ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه قارچ سوخاری



parnian 80
16th July 2013, 12:30 PM
طرز تهیه قارچ سوخاری
http://www.zanrooz.com/wp-content/uploads/2012/08/001.jpgمواد لازم :قارچ نیم کیلو
سیر ریز شده دو حبه
پیاز متوسط ریز شده یک عدد
آرد یک و نیم فنجان
آرد ذرت یک قاشق سوپ خوری
آب یک و نیم فنجان
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل یک پر
پودر کاری نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
روغن گیاهی
لیمو و جعفری برای تزئینطرز تهیه :آرد، آرد ذرت، نمک، فلفل، بکینگ پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید. آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید. قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند. قبل از سرو کردن، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد