توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی خودم اختراع کردم!
shiny7
16th June 2013, 11:19 AM
سلام
دیروز مونده بودم چی بپزم بخوریم.
دیگه از خوردن برنج به طور random و روز و شبی خسته شده بودم!!
یعنی همه اینطوری بودیم!
واسه همینم گفتم یه غذای جدید از خودم بسازم!!
مامان می گفت خدا کنه بخوریم نمیریم!!(من: )
خلاصه دست بکار شدم!!
حالا پختم دیدیم نه به قول قدیمیا ترشی نخوریم یچیزی می شیم!
خب حالا دستورشو برا شما هم می ذارم دوست داشتید بپزید!
فقط قبلش یه آمبولانس جلو در خونه مستقر باشه!!![nishkhand][nishkhand]
اسمش رو هم گذاشتم:
[B]پیچ مرغ و پنیر[nishkhand][sootzadan]
مواد لازم:
نصف سینه مرغ پخته شده و چرخ شده
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده یه دونه متوسط
جعفری ساطوری فنجون
مارگارین(همون کره گیاهی خودمون)برش های 1 در 1 سانت
نون لواش برش های مستطیلی کوچیک
پنیر پیتزا یک فنجون
آبلیمو 1.5 قاشق مربا خوری
چیپس ساده خرد شده یه پیاله کوچیک
بادوم خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
زعفرون دو قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و آویشن هرچقدر خواستید!
روغن سرخ کردنی
مایتابه[nishkhand]
دستور پخت:
مرغ پخته شده و چرخ شده رو در ظرفی می ریزیم بادوم خرد شده با آبلیمو
چیپس و سس و زعفرون با هم مخلوط می کنیم[nishkhand]
یه برش از نون لواشو برمی داریم و یه قاشق از موادی که مخلوط کردیم توش می ریزیم
چند تکه از فلفل دلمه ای ها هم میریزیم روش
یکمم جعفری می ریزیم
نمک و فلفل و آویشنم روش می پاشیم
دو تیکه از کره ها هم به همراه مقداری پنیر پیتزا روش می ریزیم
نون رو رول می پیچیم(انگار داریم لقمه می گیریم)
بقیه رو هم همین طور می پیچیم و رول هارو در ماهیتابه که جزو مواد لازم بود[nishkhand] تو روغن داغ سرخ می کنیم
در مرحله بعد دور میز نهار خوری می شینید و با خانواده غذا رو نوش جان می کنید!![nishkhand][golrooz]
امیدوارم خوشتون بیاد
و
سالم بمونید![nishkhand]
shiny7
16th June 2013, 04:28 PM
دوستان من می ترسم یوقت بپزید خوشتون نیاد!!![negaran]
لطفا اگه کسی پخت بیاد اینجا بگه تا من عذاب وجدان نگیرم!![nishkhand]
Sa.n
16th June 2013, 08:52 PM
دوستان من می ترسم یوقت بپزید خوشتون نیاد!!![negaran]
لطفا اگه کسی پخت بیاد اینجا بگه تا من عذاب وجدان نگیرم!![nishkhand]
وااااااای شاینی جان من درست کردم عالی شده بود
واقعا تبریک می گم شما یک پا کدبانو هستیدا [esteghbal]
به ما هم یاد بدید
فقط به جای کره گیاهی کره معمولی استفاده کردم
اما عالی بود
درصورتی که باز هم از این غذاهای خوش مزه خوشمزه پختید به ماهم آموزش بدید خوشحال میشیـــــــــــــم
shiny7
16th June 2013, 09:27 PM
وااااااای شاینی جان من درست کردم عالی شده بود
واقعا تبریک می گم شما یک پا کدبانو هستیدا [esteghbal]
به ما هم یاد بدید
فقط به جای کره گیاهی کره معمولی استفاده کردم
اما عالی بود
درصورتی که باز هم از این غذاهای خوش مزه خوشمزه پختید به ماهم آموزش بدید خوشحال میشیـــــــــــــم
آآآآآ مرسی عزییزم!!!![golrooz][khejalat]
واقعا خوشحالم که خوشت اومده!!!
باشه حتما بازم چیزای جدید یاد گرفتم میذارم!![golrooz]
*masoumeh*
16th June 2013, 09:31 PM
وااااااای شاینی جان من درست کردم عالی شده بود
واقعا تبریک می گم شما یک پا کدبانو هستیدا [esteghbal]
به ما هم یاد بدید
فقط به جای کره گیاهی کره معمولی استفاده کردم
اما عالی بود
درصورتی که باز هم از این غذاهای خوش مزه خوشمزه پختید به ماهم آموزش بدید خوشحال میشیـــــــــــــم
واقعا؟؟؟؟
خیلی مواد داره اخه !من حال وحوصله ندارم این همه مواد اماده کنم[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
shiny7
8th August 2013, 01:45 PM
سلام!![golrooz]
باز هم اومدم با یه غذای من درآوردی دیگه!!![nishkhand][nishkhand]
من یادمه اسم غذای قبلیمم با پیچ شروع می شد......[sootzadan]
حالا اسم این هم پیچ بادمجونه!!!![nishkhand]
نمی دونم من چه علاقه ای به پیچ دارم؟؟!!!؟!؟[tafakor][soal]خودمم توش موندم!!!!![nishkhand][nadidan]
خب بریم سر بخت مواد لازم!!
گوشت چرخ کرده
بادمجان
فلفل دلمه ای سبز
گوجه فرنگی
پنیر(اگه خواستید)
ذرت (اگه خواستید)
نمک و روغن و آبغوره
خب.....
اول بادمجون ها رو دراز دراز و با قط کم(خیلی نازک) ببرید(یادتون نره پوستشو بکنید ها!!![hoshdar]) و تو روغن سرخ کنید.
**فوت کوزه گری:وقتی بادمجونارو بریدید تو یه لگن آب به همراه یه قاشق نمک بذارید تا 10 دقیقه ای خیس بخورن و نمک تو جونشون بره!
بعد گوشت ها رو قل قلی کنید(اگه از پنیر و ذرت هم استفاده می کنید اونارو لای گوشت بذارید و بعد قل قلی کنید)و تو روغن تفت بدید.
بازم**فوت کوزه گری!:قل قلی هارو تا زمانیکه رنگشون یکم عوض بشه و خودشونو بگیرن تو ماهیتابه هی بچرخونید(یعنی دسته ماهیتابه رو بگیرید هی تکون تکون بدید تا قل قلی ها قل بخورن تو ماهیتابه!![nishkhand]اینطوری قشنگ گرد و قل قلی می شن!![khanderiz])
حالا 2 تا ورق از بادمجون ها رو به شکل به علاوه رو هم بذارید و قل قلی ای وسطش بگذارید!اضافی قسمت های بادمجونو مثل بقچه روی قل قلی بیارید تا قشنگ روشو بپوشونه.آخر سر هم خلال دندون بزنید توش تا ثابت وایسته.
بقیه بادمجونا رو هم همینطوری کنید.
آخر سرم فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مربعی خورد شده رو روی خلال دندونا بزنید.
حالا بادمجونا رو توی ماهیتابه ای با یه ذره روغن و یه ته استکان آب و 2 قاشق آبغوره و یه کمی هم نمک بذارید تا بپزن(در ماهیتابه رو هم بذارید)
یه قل که زد بردارید و تو ظرف بچینید.
می تونید با برنج و یا خالی سرو کنید!
ما دیشب خوردیم حرف نداشت!!!!(مردم چقدر دست پخت خودشونو تحویل میگیرن!![labkhand][nishkhand][nadidan])
[B]نوش جــــــــــــــــان!!!!!sh_omom i76sh_omomi76
shiny7
8th August 2013, 01:47 PM
اینم 2 تا عکس از این خوشمزه غذا!!!!!!![shademani2][atash][atash][entezar2]
http://uc-njavan.ir/images/vjcgpj56olab2rxhl3ac.jpg
http://uc-njavan.ir/images/m9wjutxecqox45pd9nsw.jpg
ab.bb
8th August 2013, 04:07 PM
عسل با گلابی هم خیلی حال میده، چند روز پیش خوردم.
مواد لازم:
عسل
گلابی
طرز تهیه: عسل رو با قاشق چای خوری بمالید روی گلابی. حالا بخوریدش.
فایول
8th August 2013, 04:09 PM
سلام شاینی جان
مثل یانگوم نظرم اومد باریکلاااااااااا
فقط یه کپی رو خانمهای سایت بزار باشه[nishkhand]
"VICTOR"
8th August 2013, 05:23 PM
اینم 2 تا عکس از این خوشمزه غذا!!!!!!![shademani2][atash][atash][entezar2]
http://uc-njavan.ir/images/vjcgpj56olab2rxhl3ac.jpg
http://uc-njavan.ir/images/m9wjutxecqox45pd9nsw.jpg
اوووووو ، نه ، عکسا رو نشون نمی ده !!!
shiny7
8th August 2013, 06:19 PM
اوووووو ، نه ، عکسا رو نشون نمی ده !!!
چرا عزیزم با گوگل کروم یا موزیلا ببینی نشون میده!!
"VICTOR"
8th August 2013, 06:22 PM
چرا عزیزم با گوگل کروم یا موزیلا ببینی نشون میده!!
الآن درست شده ، ممنون ...[golrooz]
خوشمزه است ...[tashvigh]
parastoo zare
8th August 2013, 09:02 PM
بابا مخترع...
قیافش که خوبه!
تصمیم گرفتم درست کنم....
مممممممممممممممممنون که یاد دادی
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][entezar2][entezar2][entezar2][entezar2][entezar2][entezar2][entezar2][entezar2]
Dorna dordone
21st August 2013, 11:14 AM
سلام به شاینی عزیز و هنرمند خودممممممممم
قربون تو با این همه سلیقه و ابتکار خانومم[tashvigh]
بهت تبریک میگم عزیزم عالی بود
و خیلی تحسین میکنم کارای زیباتو[golrooz][golrooz]
هم تو هنر آشپزی و هم دیگر هنر هایی که تو پستهای دیگه از خانومم دیدم..
کاش منم همین اندازه وقت داشتم تو خونه تا بتونم دست به این جور ابتکارات بزنم[nishkhand]
میگم فقط یه پیشنهاد دارم عزیزم.. کاش این هنر های زیباتو تو پست ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم******* هم میذاشتی گلم.. چون فایول عزیزم واقعا زحمت کشیده واسه اون پست و ما همه نیاز داریم به وجود خانوم خلاق و کد بانویی چون شما[labkhand]
shiny7
5th September 2013, 11:30 PM
طرز تهیه سس مایونز رژیمی!!
سلام.[golrooz]
دستور پخت اصلی چیز دیگه ایه ولی اینی که من اینجا نوشتم رو خودم اختراع کردم و فقط ایده اش رو از اون دستور گرفتم.
در آخر دستور اصلی رو هم واسه کسایی که دوست دارن می ذارم!!
*خب مواد لازم برای سس مایونز رژیمی:
نخود فرنگی کاملا پخته شده 1 فنجان سرپر
ماست کم چرب چکیده شده 3 الی 4 الی 5 قاشق
آبغوره 2 قاشق
آبلیمو 1 قاشق
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آویشن و پودر سیر برای خوش طمع و خوش بو کردن سس هرکدام نصف قاشق چایخوری.
شکر برای کسانی که طعم ملس دوست دارن 1 قاشق غذاخوری سر خالی.
خب دستور پخت خیلی خیلی سادست!!
همه مواد رو داخل میکسر به هم بزنید و بعد روی سالاد سرو کنید.[shaad]
**فقط چند تا نکته:
اگر سستون شل شد می تونید نخود فرنگی بیشتری میکس کنید و به موادتون اضافه کنید.
ماست معمولی و چکیده نشده هم میشه استفاده کرد فقط سس شل میشه.
اگر دیدید بوی نامطبوع نخود فرنگی له شده خیلی زیاد میاد کمی آویشن و پودر سیر بیشتر بزنید.
اگر طعم سس خیلی ترش شد و طعم ملس بیشتر دوست دارید یه قاشق سرخالی شکر به سس اضافه کنید.
راستی تعجب نکنید اگر دیدی رنگ سس سبز میشه!![nishkhand]خب به خاطر نخوده دیگه ولی طعمش عالیه!!
کالری کمی هم داره و اصلا نیازی به استفاده از مایونز نیست!!
************************************************** **************8
دستوری که ازش ایده گرفتم:
نخود فرنگی
ارده
روغن زیتون
نمک و فلفل
نوشته شده توسط شاینی در ساعت 0:05 بامداد!!![khabalood][khab]
shiny7
7th September 2013, 11:12 AM
دوستان کسی این سس رو درست کرد ببینه خوب شده یا نه؟خوشش اومده یا نه؟
Sa.n
7th September 2013, 12:00 PM
طرز تهیه سس مایونز رژیمی!!
سلام.[golrooz]
دستور پخت اصلی چیز دیگه ایه ولی اینی که من اینجا نوشتم رو خودم اختراع کردم و فقط ایده اش رو از اون دستور گرفتم.
در آخر دستور اصلی رو هم واسه کسایی که دوست دارن می ذارم!!
*خب مواد لازم برای سس مایونز رژیمی:
نخود فرنگی کاملا پخته شده 1 فنجان سرپر
ماست کم چرب چکیده شده 3 الی 4 الی 5 قاشق
آبغوره 2 قاشق
آبلیمو 1 قاشق
روغن زیتون 2 الی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آویشن و پودر سیر برای خوش طمع و خوش بو کردن سس هرکدام نصف قاشق چایخوری.
شکر برای کسانی که طعم ملس دوست دارن 1 قاشق غذاخوری سر خالی.
خب دستور پخت خیلی خیلی سادست!!
همه مواد رو داخل میکسر به هم بزنید و بعد روی سالاد سرو کنید.[shaad]
**فقط چند تا نکته:
اگر سستون شل شد می تونید نخود فرنگی بیشتری میکس کنید و به موادتون اضافه کنید.
ماست معمولی و چکیده نشده هم میشه استفاده کرد فقط سس شل میشه.
اگر دیدید بوی نامطبوع نخود فرنگی له شده خیلی زیاد میاد کمی آویشن و پودر سیر بیشتر بزنید.
اگر طعم سس خیلی ترش شد و طعم ملس بیشتر دوست دارید یه قاشق سرخالی شکر به سس اضافه کنید.
راستی تعجب نکنید اگر دیدی رنگ سس سبز میشه!![nishkhand]خب به خاطر نخوده دیگه ولی طعمش عالیه!!
کالری کمی هم داره و اصلا نیازی به استفاده از مایونز نیست!!
************************************************** **************8
دستوری که ازش ایده گرفتم:
نخود فرنگی
ارده
روغن زیتون
نمک و فلفل
نوشته شده توسط شاینی در ساعت 0:05 بامداد!!![khabalood][khab]
سلام شاینی جان
واقعا عالی شده بود من که درست کردم
فقط یکم ترش شده بود حالا من نمی دونم فکر کردم آبغوره زیاد ریختم[nishkhand]
اما واقعا خوشمزه شده بود
ممنون
shiny7
7th September 2013, 12:20 PM
سلام شاینی جان
واقعا عالی شده بود من که درست کردم
فقط یکم ترش شده بود حالا من نمی دونم فکر کردم آبغوره زیاد ریختم[nishkhand]
اما واقعا خوشمزه شده بود
ممنون
آخ خداروشکر!!
همش خیال می کردم بد شده باشه و خودم با اعتماد به نفس گفته باشم خوبه!!
خب آبغوره که خودش واسه لاغری خوبه اما اگه خیلی ترش شده میتونی یکم ماست بیشتر بهش اضافه کنی تا طعمشو خنثی کنه.[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.