parnian 80
14th July 2013, 06:33 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/Untitled-171.jpg
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر ميتوانيد آن را تهيه كنيد. مواد لازم:
تخم مرغ همزده
3 عدد
اسفناج
یک پیمانه
کره
يك قاشق غذاخوري
نمک
4/1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز يا پاپريكا
به مقدار لازم
طرز تهيه :
1- اسفناجها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.
2- سپس با فشار دست، آب اضافي آنها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يكدست بپزند.
4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد. 5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر ميتوانيد آن را تهيه كنيد. مواد لازم:
تخم مرغ همزده
3 عدد
اسفناج
یک پیمانه
کره
يك قاشق غذاخوري
نمک
4/1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز يا پاپريكا
به مقدار لازم
طرز تهيه :
1- اسفناجها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.
2- سپس با فشار دست، آب اضافي آنها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يكدست بپزند.
4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد. 5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.