخاب موضوع اواتار اونقدرا هم در ضرورت نبود که اولین بحث ما باشه ....یعنی اونقدری اواتارای مشکل دار نداشتیم که حالا نتونیم بحث رو جمع کنیم....[golrooz][golrooz][golrooz]

سلام به داداش عزیز
بله حرفه شما کاملا درسته
بلاخره ما باید از یه جایی استارته کارو میزدیم دیگه
و درمورد جمع کردنشم دوستان درحال شناسایی آواتارهای نامناسب هستن و انشاالله به زودی بحثای جدیدتری شروع میشه
حالا اگه شما پیشنهادی دارین برای بحثه جدید خوشحال میشیم بشنویم[labkhand]

aty.a
17th July 2013, 09:00 PM
معذرت می خوام آواتار قبلیتون یادم رفت .[khejalat]
خاهش می کنم بانو
این قبلی بود
http://uc-njavan.ir/images/gp6ivrsa8tsu8wqmbp45.jpg (http://uc-njavan.ir/)

parnian 80
17th July 2013, 09:04 PM
خاهش می کنم بانو
این قبلی بود
سلام عاطفه جون.به نظر من همین بهتره!ماندگار تره!

aty.a
17th July 2013, 09:09 PM
سلام عاطفه جون.به نظر من همین بهتره!ماندگار تره!
سلام پرنیان عزیز
نمیدونم والا
من از چشم های ابی اش . اون سربند یازهرا اش بیشتر خوشم اومد
ولی دوستان درست می فرمایند
اگه زیاد هم اوتارام رو عوض کنم شاید کسی دیگه من رو نشناسه[labkhand]

parnian 80
17th July 2013, 09:14 PM
شاید اون قشنگ تر باشه ولی من این طرح ساده و آرامش بخش رو ماندگارتر از اون دختر می بینم و نمیدونم چرا ولی حس آرامش توش برام تداعی نمیشه زیاد!این که الان گذاشتی خیلی بهتره!

mozhgan.s
17th July 2013, 09:32 PM
احساس میکنم آواتار آقا عبدالله نماد صلحه و این زیباست.
میشه درباره ی آواتار منم نظر بدید؟لطفا.

1=1+1
17th July 2013, 10:38 PM
شاید اون قشنگ تر باشه ولی من این طرح ساده و آرامش بخش رو ماندگارتر از اون دختر می بینم و نمیدونم چرا ولی حس آرامش توش برام تداعی نمیشه زیاد!این که الان گذاشتی خیلی بهتره!

پرنیان جان . اینقد اواتارتو عوض نکن
دچار دوگانگی ارزشی شدم[nishkhand]

parnian 80
17th July 2013, 10:40 PM
پرنیان جان . اینقد اواتارتو عوض نکن
دچار دوگانگی ارزشی شدم[nishkhand]
آخی!نه عزیزم این آخریشه دیگه!

"VICTOR"
17th July 2013, 10:41 PM
خاهش می کنم بانو
این قبلی بود

چه نازه .
جفتش قشنګه .

آن شرلی
18th July 2013, 01:35 AM
سلام دوستان
نظرتون درباره ی آواتار من چیه؟[soal]
چند بار خواستم عوضش کنم اما گفتم شاید دیگه منو نشناسند...
حالا قشنگه؟
آخه من تاحالا هرجا که عضو شدم آواتارم همین بوده!

ریپورتر
18th July 2013, 09:53 AM
سلام دوستان
حالا قشنگه؟
به نظرم آواتارت قشنگه فانتزی و سنگین

عبدالله91
18th July 2013, 10:58 AM
شما اسمتون هم شناخته شده هست ، فکر کنم اګه دوست داشته باشید بتونید آواتارتون رو عوضش کنید . در ضمن شما نګفتید ناراحت نمی شید من یا اګه کس دیګه ای دوست داشت اول پستش بسم الله الرحمن الرحیم بنویسه ؟

سلام.

شما لطف دارین.

نه ؛ بسم الله الرحمن الرحیم مختص بنده نیست. خوشحالم میشم

عبدالله91
18th July 2013, 11:01 AM
سلام دوستان
حالا قشنگه؟

قشنگه؛ حال و هوا خصوصیات دخترونه زیاد توش هست

آن شرلی
18th July 2013, 11:10 AM
قشنگه؛ حال و هوا خصوصیات دخترونه زیاد توش هست
حالا دخترونه بودنش خوبه یا بد؟
من از صورت ملیحش خوشم اومد...

عبدالله91
18th July 2013, 11:18 AM
از نظر شما اواتار خوب چه ویژگیهایی داره ؟؟؟؟ چرا این اواتار رو گذاشتی ؟ اگر بخوای عوضش کنی به جاش چی میذاری؟؟؟
من چون ادم رکی هستم رک هم نظر میدم من زیاد از اواتارتون خوشم نمیاد خیلی بی رنگ و ماته راستش من یاد مرگ میفتم

از نظر بنده آواتار بیشتر معرفی کنندۀ درونیات فرد هست ینی همون آرمانها و علایقش.و میتونه معرف بخشی باشه که فعالیت میکنه یا در ارتباط با رشته اش باشه. اوایل آواتارم در ارتباط با صنعت بود که بعد عوضش کردم. یکی از عزیزان هم ازم خواستن که عوضش کنم و صنعتی نباشه. اما در کل من دلیلی برا انتخاب نام کاربری و عکس پروفایل و آواتارم دارم.

عکس پروفایل بنده گنبد مولا امام رضا(ع) است که یه سمتش یه شاخه گل داره و یه کبوتر به سمت حرم در حال پروازه. چون در کنار هر پستی آواتار نمایش داده میشه درواقع این پست از پروفایل سرچشمه میگیره که خونۀ فرد شناخته میشه؛ این کبوتر آواتار ما همون کبوتر در حال پرواز روی گنبد مولا در پروفایلم حساب کرده ام که جهت حرکت اون کبوتر به طرف گنبد و جهت حرکت این کبوتر به سمت بیرون است که نشون میده این کبوتر یه گلی رو از حرم برداشته و میاره به سمت تاپیک مورد نظر که قراره پستی ارسال بشه. درواقع اینو به این جهت گذاشته ام که همیشه یادم باشه که وقتی احساساتم درگیر شد از جوابگویی صرف نظر کنم و بعد از فروکش شدن حس چه ناراحتی و چه خوشحالی پست رو ارسال کنم یعنی از دخالت نفس جلوگیری کنم چون پستی که حکم گل رو داره باید تا حد امکان مطابق با حقیقت باشه و از نفسم پیروی نکنه. برا همین خیلی اتفاق افتاده که خواسته ام فورا جواب بفرستم صبر کرده ام و رفته ام بعده چند دقیقه اومده ام و با آرامش جواب داده ام.

بعد آواتارم نماد دوستی است.

عبدالله91
18th July 2013, 11:19 AM
حالا دخترونه بودنش خوبه یا بد؟
من از صورت ملیحش خوشم اومد...

خب عالیه چون شما دختر هستین و باید صفات دخترونه داشته باشین

آواتارتون که عالیه حرف نداره[tashvigh].این نظر بنده است

رضا66
18th July 2013, 11:36 AM
سلام

اوارتا آقا عبدا... خیلی جالبه ....کبوتر که هر وقت میبینم یاد مشهد الرضا زنده میشود وسلامی به آقا....

احسنت به این انتخاب...[golrooz][tashvigh]

آن شرلی
18th July 2013, 11:44 AM
بنظر من هم آواتار آقا عبدالله خیلی خاصه بطوریکه فکر نکنم هیچوقت از ذهنم پاک بشه...
[golrooz]

عبدالله91
18th July 2013, 11:58 AM
میشه درباره ی آواتار منم نظر بدید؟لطفا.

من که با دیدن آواتارتون بهم حس انتظار یا خداحافظی میده. یکی چشم به راه است یا یه نفر دیگه رو که در حال رفتن است رو نگاه میکنه.

دوستان کسی هست نظر دیگه ای داشته باشه؟ اینم آواتار:

http://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar307691_4.gif

BaAaHaR
18th July 2013, 12:03 PM
من که با دیدن آواتارتون بهم حس انتظار یا خداحافظی میده. یکی چشم به راه است یا یه نفر دیگه رو که در حال رفتن است رو نگاه میکنه.

دلش شوهرمیخواد.منتظره

عبدالله91
18th July 2013, 12:11 PM
دلش شوهرمیخواد.منتظره

ممنون از رک گویی. ناراحت نمیشه؟

آن شرلی
18th July 2013, 12:19 PM

فکر کنم خیره به جاده غرق در فکره...

ghalbeyakhi
18th July 2013, 12:44 PM
از نظر بنده آواتار بیشتر معرفی کنندۀ درونیات فرد هست ینی همون آرمانها و علایقش.و میتونه معرف بخشی باشه که فعالیت میکنه یا در ارتباط با رشته اش باشه. اوایل آواتارم در ارتباط با صنعت بود که بعد عوضش کردم. یکی از عزیزان هم ازم خواستن که عوضش کنم و صنعتی نباشه. اما در کل من دلیلی برا انتخاب نام کاربری و عکس پروفایل و آواتارم دارم.

عکس پروفایل بنده گنبد مولا امام رضا(ع) است که یه سمتش یه شاخه گل داره و یه کبوتر به سمت حرم در حال پروازه. چون در کنار هر پستی آواتار نمایش داده میشه درواقع این پست از پروفایل سرچشمه میگیره که خونۀ فرد شناخته میشه؛ این کبوتر آواتار ما همون کبوتر در حال پرواز روی گنبد مولا در پروفایلم حساب کرده ام که جهت حرکت اون کبوتر به طرف گنبد و جهت حرکت این کبوتر به سمت بیرون است که نشون میده این کبوتر یه گلی رو از حرم برداشته و میاره به سمت تاپیک مورد نظر که قراره پستی ارسال بشه. درواقع اینو به این جهت گذاشته ام که همیشه یادم باشه که وقتی احساساتم درگیر شد از جوابگویی صرف نظر کنم و بعد از فروکش شدن حس چه ناراحتی و چه خوشحالی پست رو ارسال کنم یعنی از دخالت نفس جلوگیری کنم چون پستی که حکم گل رو داره باید تا حد امکان مطابق با حقیقت باشه و از نفسم پیروی نکنه. برا همین خیلی اتفاق افتاده که خواسته ام فورا جواب بفرستم صبر کرده ام و رفته ام بعده چند دقیقه اومده ام و با آرامش جواب داده ام.

اقا مصطفی من نگفتم از آواتار شما بدم میاد اواتارتون قشنگه امامن زیاد خوشم نمیاد اخه این شکل اواتارتون شکلی هست که یکی از دوستانم که الان از دست دادمش همیشه می کشید اکثر طراحی هاش همین بود، وقتی نگاش می کنم یه حس غریب اما خوبی رو بهم منتقل می کنه انگاری یه جوری ارومه ،خاموشه ،خیلی مات و مبهوته شکلش توی ذهنم ثبت شده اگر گفتم که یاد مرگ میفتم به خاطر همین ویژگی هاش بود وگرنه از مرگ نه می ترسم نه بدم میاد،اتفاقا حس ارامشی که در مرگ هست در هیچ کجا نیست به خاطر همین مورد نقد قرارش دادم که به نظرم یک اواتار نباید ادمو یاد مرگ بندازه تا زندگی هست چرا مرگ! خوب این نظر منه مگه چیه ؟؟؟[nadidan]

رضا66
18th July 2013, 12:56 PM
اتفاقا همین که هر لحظه ادم یاد مرگ باشه بهتره..........همین معنی به ادم ارامش میده

در مورد اوارتاش که اقا عبدا... گفت خداحافظی با یه دوست خوب که حالا خیلی دور شده (چقدر من منفی بافم.)

ghalbeyakhi
18th July 2013, 01:07 PM
اتفاقا همین که هر لحظه ادم یاد مرگ باشه بهتره..........همین معنی به ادم ارامش میده

در مورد اوارتاش که اقا عبدا... گفت خداحافظی با یه دوست خوب که حالا خیلی دور شده (چقدر من منفی بافم.)
دوست عزیز به یاد مرگ بودن خود ادم خیلی بهتر از یاد از دست رفتن دیگرانه !!! درسته هردوش مرگه اما خوب یه فرق هایی داره[shaad][labkhand]

BaAaHaR
18th July 2013, 01:42 PM
ممنون از رک گویی. ناراحت نمیشه؟

منظورم دختر تو اواتاربود نه دارنده ی اواتار .[golrooz]

دبستان
18th July 2013, 03:39 PM
سلام BaAaHaR (http://www.njavan.com/forum/member.php?319102-BaAaHaR) اواتارتو عوض کن یاد جنگ می افته

رضا66
18th July 2013, 04:18 PM
دبستان جان سلام

اوارتارت الان عالیه به امضات هم خیلی میاد [tashvigh][golrooz]

fatima2012
18th July 2013, 04:30 PM
من عاشق اواتارتم دیگه همش به بابام میگم یه موتور مثه اون برام بخر ولی...........................
حیف که دخترم [bihes]
ولی رنگ ابی نفتیشو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ابی نفتی خوشگل تره[nishkhand]

BaAaHaR
18th July 2013, 05:10 PM
سلام BaAaHaR (http://www.njavan.com/forum/member.php?319102-BaAaHaR) اواتارتو عوض کن یاد جنگ می افته

سلام
خب منم میخوام بیفتین . در ضمن گفتم که نمیشه روسلیقه کسی نظر داد که خوبه یا نه[cheshmak]

عبدالله91
18th July 2013, 06:06 PM
دبستان جان سلام

اوارتارت الان عالیه به امضات هم خیلی میاد
سلام

رضا جان آواتار خودت چی؟

به نظر من خوبه،قشنگه. اما چرا کسی به آواتارشما گیر نمیده پس.

رضا66
18th July 2013, 06:19 PM
سلام

رضا جان آواتار خودت چی؟

به نظر من خوبه،قشنگه. اما چرا کسی به آواتارشما گیر نمیده پس.

داداش برای چی ؟؟؟؟؟

آقا ما آماده هر گونه انتقادی از سوی دوستان هستیم
ما مگه در باره اوارتا شما یا دبستان چیزه بدی گفتیم ......پوزش[entezar]

عبدالله91
18th July 2013, 06:27 PM
داداش برای چی ؟؟؟؟؟

آقا ما آماده هر گونه انتقادی از سوی دوستان هستیم
ما مگه در باره اوارتا شما یا دبستان چیزه بدی گفتیم ......پوزش[entezar]
نه؛ ما مگه میگیم شما بد گفتین؟ خیلی هم تعریف و تمجید کردین طوری که قند تو دلمون آب شد.

بعدش من که گفتم به نظرم قشنگه. اما باید یه کم بهت گیر بدن تا حسابی حالت سرجاش بیاد.

وجدانی اواتارت خیلی قشنگه.

یه نفر مخالف نیست که به آقا رضا انتقاد کنه

"VICTOR"
18th July 2013, 06:29 PM
سلام.

شما لطف دارین.

نه ؛ بسم الله الرحمن الرحیم مختص بنده نیست. خوشحالم میشم

سلام ، ممنون .

"VICTOR"
18th July 2013, 06:31 PM

چه دلایل جالبی ! عالیه [tashvigh]

"VICTOR"
18th July 2013, 06:34 PM

آینده شو می بینه . راهی که در پیش داره ...

"VICTOR"
18th July 2013, 06:38 PM
نه؛ ما مگه میگیم شما بد گفتین؟ خیلی هم تعریف و تمجید کردین طوری که قند تو دلمون آب شد.

بعدش من که گفتم به نظرم قشنگه. اما باید یه کم بهت گیر بدن تا حسابی حالت سرجاش بیاد.

وجدانی اواتارت خیلی قشنگه.

یه نفر مخالف نیست که به آقا رضا انتقاد کنه

من هستم ، آواتار ایشون تکراریه ، یه نفر دیګه هم عکس موتور رو ګذاشته ، اسمشون در خاطرم نیست متأسفانه .[tafakor]

ghalbeyakhi
18th July 2013, 07:07 PM
اقا جواد اواتار زیبایی رو انتخاب کردی بهت تبریک میگم[labkhand] امیدوارم عوضش نکنی تا با این اواتار توی ذهن بچه ها بمونی [shaad]

ghalbeyakhi
18th July 2013, 07:09 PM

به نظر من منتظر یه عزیزیه که هنوز رفتنش رو باور نکرده

رضا66
18th July 2013, 07:34 PM
آقا ما انتقاد پذیر بودیم آوارتارو عوض کردیم

سروه74
18th July 2013, 07:52 PM
سلام من که از اواتورم خیلی خوشم میاد
به نظر شماهام خوبه

H37
18th July 2013, 07:56 PM
به نظر شماهام خوبه

عکس کیه؟[nishkhand]

رضا66
18th July 2013, 08:01 PM
من خودم عشق موتورم.........
اما انتقاد پذیرترم[nishkhand]

عبدالله91
18th July 2013, 08:05 PM
اما انتقاد پذیرترم

صبر کن با عوض کردن تازه شروع میشه

m@some
18th July 2013, 08:07 PM
به نظر شماهام خوبه

سلام سروه جان عزیزم آواتارت اگه عوض بشه بهترآخه مدل شالش یطوریه به آدم حس جالبی نمیده وبه هرحال اگه دوست داری من به نظرت احترام میذارم

parnian 80
18th July 2013, 08:07 PM
به نظر شماهام خوبه
سلام سروه جان!میشه بپرسم چرا این آواتار؟

m@some
18th July 2013, 08:09 PM
من خودم عشق موتورم.........
اما انتقاد پذیرترم[nishkhand]

سلام آقارضا یه انتقادآواتارت خیلی زمینه اش تیره خوب معلوم نیست [tafakor] شایدم من خوب نمیبینم ها[khanderiz] اگه زمینه روشن باشه بهتره وقشنگتره

parnian 80
18th July 2013, 08:09 PM
به نظر شماهام خوبه
آخه میدونی چیه به نظر من(تاکید می کنم به نظر من)این موها که از تو شال افتاده بیرون به درد این سایت نمیخوره!بیرون شما شاید بتونی با این تیپ بری و طبیعی باشه ولی اینجا اصلا طبیعی نیستش!

رضا66
18th July 2013, 09:28 PM
سلام آقارضا یه انتقادآواتارت خیلی زمینه اش تیره خوب معلوم نیست [tafakor] شایدم من خوب نمیبینم ها[khanderiz] اگه زمینه روشن باشه بهتره وقشنگتره

حالا خوب میشه گفتم انتقاد پذیر نه این قدر.................[tafakor][entezar]

ghalbeyakhi
19th July 2013, 12:41 AM
آقا ما انتقاد پذیر بودیم آوارتارو عوض کردیم

تبریک میگم خیلی زیباست با امضات ارتباط قشنگی داره امیدوارم برای همیشه این اواتارات بمونه!!![shaad][labkhand] اگر دوست داشتی می تونی با فتوشاپ یه خرده روشنترش کنی[shaad]

ghalbeyakhi
19th July 2013, 12:48 AM
به نظر شماهام خوبه
سروه جان ممنون که اومدی ،اگر آواتارت عوض بشه خیلی بهتره! اگر عکس خودته که به نظرم نذاری بهتره چون زیاد نه از نظر عرف خوبه نه شرع [shaad] در کل در محیط مجازی گذاشتن اینگونه عکس ها توصیه نمیشه[labkhand]

سروه74
19th July 2013, 04:45 AM
عکس کیه؟[nishkhand]
عکس خودم

سروه74
19th July 2013, 04:47 AM
سلام سروه جان عزیزم آواتارت اگه عوض بشه بهترآخه مدل شالش یطوریه به آدم حس جالبی نمیده وبه هرحال اگه دوست داری من به نظرت احترام میذارم
مرسی از پیشنهادت عزیزم ولی عکس تکی مناسب فعلا همین وداشتم

سروه74
19th July 2013, 04:48 AM
سلام سروه جان!میشه بپرسم چرا این آواتار؟
سلام عزیزم بخدا چون ازخودم خیلی خوشم میاد این اواتارو گذاشتم

سروه74
19th July 2013, 04:50 AM
آخه میدونی چیه به نظر من(تاکید می کنم به نظر من)این موها که از تو شال افتاده بیرون به درد این سایت نمیخوره!بیرون شما شاید بتونی با این تیپ بری و طبیعی باشه ولی اینجا اصلا طبیعی نیستش!
چشم حالا که این وگفتی یه عکس با حجاب میزارم رو اواتارم

سروه74
19th July 2013, 04:51 AM
سروه جان ممنون که اومدی ،اگر آواتارت عوض بشه خیلی بهتره! اگر عکس خودته که به نظرم نذاری بهتره چون زیاد نه از نظر عرف خوبه نه شرع [shaad] در کل در محیط مجازی گذاشتن اینگونه عکس ها توصیه نمیشه[labkhand]
سلام عزیزم سعی کنم اگه تونستم عوضش کنم شاید واقعا حق با شماها باشه

سروه74
19th July 2013, 04:53 AM
درکل ازهمه کسایی که ازم انتقاد کردن واقعا ممنونم وسعی میکنم اواتارم وعوض کنم

SaSaMc2
19th July 2013, 06:07 AM
سلام...[golrooz]

دوستان يه وقت از كسي كه حضور نداره انتقاد نكنن...[golrooz]

خيلي بهتر بود در اولين پست تعريفاتي از خوب يا بد بودن انتشار پيدا ميكرد...

و بعد محدوديت ها و مسائل حقوقي و عرفي و شرعي ذكر ميشد و راي و نظر داده ميشد...

بهتره كه انتقاد بدون دليل و راهكار انجام نشه...

و به علت اينكه تصاوير ميتونن تغيير كنن از آوردن اسم خوداري بشه و جاي اون تصوير آپلود بشه و پيرامون تصوير بحث بشه تا شخص...

اينظوري دوستيها پايدارتر ميشه و تاپيك با تغيير تصوير شخص بي ارزش نميشه...

در صورتي كه تصوير غير اخلاقي يا شخصي بود از آپلود تصوير هم خود داري كنيد...

با تشكر...[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد