PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه پنیر سوخاری



parnian 80
16th July 2013, 12:17 PM
طرز تهیه پنیر سوخاری

http://www.niloblog.com/files/images/m50pal2y4gbo0qlcoe8b.jpg

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.
این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

مواد لازم


▪ ۵۰۰ گرم پنیر کاممبر
▪ دو قاشق سوپخوری آرد سفید
▪ دو قاشق چای خوری پودر خردل
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق سوپخوری شیر
▪ نصف فنجان خرده نان
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
▪ روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه


پنیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.
بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.
در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سس تند سرو نمایید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد