Sa.n
20th June 2013, 10:58 PM
ترشی رشتی (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/sauces-and-pickles/pickled-rashti)
http://img.asemoni.com/pickled-rashti.jpg مواد لازم برای ترشی رشتی: گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم
برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم
کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم)
هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)
گوجه سبز / ۳۰۰ گرم
شپله / ۲۰۰ گرم
غوره غوره / ۱۰۰ گرم
سیاه دانه / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) / ۱۲ گرم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) / ۲۰۰ گرم
سرکه قرمز / به مقدار لازم روش تهیه ترشی رشتی:گل کلم، برگ کلم، کرفس، هویج، گوجه سبز و شپله را با هم مخلوط کرده، غوره غوره، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به آنها بیفزائید. نعناع و خالواش را نیز افزوده، در شیشه استریل شده ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. سپس در ظرف را بسته و در فضای خنک نگهداری کنید. این ترشی پس از سه هفته آماده است. (http://www.asemoni.com/)
http://img.asemoni.com/pickled-rashti.jpg مواد لازم برای ترشی رشتی: گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم
برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم
کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم)
هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)
گوجه سبز / ۳۰۰ گرم
شپله / ۲۰۰ گرم
غوره غوره / ۱۰۰ گرم
سیاه دانه / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
تخم گشنیز(کوبیده شده) / ۱۲ گرم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) / ۲۰۰ گرم
سرکه قرمز / به مقدار لازم روش تهیه ترشی رشتی:گل کلم، برگ کلم، کرفس، هویج، گوجه سبز و شپله را با هم مخلوط کرده، غوره غوره، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به آنها بیفزائید. نعناع و خالواش را نیز افزوده، در شیشه استریل شده ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. سپس در ظرف را بسته و در فضای خنک نگهداری کنید. این ترشی پس از سه هفته آماده است. (http://www.asemoni.com/)