parnian 80
16th July 2013, 11:43 AM
طرزتهيه كنافه
http://upload7.ir/images/92820875983977657107.jpg
نيم كيلو كنافه را در يك كاسه بزرگ مى ريزيم و٢٥٠ گرم كره اب شده را به ان اضافه مى كنيم وانرا خوب چنگزده و با هم مخلوط مى كنيم تا كنافه خورد شود سپس در يك سينى
گرد به قطر ٣٠ سانتى متر ١/٤پ روغن يا كره مى ريزيم وبا ١/٤ق چ خورى رنگ سرخ
مخلوط مى كنيم اگر كره يا روغن اب شده يا نشده باشد هيچ فرقى نمى كند مهم ان است كه روغن يا كره با رنگ مخلوط شود سپس ٣/٤از كنافه را در سينى كه از قبل اماده كرديم مى ريزيم وبعد پنير موزرلا تازه را بدون نمك را ورقه ورقه كرده روى كنافه مى چينيم
وبقيه كنافه را بصورت يك لايه نازك روى پنير مى ريزيم وبراى پخت از دو روش استفاده مى شود يكى اينكه روش روى گاز است كه بايد مرتب سينى را روى گا ز با حرارت متوسط به مدت ده تا پانزده دقيقه چرخاند تا پنير ذوب ذوب شود روش دوم مى توانيم از فر استفاده
كنيم كه انرا در فر ١٨٠درجه به مدت ٢٥-٣٠
دقيقه قرا ر مى دهيم تا پنير ذوب شود ولى اگر روى گاز انجام دهيم زودتر اماده مى شود بعد از اينكه كنافه اماده شد شربت داغ كه از دو پيمانه شكر ويك پيمانه اب واق غ گلاب و اق چ خورى عرق بهار نا رنج ًو١/٤ ق چ خورى ابليمو ويا بجاى اب ليمو از جوهر ليمو ١/٨ق چ خورى اماده كردهايم روى كنافه مى ريزيم تا بخورد كنافه برود تذكر :قبل از اينكه شربت را روى كنافه بريزيم انرا در ظرف سرو بر مى گردانيم وبعد شربت داغ راروى ان مى ريزيم وسپس انرا بصورت مربع
مى بريم وروى هر مربع كمى پودر پسته مى ريزيم وانرا گرم سرو مى كنيم چون اگر سرد شود ان حالت كشى را نخواهد داشت
در امارات وبيشتر كشوور هاى عربى از پنيرى بنام پنير عكاوى كه خيلى شور است استفاده مى كنند كه انرا ورقه ورقه مى كنند وبه مدت يك شب در اب مى گذارند وچند بار اب انرا عوض مى كنند تا زمانى كه شورى پنير گرفته شود سپس انرا خوب خشك مى كنند كه اب نداشته باشد سپس انرا رنده مى كنند پانصد گرم پنير عكاوى به اضافه سيصد گرم پنير موزرلا رنده شده را با هم مخلوط مى كنند وبراى نيم كيلو كنافه استفاده مى كنند
ولى بهترين وراحت ترين راه استفاده از پنير مو زرلا تازه وبدون نمك است از پنيرى بايد استفاده شود كه بدو ن نمك وكشدار باشد.
طرزتهيه كنافه
http://upload7.ir/images/92820875983977657107.jpg
نيم كيلو كنافه را در يك كاسه بزرگ مى ريزيم و٢٥٠ گرم كره اب شده را به ان اضافه مى كنيم وانرا خوب چنگزده و با هم مخلوط مى كنيم تا كنافه خورد شود سپس در يك سينى
گرد به قطر ٣٠ سانتى متر ١/٤پ روغن يا كره مى ريزيم وبا ١/٤ق چ خورى رنگ سرخ
مخلوط مى كنيم اگر كره يا روغن اب شده يا نشده باشد هيچ فرقى نمى كند مهم ان است كه روغن يا كره با رنگ مخلوط شود سپس ٣/٤از كنافه را در سينى كه از قبل اماده كرديم مى ريزيم وبعد پنير موزرلا تازه را بدون نمك را ورقه ورقه كرده روى كنافه مى چينيم
وبقيه كنافه را بصورت يك لايه نازك روى پنير مى ريزيم وبراى پخت از دو روش استفاده مى شود يكى اينكه روش روى گاز است كه بايد مرتب سينى را روى گا ز با حرارت متوسط به مدت ده تا پانزده دقيقه چرخاند تا پنير ذوب ذوب شود روش دوم مى توانيم از فر استفاده
كنيم كه انرا در فر ١٨٠درجه به مدت ٢٥-٣٠
دقيقه قرا ر مى دهيم تا پنير ذوب شود ولى اگر روى گاز انجام دهيم زودتر اماده مى شود بعد از اينكه كنافه اماده شد شربت داغ كه از دو پيمانه شكر ويك پيمانه اب واق غ گلاب و اق چ خورى عرق بهار نا رنج ًو١/٤ ق چ خورى ابليمو ويا بجاى اب ليمو از جوهر ليمو ١/٨ق چ خورى اماده كردهايم روى كنافه مى ريزيم تا بخورد كنافه برود تذكر :قبل از اينكه شربت را روى كنافه بريزيم انرا در ظرف سرو بر مى گردانيم وبعد شربت داغ راروى ان مى ريزيم وسپس انرا بصورت مربع
مى بريم وروى هر مربع كمى پودر پسته مى ريزيم وانرا گرم سرو مى كنيم چون اگر سرد شود ان حالت كشى را نخواهد داشت
در امارات وبيشتر كشوور هاى عربى از پنيرى بنام پنير عكاوى كه خيلى شور است استفاده مى كنند كه انرا ورقه ورقه مى كنند وبه مدت يك شب در اب مى گذارند وچند بار اب انرا عوض مى كنند تا زمانى كه شورى پنير گرفته شود سپس انرا خوب خشك مى كنند كه اب نداشته باشد سپس انرا رنده مى كنند پانصد گرم پنير عكاوى به اضافه سيصد گرم پنير موزرلا رنده شده را با هم مخلوط مى كنند وبراى نيم كيلو كنافه استفاده مى كنند
ولى بهترين وراحت ترين راه استفاده از پنير مو زرلا تازه وبدون نمك است از پنيرى بايد استفاده شود كه بدو ن نمك وكشدار باشد.