ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه خوراکی های چرب ضروری برای بدن



poune
5th April 2013, 03:27 PM
این خوراکی‌ها دارای چربی‌های خاصی هستند که بودنشان می‌تواند به تقویت قوای بدن کمک بسزایی کند.


بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.البته در این میان می‌توانیم خوراکی‌های چربی را نیز پیدا کنیم که خوردن آنها برای بدن بسیار مفید و همچنین لازم است.

این خوراکی‌ها دارای چربی‌های خاصی هستند که بودنشان می‌تواند به تقویت قوای بدن کمک بسزایی کند.

هسته انگور

شاید این روزها فصل انگور نباشد اما به یاد داشته باشید که هسته انگور یکی از منابع سرشار از چربی‌های گیاهی است. این خوراکی می‌تواند بدن شما را در مقابل بسیاری از بیماری‌ها محافظت کند. میزان زیاد ویتامین e و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های این خوراکی بدن انسان را بیمه کامل می‌کنند.

گردو

یکی از خوراکی‌های معروف که همیشه از آن به‌عنوان یک معجزه‌گر یاد می‌شود گردو است. این خوراکی را می‌توانید صبح‌ها همراه با صبحانه میل کنید یا اینکه آن را در غذاهای مختلف بریزید. گردو منبعی سرشار از امگا 3 است و می‌تواند برای دستگاه‌های عروقی و همچنین قلب شما بسیار مفید باشد.

نارگیل

یک میوه با پوستی خشن و بدنه‌ای ضدضربه اما با قلبی سفید و پر از فایده میوه‌ای نیست جز نارگیل. این میوه بسیار خوشمزه بوده و می‌تواند از بسیاری از بیماری‌های انسان جلوگیری کند. روغن نارگیل یکی از روغن‌های بسیار مفید برای پخت و پز است و همچنین باعث افزایش متابولیسم بدن نیز می‌شود.

تخم کتان

یکی از بهترین خوراکی‌ها که روغنی بسیار سالم و همچنین سرشار از چربی‌های مفید دارد تخم کتان است. از روغن تخم کتان می‌توانید در غذاهای مختلف و همچنین در تهیه سالادهای خوشمزه استفاده کنید. بسیاری از تحقیقات نشان داده است که این خوراکی حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است.
منبع: سایت کنجکاو

5866
5th April 2013, 09:37 PM
ممنون کاش میشد چربی های بد رو معرفی کنی
بدونیم کدوم خوراکی های چرب رو نخوریم تشکر [tashvigh]

s.s.n
5th April 2013, 10:14 PM
یه نکته جالب اینه که من خیلیا رو دیدم که وقتی انگور میخورند هستشو نمی خورند!

yas-90
5th April 2013, 10:15 PM
ممنون کاش میشد چربی های بد رو معرفی کنی
بدونیم کدوم خوراکی های چرب رو نخوریم تشکر [tashvigh]

سلام

كره، مایونز، پنیرها و ماست های خامه ای، خامه، غذاهای چرب مثل كله پاچه، خوراك مغز، همه محصولات كارخانه ای مانند سوسیس و كالباس و پیراشكی گوشت، روغن نباتی جامد، روغن حیوانی، شیر و ماست پر چرب، چربی گوشت، چربی و پوست مرغ، غذاهای سرخ کردنی و ...

k.ahmadi
5th April 2013, 11:56 PM
ما در بدنمان دو نوع چربی داریم:خوب و بد

این مواد هم احتمالا دارای چربی خوب هستن که موجب دفع چربیهای بد میشن.

عبدالله91
6th April 2013, 03:23 AM
سلام

كره، مایونز، پنیرها و ماست های خامه ای، خامه، غذاهای چرب مثل كله پاچه، خوراك مغز، همه محصولات كارخانه ای مانند سوسیس و كالباس و پیراشكی گوشت، روغن نباتی جامد، روغن حیوانی، شیر و ماست پر چرب، چربی گوشت، چربی و پوست مرغ، غذاهای سرخ کردنی و ...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.خسته نباشین

پس چربی های خوب کدوما هستند؟چی باید بخوریم؟

این علم تغذیه و پزشکی هر جا که غذاهای خوشمزه هست رو میاد پلمپ میکنه. شدن اتحادیۀ صنفی. ینی نباید اینارو بخوریم؟

5866
6th April 2013, 10:25 AM
مرسی ممنون خیلی لطف کردی
اون دفعه هم راجب جراحی بینی عالی بود
امیدوارم زودتر تسویه کنید[golrooz]

yas-90
6th April 2013, 11:30 AM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.خسته نباشین

پس چربی های خوب کدوما هستند؟چی باید بخوریم؟

این علم تغذیه و پزشکی هر جا که غذاهای خوشمزه هست رو میاد پلمپ میکنه. شدن اتحادیۀ صنفی. ینی نباید اینارو بخوریم؟



سلام

فکر کنم اول بهتره انواع چربی رو بگم:

چربی های خوب: چربی های غیر اشباع هستن که میتونن کلسترول بد رو کاهش و کلسترول خوب رو افزایش بدن.........در روغن زیتون و بادام زمینی و آووکادو و کانولا و بسیاری از مغزها وجود داره

چربی متوسط: چربی های غیر اشباعی هستن اما در صورت مصرف کم میتونن باعش کاهش کلسترول بشن و در صورت مصرف زیاد نه تنها تاثیر مناسبی ندارند بلکه میتونن نتیجه عکس بدن و حتی از کارکرد صحیح سیستم ایمنی هم جلوگیری کنن

چربی بد: چربی های اشباع که در دمای اتقا حالت جامد دارن و مستقیما در افزایش کلسرول خون نقش دارن در حالیکه چربی های غیر اشباع به صورت مستقیم باعث افزایش کلسترول که نمیشن حتی گاهی مثلا روغن ماهی میتونه باعث کاهش کلسترول هم بشه

چربی های خیلی بد: این چربی ها رو چربی های ترانس میگن که همین چربی های اشباع نشده رو طی فرایند هیدروژناسیون اشباع میکنن که باعث افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب در بدن میشن

از این چربی های در صنعت غذایی هم استفاده میشه واسه همینه که تاکید به عدم مصرف یا کاهش مصرف این مواد میکنن.....مثل همین کره و غذاهای آماده و چیپس و پفک و شیرینی ها و ...


مثال هایی از چربی های خوب:

گوشت ماهی اردک و غاز و میگو.....مغزها....روغن زیتون و کانولا و بادام زمینی و همین مواردی که در تاپیک اصلی اورده شد

مثلا برای مصرف گوشت سفید مثل مرغ بهتره پوست اونو جدا کنید یا گوشت قرمز اگه مصرف میکنید چربی اونو جدا کنید

کسی نمیگه شما اصلا مصرف نکنید اما توصیه میشه درست و متعادل مصرف کنید[cheshmak]

کتایون50
7th April 2013, 07:54 AM
سلام

كره، مایونز، پنیرها و ماست های خامه ای، خامه، غذاهای چرب مثل كله پاچه، خوراك مغز، همه محصولات كارخانه ای مانند سوسیس و كالباس و پیراشكی گوشت، روغن نباتی جامد، روغن حیوانی، شیر و ماست پر چرب، چربی گوشت، چربی و پوست مرغ، غذاهای سرخ کردنی و ...

سلام با تشکر از مطلب مفیدی که نوشتید. در مورد کره چون خاصیت پیشگیری از ام اس رو داره سعی کنید از رژیم غذایی حذف نشه وازسایر چربی ها ی مصرفی کم کنیم. ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد