ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه جویس توت فرنگی



parnian 80
8th July 2013, 02:06 PM
مواد لازم
توت‌فرنگی – دو کیلو
شکر – ۵/۲ کیلو
آب – دو پیمانه
ژلاتین – یک قاشق سوپخوری
آب – نصف پیمانه

http://ctrlalt.ir/wp-content/plugins/php-image-cache/image.php?path=/wp-content/uploads/2012/05/ax707961.jpgطرز تهیه
داخل یک ظرف لعابی توت‌فرنگی‌های تمیز شسته و خشک شده و بدون کاسبرگ را یک ردیف ریخته و یک ردیف شکر می‌ریزیم. این کار را تا انتهای توت‌فرنگی و شکر ادامه می‌دهیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا آب آن خارج شود. آب خارج شده را به مدت پنج دقیقه در ظرف لعابی حرارت می‌دهیم سپس توت‌فرنگی‌ها را در پارچه سفیدی ریخته تا آب آن خارج شده و توت‌فرنگی‌ها در پارچه بماند سپس دوطرف پارچه توت فرنگی (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%aa%d9%88%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c/)‌ها را جمع کرده و آن را در ظرف لعابی دیگری که دو پیمانه آب درون آن ریخته‌اید قرار داده و روی حرارت بگذارید تا جوش بخورد و طمع و بوی توت‌فرنگی وارد آن شود و سپس دستمال را خارج کرده و آب توت‌فرنگی خارج شده را که از ابتدا کنار گذاشته‌‌ایم به ظرف لعابی اضافه کرده و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا غلیظ شود. بعد از سرد شدن درون شیشه نگهداری کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد