ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر كاپيتان آرسنال: طرفدار پر و پا قرص منچستريونايتدم!

FIREBOY
27th April 2009, 09:52 PM
ورزش. خارجي. فوتبال
كاپيتان تيم فوتبال آرسنال انگليس در آستانه ديدار اين هفته تيمش مقابل منچستريونايتد درجام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا (چمپيونزليگ) اعتراف كرد كه از هواداران تيم حريف است.

سسك فابرگاس كه هميشه از رقابت تنگاتنگ آرسنال با شياطين سرخ لذت برده در گفت و گو با نيوز آو د ورلد، گفت كه احترام زيادي براي مدافع عنوان قهرماني اروپا قائل است.

اين بازيكن ‪۲۱‬ساله اسپانيولي اظهار داشت: از طرفداران پر و پا قرص منچستريونايتد هستم. هيچ ابايي از گفتن اينكه يونايتد يكي از بهترين باشگاه‌هاي جهان است، ندارم با وجود اين مي‌خواهم آنها را شكست دهم.

وي افزود: آنها درحال حاضر بهترين تيم جهان هستند.

فابرگاس ضمن تمجيد از وين روني و كريستيانو رونالدو به عنوان ستارگان يونايتد از آنها به عنوان تهديدهاي اصلي حريف نام برد و ادامه داد: بازي روني و رونالدو خيره‌كننده است. واقعا آنها را تحسين مي‌كنم. من از طرفداران هر دوي آنها هستم. مي‌توان انتظار هرچيزي را از آنها داشت. گل رونالدو مقابل پورتو، عجب گلي بود! يكي از بهترين گل‌هايي بود كه تا كنون ديده ام.

اين بازيكن با وجود تعريف و تمجيد از حريف چهارشنبه شب خود ابراز اطمينان كرد، آرسنال مي‌تواند يونايتد را از دور مسابقات چمپيونزليگ حذف كند.

كاپيتان آرسنال تاكيد كرد: يونايتد شايد بزرگترين حريف ما باشد اما تيمي است كه خوب فوتبال بازي مي‌كند. حداقل مي‌دانيم همانطور كه در ورزشگاه امارات ثابت كرديم، توان شكست آنها را داريم. آنها در اوايل فصل بهترين بازيكنان را در اختيار داشتند و ما برديم. اين به ما اعتماد به نفس زيادي مي‌دهد.

آرسنال در صورت پيروزي در اين مسابقه بايد در فينال مقابل برنده مسابقه چلسي و بارسلونا قرار بگيرد.

فابرگاس در اين‌باره خاطر نشان كرد: چمپيونزليگ هدف اصلي ما است. بايد نسبت به بازي با بارسلونا در سال ‪۲۰۰۶‬بهتر بازي كنيم تا در رم قهرمان شويم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد