PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه قلبت شکست بیا.......

وحید 0319
15th March 2013, 02:35 PM
چندماه دوری...چندماه بغض...چندماه دلتنگی

همش بهمین سادگی پیش اومد...ساده ساده

بدون اینکه بفهمیم...انگار که یه درهمیشه بسته جلوته بعد بگن اونورش کسی هست که دوستش داری

ولی بهش نمیرسی ...حالا تلاش کن بهش برسی!!

انگارنباید بشه...انگار نباید کسی به اونی که واقعا دوستش داره برسه ...تورو خدا نخندین ...به خدا جدی میگم...

اونایی که میدونن میفهمن چی میگم...

چقدر تلاس کنم...تاکی؟ اگه بهم گفته شده بهش نمیرسم ....چرا میگن تلاش کن بهش برسی...هاااااااا؟!؟!؟

ازنوشتنم معلومه بخدا جدی میگم...الان که همه چی شوخی شده...

دیگه طاقت ندارم ....اگه میگن دعاکن خدارو بخواه بهت میده ...منم دعا کردم ....اشک ریختم ...بخدا کارم اشک ریختن بود...انقد که دل مرده شدم...حوصله هیچ کاریو نداشتم

قلبم شکست ...

الان که دارم مینویسم نوشته هارو نمیبینم....کیبردو نمیبینم ...بزور دارم مینویسم

وحید 0319
15th March 2013, 02:56 PM
سلام ای غروب غریبانه دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه‌های جدایی
خداحافظ ای شعر شب‌های روشن

خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه

خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی‌مانی ای مانده بی من
تو را می‌سپارم به د‌ل‌های خسته

تو را می‌سپارم به مینای مهتاب
تو را می‌سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می‌سپارم به رویای فردا

به شب می‌سپارم تو را تا نسوزد
به دل می‌سپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد

خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه‌سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه

http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2013/03/earth-25.jpg

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام ای غروب غریبانه دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه‌های جدایی

خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه

خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی‌مانی ای مانده بی من
تو را می‌سپارم به د‌ل‌های خسته

تو را می‌سپارم به مینای مهتاب
تو را می‌سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می‌سپارم به رویای فردا

به شب می‌سپارم تو را تا نسوزد
به دل می‌سپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد

خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه‌سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه

http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2013/03/earth-25.jpg

aisan.
29th March 2013, 12:37 PM
بلد نیستم شعری بنویسم چون شعر و غزل کم خونده ام
اما دلم گرفته کار شبام شده گریه چون نمیتونم به گذشتم فکر نکنم هر چی عقب میرم خاطره خوب پیدا کنم نمیدونم چرا بهش نمیرسم یا که یادم رفتن و من اشتباه میکنم به هر حال دلم ابریه و اشک ریختن کار این روزامه اما چقدر بده که نباید بزاری کسی اشکت رو ببینه و شبا موقع خواب گریه کنی وقتی همه خوابیدن
دلم شکست از خودم که فقط خاطره های بدم رو میتونم به یاد بیارم و خاطره های خوب از سرم رفته کاش اگه راره فراموش کنم همه چیزو فراموش میکردم نه فقط خوشی های کمم رو
خدا که میدونه دلم گرفته از همه و حتی خودم چرا کاری نمیکنه درست بشه روزام تا کمتر وقت تلف کنم کمتر فکر کنم و برم به همه درسایی که گذاشتم عید بخونم ولی نخوندم برسم و حالا که عید داره تموم میشه میترسم دل شکستم نذاره حتی بعد عیدم درس بخونم
خدا میدونی خستم پس کمکم کن
میدونم چند روزه بهت کمتر توجه میکنم نمازم مثل سابق با حضور قلب نیست ولی هر چی میکنم سر نماز یاد بد بیاری هام نیفتم نمیشه
خدا حتی آدمای منطقیت هم آزارم دادن
من فکر میکنم یه متهمم و تو این سال ها اشتباهی آزاد بودم باید بجاش اسیر میشدم تا دیگه زجرم نمیدادن دلم رو نمیشکوندن
حالا که قلبم شکسته خدا یه کاری کن که بتونم خوب بشم آخه این روزا خیلی ناامیدم دیگه نمیتونم تصور کنم میتونم پیشرفت کنم
خدا تو همه چیزو دیدی
یکی به من گفت گناه کردی چطوری از خدا خجالت نمیکشی و جلوش وای میسی نماز میخونی
خدا من به بخشش تو امید دارم که جلوت وای میستم خدا جون آخه من تنها تو رو دارم وتویی که همیشه بهم محبت کردی
نمیدونم چرا به خوبی باطنی آدم ها اعتماد دارم و فکر نمیکنم کسی هم میتونه بد باشه و همیشه خودم رو بد میبینم
خدا دیگه فکر نمیکنم دل شکستم را بتونم ترمیم کنم و رنگ و لعاب بهش بزنم که بقیه به شکستگیش پی نبرن
تا دیروز که ظاهر سالمی داشت و خودم زجر میکشیدم و الان دیگه ظاهرشم پر از ترک شده و همه رو میتونم عذاب بدم
دیگه حوصله امید و آرامش دادن به دوستام رو ندارم
خدا کمکم کن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد