توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث معرفی
مجید موحد
4th May 2013, 07:02 PM
از دوستان عزیز تقاضای مبنی یر معرفی خود در سه جمله را دارم. به صورتی که هر فرد خود را در سه جمله بطوریکه نشانگر شناخت کامل برای دیگران باشد را عنوان نماید. با تشکر
z.000
4th May 2013, 07:06 PM
فقط سه تا.چه سخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
z.000
4th May 2013, 07:12 PM
بقیه میگن:
جدی.مرموز وپیچیده.دلسوز[cheshmak]
ولی خودم اینجوری فکر نمیکنم[labkhand]
مجید موحد
4th May 2013, 07:13 PM
فقط سه تا.چه سخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هنر شماست که در سه جمله خودتونو توصیف کنید!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم که موئفق باشید[tafakor]
مجید موحد
4th May 2013, 07:15 PM
خب شما نباید حرفای دیگرون را ملاک قرار بدید ..................شما به فرض قراره که خودتونو برای شخصی که شما رو نمیشناسه معرفی کنید..............همین
moham-s
4th May 2013, 09:48 PM
1-محمد هستم,متولد اردیبهشت 73, سه تا داداشیم و یک خواهر([golrooz]),فعلا که دانشجو هستم.
2-لحن صحبت کردنم جوریه که همه فکر میکنن الان میخوام طرفو کتک بزنم اما خدا میدونه که من تا حالاش خدارو شکر اصلا و ابدا به طور قلبی عصبانی نشدم....(خدایا خودت به من کمک کن که این لحنو درست کنم)-یه نمه خجالتی-کم حرف-
3-عاشق طبیعت-گل و گیاه و حیوانات و...-هستم,عاشق رشته ی کوه نوردی هستم و عاشق تر اونایی که کوه نوردی میکنن.(به سلامتی همشون)
[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.