ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ازدواج همزمان یک زن با ۲ برادر!!! ( +15)

solinaz
9th July 2013, 01:50 AM
خانم “تاشی سانگمو” در سن ۱۷ سالگی بصورت همزمان با ۲ برادر ازدواج کرد. این نوع ازدواج که در میان قبایل دور افتاده کشور نپال رایج است، از نظر ساکنان آن امری کاملا عادی است و حتی این کار خود را از چند جهت مفید می دانند.
تاشی سانگمو در خصوص ازدواج همزمان با ۲ برادر میگوید: زندگی به این شیوه بسیار آسان تر خواهد بود، چون به جای اینکه ثروت و دارایی خانواده به چند بخش تقسیم شود، همه در خانواده باقی می ماند و من نیز مسئول آن خواهم بود.
زمانیکه “تاشی سانگمو” با مینگمار لاما ۱۴ ساله ازدواج کرد، برادر شوهرش باسانگ ۱۱ سال سن داشت و چنین مقرر شد که بعد از ازدواج دختر با برادر بزرگ تر مراسم ازدواج او با برادر کوچکتر نیز برگزار شود. باسانگ میگوید: در این شیوه ازدواج، گذراندن زندگی برای همه ما آسان تر خواهد بود.
http://uploadtak.com/images/g7663_1baradar.jpg
در این شیوه ازدواج معمولا دختر با پسر بزرگتر خانواده ازدواج می کند و پس از آن به برادر کوچک تر اجازه ازدواج با او داده میشود. اما بهای این کار برای برادر کوچکتر این خواهد بود که مسئولیت پخت و پز و بزرگ کردن فرزندان بر عهده اوست و زن آنها هم مسئول دخل و خرج خانواده است.

yas-90
9th July 2013, 02:11 AM
قبلا یه شاخ رو سرم سبز شد واسه شنیدن خبری که تو اون زنه با 50 مرد ازدواج کرد[taajob].....این زنو که باید سر تا پاشو طلا گرفت که به دو تا راضی شده [sootzadan]

M@hdi42
9th July 2013, 02:14 AM
"خاک بر سرش" این تنها جمله ایه که میتونم بگم[nishkhand]

معمار حانیه
9th July 2013, 02:29 AM
اقا من کپ کردم . چرا این روزا. اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انشا الله هرگز این فرهنگ در ایران ما نیاد

SaSaMc2
9th July 2013, 03:00 AM
اينا زن اضافه نميارن تهش؟!!![nadanestan]

M@hdi42
9th July 2013, 03:06 AM

منم دقیقا داشتم به همین فکرمیکردم[nadidan]

zoh_reh
9th July 2013, 11:11 AM
اونقدر این رسمه عجیب غریبه که فکر کردن دوستان به اضافه اومدن زن برام جالب بود.

*nura*
9th July 2013, 12:09 PM
"خاک بر سرش" این تنها جمله ایه که میتونم بگم[nishkhand]

هــــــــــــه [nishkhand][nishkhand][nishkhand]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ارغنون
9th July 2013, 01:03 PM

این همه مرد 4 به بالا زن می گیرن مگه زن اضافه میاد. این به اون در :دی

رضوس
9th July 2013, 01:06 PM
باز این خوبه
اون زنهکه با هفتا برادر ازدواج کرده بود شاهکاره

mamadshumakher
9th July 2013, 01:12 PM
این همه مرد 4 به بالا زن می گیرن مگه زن اضافه میاد. این به اون در :دی

سلام منظورتون مرد اضافه بود؟

اینایی که 4تا زن میگیرن حتما وضعشون خوبه ,دیگه ببین اینا چقد وضعشون خرابه که 2تایی یه زن گرفتن [khande][nadidan]

ساناز فرهیدوش
9th July 2013, 01:16 PM
به این تفاوت فرهنگی می گن قابل توجه دوستی که گفت خاک بر سرش . چه طور بر عکسش اشکالی نداره ؟؟

من هیچ کدوم رو تایییدو تکذیب نمی کنم . اما نگرش ما طبق فرهنگ و احتماعی شدن ماست .

sr hesabi
9th July 2013, 05:24 PM
دقیقا مال فرهنگه
شما تو یه خونه دو تا ایفون میزاری
که اینا برن دو تا زن بگیرن[nishkhand]
خب ، حتما زن اونجا مثل مسواک نیست
مگه چیه......[nishkhand]

M@hdi42
9th July 2013, 05:33 PM
به این تفاوت فرهنگی می گن قابل توجه دوستی که گفت خاک بر سرش . چه طور بر عکسش اشکالی نداره ؟؟

من هیچ کدوم رو تایییدو تکذیب نمی کنم . اما نگرش ما طبق فرهنگ و احتماعی شدن ماست .

ببین خواهر[nishkhand] شما گیر میدی وادمو مجبور میکنی تو عموم یه چیزی بگیم که برای کوچکتر ها تهاجم فرهنگی محسوب میشه[nishkhand]

زنهای مکه یا مدینه (دقیق یادم نیست) از حضرت علی پرسیدن چرا مردا میتونن چند زن بگیرن ولی برعکس خیر. گفت اگه یه تشت اب داشته باشی و اب داخلشو تقسیم کنی بین چند کاسه خب میتونی دوباره اب های جدا شده رو برگردونی به تشت؟ اون زنها گفتن بله میتونیم.... حضرت گفت حالا اگر چند کاسه آب داشته باشیم و اونو بریزیم تو یه تشت میتونیم اونا رو از هم تفکیک کنیم ؟ اون اشخاص گفتن مسلما خیر. حضرت گفت دلیل اون سئوالتم تو همین مثاله. میتونی درک کنی منظورم چی بود؟[cheshmak] اگرمتوجه نشدین واضحتر بگم[nishkhand]

sr hesabi
9th July 2013, 05:37 PM
ببین خواهر[nishkhand] شما گیر میدی وادمو مجبور میکنی تو عموم یه چیزی بگیم که برای کوچکتر ها تهاجم فرهنگی محسوب میشه[nishkhand]

زنهای مکه یا مدینه (دقیق یادم نیست) از حضرت علی پرسیدن چرا مردا میتونن چند زن بگیرن ولی برعکس خیر. گفت اگه یه تشت اب داشته باشی و اب داخلشو تقسیم کنی بین چند کاسه خب میتونی دوباره اب های جدا شده رو برگردونی به تشت؟ اون زنها گفتن بله میتونیم.... حضرت گفت حالا اگر چند کاسه آب داشته باشیم و اونو بریزیم تو یه تشت میتونیم اونا رو از هم تفکیک کنیم ؟ اون اشخاص گفتن مسلما خیر. حضرت گفت دلیل اون سئوالتم تو همین مثاله. میتونی درک کنی منظورم چی بود؟[cheshmak] اگرمتوجه نشدین واضحتر بگم[nishkhand]
نه دیگه واضح تر سایتو میبندن[nishkhand]

بلدرچین
9th July 2013, 05:46 PM
حتما اداب و رسومه خاصی اونجا حاکمه دیگه.
باید احترام بگذاریم.شاید برای اونها اینکار ارزشمندو مقدسه

ماه آفرید
9th July 2013, 07:45 PM
خب مگه اونا دین ما را دارند؟خیلی چیزها از دین ما نمی دانند و خیلی چیزها ما از دین آنها...در ضمن یکم جو اینجا بر ضد خانما شد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احترام گذاشتن به فرهنگهای دیگران خیلی هم خوب است...

ساناز فرهیدوش
9th July 2013, 09:49 PM
بنده قصد کل کل ندارم خوبیت هم نداره بیشتر بحث رو باز کنیم اولا تسلیم و صلح .
دوما بنده از دیگاه جامعه شناسی گفتم .

اچه از نظر مذهبی فرهنگی هر چجوری که فکر کنی چند همسری چه برا خانم چه اقا یه بنیان زندگی سالم ضرر می زنه . ابعاد بقیش هم همین جا مختوم اعلام میشه صلوات

SaSaMc2
9th July 2013, 09:54 PM
سلام...[golrooz]

مشكل از اونجا شروع ميشه كه غيرت مال مرده و غيبت مال زن...[nishkhand]

اگه يه زن چنتا مرد بگيره مردا غيرتي ميشن هم و ميكشن...[khanderiz]

ولي اگه يه مرد چنتا زن بگيره ميشينن دور هم به كار اصليشون ميپردازن...[bamazegi]

واقعا واسه طرز فكر خودم متاسفم...[sootzadan]

shiny7
9th July 2013, 10:03 PM
سلام...[golrooz]

نه من فکر نمی کنم طرز فکرتون واقعا اینطوری باشه!!!![taajob][nishkhand]

همونی که آقا مهدی با یه روایت گفتن جواب همه ما رو داد!

به علاوه به قول دوستان اون ها که نمی دونن دین اسلام چیه و چی در اون درسته و غلطه!!

مسلمون نیستن که ازشون انتظار همچین کارایی نداشته باشیم!![hoshdar]

هر چند این کار مال خیلی خیلی قدیماست و تو قرن حاضر انتظار نمی ره همچین کارایی دیده بشه ولی خب...

چشم بادومی ها به خرافات و داشتن آداب و رسوم عجیب غریب معروفن!![bamazegi]

SaSaMc2
9th July 2013, 10:37 PM
البته توي دنيايي كه انسان انسان رو ميكشه و هزاران اتفاق ديگه...

اصلا اين اتفاق يه فاجعه محسوب نميشه...

فقط عجيب و نادره...

حتي از دزدي هم لِولش پايين تره...

shiny7
9th July 2013, 10:47 PM
البته توي دنيايي كه انسان انسان رو ميكشه و هزاران اتفاق ديگه...

اصلا اين اتفاق يه فاجعه محسوب نميشه...

فقط عجيب و نادره...

حتي از دزدي هم لِولش پايين تره...

سنت های قدیمی و گاهی مسخره و گاهی زشت و گاهی عجیب همیشه تو همه اقوام بوده!حتی تو ایران هنوزم هست!!!

و بله!...انفدر تو قرن حاضر چیزای وحشتناک دیگه میبینیم که اینا پیش پا افتاده هستن!!

چیزایی که باعث می شه اشک از چشم حتی مردا هم پایین بیاد!!!

SaSaMc2
9th July 2013, 11:57 PM
چیزایی که باعث می شه اشک از چشم حتی مردا هم پایین بیاد!!!

و ما كه گريه نكرديم...

گريه؟

نه!

كرديم...

به ما چه مرد نبايد...

ما كه نامرديم...

[bamazegi]
ـــــــــــــــــــــــــ ــ

يه سوال دارم:

به دو نفر كه ازدواج ميكنن ميگن زوج...

اينا كه سه نفرن، فرد هستن يا زوج؟ [nishkhand]

sr hesabi
10th July 2013, 12:01 AM
منمیه سوال دارم
بچه اینا به کدوم میگه بابا به کدوم میگه عمو
یا وقتی میگن بگو والدینت بیان مدرسه به جز مادره کی میره[nishkhand][nishkhand]
آخه فکر نکنم اینا چیزی از آزمایش ژنتیک بدونن[tafakor]

shiny7
10th July 2013, 12:02 AM
و ما كه گريه نكرديم...

گريه؟

نه!

كرديم...

به ما چه مرد نبايد...

ما كه نامرديم...

ـــــــــــــــــــــــــ ــ

يه سوال دارم:

به دو نفر كه ازدواج ميكنن ميگن زوج...

اينا كه سه نفرن، فرد هستن يا زوج؟ [nishkhand]

گریه مال [B]انسان هاست!!!مرد و زن نداره!!
مال آدمایی که دلاشون دریاست!!
مال آدمای دل پاک...
اونایی که خدا دوستشون داره!!
مرد و زن نداره!!

نه اینا نه زوجن نه فرد...سه نفرن که با هم زوجن پس "سوج" هستن!!![nishkhand][cheshmak]

TERRORIST
10th July 2013, 12:05 AM
سلام...[golrooz]

ازم فاصله بگیر[khande]

solinaz
10th July 2013, 12:07 AM
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییی بابا بیخیالش شین....
ببینین من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم:[nishkhand]
شما که دارین از پستی که گذاشتم لذت کاملو میبرید پس لطفا یه امتیازی ،تشکری!!!!!!هیچی؟!؟؟!؟بی رحما؟؟!؟؟خجالت نمیکشین؟!؟؟!؟[negaran][narahatish]
از این به بعد کسی حرف نزنه پس؟؟!؟![nishkhand]

shiny7
10th July 2013, 12:09 AM
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییی بابا بیخیالش شین....
ببینین من یه پیشنهاد خیلی خوب دارم:[nishkhand]
شما که دارین از پستی که گذاشتم لذت کاملو میبرید پس لطفا یه امتیازی ،تشکری!!!!!!هیچی؟!؟؟!؟بی رحما؟؟!؟؟خجالت نمیکشین؟!؟؟!؟[negaran][narahatish]
از این به بعد کسی حرف نزنه پس؟؟!؟![nishkhand]

دوستان به بحث شیرینتون ادامه بدین من مشکلو حل کردم!!!![cheshmak]

امتیاز داده شد!!!...

راحت باشین![khande]

solinaz
10th July 2013, 12:13 AM
دوستان به بحث شیرینتون ادامه بدین من مشکلو حل کردم!!!![cheshmak]

امتیاز داده شد!!!...

راحت باشین![khande]

نخییییییییییییییییییییییی ییییییییر راضی نیستم تو پستم حرف بزنین؟!؟؟![nishkhand]
دخملم شما میشه حرفی نزنی همه کارا زیر سر تو هست[nishkhand]
کافی نیست بازم میقام......[sootzadan]

solinaz
10th July 2013, 12:18 AM
راستی از این به بعدم کسی که بهم فقط امتیاز داده حق داره حرف بزنه.....ملتفته؟؟؟؟[sootzadan]

M@hdi42
10th July 2013, 03:07 PM
راستی از این به بعدم کسی که بهم فقط امتیاز داده حق داره حرف بزنه.....ملتفته؟؟؟؟[sootzadan]

منفی بدم حالیت میشه که کی حق داره کی نداره[eynaki] [nishkhand]

solinaz
10th July 2013, 03:09 PM
مگه نگفتم کسی حرف نزنه فقط درصورتی که امتیاز مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بدین اجازه دارین......من بدم امتیاز منفی؟؟؟؟؟؟[nishkhand][kootak]

solinaz
10th July 2013, 03:10 PM
مگه نگفتم کسی حرف نزنه فقط درصورتی که امتیاز مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بدین اجازه دارین......من بدم امتیاز منفی؟؟؟؟؟؟[nishkhand][kootak]
تا حالا به کسی ندادم[tafakor]میخوام ببینم چقدر لذت داره؟!؟[nishkhand]
واااااای اینا چرا دوتا شدنننننننن؟؟؟!؟؟!؟!؟![taajob][nadidan][sootzadan][nishkhand]

M@hdi42
10th July 2013, 03:11 PM

من ظرف 10 دقیقه میتونم امتیازتو صفر کنم. اکانت و فامیل کم ندارم[cheshmak]

در ضمن توضیحات کامل داده شده حرفی نمونده [sargije]

مرگ اینکه بخواین واضح توضیح بدم[bamazegi]

solinaz
10th July 2013, 03:12 PM
من ظرف 10 دقیقه میتونم امتیازتو صفر کنم. اکانت و فامیل کم ندارم[cheshmak]

در ضمن توضیحات کامل داده شده حرفی نمونده [sargije]

مرگ اینکه بخواین واضح توضیح بدم[bamazegi]

داداش منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟[nishkhand]

M@hdi42
10th July 2013, 03:15 PM
داداش منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟[nishkhand]

ابدا[nishkhand][nishkhand]

mahmoodmah
10th July 2013, 03:28 PM
حکایت زنان چند شوهری در هندوستان!! ازدواج همزمان یک زن با چند مرد را چند شوهری گویند که در برخی نواحی و ایالات هندوستان وجود دارد و زنان می‌توانند بیش از یک شوهر داشته باشند. این رسم بیشتر ناشی از کمبود زنان به علت رسم کشتن نوزادان دختر است. این رسم در میان طبقات «تودا» و «کوتا» از منطقه «نیلگریز» و طبقه «خاسا» از منطقه «جونان باور» و (اطراف شهر در ادون) و در بعضی دیگر از نقاط شمال هند رواج دارد.
رسم چند شوهری به دو گونه مختلف است:
الف) نوع اول «برادری» یا fraternal polyandry خوانده می‌شود که تمامی شوهرهای یک زن برادر هستند.
در این نوع از رسم چند شوهری، برادر ارشد نسبت به دیگر برادران از حقوق بیشتری در رابطه با زن برخوردار است. در میان طبقه «تودا» برادر ارشد با دختر ازدواج می‌کند، اما دیگر برادران نیز به او دسترسی دارند. فرزندانی که در این خانواده به دنیا می‌آیند، متعلق به برادر بزرگ هستند. این رسم هم اکنون در منطقه و ایالت «هاریانا» رواج دارد. حال اين سئوال برايمان پيش آمد كه اين جا چه بلايي به سر فرزندان مي آورند و فرزندي كه از يك زن واحد بوجود مي آيد مال كدام برادر است؟ اولاد اول به برادر بزرگتر تعلق خواهد داشت و به همين قياس فرزندان بعدي به برادران كوچكتر خواهد رسيد . بچه ها به ترتيب تعلق به برادر بزرگتر پدر و به بقيه عمو مي‌گويند.
ب) در رسم چند شوهری نوع دوم، شوهران یک زن با یکدیگر رابطه خویشاوندی ندارند. به این نوع ازدواج، چند شوهری متفرق، گفته می‌شود. این نوع ازدواج در میان طبقه «نیار» در ایالت «کرالا» مرسوم بوده است.
همچنین ازدواج مرد با زن برادر متوفی خود در صورتی که دارای فرزند ذکور باشد هم بین هندیها متداول است. در این نوع ازدواج در صورت مرگ شخصی که دارای فرزند ذکور است، برادر کوچک وی بایستی با بیوه‌اش ازدواج کند. بر اساس این رسم برادر بزرگ فرد متوفی، حق ندارد با بیوه برادر خود ازدواج نماید. این رسم در حال حاضر در میان طبقات «جات» «کجرات» و تعداد زیادی از دیگر طبقات ایالات «اتارپرادش» و طبقه «کاراگوز» در منطقه «میسور» رواج دارد.
علاوه بر هند، در قسمتی از برزیل، نپال، سریلانکا، چین و قبایل آمریکا نیز چنین ازدواج‌هایی صورت می‌گیرد.

- - - به روز رسانی شده - - -

ازدواج همزمان با 50 مرد

بر اساس گزارش پلیس هند، یک زن ۳۳ ساله طی چند سال گذشته با فریب چندین مرد اموال آنان را سرقت و اقدام به فرار کرده بود.

پلیس هند اعلام کرد: بعضی گزارش‌ها حاکی از آن دارد که این متهم 33 ساله نزدیک به ۵۰ بار اقدام به ازدواج کرده است.

پلیس شهر «چنای»اعلام کرد: در حال حاضر 7 شکایت رسمی علیه این زن به ثبت رسیده و این احتمال وجود دارد با دستگیری متهم بر تعداد قربانیان افزوده شود.

متهم پس از فریب دادن قربانیانش اقدام به ازدواج با آنان می‌کرد و پس از مدتی به بهانه‌های مختلف جواهراتش را می‌فروخت و با پول آن فرار می‌کرد.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، پلیس پس از دستگیری متهم، بازجویی از او را آغاز کرد و این احتمال وجود دارد که متهم جرائم دیگری نیز مرتکب شده باشد.

mahmoodmah
10th July 2013, 03:30 PM
ازدواج دختر ۲۴ساله با هفت نفر درطول ۴۵ روز و مسئله بارداری او !
اکتبر 23, 2010

یک دادگاه درمصر زنی را که در مدت ۴۵ روز با هفت مرد ازدواج کرده بود ،برای انجام تحقیق به زندان معرفی کرد.
دادگاه شهرغردقه دراستان بحرالاحمر درجنوب شرقی قاهره دستور داده است برای تشخیص هویت جنین این زن که درحال حاضرحامله است آزمایش‌های پزشکی مربوطه انجام شود.

پلیس مصر این زن را پس از آن دستگیر کرده است که آخرین همسر او بعد از یافتن عقدنامه ازدواج عرفی او با شخص دیگری علیه این زن که ۲۴ سال سن دارد شکایت کرده است.
این مرد به پلیس غردقه گفته است که دریکی از کافی شاپ‌های بزرگ غردقه با همسرش آشنا شده وهمانجا از وی خواستگاری کرده وچند روزبعد وی را به صورت عرفی عقد کرده است.
او یادآورشد که یک روز به صورت تصادفی عقدنامه‌ای را درمنزل یافته است که نشان می‌دهد همسرش چند روزپیش با شخص دیگری ازدواج کرده است.
این زن اعتراف کرده که در یک ماه ونیم گذشته با ۶ نفردیگر ازدواج کرده ومعمولا به صورت عرفی با مشتریان کافی شاپی که در آن کار می کند ازدواج می‌کند.
اوهمچنین گفته است که یک بار پس از سپری شدن تنها ۱۰ ساعت از طلاق با همسرش ،با مرد دیگری ازدواج کرده است.
دادگاه این زن را که در این مدت حامله شده است برای انجام آزمایش dna جهت تشخیص هویت جنین به پزشک قانونی معرفی کرده و به او اتهام فریبکاری وازدواج با چند نفرنسبت داده است.

- - - به روز رسانی شده - - -

زنی که همزمان با چند مرد ازدواج می کرد تا پول بدست بیاورد! + عکس

یک زن امریکایی برای این که به مردان کمک کند تا اقامت این کشور را بدست آورند در قبال دریافت پول نقد با آنها ازدواج میکرد، این زن در سال 2006 همزمان با سه مرد ازدواج کرد و حالا در دادگاهی به همین مناسبت محاکمه میشود. این زن که اهل ایالت ماساچوست امریکاست طی یک سال و در مقابل دریافت پول نقد با سه مرد از کشورهای غنا، چین و کنیا به صورت همزمان ازدواج کرده است تا به آنها کمک کند اقامت امریکا را بدست آورند!
دادستان در مورد ملیسا آن سوئین 43 ساله میگوید : او در سال 2006 درحالی با یک مرد کنیایی ازدواج کرده است که به صورت قانونی با یک مرد چینی و یک مرد غنایی هم ازدواج کرده بوده است.این زن به دلیل انجام این کار توسط دادگاه قضایی امریکا مجرم شناخته شده است.بنابر گزارشات او توافق نامه ای با طرف ها امضا میکرده که طی آن در قبال دریافت پول نقد ، ویزای اقامت و مزایای مهاجرتی به مردان ارائه میداده است. مبلغی که وی در این معاملات بدست می آورده است منتشر نشده است.
http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1391/5/24/24901_962.jpg

منبع : سيمرغ

mahmoodmah
10th July 2013, 03:32 PM
ازدواج یک زن با چند برادر

http://www.senohe.com/showthumbnail/250/true/Files/Modules/News/3506.jpg

در برخی از روستاهای هند ازدواج یک زن با چند برادر سنتی دیرینه است. آنها به دلیل اینکه میراث پدریشان کمتر بین وراث تقسیم بشود این اقدام ناشایست را انجام می دهند. در برخی از روستاها در شمال هند، مانند روستای دهردون، چند شوهری مرسوم است و زمانی که اولین فرزند پسر در خانواده ازدواج می کند سایر برادران به وی پیوسته و زندگی شان را با او ادامه می دهند. آنها این کار را به این دلیل انجام می دهند که وارث اموال پدرشان کمتر شود و شریک کمتری پیدا کند.
زن جوانی که در تصویر مشاهده می نمایید خم رجا، عروس پنج برادر است. وی فرزندی به نام جی دارد ولی او نمی داند که این فرزند از کدامیک از این برادران است .
رجا به این پنج شوهری عادت کرده و خود را خوشبخت می شمارد. نکته جالب این است که همه زنان در این روستا میزبان پنج همسر نیستند، تنها رجا این طور است و زنان دیگر نهایتا سه همسر دارند. مادر رجا نیز سه شوهر دارد که هر۳ برادرند و او نمی داند که رجا از کدام شوهرش است .
این ها همه نشانه های فروپاشی خانواده در کشورهای غیر اسلامی می باشد. حال باید شکر کنیم که دینمان اسلام است و ما را از این گمراهی ها و وحشیگری ها رهانیده‌ است.

منبع: www.niksalehi.com

mahmoodmah
10th July 2013, 03:34 PM
ازدواج باورنکردنی و همزمان یک زن با 14 مرد! +عکس

پلیس آمریکا از دستگیری یک زن ۳۵ ساله‌ خبر داد که با ۱۴ مرد ازدواج کرده و از حساب بانکی هزاران مرد دیگر هم سوء استفاده کرده بود. به گزارش ایران ناز بابی آن فینلی پس از دستگیری به ماموران گفت که به دلیل شکست عشقی مجبور شده ۱۴ بار ازدواج کند و به دلیل مشکلات مالی از مردان درخواست استفاده و برداشت از حساب‌های بانکی‌شان را می‌کرده است.

این زن ۳۵ ساله در ادامه یادآور شد: من ۹ فرزند دارم و به دلیل این که پول‌هایی را که از همسرانم در مصارف غیرقانونی خرج کردم، توسط ماموران پلیس دستگیر شدم. رییس پلیس ایالت آلابامای آمریکا در این باره به شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز، خاطرنشان کرد: این زن تاکنون بیش از یکصد هزار دلار از حساب‌های بانکی مردان مختلف برداشت کرده است.

http://www.irannaz.com/user_files/image/image47/0.901919001337104493_irannaz_com.jpg

علاوه بر این، اکثر افرادی که توسط این زن فریب خورده و اغفال شده‌اند نظامیان و ماموران ارتش آمریکا هستند. همچنین بسیاری از آنان به دلیل حفظ آبروی خود تاکنون علیه این زن شهادت نداده‌اند. این مقام مسئول پلیس در ادامه عنوان کرد: این زن طی دو دهه گذشته با شگردهای مختلف دست به این ازدواج‌ها و برداشت‌های غیرقانونی از حساب بانکی مردان کرده است. به طور حتم این زن جوان با اثبات تمامی جرایمش به حبس محکوم می‌شود.

nkhoshdel
10th July 2013, 03:36 PM
خیلی وحشتناکه [taajob]

mahmoodmah
10th July 2013, 03:38 PM
(http://biharf.com/content/319)زندگی زنی که تعدد زوج دارد ! - 1 عکس
(http://biharf.com/content/319) (http://biharf.com/content/319)
يكشنبه 20 آذر 1390 18:35

http://biharf.com/sites/default/files/imagecache/field_images_node_top/content/images/11-49/319-2317-polyamorous-Jaiya-Ma-550x358.jpg

یک زن که به همراه دو همسر و بچه های آنها زندگی می کند ، هفته گذشته در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و از زندگی اش گفت.
به گزارش بی حرف ، جایا که 34 سال سن دارد ، به همراه دو شوهر 49 و 44 ساله و بچه های شوهر اولش زندگی می کند.
در حالی که حضور این زن در یک برنامه زنده تلوزیونی مورد انتقاد فعالان حقوق خانواده قرار گرفته ، وی گفت زندگی بسیار خوبی داشته و به همه ی کارهای خود می رسد. نکته ی زشت این زندگی اینجاست که آنها همه با یکدیگر و در یک خانه زندگی می کنند!

mahmoodmah
10th July 2013, 03:40 PM
سرزمین چند شوهری!!! (http://drdeljeen.com/archives/2124)

http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet1.jpg (http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet1.jpg)

تا این زمان تبت* تنها کشوری است که در آنجا بعضی از زنان چند شوهر قانونی دارند و این کار را به اصطلاح علمی Polyandry می نامند
* (( تبت سرزمین مقدس بوداییان در آسیای مرکزی ست. پایتخت آن لهاسا است .
این سرزمین را روحانیان بودایی اداره می کنند و حکومت در دست دالایی – لاما (روحانی اعظم ) است .))

http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet3-300x300.jpg (http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet3.jpg)

برای این قانون دو دلیل وجود دارد :
دلیل اول : پدری که چهار فرزند پسر دارد ، یکباره یک دختر را به عقد چهار پسرش در می آورد و البته طبق قراردادی که دارند زن مذبور هر شب یا هر هفته را با یکی از برادران بسر می برد ،
با این کار اولا پدر اجازه نمی دهد که اساس خانواده اش گسیخته شود بلکه بالعکس وجود زنِ واحد، سبب اتحاد آنان می گردد و همه پروانه سان دور یک چراغ پرواز می کنند ، ثانیا ثروت پدر که از همه مهمتر است پراکنده نمی شود و به هدر نمی رود !
دلیل دوم : اگر همان پدر در مدت یکسال چهار دختر را برای چهار فرزندش عقد کند و زنان مذبور جداگانه باردار شوند ، در مدت یکسال یک خانواده چهار نفری ، دوازده نفر خواهد شد . اما چون زمین تبت زیاد حاصلخیز نیست و مواد غذایی محدود است ، می کوشند که از تولید نسل تا جائیکه مقدور می باشد جلوگیری کنند و با این کار جمعیت تبت را همیشه به همان اندازه ای که هست حفظ کنند .

http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet2-300x199.jpg (http://drdeljeen.com/wp-content/uploads/2012/01/tibet2.jpeg)
*** فرزندی که از یک زن واحد بوجود می آید، مال کدام برادر است ؟
اولاد اول به برادر بزرگتر تعلق خواهد داشت و به همین قیاس فرزندان بعدی به برادران کوچکتر خواهد رسید. بچه ها به ترتیب تعلق به برادر بزرگتر پدر و به بقیه عمو میگویند.

منبع : ویکیپدیا – تالار گفتگوی پزشکان و دندانپزشکان

ab.bb
10th July 2013, 04:06 PM
چند همسری رسم عجیبی نیست؛حالا چه یه زن باچند تا مرد یا یه مرد با چند تا زن .البته توی تبت هم ازدواج زن با چند برادر رایجه .

سجاد عابدی
10th July 2013, 08:42 PM
اینوخوب اومدی
راستی شاید برعکس این داستان هم باشه

* Elahe *
10th July 2013, 10:38 PM
از نظر من اینجور آدما مشکل روانی دارن!

مورگان
20th August 2013, 12:02 AM
غیرت میرتم که یخ دی[taajob][taajob][taajob]

maryam kia
20th August 2013, 07:34 PM
غیرت کجا بود بابا[nishkhand]
وای مردم از خنده مطلب باحالی بود[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
بیچاره بچه میمونه به کدوم بگه بابا[taajob]
برایه مهریه دادن هم جالب میشه ها[nishkhand]البته اگه بدن!
یا دوتا برادر جدا جدا میدن!یا واسه صرفه جویی روهم دیگه میزارن میدن[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد