PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )



Sa.n
25th May 2013, 05:09 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1334.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/ksadya-chicken2-peppers.html)
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان
نیم کیلو


فلفل سبز
2 عدد


فلفل قرمز چیلی
1 عدد


پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)
1.5 پیمانه


تورتیلا
6 عدد


روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری


گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز)
نیم پیمانه


پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن)
سه قاشق غذاخوری


گشنیز یا ریحان تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری




طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

ارزش غذایی :
• کالری: 124
• چربی: 5 گرم
• کلسترول: 24 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 2 گرم
• کربوهیدرات: 11 گرم
• چربی اشباع نشده: 1 گرم
• سدیم: 238 میلی گرم
• پتاسیم: 331 میلی گرم
منبع : bartarinha.ir

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد