ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی حلوای پسته



Sa.n
23rd May 2013, 06:59 PM
طرز تهیه حلوای پسته (http://namnak.com/2792-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87.html) (http://namnak.com/2792-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-no863.jpg (http://namnak.com/2792-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87.html#)
آب و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته كنار بگذارید.مواد لازم:
آرد: 500 گرم
كره: 250 گرم
روغن مایع: 125 میلی لیتر
پسته پودرشده: 100 گرم
هل: 2 قاشق سوپ خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

مواد لازم شربت:
آب: 500 میلی لیتر
شكر: 500 گرم

طرز تهیه :
ابتدا شیره را به این صورت تهیه کنید : آب و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته كنار بگذارید. حالا كره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه كرده و درصورت خشك بودن خمیر می توان كره به آن اضافه كرد. داخل اسكوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده كرده و از قاشق جدا كنید، سپس در كپسول های كاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری كیك اسفنجی حلوای پسته را تزیین كنید.
منبع : funshad.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد