PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنان باردار، گل گاوزبان و قهوه نخورند



عبدالله91
16th June 2013, 08:20 AM
بسم الله الرحمن الرحیم


یک متخصص تغذیه گفت: دم کرده‌های گیاهی مانند چای نعناع و گل گاوزبان بر روی جنین تاثیر منفی دارد.

سید مرتضی صفوی با بیان اینکه تغذیه صحیح مادر در دوران بارداری در سلامت نوزاد بسیار موثر است، خاطر نشان کرد: مصرف مواد غذایی کافئین دار که در شکلات، نوشابه‌های گازدار شیرین و قهوه یافت می‌شود سلامت جنین را به خطر اندازد.

وی با اشاره به اینکه زنان باردار نباید از دم کرده های گیاهی مانند چای نعناع و گل گاوزبان استفاده کنند، گفت: تحقیقات نشان می‌دهد این دم کرده‌ها بر روی جنین تاثیر منفی دارد و حالت تهوع در سه ماهه اول بارداری موجب مشکلات دستگاه گوارشی و در سه ماهه سوم کمردرد و تورم اندام‌های تحتانی ناشی از رشد جنین را به دنبال دارد.

صفوی با اشاره به اهمیت رژیم صحیح غذایی پیش از بارداری و طول آن گفت: گرفتن رژیم غذایی در بارداری توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است رشد چنین را دچار مشکل کند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه زنان باردار مصرف اسیدفولیک را در برنامه غذایی خود قرار دهند، افزود: می‌توان اسیدفولیک مورد نیاز بدن را مصرف لبنیات و یا موجود مصرف قرص تامین کرد.

صفوی با اشاره به مصرف روزانه 18 میلی گرم آهن و ویتامین a در دوران بارداری گفت: آهن در حبوبات و گوشت‌های بدون چربی و پرندگان ماهی و تخم مرغ به میزان لازم وجود دارد و ویتامین a نیز در مواد غذایی زرد رنگ مانند سیب زمینی، هویج و زرد آلو یافت می‌شود.

وی با بیان اینکه زنان باردار حتی اگر اضافه وزن دارند نباید در دوران بارداری اقدام به کاهش وزن کنند،‌ افزود: در دوران بارداری بهتر است از مصرف فست فودها، پنیرهای چرب، شیر پاستوریزه نشده، تخم مرغ خام، سس مایونز و ماهی‌هایی که ممکن است در گوشت آن‌ها جیوه وجود داشته باشد مانند کوسه و اره ماهی نیز پرهیز شود.

منبع : ایسنا

masoume.a.92
16th June 2013, 02:43 PM
مقادیر بسیار بالای پاراگزانتین سرمی(در اثر مصرف کافئین) با افزایش میزان سقط همراه بوده. این مقادیر بالا معادل نوشیدن بیش از 5 فنجان قهوه در روز است. البته مقادیر کمتر هم ممکن است خطرآفرین باشد.
میزان محدودیت رشد جنین (IUGR) در زنان بارداری که روزانه بیش از 200 میلی گرم کافئین مصرف میکردند افزایش یافته و به حدود 1.4 رسید. درنهایت توصیه میشود که مصرف کافئین در طی بارداری به کمتر از 300 میلی گرم و یا حدود 3 فنجان 5 اونسی قهوه صاف شده در روز محدود شود. [golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد