PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی دلمه تره‌ فرنگی



Sa.n
19th June 2013, 09:37 PM
طرز تهیه ی دلمه تره‌ فرنگی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/cottage-leeks-recipe2.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1356.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/cottage-leeks-recipe2.html)
مواد لازم :

تره‌ فرنگی درشت
يك كيلوگرم


پياز
سه عدد


گوشت چرخ كرده
100 گرم


برنج پخته
دو پيمانه


نعنا، شويد و جعفری خرد شده
از هر كدام دو قاشق غذاخوری


رب گوجه‌ فرنگی
دو قاشق سوپخوری


هويج بزرگ
يك عدد


نمك و فلفل و روغن زیتون و آب
به ميزان لازم




طرز تهيه:قسمت سفيد تره‌فرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقه‌هاي تره‌فرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقه‌اي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمه‌ها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمه‌ها بپزند.منبع : sooran.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد