ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امگا 3 باعث نرمی عروق می‌شود



Sa.n
15th June 2013, 04:11 PM
امگا 3 باعث نرمی عروق می‌شود
نرمی و انعطاف بیشتر عروق باعث می‌شود که خون بهتر و آزادتر در رگ‌ها جریان داشته باشد و در نتیجه‌ی این انعطاف پذیری فشار خون نیز کاهش پیدا می‌کند.

http://img.tebyan.net/big/1392/02/92421242282114243189244181764923323922144.jpg
مصرف مکمل امگا 3 باعث بهبود انعطاف پذیری و نرمی عروق می‌شود. زمانی هم که رگ‌های ما نرم و انعطاف پذیر باشد قلب در سلامت بالایی قرار می‌گیرد.محققان استرالیایی روی مکمل اسیدهای چرب امگا 3 و تأثیر آن روی انعطاف پذیری عروق مطالعاتی کردند. برای این کار آن‌ها روی 25 نفر بررسی‌هایی انجام دادند. در طی این پژوهش میزان کالری دریافتی تمام شرکت کننده ها کاهش داده شد.گروهی از این افراد به مدت 12 هفته مکمل امگا 3 دریافت کردند اما گروه دیگر چنین مکملی در برنامه‌ی غذایی‌شان نداشته‌اند. در پایان این دوره همه‌ی شرکت کننده ها کاهش وزن داشته‌اند و میزان تری گلیسیرید (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=210793) آن‌ها نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. اما علاوه بر این نرمی و انعطاف پذیری گروهی که مکمل‌های امگا 3 دریافت کرده بودند به میزان 20 درصد افزایش داشته است.
بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 نمی‌باشد و باید از طریق مواد غذایی
به فکر جذب آن‌ها باشید. این اسیدهای چرب به وفور در ماهی‌های چرب مثل ماهی‌های آزاد وجود دارد


به عقیده‌ی محققان نرمی و انعطاف بیشتر عروق باعث می‌شود که خون بهتر و آزادتر در رگ‌ها جریان داشته باشد و در نتیجه‌ی این انعطاف پذیری فشار خون نیز کاهش پیدا می‌کند. حتماً می‌دانید که فشار خون بالا (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=243792) یکی از عوامل اصلی بیماری‌های قلبی عروقی است. محققان این تأثیر را با سه فرضیه توجیه می‌کنند: * افزایش اکسید نیتریت،* کاهش فعالیت اسیدهای چرب امگا 6 (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=221888)(میزان زیادی این اسیدهای چرب خطر ساز می‌شود)* و یا تأثیر مستقیم آن‌ها روی رگ‌های خونی. در هر حال توصیه می‌کنیم مصرف امگا 3 ها را در برنامه‌ی غذایی‌تان گنجانده و از خواص آن‌ها بیشترین استفاده را ببرید. بدن ما قادر به تولید اسیدهای چرب امگا 3 نمی‌باشد و باید از طریق مواد غذایی به فکر جذب آن‌ها باشید. این اسیدهای چرب به وفور در ماهی‌های چرب (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=107129) مثل ماهی‌های آزاد وجود دارد.
منبع :
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=246711

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد